Bootolható DVD készítése, amely több operációs rendszert tartalmaz: XP, Vista vagy 7 - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan több operációs rendszer egy bootolható DVD telepítésekor az operációs rendszer, hogy minden rendszer egy DVD-n.
Ahhoz, hogy egy DVD, amely tartalmazni fogja multiboot Windows XP és a Windows 7 vagy Windows XP és a Windows Vista, szükségünk van:
- ISO kép vagy CD Windows XP-vel
- ISO kép vagy DVD Windows Vista vagy 7 rendszerrel
- szoftver Mágikus ISO Maker
- Daemon Tools vagy Magic Disc
- WinRAR vagy 7Zip
Először létre kell hozni a boot menüt CAE lesz ISO képet, és akkor keletkezik, ha azt bootolni. Itt bemutatjuk lehetőségek, mint például:
"Nyomja meg az 1 billentyűt a Windows XP telepítéséhez"
"Nyomja meg a 2 gombot a Windows 7 telepítéséhez"
"Nyomja meg a 3 gombot a merevlemezről történő indításhoz"
"Nyomja meg a 4 gombot a visszavonáshoz (Újraindítás)"
Ez teszi nagyon egyszerű Wizard of Magic ISO Maker Eszközök menüben, kattintson a Legyen Multi-Boot parancsot. Eredményez egy képet. MBI (multiboot kép), akkor kell újra minden a Magic ISO Maker kicsit később. Most meg kell összeállítani (a Daemon Tools vagy Magic Disc vagy tudjuk kivonat a WinRAR vagy 7Zip) minden ISO képeket tartalmazó operációs rendszer Windows XP és a Windows Vista vagy 7, és azok tartalmát egy üres mappába. Után megy keresztül, ezeket a lépéseket, és menj vissza a Magic ISO Maker, és nyissa meg a képet. MBI már korábban létrehozott, a hozzáférés a Fájl menü, majd az Új, majd a bootolható CD / DVD parancsot. Minden, ami maradt, az, hogy adjunk a projekt mappába másoltam a tartalmát az ISO 2 a Windows XP és a Windows Vista vagy a 7 és mentse minden megy a Mentés másként. Válassza ki a nevet a ISO kép, a helyet, ahol meg akarjuk menteni ezt a képet, és kattintson a Mentés gombra. Dönthetünk úgy, hogy menteni a projektet, és a UIF képet.
Most már csak meg kell írni az ISO képet egy DVD, mert túl nagy, akkor nem fér el egy CD-n. Ha nem tudod, hogyan kell írni az ISO képet már tett egy tutorial arról, hogyan lehet egy bootolható CD-t (Ez ugyanúgy működik, abban az esetben, DVD-k)
Ennyi az egész, most már van egy DVD, amely lehetővé teszi számunkra, amikor indítani, telepíteni XP vagy a Windows Vista vagy 7. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz video tutorial!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (147)

  • Adriane Én kérdésünk van a híres Windows Enterprise 7 90 napos próbaverzió. Az oldal meghatározza, hogy a Microsoft TechNet letölthető márciusig április 29 2011. Ha az operációs rendszer letölthető előtt április 29 és próbálja aktiválást 29 április sikeres lesz? Kértem a tutorial készült erről a kínált rendszer 90 nap nem hiszem, hogy ezt a kérdést már tisztázta.
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

  • Malasuerte: szép ! yahoo, hogy a dolog nem működik ... reg32 vscript stb., próbáljon szerencsét tartani  

    A klipben elfelejtetted megmondani, hogy ki inspirált vagy hol tanultad meg a módszert / módszereket;)

    • AdrianGudus:
      Azt elfelejtettem mondani, a videó, aki inspirált, vagy hogyan tanultad meg a módszer / módszerek   

      : Azok, akik vsript-tel rendelkeznek a youtube-ról, és mi a helyzet a regedit-tel: P először találtam valamit a google-on, ami azt mondta, hogy problémáim lehetnek a regiszterekkel .., majd elkezdtem turkálni;)

  • Nagyon hasznos tutorialul.GJ.
    Most az a kérdés:
    1. Tegyek még több verset a winxp-ből? például egy "tiszta" és egy általam módosított nlite? és win7 ugyanazon a DVD-n, tekintve, hogy az xps fájlok ugyanazok a fájlok ...?
    2. Meg lehet csinálni ugyanezt a linux esetében is? pl. ubuntu & mint / opensus / etc egy dvd-n?
    köszönöm

    • SymbianNagyon hasznos tutorialul.GJ.
      Most az a kérdés:
      1. Tudod, hogy több verzió WinXP? pl egy "tiszta", és egy módosított engem nLite? win7 és ugyanazon a DVD, figyelembe véve, hogy az XP `s ugyanaz a kép ...?
      2. Meg lehet csinálni ugyanezt a linux esetében is? pl. ubuntu & mint / opensus / etc egy dvd-n?
      köszönöm  

      Kipróbálhatja és felfedezheti ezt saját maga, amikor időt szenteltem magamnak, és megpróbáltam felfedezni magamnak, hogyan kell csinálni, amit a fenti videó bemutatóban bemutattam :)

  • Hány évesek ezek a srácok, akik postáznak? ... az ő korukban tudtam, hogyan kell lecserélni a PL500-at vagy az 504-et egy teljesítménytranzisztorra, öt ellenállásra és egy kondenzátorra ... most már többet tudok

    • Iulian: Körülbelül hány éves volt a srácok, akik postai úton? Életkoruk ... tudtam, hogy cserélni 500 PL504 vagy tranzisztor, öt ellenállás és kondenzátor .... most már többet tudni  

      Hagyd, hogy a tiéd legyen ... hiába tudod, amit tudsz, ha nem mutatod meg másoknak, mit tudsz csinálni, ha nem tanítasz másokat arra, amit tudsz. Miért nem készít egy rést tartalmazó oldalt ... video oktatóanyagok az elektronika, a technikák területén ...

  • ... most az elektronika mindent megváltoztat, ha egy biztosíték leég ... és minden természetesnek tűnik

  • Nagyon hasznos tutorial. Én érdekelt 2 Sokoldalú alapok:
    1. Hogyan adhatok hozzá egy Ubuntu ebben DVD
    1. Ez lehet, hogy egy multi boot USB stick?

    • RETEXNagyon hasznos tutorial. Én érdekelt 2 Sokoldalú alapok: 1. Hogyan adhatok hozzá egy Ubuntu ebben DVD1. Ez lehet, hogy egy multi boot USB stick?  Idéz nekem

      Igen meg lehet csinálni, és a multiboot bot, és hamarosan csinálok egy bemutató róla.

  • Nagyon jó, gratulálok!
    Ha tud segíteni:
    hibát ad nekem, miután iso képeket töltöttem XP-vel és w7-gyel: "Sajnáljuk, a MagicISO végzetes hibába ütközött, és be kell fejeznie;
    Hibaüzenet: Külső kivétel EEFFACCE "
    Én dezinsalat revounistaler a programot, azt újratelepíti és ez ad nekem ugyanazt a hibát.
    Mit tehetek?
    köszönöm
    (I W7 32 bit)

  • nagyon összetett ... de nagyon hatékony ... hát legalább ezek a srácok megosztják tudásukat ... így nem hívlak titeket, hogy vajon mit "mérnökök" vesznek el tőlem sok pénzt !!! Gratulálunk !!!

  • és ami a "papát" a "PL-500" -val illeti, még mindig testvér vagyok, és FRUSTRATED lőtt ... "az elmúlt időkkel" a 3. évezredben vagyunk, hagyjon nekünk olcsó és kommunista varázslatát !!!

  • Jó napot kívánok. Sajnálom, hogy a téma, de van egy nagyon nagy probléma, és én tartozom el, aki tud nekem segíteni. Volt egy partíció titkosítható Kaspersky KryptoStorage és újratelepíti a Windows, és azt látom, hogy részben sérült lesz, és már nem látja Kaspersky KryptoStorage. Van egy projekt, dolgoztam egy hónapig, és a partíció. Tud valaki segíteni? ii RAMANDA nagyon hálás, az élet. Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.