Hogyan működik egy ingyenes domain vagy hogyan kell változtatni ip egy aldomain a DynDNS-ingyenes videó bemutató

Ebben a videóban a leckében megtanuljuk, hogyan kell gyorsan, hogy a szabad, vagy inkább, hogyan kell változtatni az IP egy ingyenes aldomain a DynDNS.

A bemutató fogunk hivatkozni, hogy azoknak, akik a statikus IP és a jövőt bemutató is visszatér a magyarázatot azok számára, akik dinamikus ip (RDS, Romtelecom).

Látni fogja, milyen egyszerű, hogy kap egy ingyenes domain tesz minket a cég DynDNS, hogy csak a formanyomtatvány kitöltésével a felhasználóneveddel, jelszavaddal (ne tegye a jelszavát mail), és e-mail cím kapsz egy linket megerősítés (van, hogy nyomja meg), a számla, amit tettem.

Tehát nem kell elérni a honlapon keresztül a saját IP, de mi lesz a honlap címe, mint mindenki más (nem egészen jól mindenki!).

Ez a bemutató kapcsolódik több video oktatóanyagokat, tettünk néhány évvel ezelőtt, ami a létrehozása és közzététele a honlapon, hogy egyszerű módon használó alkalmazások, mint a WAMP szerver XAMPP, apache szerver és Természetesen CMS Joomla és HTML sablonok.

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató türelemmel és kérjük, ha meg akarjuk érteni, hogy nem látni a haladást, mert minden alkalommal, amikor egy bemutató videó oktatóanyagok azért fontos, mert ezek erősen koncentrált, és tartalmaz egy csomó információt tömörített egy viszonylag rövid idő alatt.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (52)

  • Van egy kérdésem, ha nem tudná megmondani, miért nem tudok bővítményeket hozzáadni a joomla 1.5-hez? ... az a probléma, hogy nem adhatok hozzá sablonokat ... Ez a szerver miatt van?: D ... Várom a választ. ..

  • Helló Ionut.
    Azok a reklámok az Ön honlapja?
    Amíg nem kap egy oldal, valódi tartalommal kénytelen lesz megtörni a linket a honlapon!
    A Joomla kiterjesztések és témák vissza a bemutató!
    Köszönöm a felülvizsgálat, és nézd, hogy a webhely valódi.

    • ceau
      Van egy kérdésem, és ha tudsz választ adni, miért működik a domainem, amikor belépek a blogba (egy ingyenes domaint készítettem, a romtelecom-on vagyok, és dinamikus az ip-m), és amikor más bejegyzésekbe vagy oldalakba lépek, akkor a localhostot kapom, nem ez pl .: davidnelu.blogdns.net is megjelenik, és "http: // localhost / wordpress /? page_id = 24" köszönetet kapok. erős vagy, sokat tanultam tőled

  • Kiváló ötlet, hogy javítsa keresés az oldalon hajtóműves motor és eddig találtam kis motor, de most még jobban. Köszi srácok, jó munkát végez!

  • Thanks Bl
    Minden nap a csapat videotutorial.ro élményt próbál javítani webhely navigációs és a könnyű használat.
    Azt akarjuk, hogy az új dolgokat minden nap, különösen hasznos és érdekes.
    Mi továbbra is javul, és hogy az élet könnyebb a látogatók.
    Nálunk nem lehet meztelen csajokat és trendeket találni a klubokban, de aki velünk marad, az valóban valami hasznosat és hasznosat választ, és számunkra ez számít ...!
    Kérjük, legyen megértő, ha vannak olyan nagyon rövid pillanatok, amikor a webhely nem töltődik be olyan gyorsan, mint korábban, ennek oka az utóbbi időben a forgalom hatalmas és váratlan növekedése, valamint a nehéz tartalom (videó + audio), amelyet a szervernek kell kezelnie, de ez nagyon kevés időt vesz igénybe, mégpedig addig, amíg nem nyitjuk meg saját szerverünket, amely gyorsabb és hatékonyabb lesz, mint a jelenleg használt megoldás (nyilvános megosztott szerverek) és ez lehetővé teszi számunkra, hogy szabad utat engedjünk csapatunk többi projektjének, amelyekkel biztosak vagyunk benne, hogy Ön nagyon elégedett lesz.
    Meglepetés Meglepetés .....

  • Ő nagyon kedves, egyelőre alig várom az új oldalt, csak annyit adok otthonról: az új oldalnak lesz fóruma! Azt hiszem ... elnézést kérek, de nem követtem ezeket a weboldal készítéséhez szükséges útmutatásokat ... Nem találtam érdekesnek, sok munka ... és szóváltás! Nem is szeretek ülni, és készíteni egy oldalt bla bla ... amit itt általában bemutattál, de ahhoz, hogy valami jót tudj csinálni, és tudnod kell a könyvek nyelveit a könyvben ... http.html. stb stb ... Egyébként megérte az erőfeszítést a többi emberért!

  • de ez nem lett volna szabad beszélni acesta.aici bemutató tette forum.deci nagy forum.acu vissza kell subiect.io dinamikus ip RDS és gyanítom, hogy ahelyett, hogy az IP-cím nem azt jelenti, dns.asa Azt azonban talán van egy másik solutie.si Ha egy olyan fórum is, ahol volt a beszélgetés nem beszélünk itt, ahol meg kell beszélni a tutorial.

  • Egyetértek kedddel: D
    Arra kérem azonban a videotutorial.ro webhelyet, hogy próbáljon meg megvitatni egy témát arról, hogy "hogyan lehet csatlakozni a nethez net nélkül" .. Ezt azért mondom, mert .. néhány napon belül kapcsolat nélkül maradok:: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.