Hogyan készítsünk biztonsági másolatot és hogyan állítsuk vissza a rendszer képét a Windows segédprogrammal - oktatóvideó

Néhány nappal ezelőtt a jelenlegi biztonsági funkció fájlt, ami a Windows rendszer-visszaállítás volt, és azt mondtam, tehát, hogy a jelen és biztonsági mentés funkció, hogy jön a beépített Windows.
Honlapunkon sok oktató a mentés, így hát oktató a szakmai és minőségi kereskedelmi szoftver mint Acronis True Image mentés és a szabad módszerek, mint a Paragon. Természetesen szabad nem jelenti azt, amatőr, de kevesebb lehetőség, ha nem.
Itt a Windows tartalmaz egy segédprogramot, mint mi, nem nagyon profi, és sok lehetőséget, de puszta minimálisan szükséges, és hogy a leginkább számít. Még a biztonsági szoftver a Windows több lehetőség
Megvan a lehetőség arra, hogy csak hát My Documents mappa fájlok mentése általában az általunk használt különböző alkalmazások vagy a letöltések,
-Ha 1 2 számlák ugyanazon a számítógépen, vagy mi tehetünk mentés és Vendég fiókot
Meg tudjuk csinálni hát az egész operációs rendszer után, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre egy rendszerindító hajlékonylemezt, amely az operációs rendszer visszaállítására esetén jelentős károkat, vagy, ha a Windows nem indul
Tehetünk hát más partíciókat, fájlokat és mappákat, függetlenül a partíció. A fent felsorolt ​​funkciók csak akkor érvényesek, a C partíciót, és az operációs rendszer fájlokat.
Az a folyamat, amelynek el kell menni, hogy csinál egy biztonsági mentést vagy visszaállítást egy kis varázsló (lépéseket meg kell tenni), nagyon egyszerű és könnyű bemutató ki részletesebben, mi a végén ezt a cikket.
Mindig jó, ha van egy tartalék, mert soha nem tudhatod, mi kibaszott vírus vagy trójai, fertőzi meg a számítógépet, és találjuk magunkat, hogy mi volna az összes adatot a PC-n, vagy nem tud belépni az operációs rendszer. Mi az oka az, hasznos, hogy a biztonsági mentés?
Gondolj arra, hogy holnap, holnap holnap a merevlemez felad vagy egyszerűen csak „repedést” jelent, és azt gondoljuk, hogy jó lett volna egy biztonsági másolatot készíteni, igaz?
Biztos vagyok benne, mindannyian, ha volt egy tartalék nem volt olyan sok probléma a szoftver beállításait az elvesztegetett időt, hogy újra a rendszer szoftver, a járművezetők.
Amikor a legjobb, hogy a biztonsági mentés?
Én egy ezt: Telepítse a Windows, és az összes driver, kedvenc szoftverek, hogy a kedvenc beállításait az operációs rendszer, a szoftverek, a böngésző és nekem nem is kell majd, hogy a biztonsági mentés jóképű.
Idő múlásával… közben telepítek vagy eltávolítom a szoftvereket, az operációs rendszer nyilvántartásai idővel „piszkosodnak”, és ez automatikusan hosszabb az operációs rendszer válaszideje, a szoftverhibák miatt, és amikor észreveszem, hogy már nem tudom eltávolítani vége: nem zavarom, és a PC nagyon nehéz fut, visszaállítok egy biztonsági másolatot, és néhány perc múlva… körülbelül 15-ig a rendszer friss, tiszta, gyors és működőképes, mint a telepítés napján, pontosan olyan lesz, mint A biztonsági mentés létrehozásának napján megkapom a kedvenc szoftveremet, a kedvenc beállításaimat.
De nézzük jobban követni oktatóvideót együtt.
FIGYELEM: Egy ponton a biztonsági szoftver fogja kérni, hogy helyezze be a floppy írni rá a szükséges fájlokat a boot, és visszaállítani a rendszert, de nem szükséges, ha van, hogy csatlakoztassa a floppy. Bevezető lemez nagyon fontos lépés, hogy hát, akkor törölheti a válaszadást, ha kéri, hogy helyezze be a lemezt, és minden rendben lesz. Backup sikeres lesz, és képes lesz arra, hogy sikeresen vissza mindent behelyezése nélkül floppy flopy.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (35)

  • Helló, Adrian ... hasznos bemutató Tudtam erről a funkcióról, de soha nem volt kíváncsi, hogy sétáljak és megnézem, hogyan történik, de figyeltem az oktatóprogramot, és most megtudtam, és köszönöm szépen ezt a módot. biztonsági másolat, ha nincs hajlékonylemeze, mert nem is van a számítógépeden, és a Windows sem indul el, nincs semmi köze hozzá ... igazam van? automatikusan felismeri az ön Windows-ját olyan professzionális szoftverek esetén, mint például az Acronis, ahol resque-lemeze van.
    Kérlek javíts ki, ha tévedek, őszintén mentem ezzel a funkcióval, amennyiben tudni ..
    Köszönöm szépen, én és a többi oktató.

    • farkasSzia Adrian ... Tudtam, hogy ez a bemutató hasznos funkció, de soha nem volt a kíváncsiság, hogy menjen és nézze meg, hogyan kell csinálni, de követte a bemutató, és most kiderült, így .. köszönöm, amit valaha láttam ilyen biztonsági ha nem azért, mert nincs floppy a PC, és indítsa el a Windows, hogy semmi köze hozzá .. igaz? mert nem hiszem, hogy ha mondjuk az egész rendszer egy archívum tárolt flash meghajtót vagy a CVA WinXP automatikusan felismeri mondani professzionális szoftverek, mint Acronis esetben, ha van egy resque lemez ..
      Kérlek javíts ki, ha tévedek, őszintén mentem ezzel a funkcióval, amennyiben tudni ..
      Köszönöm szépen, én és a többi oktató.  

      Igen ez igaz, akkor nem megy anélkül, hogy a floppy visszaállítási hát abban az esetben nem lehet bejutni ablakok.

      Írtam a bemutató előtt bemutató szöveg sokan olvasni sajnos, ahol olyan fontos információkat, hogy a bemutató és figyelmeztetések

      Megjegyzés: Egy ponton a biztonsági szoftver fogja kérni, hogy helyezze be a floppy írni rá a szükséges fájlokat a boot, és visszaállítani a rendszert, de nem szükséges, ha van, hogy csatlakoztassa a floppy. Bevezető lemez nagyon fontos lépés, hogy hát, akkor törölheti a válaszadást, ha kéri, hogy helyezze be a lemezt, és minden rendben lesz. Backup sikeres lesz, és képes lesz arra, hogy sikeresen vissza mindent behelyezése nélkül floppy flopy.

  • adrian mit contacteazama id id: stefan_spintecatorul2000 és különböző kérdéseket db

    • stefbabanuAdrian contacteazama az id az id: stefan_spintecatorul2000 és különböző kérdéseket db  

      Sajnálom, és kérlek, ne bánja, de tudok adni az id. A problémák itt tárgyalt a helyszínen a megjegyzések rovatban, vagy Élő Chat

  • Üdvözlet újra! Köszönöm ezt az oktatóprogramot. Nagyon jó és egyszerűen használható. Sajnos nem számítottam arra, hogy megjelenik egy hiányosság a hajlékonylemezzel. Ha van laptopja, akkor a Windows meghal, akkor nincs hajlékonylemez-meghajtója helyreállítási hajlékonylemez, pa, pa az elkészített biztonsági másolatot. Nem tudjuk becsapni őt, hogy ezt a helyreállító lemezt készítse egy CD-n? :) ... Csak viccel.
    Így kapunk, elvégre még mindig egy külön programot, hogy a biztonsági mentés.
    Minden jót, és köszönöm a kemény munkát.

  • Adrian tudta, hogy ismét nagyon jó munkát végzett, de nem akarja, hogy csak rossz névben mondjam el, hogy a Rendszer-visszaállítás és a Windows biztonsági másolat csak néhány apró szoftver, csak hogy ott lehessenek, nagyon sok problémám volt a Visszaállítással Windows ... Ez a biztonsági mentési funkció azt mondhatom, hogy én is oleaca-t játszottam, és nem rontottam a Rendszer-visszaállítást.A következtetés az, hogy egyáltalán nem számíthat rájuk, azt javaslom, hogy a Comodo Time Machine a legjobb véleményem szerint különösen, mivel lehetősége van a rendszer visszaállítására, mielőtt belépett volna, ha megérti, amit mondok, és hogy a Paragon jó biztonsági mentési szoftver, amint azt az oktatóprogramban említette. Ennyit kellett mondanom: Csak jó.

  • Nagyon köszönöm válaszát Adrian, igazad van nem olvastam a szöveget figyelmesen olvassa el, mert bár ez általában az első dolog, hogy leírom, miről szól ez a bemutató bemutató, ahol a világ cím egy kicsit félreérthető nekem .. és észrevettem, hogy néha vannak kiegészítéseket szövegének mulasztás bemutató .. Ma egy kicsit rohant Most olvastam az első rész a lehetőségek által kínált ezt a szolgáltatást a jövőben a Windows .. Én ígérkezik atent.Inca köszönet még egyszer!

  • Köszönöm Adrian, ez a videó bemutató hasznos. By the way, én nagyon szeretem a Windows témát tudja mondani nekem, kérlek, hogy mi a neve? Én cautato de adtam. ms.

  • Nagyon szép tutorial!
    De nehéz volt fázis, amikor megszólalt a telefon :))
    Ez volt az az idő, amikor a pokol barátokat :))
    Super Hot!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.