Hogyan készítsünk egy USB OTG adapter csatlakoztatásához perifériák a telefon - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogy a saját USB OTG adapter csatlakoztatásához a különböző perifériális USB telefon (egér, billentyűzet, USB stick, joystick).
USB OTG (útközben) egy adapter különlegesebb, amely lehetővé teszi számunkra, hogy csatlakozni mindenféle perifériát egy okostelefon, próbáltam több eszköz, ezek közül néhány perifériák kapcsolódott mások nem, akik nem akartak munka kategóriájába tartoznak az eszközöket, szükség van egy csomó energiát és természetesen a telefon nem képes túl sok energiát.
Mi perifériák kötjük USB OTG:
vezetékes egér
Microsoft Wireless Mouse
Microsoft billentyűzet
Billentyűzet nincs neve
usb stick
Memóriakártya (az olvasó)
Mi nem volt csatlakoztatva a telefonhoz USB OTG:
Kondenzátor mikrofon (Samson C01U)
Hordozható merevlemez (2,5 ″, 7200 ford / perc)
Ezért kell építeni az USB OTG adapter?
1. Micro USB vagy mini USB kábelt, dugót a telefon függ néhány usb mini tablet, de a legtöbb telefonelor van micro USB.
2. Usb kábel csatlakozó aljzat, egyfajta kiterjesztése jack magasabb a normálisnál, akkor kap egy USB stick.
3. Vágásához, ragasztás szigetelő Sibanda.
4. Vagy forrasztó pisztoly és módosított hurokkal mint bemutató, így lehet, hogy a varrás a szűk helyen.
5. Maró- és paszta ón ragasztására vezetéket.
6. USB OTG kompatibilis telefont, minden telefonele nem támogatja.
7. Türelem és figyelem.
Figyelmeztetés:
Míg a mikro-, vagy mini USB aljzat lazítani legyen nagyon óvatos, akkor vágott vagy könnyen karcolódik, ezért legyünk óvatosak.
Hogyan készítsünk USB OTG adapter kábel?
Adapter csak szükségünk két jack, micro USB-csatlakozó és USB csatlakozó anya.
Az első lépés a vágás kábelek és kötés, akkor csatlakoztassa a vezetékeket csatlakoztassa Micro USB aljzat USB anya, a feladat egyszerű, tiszteletben színkódot helyreállítása kábel, van, hogy menjen ki a kábel micro USB csatlakozó az egyik oldalon, a másik oldalon csatlakozó USB anya .
A második lépés az, hogy megtörje a mikro USB csatlakozó, itt van, hogy egyesülni cipő menet megru cél micro usb aljzat, mert használja a vezeték nélküli híd néhány. Splice kell csinálni óvatosan, mert érintkezés egyéb vezetékek nagyon közel vannak egymáshoz.
Az alábbi kép hasznos lesz, ahogy elkezd dolgozni, akkor is kell figyelembe micro USB csatlakozó érintkezők nem olyanok, mint a képen, a terminál található két kapcsolatok egyik oldalán és három a másik oldalon. Szükséges, hogy a fekete szál (a három érintkező) kapcsolatba papucs, hogy nincs varrat, akkor a másik oldalon a dugó (a két érintkező).
Elvárom, hogy a megjegyzések rovatban mondja el, mit tett.
Ismétlem:
Legyen óvatos, éles tárgyakat és éles is.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (99)

  • Nagyon jó tutorial, adtam 50 lej kábel a maga nemében, és nagyon hasznos. Smatphone használni, hogy az én Samsung Galaxy S III és teszi a dolgát nagyon jól. Mint te, nem vagyok sem Cristi dolgozott egy külső merevlemezt. Remélem, hogy nem annyi útmutatók kapcsolódó és az Android telefonok, nekem minél több oktató a mobil. Én a telefon több mint magammal mindenhová, míg a PC használok egy pár órát, amikor hazaérek.

  • Marius:
    Az ilyen típusú kábel modem csatlakoztatható és 3G?

    Miért akarja használni vagy csatlakoztatni egy 3G modemet egy okostelefonhoz, ha szépen tudja eltávolítani a SIM-modult a 3G modemből, és behelyezni az okostelefonba, elvégezni az internet konfigurációs beállításait és ... bonyolulni fog ...

  • Adrian Gudus: Miért akarod használni, vagy csatlakoztassa a modem 3G egy okostelefon, ha lehet játszani, hogy vegye ki a SIM-kártyát a modem 3G és beleilleszkedik a smartphone, hogy konfigurációs beállításait az Internet és íme ... Loud szeretnek bonyolult ...


    A SIM-kártya az Internet és saját hangom.

  • A sony ericsson x10i-nél - android 2.3.3 és az lg optimus l7 p700 - android 4.0.3-on nem működik, vagy nem ragasztom a fekete szálat az ingyenes papucsra. Veszek egyet, hogy megnézze, működik-e ... egyébként érdekes!

  • Adrian Gudus: Miért akarod használni, vagy csatlakoztassa a modem 3G egy okostelefon, ha lehet játszani, hogy vegye ki a SIM-kártyát a modem 3G és beleilleszkedik a smartphone, hogy konfigurációs beállításait az Internet és íme ... Loud szeretnek bonyolult ...


    Itt van egy válaszom, valószínűleg a telefon csak egy bizonyos hálózaton van kódolva, például megpróbáltam kivenni a kártyát a 3G modemtől (DigiNetMobil), de a Vodafone kódolással rendelkezik, és nem tudok kapcsolatot létesíteni. :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.