Hogyan lehet megosztani a valós rendszer és a virtuális doboz, a virtuális gép Ubuntu Linux - video bemutató

Néhány nappal ezelőtt megmutatjuk, hogyan lehet megosztani a valódi operációs rendszer és a virtuális mezőben lévő Windows között. Ha a módszer egyszerű volt, mert általában a Windowsban minden nagyon egyszerű és minden, az egerek kattintásaiból áll, ellentétben a Linux-szal, az Ubuntu Linuxban a dolgok kissé különböznek, és itt azt értem, hogyan kell telepíteni a Guest Additions segédprogramot. Ha a virtuális rendszer XP, Vista vagy Windows 7 volt, a Guest Additions telepítése, valamint a fájlmegosztási beállítások telepítése egyszerű volt, ahogy már fentebb mondtam, ez mindössze néhány kattintással… majd következő, nex, majd vége.

Az Ubuntu Linux a dolgok egy kicsit más, tulajdonképpen olyan egyszerű, de ha nem tudod, hogy valami nyilvánvaló úgy tűnik nehéz vagy bonyolult.
Ebben az oktatóanyagban a Guest Additions telepítésének bemutatását választottam, amely szükséges a valós rendszerrel való kommunikációhoz, valamint bizonyos előnyök kihasználásához, nevezetesen ahhoz, hogy át tudjam méretezni a virtuális rendszer működő ablakát, így a Guest Additions telepítése után dolgozhatunk a rendszerrel. virtuális teljes képernyőn. Végül, de nem utolsósorban bemutattuk azokat a beállításokat, amelyeket a virtuális dobozos rendszerben (Ubuntu Linux) el kell végezni annak érdekében, hogy a valódi rendszer mappái láthatóak legyenek a virtuális rendszerben, és hogyan tudjuk automatizálni a megosztani kívánt mappa felhelyezését a rendszerben. virtuális doboz. Miért kell automatizálni a megosztott mappák csatlakoztatását? Mivel az Ubuntu Linux így működik, ha megosztunk egy mappát a valós és a virtuális rendszer között, a virtuális rendszer újraindítása vagy kikapcsolása után nem automatikusan csatlakoztatja a megosztott mappát a két rendszer között, és így Ahhoz, hogy ez minden alkalommal megtörténjen, amikor a rendszert a virtuális dobozból indítjuk vagy indítjuk újra, automatizálnunk kell ezt a folyamatot az / etc / fstab mappában található fstab fájl módosításával, hogy ne kelljen minden alkalommal manuálisan megadni a share parancsot bejelentkezünk a virtuális rendszerbe.

Megjegyzés: A legfontosabb, ha így megoszlik a valós és a virtuális rendszer a beállításokat, hogy a virtuális rendszer, mely hozzáfér a fájlokat a rendszer valós valós rendszer kevésbé importáló, mert nincs mit tenni, mint a vagy fájl megadva, hogy szeretnénk megosztani fájlokat VirtualBox. Tehát, ha a valós rendszer a Windows XP, Vista vagy 7, akkor végezze el a beállításokat a virtuális boksz rendszer ugyanaz lesz, ha a virtuális rendszer Ubuntu Linux.

Ennek ellenére én megengedem, hogy nézze meg a videót bemutató

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (77)

    • babanu: Hol kell kérni őket, és én instregrez illesztőprogramok a Windows 7, hogy az én acer comfiguratia  

      az acer oldalon, írj a Google keresési acer adja meg a laptop modelljét letölthető, és csinálsz, amit akarsz velük

      • Nincs laptopom, van egy franciaországi számítógépem, és van egy acer aspire e500 alaplapja, és nem ismeri fel a hdd-t, amikor ablakot teszek, és amikor a Windows Vista-t tettem, úgy működik, mint a kerekek, de a Windows 7-et akarom tenni, és nem tudom, hová szerezzem az illesztőprogramokat hogy integráljam őket a Windows 7-be, ahol beszerezzem őket, az alaplapom „acer aspire e500” lehet, hogy hagyhatsz nekem egy webhelyet, ahol köszönöm, és nagyon jó bemutató

        Adrian:
        az acer oldalon, írj a Google keresési acer adja meg a laptop modelljét letölthető, és csinálsz, amit akarsz velük  

        Nincs laptopom, van egy franciaországi számítógépem, és van egy acer aspire e500 alaplapja, és nem ismeri fel a hdd-t, amikor ablakot teszek, és amikor a Windows Vista-t tettem, úgy működik, mint a kerekek, de a Windows 7-et akarom tenni, és nem tudom, hová szerezzem az illesztőprogramokat hogy integráljam őket a Windows 7-be, ahol beszerezzem őket, az alaplapom „acer aspire e500” lehet, hogy hagyhatsz nekem egy webhelyet, ahol köszönöm, és nagyon jó bemutató

        • babanu: Én nem tudok van egy pc leptop a Frantz és e500 alaplap Acer Aspire és amikor nem ismeri fel a HDD táska, és a Windows Vista A Windows simán megy, de azt akarom, hogy ragaszkodni 7 ablakok és nem tudja, hová vigye nekik integrált illesztőprogramok a Windows 7 ahol veszem a kártyát alap "acer aspire e500" talán tudok hagyja, hogy egy oldal, ahol kell kérni őket, köszönet és nagyon jó bemutató  

          Írja fel a jobb oldalon található "Keresés a videotutorial.ro ... -on" mezőbe: Telepítse az illesztőprogramokat, a román nyelvű csomagot és még sok minden mást a Windows 7 és a Vista frissítésén keresztül, írja be és megtalálja az oktatóprogramot.

    • Albert: Hogyan nem mindig jelenik meg, VIDEOTUTORIAL.Ro hittem, hogy mindent a PC? Kérlek, mondd, és én  Idéz nekem

      Elnézést a kiküldetés ugyanazt újra comment de elfelejtettem megadni, hogy ha Ön Camtasia Studio de ha?

  • gratulálok adrian, látom, hogy elkezdi kezdeni a terminál használatát, különös tekintettel arra, hogy a Windows rendszerben van elég grafika valami elvégzéséhez, örülök, hogy hétfőn valami jó és ingyenes operációs rendszert használ, ez kellemes nap mindenkinek

  • Adrian sajnálom, hogy ellentmondok önnek a rendről, nos, valójában nem tévedtél el rosszul, ha azért írták / home / ady / Desktop / Guest, hogy a probléma első alkalommal más volt, nevezetesen azok a konnotációk, amelyek az elejétől a végéig voltak, azaz /home..../Guest 'ami nem jó, azt kell nem lennie' tehát ez volt az egyetlen dolog, amely elmenekült téged, és nem az, hogy a felhasználót nem helyezték el, mert az volt ... remélem, megértetted mire gondolok.

    • Iulian62Adrian sajnálom, hogy nem ért egyet azzal, hogy a rend, hogy valóban rossz BNÉ nem rendelte meg az első, ha azt írta a / home / Ady / Desktop / Vendég probléma az első alkalommal eltérő árnyalattal vagyis a kezdet és vég, ami volt "/ home .... / Vendég", ami nem BNE, hogy nem kellene ", így ez volt az egyetlen, aki tudta, hogy megszökött, és nem úgy, hogy nem történt meg a felhasználó számára, hogy az volt ... remélem érted, mit mondani.  

      nem érintkeznek a konnotációja kellett volna menni, de nem működött, mert
      1 Helyet hagyok a "," és a guid = 1000 között
      2 éhezés / Ady

      Nem ez az első alkalom, hogy az elérési utat (helyet) a terminálra húzzam és lecserélem ... A műveletet több művelet során megtettem, nem töröltem ezeket a "" "konnotációkat, és a parancs működött ... tehát az oka nem azok a konnotációk ...

  • Nekem van egy probléma, írja be a su root jelszót kéri meg, hogy bemutassam az egyik, hogy feltelepítettem a Linux, és nem működik. Hogyan tudom visszaállítani, vagy hozzon létre egy root jelszót?

  • Gratulálok az oktató tette nagy árok AMI segítő, és köszönöm a munka van, és faceti.As Volna egy kérésem, ha lehet mondani, hogy az AMI telepíthető AIMP2 és Notepad + + Linux és cum.Stiu a Santa és más linux prg év zenehallgatás, de hozzászokik az, amikor az ember akarja, hogy continuare.Va évben, köszönhetően

  • Adi hello! Lenne egy kérdésem: GuestAdditions kell telepíteni az aktuális operációs rendszer? És mellesleg találtam ezt a bemutató nagyon hasznos! Siker annyi totoriale! !

    • mycutzuSzia Adi! Lenne egy kérdésem: GuestAdditions kell telepíteni az aktuális operációs rendszer?-És egyébként találtam ezt a bemutató nagyon hasznos! Success annyi totoriale! !  Idéz nekem

      Vendég dition nem kell telepíteni a számítógépre, de a virtuális valóságos

  • nagyon jó oktatóprogramok, amiket szeretek !!!!!!! KÉRELMEK ÉS KÖVETELMÉNYEK, HOGYAN BIZTONSÁGI ESZKÖZT FENNYEREM ... annyira idegesítő hölgyek ... előre köszönöm

  • Adrian az: haver meg kell felvilágosítani őket mások (de te mindentudó), nem ugrik minden botrány észre data.am idegen nyelvet, hogy milyen tudni, hogy ez mit is romana.nu kötőjel általában WORD NYELVTAN STRAIN.RESPECT PT a másik két

  • Salut!
    Először is gratulálok az oktató.

    Másodszor, szeretném megkérdezni, akik idősebb linux, hogy nem bármilyen módon: Telepítettem windows 7 a feleségét és a programozás, de a Windows a Wubi, telepítettem ubuntu 9.10. My HDD már 2 partíciót (C és D). Telepítettem Ubuntu a C, az ablak közelében. Hogyan érhetem el, hogy felmászik automatikusan minden alkalommal, amikor az Ubuntu partíció D? Már hozzá lejátszási listákat, és a zene idegesítő minden egyes alkalommal, amikor elfelejti, hogy csatolja a partíciót kézzel szeretné hallgatni a zenét.

    Akkor ott van ez a hitelesítési dolog, egyfajta UAC a Windowsban. Hogyan lehet letiltani? Bosszantó, ha minden alkalommal megkérdezem a jelszót ... Könnyen megtehetem ezt a dolgot a felszínen, de innen gondolom, hogy megrendelésre van szükség, hogy nem találtam felületet valami ilyesmihez.

    Köszönet előre.

    • CORNELHi!
      Először is gratulálok a tutoriale.In Másodszor, azt szeretném megkérdezni, akik idősebb linux, hogy nem bármilyen módon: Telepítettem windows 7 a feleségét és a programozás, de a Windows a Wubi Telepítettem ubuntu 9.10. My HDD már 2 partíciót (C és D). Telepítettem Ubuntu a C, az ablak közelében. Hogyan érhetem el, hogy felmászik automatikusan minden alkalommal, amikor az Ubuntu partíció D? Már hozzá lejátszási listákat, és a zene idegesítő minden egyes alkalommal, amikor elfelejti, hogy csatolja a partíciót kézzel szeretné hallgatni a zenét.
      Akkor ez a dolog hitelesítés, egyfajta UAC a Windows. Hogyan kikapcsolni? Ez bosszantó, hogy kérdezze meg a jelszót minden alkalommal ... a törzsek könnyen ff dolog, de itt azt hiszem, vesz egy megrendelés, nem találtunk olyan felület, így ceva.Multumesc várható.  

      Helló Cornel.Sper hasznos az Ön számára a következő:
      1: NTFS partíciók automatikusan a rendszer indításakor.
      2: Tíz tipp az új felhasználó Ubuntu Linux.(Lásd a post-terület »» 8. Terület automatikusan az operációs rendszer ")

      Jó napot kívánok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.