Hogyan készítsünk ISO-képet egy indítható USB-pálcáról - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk közösen, hogyan lehet, hogy egy ISO kép a Windows Vista vagy a Windows 7 után egy bootolható USB stick, amely 2 egy ilyen operációs rendszer. Lehet, hogy a hanyagság vagy egyéb okok miatt nem engedélyezte anélkül, hogy bármi a merevlemezen, és még mindig van, hogy elérje a bootolható botot Vista vagy Windows 7 akkor talán szeretné, hogy az ISO image, amely aztán éget a DVD. Vagy talán egy bootolható botot Vista vagy Windows 7 egy barátom, és szeretné, hogy készült. Nos, nagyon egyszerűen egy ingyenes szoftver hívott ImgBurn, hogy az ISO image után botot majd égetni a DVD, vagy miért nem, hogy a saját rendszerindító kibír a Windows Vista vagy a Windows 7 . Az eljárás rendkívül egyszerű, nem kell a parancssorban, minden automatizált a szoftver hasznos és nagyon jó ImgBurn. Ha meg akarja fordítani, hogy az, hogy egy bootolható botot a Windows XP, Vista vagy Windows 7 van már 3 útmutatók ebben a témában. Ahhoz, hogy megtalálja őket, akkor csak meg kell, hogy írja be a keresőmezőbe jobb felső sarkában az új oldal: botabil bot, vagy hogyan lehet egy bootolható bot vagy ablakok bot, Enter és meg fogja találni oktató. Javasoljuk a szoftver WinToFlash amit már egy tutorial. Tudja, hogyan kell egy bootolható botot vagy a Windows XP vagy Vista vagy Windows 7. Azt hiszem, a bevezetés sufiecient ezért kérjük, kövesse végig a lépéseket kell követni őket, hogy az ISO-t, miután egy bootolható USB stick.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (63)

  • Sall .. Van egy lekérdezés:
    A fejlett \ botable Disk \ szektor betölteni azt mondta, hogy így is marad a szám 4 Windows Vista és a Windows-7 8 szám, de ha a Windows XP vagy 4 továbbra is? Azt is szeretném tudni!

    • pckrkk: Sall .. Van egy lekérdezés:
      A fejlett \ botable Disk \ szektor betölteni azt mondta, hogy így is marad a szám 4 Windows Vista és a Windows-7 8 szám, de ha a Windows XP vagy 4 továbbra is? Azt is szeretném tudni!  

      • pckrkk:
          

        Megduplázza a fájl értékét. Ha az "etfsboot.com" fájlban 2k van, akkor a "Sector to Load" mezőbe írja be a 4. értéket. Megy a bothoz, amíg a "etfsboot.com" fájlra nem kattint, kattintson rá jobb egérgombbal, és válassza a Tulajdonságok menüpontot, hogy megnézze, mennyi az értéke kettős...

    • SRJ: Nero nem működik ez a dolog? összehasonlítva a Genu Nero bemutató  

      Mi lesz az ImgBurn-rel? a torkádban van, ha "ezt a dolgot" csinálod? Nehéz telepíteni, vagy!?!?!

      • Adrian:
        Igen ImgBurn van? kerül a torkát, ha nem "cucc"? Nehéz telepíteni vagy!?!  

        Tehát ezek az emberek csak Adriane Nero hallottak valamit a bemutató stiu.In-BRAVO.

      • Adrian:
        Igen ImgBurn van? kerül a torkát, ha nem "cucc"? Nehéz telepíteni vagy!?!  

        Ennek semmi da na azzal tanult több népszerű, és úgy tűnik, jobb készült DVD-k CD-k

  • Mindig néztem minden bemutató, és én nagyon ideges, hogy nézni még néhány alkalommal egy nap a kíváncsiság, hogy valami újat. Veled tanultam sok fontos dolgot. Te nagyon okos, és nagyra értékelem, hogy minden alkalommal segít az embereknek, akiknek problémájuk Így viszont, hogy megköszönjem az erőfeszítéseiket. Gratulálok.
    Adrian Van egy kérdésem, ha nem bánod, ahol tudom, hogy, és kap a kurzor én nagyon szeretek.

  • ADRIAN köszönöm ezt a tutorialban rendkívül hasznos.
    Most Mia elé került Mia jött, nem azért, mert nem jártak ImgBurn advenced.Cred beállítás turorialul ez volt a leghasznosabb minden oktató.

  • Nagyon jó bemutató !!! Viszont visszatérek a javaslatommal: Hiren Boot CD-je .... Hiren Boot CD V.9.3-at használok, ezen a CD-n a Norton Ghost 11.0.1 verzióval hoztam létre a rendszerképet, külső HDD-re tettem a képet, és bármikor vagy néhány perc alatt el kell helyezni a tiszta képet. Ebből az alkalomból megszabadultam az indítható matricáktól, az indítható CD-ktől és az ISO-képektől is .. Testvérek a következőt kérem: a bemutatót a Hiren Boot CD-jével végezzem> Meggyőződésem, hogy sokan elégedettek lesznek! Köszönjük megértésüket! Gigel.

  • Hihetetlen, hogy ez mit ImgBurn arra, hogy ingyenes.
    Tudja, hogy éget, és tudatában ingyenes változata, úgy gondolom, hogy együtt ImgBurn Burn Aware Free jobb, mint a nero 9 hogy kereskedelmi.

    • florin: Hihetetlen, amit az ImgBurn arra, hogy ingyenes.
      Tudja, hogy éget, és tudatában ingyenes változata, úgy gondolom, hogy együtt ImgBurn Burn Aware Free jobb, mint a nero 9 hogy kereskedelmi.  

      Nekem van LG SATA DVDRAM és burnaware, csak a 3. versből kezdve tudtam felismerni. A NERO a legjobb a területen, mert a leggyorsabban ír, és ... soha nem adott ki kéket (különösen mindegyiket teszteltem ingyenes).
      Más szavakkal, szeretném tájékoztatni a látogatókat, hogy az iso kép sokkal könnyebben ellenőrizhető, ha csak indítható, ha a Magic, a Power, az Ultra ISO segítségével nyitva van. (Ezen programok mezőjében felveszi a következőt: Bootálható ) Nem feltétlenül kell telepítenie a virtuális gépet. Természetesen vannak más módszerek is, amelyek könnyebbek, mint a virtuális gépen történő áthaladás, amelyet néhány indító DVD nem képes kezelni.
      És ha eljött az a csodálatos programot Magic Power, Ultra ISO, nagyon könnyű velük bármelyik fájlt, és indítható és ISO.
      Például Ultra ISO fájlokat kibír őket a Ctrl + A, és helyezze el a felszínen, majd keressen ISO Create ISO fájlt, és azt eredményezi, bootabil.In egyéb fájlokat, hogy lehet letölteni a boot image from boot rendelkező és adja hozzá a au.Metoda nem garantálja, hogy a fájl nem indul.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.