Hogyan letöltés, feltöltés és át nagy fájlokat FileZilla videó -tutorial

Hogyan készítsünk átadása nagy fájlokat, ez egy olyan probléma, hogy mindannyian találkoztunk előbb vagy utóbb.

Minden ismert módszerek: ODC, DC ++, erős dc bitorrent, lime wire, uTorrent olyan alkalmazások, amelyek részben át bizonyos fájlokat, és csak letölthető.

Szeretnénk egy olyan program, amely képes átvinni a fájlokat a fájlok átvitelét mindkét irányban, és a feltöltési és letöltési.

Ez a program FileZilla klienst, ami természetesen nem az egyetlen szoftver FTP (File Transfer Protocol), de ez szabad (ingyenes), és nagyon erős.

A következő oktatóvideót a FileZilla része egy sor két video tutorials, hogyan kell csinálni fájlátvitel FTP első részében bemutatta a FileZilla szerver és ez a bemutató megmutatja telepítésével és használatával FileZilla kliens program, amely átviszi a fájlokat, hogy töltse le, valamint feltölteni.

A jobb érthetőség kedvéért a videó bemutató a fájlok átvitele azt javasoljuk, hogy nézze az első rész (FileZilla szerver).

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


[hordozóazonosító = 22 szélesség = 468 magasság = 380]

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (52)

  • Hála Istennek, hogy megtaláltam a KRISTÁT, mert őszintén nagyon segítőkész vagy ... és elmondom a barátaimnak rólad és az összes munkádról .. ÖSSZEGZÉSÉNEK. Tudom, hogy ezer kérdésem lenne sokat tudsz .. de egyáltalán nem tudnál rezonálni velem, szóval megnézem, hogyan csinálok. Mindamellett minél inkább eszek valamit, ami szerintem egyszerű, de nem igazán értem ... '' torrent '' Be vagyok jelentkezve néhány emberbe, és még mindig letöltök, de nem töltenek fel nagyon sokat, és ezért nincs meg az arányom, nos, tiszteletben kell tartanom a vetőmaggal kapcsolatos szabályt (azt értem, hogy a lehető legnagyobb mértékben törődöm a vetőmaggal), de ez még mindig kis arány. kérlek, készíts egy oktatóanyagot ezzel a problémával, vagy ha van, kérlek, tudassa velem valamivel .. Nem tudom, hogy megadom-e a rendetlenség címét, ha akarod ... kérlek újra ... ÉS Gratulálunk mindenhez NE ...

  • Lehet Cristi tényleg nem tudom, mit kell csinálni, így őszintén először telepítettem fileziila játék szerver, ahogy azt mutatta a tutorial.a két filezila telepítettem, és tettem az azonos IP-kliens az enyém, és menj hívja valaki megpróbált csatlakozni, és megy egy dolog, amit szeretnék tudni, hogy ki akarja húzni tőlem, és rendelkeznie kell a teljes telepített FileZilla kliens vagy Commander? és a másik dolog, amit INTERNETU router explicami, hogyan kell csinálni a másik személy, hogy csatlakozzon a nyilvánosság típus olyan külső Meuse vagy azt kéne csatlakozni hozzá? kérlek szépen ajutama és én?

  • salut.poti hogy megmondják, mit szoktál használni megmutatni nyilak. és incojori valami culoare.mersi

  • Cristi mondd néhány cv.am telepíteni FileZilla szerver és a kliens FileZilla, és ha azt akarjuk, hogy a FileZilla kliens conecteaza.ai nem azt mondta, ne menjen internetes hálózatok, hogy a router, és van valami, és nem tudják, hogyan kell beállítani, hogy .pot segítsen nekem, és én? nem vagyok olyan .habar.

  • @Viorel: barátságos bemutató, hogyan kell a telepítést és beállítani a router az első oldalon (honlap) a honlapon! első bemutató a listában, kattintson a lejátszás, és figyelje meg a fejét a sorban, ha meg akarunk érteni valamit!

  • tehát kérdésem is van ... talán nem egészen a téma ... mit kell neveznem a mappának, ahol van egy fórum témája, hogy megjelenjen a webhelyemön?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.