Az RDS-kapcsolat és a vezeték nélküli internet beállításainak megadása egy útválasztóban - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell csinálni egy RDS kapcsolat router beállításait, és hogyan csatlakozni az internethez vezeték nélküli laptop, okostelefon vagy tabletta. Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mert az utóbbi időben kaptam sok észrevételeket a felhasználók, akik nem rendelkeznek a router, de én arról, hogy megszerezzék egy, és kíváncsi arra, hogyan működik a RDS kapcsolatot, ha el kell végezni a PC vagy router, hogyan kell a vezeték nélküli beállításokat csatlakozni a smartphone az internet, hogyan lehet megváltoztatni a felhasználónevet és a jelszót, hogy belépjen a router, hogyan érhető el a router segítségével a böngésző, hogy RDS kapcsolat router, és ha ez még mindig manuálisan, amely bevezeti a pontos kábel / internet csatlakoztassa a router és így tovább.
Mindezek a kérdések választ találni a bemutató ma. Feladata a router (látják azt), hogy megvédje a betolakodóktól (ha van tűzfal), amely megkönnyíti kapcsolatot több számítógép és eszköz, hogy egy internet-kapcsolat, tud-e csatlakozni az internetre szerkentyű levegő (WiFi) vezeték nélkül, és a fejfájás, és sávszélességet a prioritások, a kiválasztott eszköz vagy számítógép csatlakozik. Mivel a technológia fejlett sok modell a router, néhány több funkcióval és drágább és mások kevesebb szolgáltatást és olcsóbb.
Nagyon fontos, hogy megértsük a működési elve a router, és mi a célja. Én csak, hogy a mai bemutató magyarázza lépésről lépésre, hogyan kell csinálni RDS kapcsolat router, hogyan lehet a vezeték nélküli kapcsolat beállításait, hogy nagyobb biztonságban, hogyan lehet elérni a router segítségével a böngésző, és hogyan kell változtatni a jelszót és felhasználónevet elérni az alapértelmezett router. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézze meg a bemutató videót.

Ha meg szeretné vásárolni használt router bemutató teheti elérésével a következő linken: Wireless N Router TP-LINK TL-WR740N

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (215)

  • Helló, Adrian, vannak olyan útválasztók is, amelyek 2 WAN-t tartalmaznak, az első WAN-nál van RDS, a másodikban van a Romtelecom, mondjuk, és ha az RDS leesik, akkor az útválasztó automatikusan kapcsolatot létesít a Romtelecommal, ez nagyon jó dolog. Van egy D-link DIR-615, amely szuper jól működik, megvan a 2ms-os ping, és van 80Mbps letöltésem és 60-70-es feltöltésem, jóval egy időben van egy kisebb letöltési fordított és nagyobb feltöltési, azaz RDS- ul ezt. :). Még a D-link is narancssárga, ha a háló leesik, és zöld, ha rendben van, a TP-Link kissé hasonlít a D-linkre, amennyire látom. ÉN.

  • Vagy lehet csinálni egy PC idősebb 4, hogy őket a hálózati kártya beépített be netul (RDS), valamint az új, a NIC 4 töltelék RJ-45 PC akarunk őket az interneten. És nagyon egyszerű, és osztja IP olyan cserélhető PC 192.168.2.100 első és a második is 192.168.2.101. És viszont a PC-router, próbáltam ezt, és működött az első alkalommal.
    Azoknak, akik útválasztót szeretnének vásárolni, előbb nézzenek a processzorra, majd vásároljanak, hogy 350-400 MHz-nél nagyobb processzorral rendelkezzenek, hogy ne "megfojthassák" az internet sebességét.

  • Ugyanaz a router-modell van, mint az oktatóprogramban. A UPC szolgáltatónál vagyok a hálózaton és a vezeték nélküli biztonság mellett a WPA / WPA2-nél - Személyes verzió: Van: WPA2-Personal és WPA-Personal! Dinamikus UPC ip! mit állítasz?

  • Sal, ez videotutorial csak akkor érvényes az ilyen típusú router vagy más modelleket? Én például maga a D-Link vezeték nélküli router, és én meg a nettó, a CD-t, hogy van a dobozban. Ez ok, vagy tegyem ezt videotutorial di beállításait? Köszönöm, és azt szeretném, ha a legjobb nap lehet.

  • ASUS:
    Vagy lehet csinálni egy PC idősebb 4, hogy őket a hálózati kártya beépített be netul (RDS), valamint az új, a NIC 4 töltelék RJ-45 PC akarunk őket az interneten. És nagyon egyszerű, és osztja IP olyan cserélhető PC 192.168.2.100 első és a második is 192.168.2.101. És viszont a PC-router, próbáltam ezt, és működött az első alkalommal.
    Azok, akik szeretnének vásárolni egy router, hogy kell keresni az első tárgyaláson és azt követően, hogy vásárolni, a magasabb CPU-350mhz 400 nem "megfojtani" Internet sebesség.

    4 régi számítógépes hálózati LAN kártyát? Ki tenne ilyet? mellett fogyasztanak hatalmas öreg PC mellett a router is működik 100 ron egyik, mint lenne a legolcsóbb jó router. és azt mondják, hogy könnyű csinálni útvonal a nettó és 4 lemez lemezek lan dhcp? Nem tudom, milyen könnyű volt 2 marás hálózati kártya, de szeretném látni foglalkozni 5 (1 4 + lan)

  • A hang jó, jó volt korábban, csak carcotasii volna mondanom semmit a hangminőség tutoriale.Cand nézni tutorialban összpontosítani információkat, bement a műszaki szempontokat secundar.Multumim.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.