PPPoE kapcsolat létrehozása RDS-ről a Windows 8 rendszerben - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet a kapcsolat típusát PPPoE RDS Windows 8. Fogjuk használni az operációs rendszer 8 a Windows Consumer Preview már bemutatott egy másik bemutató honlapunkon.
Sok felhasználó zavarodva, zavaros, mert a Metro UI felület és menüben a Windows Intézőben Ribbon. Mivel a Microsoft helyez minket egy ablak, hogy a jobb buton azonnal elkezd gondolkodni, hogy elveszítjük egy másik rendszer vagy a beállítások már nem ugyanaz. Nem egészen értem a regény nem képes alkalmazkodni, ha ez az egész annyira egyszerű!
Azt már eddig is bemutató, hogyan kell csinálni RDS kapcsolat a Windows XP és A Windows Vista és a Windows 7
minden nagyon egyszerű, logikusan gondolkodnunk kell és nem szabad elfelejtenünk, hogyan kell folytatnunk a Windows Vista és a Windows 7 operációs rendszert, mert olyan nagy különbség, hogy lehetetlenné teszi az RDS-kapcsolat létrehozását a Windows 8 rendszeren, nem létezik. Ha az RDS-kapcsolatot el szeretné helyezni a Windows 8 indításakor, akkor le kell tiltania az UAC-t (felhasználói fiókok vezérlése), ahogyan azt az „RDS-kapcsolat indításakor a Windows Vista rendszerben” című útmutatóban említik, és először kövesse az oktatóprogram lépéseit. Hogyan és mit lehet helyettesíteni a Windows Start menü segítségével 8 Consumer Preview Később, hogy a gyakorlatban azokat, amelyeket a oktatóvideót. Azt javasoljuk, hogy ne lépjünk útmutatók és olvassa el a szöveget a fent látható minden bemutató alaposan és gondosan, mielőtt írsz megjegyzéseket, hogy már megvan a válasz, és mi van velünk, és te, te időnket vesztegetjük.
Legyünk egy kicsit beteg, hogy több kattintás, fedezze fel az operációs rendszer. 8 ablakok valóban egy nagyon OK, könnyen használható, és amely alkalmazkodni nagyon gyorsan, különösen akkor, ha jön a 7 vagy Windows Vista.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan is kapcsolódik RDS Windows 8 és hogyan lehet csatlakozni az RDS Windows Startup 8.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (52)

  • Még az úton nagyon usor.Si ugyanaz a módszer érvényes. Romtelecom, és egy másik dolog, hogy miért megijeszteni Windows világban, mintha 8 démon kígyó emberek? ALL RESPECT PT VIDEOTUTORIAL.RO

  • Albert1831:
    Még az úton nagyon usor.Si ugyanaz a módszer érvényes. Romtelecom, és egy másik dolog, hogy miért megijeszteni Windows világban, mintha 8 démon kígyó emberek? ALL RESPECT PT VIDEOTUTORIAL.RO
    ............................
    Fél, mert egy teljesen új dolog. Az emberek kényelmesek, és ha van olyan megoldásuk, amely jól működik, megfelel az igényeiknek, miért változtassa meg? Van egy mondás: ha valami működik, miért javítaná meg?
    Ki adta a hangulat pénzt operációs rendszerrel? Ha az egyik, hogy megy, mi értelme van egy másik? Az operációs rendszer nem a legfontosabb, de az alkalmazások egyszerűbb és ott végezzék a munkájukat. A Windows 8 jó, de csak egy kategóriába az emberek. Ott kell lennie jó minden.
    Nézd, én kettős indítást Ubuntu W7 és 12.04. Minél több időt töltenek az Ubuntu. WinXP azt csak amikor kapcsolódni laptopok és egyéb net. Egyébként Ubuntu ezt a munkát. Minden egyszerű, logikus, stabil, nem kinyögnie, mit csinál, ahogy tervezték.
    Ennek oka, hogy az igényeimnek nem magas, nem fut speciális szoftver kell a Windows tegye ki tudja, mi vele. A normál használat, mint mi valamennyien, mintegy 95% -át az időt.
    Ez pontosan azt az elvet, hogy az vezesse az Apple: ha egy technológia új, nem feltétlenül integrált készülékek. Legyen egyszerű, tiszta, minimális, hogy végezzék a munkájukat, anélkül, hogy zavarlak túl sok, nem ásni csoda megoldásokat. Okos dolog okos emberek vannak, hogy használjuk a hétköznapi emberek. Az egész dolog az úgynevezett használhatóság.
    Így a Windows 8. Tehát mi is ez?

  • Útmutató a DVD-menük szerkesztéséhez reklámok és egyéb ostobaságok elérése érdekében. Egyes DVD-knek annyi menüje vagy gombja és egyéb értelmetlensége van, hogy ha rippelni szeretne, a DVDrip alkalmazás összeomlik vagy összeomlik. Ehhez megoldást kell találnunk arra, hogy töröljük a különféle felesleges ostobaságokat az adott DVD menüjéből, megváltoztassuk a VIDEO_TS könyvtár tartalmát, de oly módon, hogy semmit nem transzkódolunk, ezzel elveszítve a képminőséget, hanem csak annak egyszerűsítésére. ott van, így később kibonthatjuk. Nagyon szeretnék fényképezni az XMedia Recode segítségével a Placebo 2-pass x264 profilban az XMedia Recode alkalmazásban. Ezúttal a Michael Jackson - Live in Bucharest The Dangerous Tour DVD-jét akartam tömöríteni, és olyan hiba történt, amely blokkolta az alkalmazást. A MediaCoder x64 szintén hibát adott, de mindazoknak, amelyeket teszteltem, a legjobb videominőség az XMedia Recode, amely szintén felülmúlja a kéziféket. Remélem, nem bánja, hogy itt írok.

  • Tettem magam, mert én 8 Win Gaben elakadásjelző háromszög (nincs internet-hozzáférés) non-stop, de az Internet merge.Ceva tanácsot? Minden alkalommal, amikor elindítja a letapogatást. vissza kell állítani kapcsolat

  • Elfelejtettem megemlíteni, hogy úgy tűnik, a fenti -Korlátozott azonosítatlan hálózat; Kérjük, küldje el, vagy néhány tanácsot

    • Azt is ugyanaz a probléma, és én még nem sikerült megoldani, ha azt mondod, hogy nem nekem kérlek!

  • lehet, hogy egy kapcsolat, és az automatikus windows 7 8 nélkül hosszabb kiszerelt dolog otthon, egyszerűen internet és az első lágy lehetőség, amely engedélyt kér a net, a Windows automatikusan csatlakozik az alapértelmezett Windows van net.deci benne valami, és megy az RDS beleértve, csak ellenőrizni kell néhány doboz internet lehetőség

  • Figyelj, testvér ... de nem könnyebb írni "futtatásban": "ncpa.cpl", és elmagyarázni azoknak, akik az oktatóprogramodra néznek, hogy ez a legegyszerűbb mód, mindentől függően bemutatta neked ?!

  • Köszönöm orcium, tudtam, hogy egyelőre igen, nem tudtam, igen, még mindig kerestem, és még mindig ott kerestem, hogy a minimális felbontásban játszhassam a metin2-et igen egy kicsit keményen működik, igen, azért van, mert valaki hoz egy PC-t jobb videokártyával stb. köszönöm, mindenesetre köszönöm, ha egy bemutatót készít a windwos 8 fogyasztói előnézet c segítségével, ami azt jelenti, hogy a metin2 vagy a counter jobban működik, vagy készít egy olyan bemutatót, amely jól működik a widnwos 8 felhasználói előnézeti játékokban a minimális felbontás mellett! köszönöm

  • Sajnáljuk, de Adrian és szeretném telepíteni a számítógépre, és van egy windows 8 8 illesztőprogramok Windows tegye egy tutorial, hogyan kell letölteni a Windows 8.multumesc.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.