Hogyan PPPoE az RDS Windows 10

Hogyan PPPoE RDS Windows 10

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan PPPoE-re RDS Windows 10, ahol nincs másik router.
Ideális az lenne, hogy van egy router. Ennek előnye, hogy tudtam csatlakozni egyszer RDS és a router fogja kezelni a internet kapcsolat. Mi nem kell manuálisan csatlakozni az internethez, és nem kell újra RDS kapcsolat beállításait az operációs rendszer újratelepítése. Kínálunk internetes más számítógépek akár vezetékes vagy WiFi.
Ahová a router lehet megvásárolni árán 50 lej.

Hogyan PPPoE RDS Windows 10

Azonban, ha egyszerűen nincs router, és szeretné megvalósítani a PPPoE kapcsolat RDS Windows 10 folyamat nagyon egyszerű, nagyon hasonlít a Windows 7, 8 vagy 8.1Din Sajnos nem találni a módját, Startup kapcsolatot helyre úgy, hogy automatikusan (használata nélkül kiegészítő szoftverek) megkezdheti az operációs rendszer már nem manuálisan csatlakozhat az internethez. Ígérem, hogy visszatérek a közeljövőben egy tutorial, amelyben megoldást találni, hogy 10 Windows operációs rendszer automatikusan csatlakozik az internethez.
Bár megpróbáltam megvalósítani azt a módszert, amellyel az RDS-kapcsolatot az Indításban Windows 7-ről vagy Windows 8/8.1-ről sikerült megvalósítani, ez nem működött a Windows 10 operációs rendszeren. Ha van routered, és nem tudod, hogyan az RDS-kapcsolatot ebben, megkérem Önt, hogy nézze meg oktatóanyagunkat: Hogyan hozzuk létre az RDS-kapcsolatot és a vezeték nélküli internet beállításait egy útválasztóban


Video bemutató - Hogyan hozhatunk létre pppoe kapcsolatot az RDS segítségével a Windows 10 rendszerben

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (13)

  • akiknek nincs rds-előfizetésben routerük, azok kisvárosból vagy vidékről származnak. Nekem az rds-ről volt, és automatikusan létrehozta a kapcsolatot. kérlek, készíts egy oktatóprogramot a ppoe kapcsolat létrehozásához az UEFI-ről. mivel a számítógépek és az újabb laptopok túlnyomó többsége rendelkezik UEFI-vel, és onnan közvetlenül megtehető. Értettem, hogyan kell csinálni, lehet, hogy mások nem tudják. mert ott egyszer beállítod és mindig be van állítva a kapcsolat, függetlenül attól, hogy windowst telepítesz vagy linuxot használsz.

  • Nyílt Notepad
    Azt írja rasdial RDS
    menteni rds.bat
    ex:
    RDS = kapcsolat neve
    user = B77888
    Pass = 12345
    RDS rasdial B77888 12345
    rds.bat teszel induló.

    C: \ Users \ (felhasználónév) \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs \ Startup
    Azt hiszem, megy, mint ez.

  • Szia te őrült bonyolult, mint amit tehetünk Digi hálózat parancsikont az asztalon, és hozzon létre onnan, amikor arra nem elérhető dobja meg egyenesen oda csak adott Connect egyszerű és könnyű. Anélkül, hogy le nem tudom, mi jobb klikk, keresni a hálózatot és kattintson a csatlakozáshoz. Én megtettem, így egyszerűen élni, és kész.
    Egyébként láthatod, hogy Windows 7-en nem működött közvetlenül a hálózati indítási parancsikonnal, hogy közvetlenül elinduljon, mert most az IE11 telepítve van, és ott már nincsenek ilyen opciók Proxyval, Proxy nélkül és Never Dial-Up . 7-en valóban működött, de IE 8 böngészővel és nem IE11-el.

  • Hé, mit Daniel azt mondta nekem, és megy 8.1 10 tovább.
    rasdial rds, felhasználónév, jelszó, mentve a .bat fájlba, és bekerült az indításkor. Biztosan működik. Nincs router, közvetlenül csatlakozik a netre. Csak a kapcsolat létrejöttekor kell átnevezni Broadband Connection, rds-re. Biztosan működik, 100% Nálam induláskor megjelenik a cmd admin, verifikál, és csatlakozik. Siker. Anélkül, hogy bármit is megállítana.

  • Linux-Ubuntuban nem tudom használni a Logitech C710 webkamerát képek és videók készítésére. Csak Skype-ra megy.
    A Logitech cég azt válaszolta, hogy nincs szoftverük Linux-Ubuntuhoz sem. Mit lehet tenni, hogyan magyarázzuk el nekik, hogy nagyon sok a Linux-Ubuntu felhasználó, és erre az operációs rendszerre is kellene programot tervezniük? Tud valaki segíteni ebben az esetben? Hatékony támogatást várok. Köszönöm.

  • Helló Var Kérjük, hogy a tutorial, ha frissíteni az új Windows-verzió 10 elmúlt nevezetesen Pro frissíteni a Windows 10, 1511 változata, 10586.si miért tolóerő Microsoft a frissítést Köszönet

  • Nekem is van egy kérésem.. rds-ről van internetem, és nem tudok dlink wifi routert kötni az rds modemhez.miután csatlakoztatom, még azt a felkiáltójelet sem adja ki hibaként vagy ilyesmi Nem találom a modem címét, nem tudom átnézni a beállításokat vagy valami mást.tudtok segíteni??????

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.