Hogyan készítsünk feliratokat filmekhez az interneten vagy a PC-n az Universal Subtitles segítségével - oktatóvideó

Hi barátok, ma lesz egy szolgáltatás, amit lehet, hogy feliratok a filmek a YouTube-on, vagy akár filmeket a számítógépen.
Universal Subtitles egy online szolgáltatás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan lefordítani bármilyen videó a YouTube, Vimeo, vagy olyan film, amely lehet futtatni html5.
Fordítására filmeket a neten munka egyszerű, így játszani, és írni kezdett a 8 másodperc varázsló operste lépést tartani befejezése után a mondat, nyomja meg és mi lehet kezdeni egy másik sorban a tab billentyűvel kezdete számunkra film más 8 másodperc. A végén már csak meg kell szinkronizálni szöveges videóval és kész.
Miután a munka befejeződött, akkor lehet letölteni felirat, míg az új lefordított film lép egy adatbázis, amely lehetővé teszi számunkra, hogy szinkronizálja felirat sehol.
Ha van egy weboldal, és feltették a videóknál, a szolgáltatás nagyon kemény, egy kóddal lehet szinkronizálni játékos a helyszínen feliratokat vagy felirat az adatbázisból az Egyetemes Feliratok, a felhasználók a webhely lesz választhat több felirat.
Még filmeket a számítógép tudja fordítani egyszerű, csak kell egy szerver (a film számára elérhetővé kell tenni az interneten), akkor az Apache nagyon könnyű telepíteni, a honlapunkon megtalálható rengeteg útmutatók, hogy hogyan kell telepíteni az Apache és azon túl.
univerzális feliratok

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (23)

  • Érdekes tutorial. Szeretném megkérdezni, hogy a jövőben is igénybe vehet néhány percet a lejátszó Windows Media Player házimozi. Charisma, a mód, ahogyan Krisztus megmutatja munkája teljesen kiváló, a születési, hogy majd csiszolni. Azt hiszem, ha valami ez triviális, és hívogató, hogy kövessék őt intenzíven. Gratulálunk és jó egészséget!

  • Van egy kérésem, Cristi vagy Adrian. Készíthet egy bemutatót arról, hogyan készítsen WordPress oldalt úgy, hogy egy localhost pc-re teszi, és rds-s internettel, hogyan kell csinálni a dyndns-kel, hogy megpróbáltam megadni az ip címemet a routerről. vagy nem-ip-vel. Hogyan lehet megtenni az xampp-t és a wordpress-t, és hová kell tenni a dinamikus ip-t ip vagy a dyndns nélkül Hogy meg akarom csinálni, és ez nem sikerül. Jó estét! Remélem, megértette, mit akarok csinálni, és ez nekem nem megy

  • Ez egy csodálatos dolog. Érdekel cun tud egy állandó feliratot ékezetek. Nekem van egy samsung tv egy usb LE 32D550 látható AVI filmeket, de a felirat túl kicsi, annak ellenére, hogy az a funkciója, hogy növelje (de nem kevesebb). Van egy film vékony. tartós és láttam nagy. Tud valaki segíteni? Megpróbáltam AVI ReComp nem ékezetes (kelet-európai)

    • adrian76:
      Ez egy csodálatos dolog. Érdekel cun tud egy állandó feliratot ékezetek. Nekem van egy samsung tv egy usb LE 32D550 látható AVI filmeket, de a felirat túl kicsi, annak ellenére, hogy az a funkciója, hogy növelje (de nem kevesebb). Van egy film vékony. tartós és láttam nagy. Tud valaki segíteni? Megpróbáltam AVI ReComp nem ékezetes (kelet-európai)

      Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan kell behelyezni feliratot tartósan egy film vagy avi fájlt, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.
      FIGYELEM: Olvassa el a legfrissebb megjegyzéseit, hogy a bemutató az alternatív linkeket letölteni a szükséges eszközöket használt, hogy a bemutató

      • AdrianGudus: Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan kell behelyezni feliratot tartósan egy film vagy avi fájlt, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.
        FIGYELEM: Olvassa el a legfrissebb megjegyzéseit, hogy a bemutató az alternatív linkeket letölteni a szükséges eszközöket használt, hogy a bemutató


        Adriane, nagyon köszönöm.

  • Nem tudom, hogyan lehet veled kapcsolatba lépni, de itt írok neked. Ha tudsz oktatóanyagot készíteni: Van USB-stickem, de megfertőzött a Win32 Trojan-Gen és az Autorun-Gen @ bhv [Wrm] fájlokkal, de nem tudom formázni, azt mondja nekem:

  • Azt is szeretném, ha elkészítene egy hardver útmutatót a HDMI-kábelek megvásárlásához, amelyek jól hangzanak, amelyek nem engedik, vagy legalábbis Cristi vagy Adrian elmagyaráznák nekünk, hogy hány önéletrajz van róluk. Ma vettem egyet, 1.5 m-es Hama-t 12 lejért, és nem vagyok vele nagyon elégedett, a PC-t egy Samsung Full HD LED LCD TV-hez csatlakoztattam, és nem néz ki olyan jól, mint a tetején lévő VGA-n. .. a felbontás túl magas, a tálca nem látható, ha egy lépéssel alacsonyabbra megyek a felbontásnál (alacsonyabb), a tálca továbbra sem látható, a kép alatt még egy lépést adok (az asztal és a böngésző maximalizálva, vagy a lejátszó teljes képernyős. ) középen kissé középre van állítva, nem nagyon fejeztem ki magam, vagyis a képernyő szélei üresek maradtak ... és még mindig nem néz ki jól, ismét jó érzéssel tölt el. Valószínűleg a videokártya nem olyan fényes, 512 MB-os nVIDIA GT8400GS, GDDR3-mal, de a VGA-n jobban néz ki, mint a HDMI-n. Kérem tisztázza kérem .... ???

  • érdekes bemutató, köszönöm, nem tudom, hogy használni fogom-e pillanatnyilag, de láttam és nagyon jó. Emlékszem, hogy ez egy ilyen oktatóanyag, talán ... később felhasználom.

  • Cristi, nagyon szeretem a bemutatót, de van egy kérdésem, hogyan lehet egy filmet feliratozni? Több tucat választ kerestem a neten, és nem találtam.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.