A Windows Vista Service Pack 2 letöltése és telepítése - oktatóvideó

Néhány nappal ezelőtt bemutatunk egy video tutorial, hogyan kell telepíteni és néhány beállítást a Windows Vista, és most együtt tanulnak, hogyan kell telepíteni a Service Pack for Windows Vista 2 minden.

Mi SP2?
SP2 származik Service Pack csomag egyes oldalak csomagba helyezik.
Mi a Service Pack?
Nos, ez jobb stabilitást eredményez az operációs rendszerben, jobb kompatibilitást biztosít a Vista és a hardver között, kijavítják a biztonsági sérüléseket, az időközben felfedezett hibákat, amelyeket ez a szervizcsomag "kijavít". A szervizcsomag telepítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy fel kell lépnie a Microsoft hivatalos webhelyére, majd belépnie a Letöltő központba, és onnan letölteni a Windows Vista Service Pack 2-et. Választhat egy futtatható vagy egy ISO-kép között, a választás és a telepítési módszer a következő lesz: tartozik. Az oktatóprogramban a futtatható fájl letöltését választottam, mert sokkal egyszerűbbnek és bárki számára elérhetőnek tűnt. Ha az ISO képet választottuk volna, akkor CD-lemezt kellett volna égetnünk, vagy telepítenünk kellene egy ISO képemulátor-emulátort, például a Daemon Tools, majd fel kellett szerelnünk az ISO-képet és telepítenünk.
Miért telepíthető Service Pack és segíts rajtunk?
Számos alkalmazáshoz szükséges Service Pack 2 vagy nem fog futni anélkül, Service Pack 2, másik oka az lenne, hogy egy stabil rendszer elleni immunizálás kialakuló új fenyegetések a biztonsággal kapcsolatos.

Javasoljuk, hogy egy biztonsági másolatot, mielőtt telepíti a szervizcsomagot. Általában nincs probléma, telepíteni, és minden jól megy, de hogy ne esetleges összeférhetetlenséggel között esetleg felmerülő a szoftver már telepítve van, és a Service Pack 2 Javasoljuk, hogy egy biztonsági mentés vagy visszaállítási pont elérése rendszer-visszaállítás
Ha nem egy back-up kollégám Cristi bemutatott néhány bemutató, hogyan lehet a biztonsági segítségével Acronis True Image szoftver

Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy kövesse végig a bemutató videót, és ne felejtsd el! Szívesen fogadjuk a megjegyzéseket, javaslatokat és kiegészítéseket kapcsolódik a bemutató a megjegyzések rovatban!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (58)

  • PaulAdrian de melyik változat VirtualBox te? 'Ve Done-és videofelvétel, és nagyon jól megy, milyen verziót vagy te?

    Nekem van a legújabb verzió a saját honlapján hivatalosan is elromlik verzió, de nem azért, mert a számítógép olyan jó, én 2G proc E5200 RAM, ATI HD 4650 1G. Szóval lehet, hogy egy jó fogás, hogy van egy jó videokártya, és egy jó processzor.

  • Nagyon érdekes, de én továbbra is még a régi xp ptr mg jól azzal, amit már az én PC fogantyú ffff akkor a legjobb, és mi eltávolítja hasznos ffffffff szerencsét! Ár 1000000000000000000000000000 nem hiszem azt, hogy egy üzenetet, hogy sok szép dolgot, hogy bye

  • Miam hogy a legújabb verzióját, én voltam az, ami Krisztus első prezentato VirtualBox bemutató, de látom, 7 Windwos nem tölthető le a Microsoft torrenteket csak a DC?

  • Nagyon jó tutorial.
    Szeretném megkérdezni tőled, hogy nem tud-e oktatóprogramot készíteni a Netbook alkalmazásokról ... figyelembe véve ezen termékek eladásának növekedését.
    Köszönöm.

  • andreydfa: Sal srácok! Készíts egy nagy munka! Mert szeretnék egy tutorial a különbség windows xp és sp sp2 3

    Értsük meg, a Windows XP SP az oldalak SP1 SP2 és SP3 és a Windows Vista SP a helyszínek és SP1 SP2 volt. Miért XP service 3 2 pacj oldalak és Vista javítócsomag csak? A Windows XP idősebb, idősebb, és ezeket azonnal szükséges javításokat, hogy azt naprakészen, hogy stabil, biztonságos, míg a Vista újabb, és nem tartalmaz konkrét dolgok, mint az XP, így nem kellett tenni érte, de még SP3 tapasztalni fogod, új biztonsági előírások megsértéséről, összeférhetetlenségi más szoftver a Vista kell tenni, és neki, hogy frissítse a SP3, megjavítani megsértése biztonság.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.