Hogyan kell letölteni a Direct Connect hálózaton (ODC, csúcs, erős) ubuntu linux - video bemutató

Míg Ubuntu Linux egy szabad operációs rendszer mindenki számára itt is előfordulhat, hogy a fájlok megosztására a szeretteinkkel, vagy szeretteit letölthető fényképeket, szöveges fájlok, dokumentumok, iso képek különböző disztribúció a Linux.

Mit használhatnék a fentiek megtételéhez? Nos gondolkodjunk ... használhatunk torrent vagy dc klienseket (közvetlen összeköttetés, vagy amint egyesek ODC-nek hívják) ftp-t, és a lista folytatódik. A mai oktatóprogramban egy DCd kliensre összpontosítottam, melynek neve Linuxdcpp. Természetesen vannak más ügyfelek is, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy használjuk ezt a letöltési protokollt, ezek közül egy Valknut lenne, és ennek használatához telepítenünk kell a Java-t.
Ha van jó ismerősök Windows-ügyfelek: Apex, StrongDC, ODC 5.31 itt, hogy tudjuk használni az Ubuntu Linux gond nélkül ezt a protokollt.
A felület nagyon egyszerű, és feltűnően hasonlít a Windows közösség ODC
Sokan, amikor azt mondjuk, azt gondoljuk, Torrente ODC vagy kalózkodás, ez nem nagyon tetszik! Ui lehet megosztani a fájlokat és egyéb mellett a zene, filmek, játékok, stb. Azt, hogy szép Megosztás 10 15-ISO képek különböző Linux disztribúció, és így mi is teljesen legális! Romániában tilos fájlmegosztás de Ossza meg a fájlokat a szerzői jog a fenti (zene, filmek, játékok, stb), de amíg mi is jogilag nem lesz probléma, és nem is fog is minden állami intézmény jogosult megtiltani, osszuk-ui (részvény, show fájlok) szeretteiket.
Milyen lehet letölteni a Linuxdcpp? Bármi, személyes képek, szöveges fájlok, PDF-dokumentumokat, háttérképek, a különböző Linux disztribúciók.

De nézzük jobb nézni ezt a videót bemutató

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (39)

  • Kaptam Ubuntu néhány nap, és örülök, hogy én is hozza magával. Nem is tudtam, hogy van DC + +, de itt megtudtam. Oktató lát engem, úgyhogy no comment.
    Várja meg, amíg a többi útmutatók Linux!
    BAFTA tovább!

  • Köszönöm szépen toturial, minden tekintetben a minden, amit csinál,
    (Mellesleg, a videólejátszás az „1. ​​lejátszóval” a legjobb, a probléma nélkül működik).

  • Úgy tűnik, hogy olvassa el a fejemben: O: O., én csak tett egy listát a nehézségeket, mint halad a Linux nyomtató meghajtót (Canon) tudom, hogy könnyű a hp .. net kapcsolat (9.04 9.10 sem), az alternatív Az ESM és a Skype, videó-és hang-segédprogramot, go játékok (bor), és van egy DC kliens Linuxra.
    Eddig próbáltam (játszottam: D) Wubi és a VirtualBox.
    Most már mehet nyugodt Linux: D Köszi!

    • Daniel: Olyan, mintha elolvastam a gondolataimat: O: O. Éppen összeállítottam a Linuxra való átállás nehézségeinek listáját, például a nyomtató-illesztőprogramot (Canon), mivel a hp számára tudom, hogy könnyű .., a hálózathoz való kapcsolódás (9.04 nem 9.10), alternatívája a mes és a skype, a video- és hangmeghajtóknak, a játékok (bor) futtatásához, és ha van DC kliens Linuxra. Eddig próbáltam (játszottam) a wubi-val és a virtuális fiókkal. Most csendesen át tudok lépni a Linuxon, KÖSZÖNJÜK !!!  (Idéz me)

      A telepítéshez illesztőprogramok kérem nézze EZ tutorial.

  • Adrian de sokkal stabilabb, mint a Windows vagy a Linux Ubintu! Eddig már telepítette át Wubi, és boldog vagyok, de nem tudom, ha ez stabil chear!

  • 1 játékos megy, nekem legalábbis. Próbáltam Firefox Windows 7, és nem akar tölteni. Megpróbálom megy xp, hogy DAK. vissza a részleteket.

  • Tudja, hogyan kell igényelni 8 koncert kibír. Én magam nem sikerült. Ha megpróbálom felvenni mappák mondja nekem, hogy megosszák mappa már létezik, még akkor is, ha nem. Köszönöm szépen!

  • Nagypapa program. Amit észrevettem, az nem képes egyszerre több felhasználóról letölteni - töltse le a szegmenseket (most ez attól is függ, hogy mennyire igényesek az egyes felhasználók).
    Lehetséges alternatívaként az Apex DC megfelelően működhet az Ubuntun (boron keresztül). A "Közvetlen kapcsolat" funkciót is elfogadja --- Aktív kapcsolatmód (ha nincs akadály)

    • vali: Nem rossz programot. Úgy vettem észre, hogy még mindig megvan az a képessége, hogy töltse le a több felhasználó egyidejű - letöltés szegmens (most attól függ, hogy milyen válogatós a minden felhasználó).
      Ennek egy lehetséges alternatíva, Apex DC működhet megfelelően az Ubuntu (a bor). Elfogadás és "Közvetlen kapcsolat" - Aktív üzemmód kapcsolat (ha nincsenek akadályok)  

      És van egy puha DC Linux, amely több forrásból, hogy tudja, azt mondtam, hogy a szöveg az előadás!
      Úgy hívják Valknut de nehezebb létrehozni, sok dolgot, és be lehet állítani akár a legapróbb részletekig, a Java. Én inkább bemutatni, mert ez könnyen konfigurálható, és egy ismerős felületen. A Valknut bemutatni a jövő bemutató

    • vali:
      Elég jó program. Úgy vettem észre, hogy még mindig megvan az a képessége, hogy töltse le a több felhasználó egyidejű - letöltés szegmens (most attól függ, hogy milyen válogatós a minden felhasználó).
      Ennek egy lehetséges alternatíva, Apex DC működhet megfelelően az Ubuntu (a bor). Elfogadás és "Közvetlen kapcsolat" - Aktív üzemmód kapcsolat (ha nincsenek akadályok)

      Egy ideje használtam a StrongDC-t, de amikor felismertem a ZK ++-t, nem tudtam elhinni;), ha borral használ valamit, akkor a ZK ++ bármelyik verzióját ajánlom.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.