Az új TimeLine felület letiltása a Facebookon - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy tudjuk kikapcsolni a felületet Timeline Facebook számla. Timeline az új felület, amely a Facebook akarja elfogadni, hogy minden felhasználó számára. Az átmenet nem történhet hirtelen, hanem fokozatosan. Vannak Facebook felhasználók, akik még mindig flos régi felület. Idővel, a Facebook szelektíven néhány felhasználó, Timeline felület aktiválja őket, és ad nekik haladékot a héten, hogy szokni. Miután át a héten, a Facebook automatikusan aktiválódik nélkül a felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy válasszanak a régi és az új Timeline felület és nem képes letiltani interfész Timeline.
Facebook Timeline felület volt, és még mindig nagyon ellentmondásos téma, sok felhasználó nem adott, valamint a Facebook és sokan bezárták a Facebook számla. Egy felmérés azt mutatja, hogy több mint 70%-a felhasználók egyetértenek Timeline felület ezzel, a Facebook továbbra is, hogy az átállás az új felületen.
Jogilag nincs és nem hiszem, hogy a Facebook-fiókban lesz lehetőség a TimeLine felület letiltására, de a "csodák" miatt, amelyeket a bővítmények képesek, letilthatjuk a TimeLine felületet.
Ha ki szeretné kapcsolni az interfész Timeline kell telepíteni a plug-in/add-on/extensie a mi böngésző és frissítse az oldalt, miután a Facebook, úgy látják, hogy a fiók a régi felületet.
Pontosan mit jelent a kiterjesztése?
Ez nem tiltja le a Timeline felület igazi értelme. Csak mi a mi böngészőben látjuk a régi felületet, hanem más barátok, ha jönnek a PC, hogy látogasson el Facebook profilját, akkor azt fogja látni a profil Timeline interfész (ha aktiválva van)
Pontosabban, a kiterjesztés Facebook trükköket, és teszi őt úgy gondolják, hogy az Internet Explorer 7, teszi oldalakat, ahogy ő tette, és azért, mert az Internet Explorer 7 IE7 böngésződ régi és öreg, akik nem ülnek túl jól értelmezte java script ( amelynek alapja elsősorban a Facebook és a Timeline felület) nem tudja megjeleníteni az új felület, és a régi felület jelenik meg, ha a Facebook.
Más szóval, ha eltávolítani, vagy letiltani hosszabbító / add-on / plug-in a böngészőben, akkor újra látni az új fiók noustru Timeline interfész (ha engedélyezve volt)
Valószínűleg a legtöbb ember számára nem számít, hogy valaki látja a profil, és fontos számukra, hogy már nem látja a profil Timeline felület, mert nem tudja kezelni a használatban.
Én egy semmi Timeline felület, és én nagyon szeretek, használata egyszerű és intuitív, és ha akarsz kérni a megjegyzés rovatba, fogok csinálni egy alapos róla. Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mert egyszerűen megtámadták a Facebook számla (http://facebook.com/AdrianGudus) A kérdés: hogyan tudom kikapcsolni Timeline felület?
Azok számára, akik még mindig szeretnék aktiválni Timeline felület, javasoljuk, hogy olvassa el a cikket a blog: Felület Facebook Timeline mindenki számára elérhető, aktiválható egyetlen kattintással
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan Timeline felület letiltani Facebook számla.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (47)

  • Üdvözlettel Adriane emlékszem azt mondtad, akkor köszönöm Canu voltál kedves nekünk szökött Köszönöm, köszönöm annyira büszke horgonyoz szerencse

  • De észrevettem, hogy dak felhasználásáért kiterjesztése, de nem látom, de Timeline X, akik belépnek lássák profilom. Hogyan kikapcsolni? Nem tudod?

    • Alex:
      De észrevettem, hogy dak felhasználásáért kiterjesztése, de nem látom, de Timeline X, akik belépnek lássák profilom. Hogyan kikapcsolni? Nem tudod?

      Nem értem, miért tesz fel olyan kérdéseket, amelyek az oktatóanyag feletti szövegben találhatók. Ha elolvassa az oktatóanyag feletti szöveget, ez így szól: "Ez nem tiltja le a TimeLine interfészt a szó valódi értelmében. Csak mi látjuk a böngészőben a régi felületet, de a többi barát, ha belép a számítógépéről. Facebook-profilunk meglátogatásához profilunkat a TimeLine felületen fogja látni." Szóval ha elolvasod, megtalálod a választ.

  • Hello, szeretném tudni, hogyan távolíthatok el valakit, vagy blokkolhatom, hogy bármit is posztolhasson a falamon? Folyamatosan látok mindenféle hülyeséget egy úgynevezett "Joker"-től, aki nem érdekel. Hogyan csinálhatnám az a személy "csak viccelek", hogy ne mutasson semmit a falamon?

  • Lépjen a Beállítások -> Adatvédelmi beállítások elemre
    Az emberek és a blokkolt alkalmazások
    Van a lock-kattintson, hogy bejött, és tedd õ nevét
    típusú zár és viszlát.

  • Helló Cristi! Gratulálok neked és a csapatnak a kemény munkát! Nagyon jó tutorial!
    Volna egy kérésem, ha azt mondja, hogy hol van, hogy az egyik gyönyörű tapéta!
    Előre is köszönöm!

    • Daniel:
      Helló Cristi! Gratulálok neked és a csapatnak a kemény munkát! Nagyon jó tutorial!
      Volna egy kérésem, ha azt mondja, hogy hol van, hogy az egyik gyönyörű tapéta!
      Előre is köszönöm!

      háló

  • Én letiltotta a kiegészítéssel, hogy én továbbra is a régi felületet, és mások nem látnak Timeline profilt. Super, nem szeretem azt a dolgot! Thanks, Adrian!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.