Hogyan oldja iso képet több részre, és hogyan lehet létrehozni egy archívumot WinRAR bemutató videó

A következő video tutorial, hogy megtanulják, hogyan kell letöltése WinRAR (soft-kivonás archív), hogyan kell telepíteni WinRAR, hogyan lehet a WinRAR archívumba repedések vagy az ISO képfájlt több részre kell szállítani CD-k vagy DVD-k (lásd a nagy játék vége 4 9-giga), és végül megtanuljuk, hogyan lehet létrehozni egy önkicsomagoló archívum,.

WinRAR egy nagyon hatékony eszköz, és nagyon stabil, mint más ilyen jellegű kérelmek, ezért a szoftver költségek.

Kezelése archívumok és fájlok egyszerű ez a szoftver egyidejűleg tudja, hogyan kell használni az összes számítógép erőforrásainak szeretnénk létrehozni archívumok, nagyon rövid idő alatt és a magas tömörítési arány (is optimalizálva többmagos processzorok).

Archívum jelszóval védett WinRAR generált könnyen találni ezt a funkciót nagyon hasznos azoknak, akik osztják a számítógépet más felhasználókkal, de nem szeretné, hogy osszon meg fájlokat és a személyes velük.

Winrar integrálta egy kis benchmark segédprogram (teljesítmény-teszt), amely segíthet egy nagyon rövid idő alatt, hogy megtudja, a számítógép feldolgozási teljesítmény (CPU + memória).

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (62)

  • Köszönöm tutorial.In ha azt mondom, a játék 8 gb, érdekelne, ha van egy program kérésére és azt követően a telepítő DVD-játék (ha nem mond 2 iso archívumok, és azokat A kation minden DVD)

  • @Hangulatos: amennyire tudom ... ha jól beteszi a CD-re, a démon eszközökkel történő telepítéskor automatikusan CD 2-t kér! Így tudtam ... ha hibát vétek, kérlek, javíts ki ...

  • Most dolgozom a WinRAR után bemutató és archívum gb iso 7.5 bejelentését követően ér véget, hogy milyen lépéseket követni?

  • @leonardo f: nem olvasunk gondolatokat! mutasson fel részleteket, hogy pontosan mit akar vele csinálni? olyan kérdést tett fel, amely nem tesz fel semmit ... nem tudom, érti-e engem ...

  • Én 2 archívumok, szeretnék hozni 2-DVD kép, és nem tudom, hogyan magyarázzam, lényegében azt szeretné futtatni a játékot

  • Gratulálunk minden, amit csinál. Van egy jó módszer, magyarázta ff. Én is kommentálom valamit, általában az egyik, hogy Intersat tudni Winrar vagy bármilyen más szoftver, akkor nem hiszem, hogy unalmas, hogy nézd meg a bemutató nem számít, mennyi ideig. És fogok Felecia pt. TuneUp Utilities egy olyan szoftver, multi ff jó, és remélem, hogy olvassa el ezt a szoftvert.
    Még egyszer gratulálunk a kemény munka, mint én tudom!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.