Hogyan vásárolhat egy domaint és tárhelyet egy webhely számára - HD videojáték

Ebben a videóban bemutató megyünk át a szükséges lépéseket együtt nyitni egy weboldal vagy blog, függetlenül attól, hogy a formátum eljárás ugyanaz, interneten, hogy a projekt, hogy van ez.

Mindenekelőtt meg kell vásárolnunk egy domaint, azaz egy olyan webhely címét, mint például a "videotutorial.ro", és ingyenes ajánlatokat fogunk találni olyan domainekre is, mint a "videotutorial.com.ro", de ezek nem domainek, hanem aldomainek, amelyek a „com.ro” domain része, esetünkben a „videotutorial” aldomain a „com.ro” domainhez kapcsolódik, véleményem szerint a legjobb, ha vásárol egy olyan domaint, amelyet önállóan kezelhet, és nem zavarhat az összes "jóindulatúval".

Vásárlás propriuzisa nagyon egyszerű, érdemes megnézni, hogy a kívánt terület lesz elérhető, hogy töltse ki néhány egyszerű formák, így van, hogy az első számlát, és egy érvényes e-mail címet, miután megkapta a számlát fizeti, és erősítse meg a fizetési másolatait elküldjék számlák ROTLD faxon vagy e-mail címét.

Miután vásárol egy domain kell kezelni, ne aggódj, ez nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik, ki kell töltenie az admin felületen az oldal ROTLD dobozok névszerverek IP és ISP vagy a tárhely.

Végül szükségünk van egy fizikai hely tárolni a fájlokat, hogy az alkotó a weboldalán, hogy tudjuk használni, és otthoni PC, de alacsonyabb áron otthont, így nem hiszem, hogy érdemes hallgatni éjjel-nappal dübörgő PC Az új ház kell menni nonstop múlva, csak azt, hogy egy komoly hely mi?

A legjobb megoldás az, hogy a helyszínen a szerveren szakemberek irányítják, akik rendelkezésére áll egy teljes infrastruktúrák védelme és a biztonsági mentés és a redundancia megoldások profi.

Csak akkor, ha úgy gondolja, hogy egy PC energiafogyasztás egy egész hónapban éjjel arra a következtetésre jut, hogy a legjobb megoldás ad otthont a szerveren a tárhely szolgáltató.

Az árak nagyon jó kezdet az euró, amíg a 1 10 havi közös szerverek (megosztva másokkal) a megoldás természetesen drágább, de amikor nem sok nekünk, hogy mi vagyunk az elején, mi?

Arra kérlek benneteket, hogy ezt a videót bemutató imádkozni atlétika sorozatot magán oktató vide a DynDNS, amely megtalálható a motor caurare oldalon videotutorial.ro

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (67)

  • Ki tud nekem segíteni valamiben?: D ma vettem domeniu.ro a MYX és szeretnék áthelyezni egy másik szerverre, és jól tettem a szerver nevét NS. ****. **** Aztán adtam OK és azt mondta nekem, hogy az IP-cím hibás: |

  • De van egy kérdésem, már vásároltam a domeniu.ro-t a MYX-től, tudom, hogy ez szörnyű, de nem, ennyi, addig, amíg fel nem nőnek, ezt követően vásárolom a domeniu.ro-t a rotdl-től. Fontosabb kérdésem van egy számomra, például ha a domeniu.ro-t MYX-ről egy másik szerverre szeretném váltani, akkor felteszem a szerver nevét, pl. Ns1.truefreehost.com, odaírom, és azt mondja, hogy az IP nem jó, MIÉRT? ... ez az összes NS az én szervertől :) ... Válaszra várok

  • Cristi, szeretném, ha sürgősen válaszolna nekem, természetesen, ha akarod. "Béreltem" a domeniu.ro-t a MYX-től, és azt szeretném áthelyezni a szerverre, amelyben van, aoi, bemutattam az NS-ket a szerveremről a vásárolt domeniu.ro-hoz. És miután bemutattam ezeket az NS-eket, kaptam egy ilyen "hibás IP-t", DC-t? ... Csak azt mondja, hogy változtathatok egy másik szerveren. Próbáltam, de látom, hogy nem sikerült.

  • @Robciuc Ionut:
    A gyanúm, hogy meg kell vásárolni a domain saját, mert ha sikeres a webhely minden sikeres marad Vodafone ezen a területen, amit bérelt a tulajdon.
    Ez normális, hogy nem engedi meg, amit akarsz, amíg ez a terület, akkor köteles a honlapján a szerverén.
    A levelek, hogy ezt a srácok banditák akkor is, ha a Vodafone-tól.
    Zavarja elősegítik a helyszínen és azt követően, hogy azokat jutalmazzák.
    Az Ön feladata, csinál, amit akar, de nem jól.
    Szerezzen be egy domaint a rotld-tól, hogy a tulajdona legyen, nem kell kártyanak, 200 RON-nak kell lennie, és vásárolsz egy .ro domaint, amely örökre a tiéd lesz, ha kapsz egy domaint .com vagy .net vagy más domain, 70-80 RON kevesebbet fog fizetni Önnek.
    Hagyd, hogy nem kerül egy vagyonba!

  • Ismerem Cristist, de szeretném megtudni, hogy van ez a domeniu.ro-lal. Most érdekel, és csak az IP-t tudom elhelyezni a szerverről, és hogyan tudom megtenni, hogy látjam az IP-t a szerverről. Észrevettem ebben az oktatóanyagban, hogy minden vásárolt szervernek vagy INGYENESnek is van IP-je? ... nem tud egy INGYENES szervert, amely IP-vel rendelkezik a DNS NS1.dsjakdnsada.dasnhdas helyett.

  • Cristi .... Őszintén gondolom, hogy azoknak a kezdőknek, akik nem hajlandók pénzt keresni csak a móka kedvéért, egy nagyon jó alternatíva egy google webhely .tk vagy .ro.tl domainmel. Kezdő vagyok, és csak szórakozásból és szórakozásból készítettem egy oldalt, és nincs nagy elvárásom. A weboldal a "www.andreigrosu.ro.tl", és örömmel adnék véleményt róla.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.