Termikus paszta felvitele a processzorra a jobb hűtés érdekében - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megmutatom, hogyan kell hőpasztát vagy hővezetőket felhordni a processzorra, hogy a hűtő a lehető legtöbb hőt összegyűjtse, hogy amennyire csak lehetséges, a számítógép "agyából".
A termikus paszta nagyon fontos elem a processzor hatékony hűtése szempontjából, és más olyan chipek számára is, mint például a lapkakészlet, a "videokártyán lévő grafikus processzor", valamint más melegítő chipek is. Még az útválasztó processzoroknak is szükségük van a paszta a processzor és a hűtő vagy kerámia hűtőlap között.
A visszaemlékezések általában hővezető párna használnak, ezek olyanok, mint a matrica, hogy alkalmazzák a memória chipek és Hőelterelő alumínium.
Visszatérve illessze mi kell tudni, hogy van többféle tészta, én inkább zsír ZM-STG1 Zalman, paszta kis sűrűségű, akkor lehet alkalmazni, könnyen és konténer elég paszta több alkalmazás, így van eldobható mások.
A nagy sűrűségű pasztát egy spatula segítségével felvitték, vagy néhány sort vagy pontot paszta "felrajzol" a processzorra, majd a hűtőt felvitték, ez utóbbinak elméletileg tökéletesen el kell simítania a pasztát, és el kell osztania azt a processzor teljes felületén, de tudod, hogyan ez az elmélettel van.
Réteg nem kell sűrű massza, alkalmazni felesleges ragasztót játszhat szigetelő, és nem akarja, hogy mi?
Tudnia kell, hogy a tészta maga nem tesz semmit, hogy megkönnyítse a kapcsolatot a talp a hűtő és a processzor lenne ideális, hogy tökéletes érintkező felületek, de mivel nem használja paszta. Alkalmazza szerelmesei borítani a CPU hűtő és eljárás befejező és szintező felületek, amely az úgynevezett csobogása, miután ez a folyamat termel szuper lapos és tökéletesen kész felületek érintkeznek majdnem tökéletes, de még akkor is szükség van, hogy illessze.
Elméletileg a hűtő és a processzor teljes felületű hegesztése lenne a tökéletes illesztés, és a hőátadás azonnal megtörténne, sajnos ez értelmetlen…
Zalman ZM-STG1 hővezető paszta nem a leghatékonyabb a piacon, de én inkább, mert könnyen kezelhető, az alkalmazás rendkívül egyszerű, még akkor is, ha mi nyomja a héj szerkezet nagyon könnyen, mert az ecset.

A paszta használt bemutató (a kedvencem).
Zalman hővezető paszta, kis sűrűségű
Hatékonyabb hővezető paszta (a 1 5-Celsius fok kisebb, mint a Zalman)
Arctic Silver termikus összetett 5, 3.5 gramm
A tartályokban lévő mennyiség hasonló, de alacsonyabb sűrűségű paszta (a Zalman jobban nyújtódik és nehezebb fogyasztani), ha nem adsz "két kezet" 🙂
FIGYELEM
Ne telepítse a processzor sohasem nélkül hővezető paszta.
Ha kinyitotta a hűtőt, a massza meg kell változtatni, a régi már nem indokolják.
Ha Ön szenvedélyes hardver, hogy tényleg szükség van fogkrém könyv a házban.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

  • Ezek hővezető paszták lejár? Van egy a házban körülbelül 2 év; Ezt fel lehet használni, vagy megvenni? Cristi akkor alkut kötött az új kamera, hogy lő. Lát és hall jól.

  • Cristi, csinálj egy oktatást arról, hogyan cenzúrálhatom a szavakat egy videóban. Megkíséreltem egy sípoló hangot, nem esküszöm, de ez nem sikerült. ez sok lenne, ugye? :)))

    • Használja VideoPad Video Editor. Videoszerkesztő egy viszonylag egyszerű, de nagyon hatékony, különösen a kezdők.
      A bal oldalon legyen egy hangszerkesztő ablak. Jelöljön meg néhány pontot az egérrel a középső vonalon. Akkor húzza le. És ennyi ... véglegesen leállította a hangot a videó egy bizonyos részén ... olyan részen, amely lehet olyan nagy, amennyit csak akar.
      valami
      http://i50.tinypic.com/2wfmuft.jpg

      Végül elnémíthatja a hangot, és hozzáadhat egy újabb, egymásra helyezett külső hangot ... sípolni. Ez rajtad múlik és a fantáziád. A hang egy részét másutt kivonhatja audacity segítségével ... és itt alkalmazhatja.

      Ne várja meg, amíg a szeder a szájában ... csináld magad.

  • Andrei:
    Ezek hővezető paszták lejár? Van egy a házban körülbelül 2 év; Ezt fel lehet használni, vagy megvenni? Cristi akkor alkut kötött az új kamera, hogy lő. Lát és hall jól.

    Mi nem üzletet, beruházni minőségi mert érdekel a látogatók

  • Andrei:
    Ezek hővezető paszták lejár? Van egy a házban körülbelül 2 év; Ezt fel lehet használni, vagy megvenni? Cristi akkor alkut kötött az új kamera, hogy lő. Lát és hall jól.

    Normális esetben, ha levegő kerül a massza nem szamár, használata után csöveket jól zárja le ezeket.
    Tészta a processzor is a változást, különösen az állomány paszta nem a legjobb minőségű.

  • Még mindig kivételes, mint az első találkozás napján, 2008-ban, ha nem tévedek. A legtöbb video oktatóanyag 2-3 alkalommal játssza le őket, szeretem a stílusukat ...
    Még mindig várok tőled egy 2500-2600 (a monitorot is tartalmazó) játékkonfigurációt, ha az IvyBridge-rel lenne, nagyszerű lenne, de nem hiszem, hogy lehetséges :)

  • Cristi használjon paszta rendkívüli szeretné, hogy az én egy magam, mint a tiéd Zalman, mint én most használni Artic Silver 5 Daia Fecskendő, megértem, hogy ez nehezíti a hatás 2-3 hónappal azt követően mondta egy út. Ezután illessze úgy érzi, mintha a CPU, hogy azt mondja, hogy nem a kristályokat, és ezek a hatások, stb Nekem is van egy kis fecskendők régebbi Athlon XP és amikor cam vagy szárítva, vagy gyógyítható, és nem túl jó. De van egy általuk használt elektromos áramkörök (erősítők hang stb) A csövet, de még így is vastag folyami és túl kemény, ez a fehér-fehér és közben tapad a talpa hűtő és a processzor, és lehet, rip közvetlenül a processzor foglalat (itt azt értem, az aljzat és ez 478,462). Előfordult már azt mondta, hogy te, hogy nem jelzi, hogy használja a processzor nélkül paszta acoard veled, aki csak azt akarja bizonyítani a távon, hogy lássa, hogy a processzor jó használhatja 1-2 perc nélküli tészta, és ha látja a lovak jó , vetnének paszta, akárcsak én, amikor a minta processzorok.
    Fehér színű paszta, hogy készül az USA-ban, de csak tudják, hogyan kell azt mondja kapott írásban, a cső zöld és fehér, mondom, mint egy massza, de nem tudom, hogy ez jó, és ptr processzor: - ??
    Cristi készlet alumínium hűtő van? Tehát mint látható, az enyém réz úgyhogy a i5 2500k és hűvösebb NIDEC csinos zajos, nem úgy, mint az általunk DELTA Megfigy. azok csendesebb.

  • Vali:
    Használja VideoPad Video Editor. Videoszerkesztő egy viszonylag egyszerű, de nagyon hatékony, különösen a kezdők.
    A bal oldalon kell egy hangszerkesztő ablakot. Mark pontok az egérrel a középvonaltól. Majd húzza le. És kész ... véglegesen elnémítja egy bizonyos részét a videó ... rész lehet magas, mint azt szeretnénk.
    valami
    http://i50.tinypic.com/2wfmuft.jpg

    Opcionálisan felveheti a hang és egyéb külső hang emeletes ... hallani "bip". Attól függ, hogy te és a képzelet. Tudod kivonat egy részét hang máshonnan Audacity segítségével ... alkalmazni itt.

    Ne várja meg, szeder a szájban ... tovább csinál magának.

    Köszi Vali !!! Meglep, hogy valaki válaszolt nekem, mert már 2-3 alkalommal mondtam korábban, és senki sem válaszolt nekem ... igen, Adrian válaszolt nekem márciusban "erről is csinálunk egy oktatóanyagot" ... és márciustól mostanáig eltelt egy idő, de senki (a csapatból) még azt sem próbálta megmondani, hogy ez milyen programmal történik => ez nem segít az embereknek, amikor szükségük van rá ... Sok olyan megjegyzést láttam, amelyben elmondta a csapatnak, hogy készítsen egy bizonyos oktatóanyagot (e-mailt vagy valamit el kell készíteni, amellyel javaslatokat lehet küldeni), de egyik sem történt meg, csak annyit tettek, hogy "megcsináljuk, várjunk".

    • Látja ... ha egy javaslat bemutatóvá válik, az adminisztrátoroknak is érdekesnek kell lenniük. Ezen túlmenően többnek kell lennie arra, aki ezt akarja, és ezt meg kell erősítenie a megjegyzés szakaszban. Az oktatóprogram nem egy személy számára készült.
      Meg kell tanulnunk kezelni magunkat ... nem kell várnunk, amíg minden készen áll.
      A VideoPad Avidemux + + + + gimp iWisoft Audacity ingyenes video konverter, amit tehetünk egy csomó alapvető dolgokat. Ha azt szeretné, valami, akkor telepíteni kell egy profi képszerkesztő programot.

  • Nem kell morcos, de a módszer, amit bemutatott, ez a slaba.Uitate a filmhez http://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4.Am és vágtam ki az ablakon, és megpróbált egy kis darab otthon a legolcsóbb tészta, hogy találtunk egy kereskedelmi forgalomban, hogy hogyan viselkedik, és kapott ugyanazt az eredményt, mint a video.Si am otthon egy üveg Zalman, Noctua NT-H1, Arctic Cooling MX-4 mondhatjuk, hogy között sarkvidéki és Noctua nem volt különbség, de amikor alkalmazni Zalman 3-4 hőmérséklet-emelkedés fokozatosan

  • Szia! Hasznos bemutató. Néhány héttel ezelőtt ezt a műveletet is elvégeztem, amikor megtisztítottam a poromból, egy száraz kefével tisztítottam meg a port az összes benne lévő alkotórészről, sőt szétszereltem a forrást, hogy megtisztítsam a hűtőt, mert tele volt porral. A termikus paszta, amelyet felvittem a processzorra, a ZEROtherm ZT-100 High Performance 3,5 g http://www.emag.ro/pasta-termica-zerotherm-zt-100-high-performance-3-5-g-zt100/pd/EW8QMBBBM/ ami jó véleményem. Folyton AMD kétmagos x64 Atlon 2 5000 2.60 + GHz hőmérsékleten 32-33 C fok, amikor állvány PC készenléti és 45 ° C, amikor fel kell dolgozni a PC.
    Az új hőpaszta felhordása előtt megtisztítottam a régi pasztát a hűtőből és a processzorból valamilyen vatta és higiéniai alkohollal, és ez tökéletesen megtisztult, valamint izopropil-alkohollal történő tisztításra is alkalmas. Ujjammal a processzor teljes felületére felhordtam a pasztát, természetesen előtte kesztyűt tettem. A boltból származó emberek, ahol vettem a tésztát, azt mondták nekem, hogy tanácsos 6 havonta egyszer cserélni. Mit gondolsz a használt hőpasztáról?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.