Rövid üzenet írása az óra mellé a Windows XP, Vista és 7 tálcáján - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan lehet személyre szabott üzenetet írni a Windows XP, Vista vagy 7 operációs rendszer tálcájából vagy a tálcába, ahogyan azt hívták. Pontosabban, meglátjuk, hogy nevet vagy rövid üzenetet (legfeljebb 12 karakter) lehet a tálca jobb oldalán, közvetlenül az óra után. A legeredményesebbeknek üzenetet hagyhatnak a barátnőjüknek vagy partnerüknek a tejből, vagy miért nem az asztalon, egy egyszerű "szeretlek" üzenetre, amely kellemes hatással lesz az üzenet figyelője számára. Hasznos oktatóanyag, amelyet a múltban a testreszabás rajongói vagy az operációs rendszerek trükköi igényeltek. Mivel abban az időben triviaálisnak tűnt számomra az oktatóprogram készítése, és mivel más szoftverekkel is rendelkeztem, amelyek magasabb prioritással bírtak, úgy döntöttem, hogy elhalasztom az adott témakörben található oktatóprogram megvalósítását. Ma azt mondom, hogy eljött az ideje ennek az oktatóanyagnak a készítésére, főleg mivel ez nagyon könnyű csinálni, és az oktatóprogram nem tart tovább 4 percnél. Ennek ellenére felkérem Önt, hogy nézze meg a videó oktatóprogramját, hogy pontosan megtudja, mit kell tennünk, ha egy olyan egyedi üzenetet hagyunk a Windows XP, Vista vagy 7 tálcáján, amely bármikor törölhető vagy módosítható.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (64)

    • Raul:
      Érdekes lenne, hogy személyre szabott START

      lehet csinálni, és hogy én is láttam korábban, hogy valaki változtatni, de ez egy xp

    • Raul:
      Érdekes lenne, hogy személyre szabott START

      Ez egyszerűen a Resource Hacker (módosítsa a fájl explorer.exe). De a szöveg "START" tudja csak megváltoztatni a Windows-verziók akár XP vagy Vista / 7 csak akkor használja a klasszikus témát. A "Orb" megváltoztathatja 7 Windows Start gomb váltó.

  • Adrian, milyen virtuális PC-programot használ / hogyan használta az AERO felületet Vista-n (vagy 7)? Hogy nem működik a Microsoft virtuális PC-n és a Virtual Boxon (vagy nem tudom hogyan) ...

    • Jully:
      Adrian a virtuális PC program használja a / hogyan volt, hogy használja a Vista Aero (vagy 7)? A Microsoft Virtual PC és a Virtual Box nem működik (vagy nem tudom, hogyan) ....

      Régebben VMWare Player

    • Jully:
      Adrian a virtuális PC program használja a / hogyan volt, hogy használja a Vista Aero (vagy 7)? A Microsoft Virtual PC és a Virtual Box nem működik (vagy nem tudom, hogyan) ....

      Használja wmare, legalábbis azt hiszem

  • Jó Videotutorial

    Szeretném, ha oktatóanyagokat készít az AdobePhotshopról, láttam, hogy van néhány, de többet akarok ... ha lehetséges

    Sok szerencsét a jövőben!

  • Azt teszel, ha azt szeretné, hogy megismerkedjen útmutatók linux jelent többet, hogy segítsen elfelejteni az ablakokat néhány számunkra, akik a Linux.

    • György:
      Azt teszel, ha azt szeretné, hogy megismerkedjen útmutatók linux jelent többet, hogy segítsen elfelejteni az ablakokat néhány számunkra, akik a Linux.

      Linux Kinyitottam linux.videotutorial.ro helyszínen, hogy én gyakran tegye érdekes cikkeket, amit mondok. Valószínűleg csak akkor van, ha a bemutató Ubuntu vagy a Linux Mint lesz új verzió, mint tettük eddig a Linux Mint és az Ubuntu. A többi a trükköket, tippeket, szoftver, linux kapcsolatos hírek lesznek a honlapon fent említett

  • Mint George mondta, az operációs rendszer megismerése érdekében oktatóanyagokat kell készítenie a Linuxról, az Ubunturól vagy bármely más disztribúcióról is.

  • Adrian úr szuper bemutatója, és mint mindig hasznos! De ne aggódjon, ha elmondja nekem az oktatóanyag (ok) nevét, amelyben megtanít bennünket a Windows XP telepítésére olyan laptopra, amely csak a Windows 7-et telepíti. A Windows XP-t szeretném telepíteni, mert vannak bizonyos szoftverek (Autódiagnosztikához használom), amely csak a Windows XP-n működik. Kérem, hidd el, hogy ezeknek a szoftvereknek a licence nem pontosan olcsó, de nem működik a Windows 7 rendszeren, bár mindent megpróbáltam, amit ezen a csodálatos oldalon láttam, és ezeket ahonnan megvettem a szoftvert, azt mondták nekem, hogy valóban csak Windows XP-n működik. Köszönöm!

    • zame77:
      Sir Adrian bemutató és mint mindig, szuper hasznos! Nem, de nem bánja, ha elmondja, kérlek úgynevezett bemutató (oktató), ahol megtanulják, hogy telepítse a Windows XP rendszert egy laptop, hogy nem telepíti, mint a Windows 7. Azt akarom, hogy telepíteni WindowsXP csakúgy, mint néhány szoftver (használom a saját diagnózis), amely csak akkor működik, a Windows XP. És kérlek hidd el nekem, hogy az engedélyezett szoftver nem éppen olcsó, de működik a Windows 7 bár megpróbáltam mindent, amit láttam ezt a fantasztikus hely, és ahol megvettem a szoftver azt mondta, hogy tényleg csak Windowson működik XP.Va köszönöm!

      Az XP Mode próbálta? (Nehéz elhinni, hogy ez nem fog működni XP Mode vagy VirtualBox. Írjuk fel a keresőmezőbe, hogy a jobb oldalon a fekete sáv XP Mode, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.
      A tutorial telepítéséhez Windows XP egy laptop hívják: Hogyan kell telepíteni a Windows XP egy AHCI konfiguráció

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.