Hogyan lehet megváltoztatni a Firefox felhasználói ügynökét és milyen előnyökkel jár ez számunkra - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató megtanulják, mi az a böngésző User Agent, milyen érzés, ha változtatni kell változtatni. Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató a Firefox 5 egy probléma, ha azt akarjuk, hogy mi be, hogy a Yahoo Mail-fiók. Ezt megtehetjük, ha használja a Firefox 5, ha az általunk használt új Yahoo Mail felület és ha fiók mail román.
Mi az a User Agent?
A használt kliens / szoftver mini alkalmazása, amely lehetővé teszi a használt szoftververzió, a használt operációs rendszer, az operációs rendszer verziójának azonosítását. Böngésző használatakor és a webhely elérésekor a böngésző felhasználói ügynöke lekérdezi, így a szerver a beállított paraméterektől függően engedélyezheti vagy megtagadhatja a kívánt szolgáltatás elérését a túl régi böngészőverzió vagy a használt operációs rendszer miatt. Mindannyian olyan webhelyekkel találkoztunk, amelyek nem engedték meg a Firefox böngészőhöz való hozzáférést, és értesítettük arról, hogy "a szolgáltatás eléréséhez használja az Internet Explorer böngészőt". Nos, a Felhasználói ügynök manipulálásával becsaphatjuk a webhelyeket abban, hogy úgy gondoljuk, hogy Internet Explorer, Opera vagy bármilyen más böngésző használatát használjuk, annak ellenére, hogy Firefoxot használunk.
Amikor segít megváltoztatni a felhasználói ügynök?
Ahogy azt fentebb már említettük, ha nem tudjuk elérni egyes weboldalak vagy internetes szolgáltatások csak bizonyos böngészőkben és böngésző verziók. Továbbá, egy User Agent iPhone vagy Android, láthatjuk, hogyan néz ki weboldalak egy okostelefon, mivel azok is megjelennek, attól rendkívül hasznos a web-fejlesztők és a webes tervezők, akik szeretnék optimalizálni a website a mobil eszközök.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan változik a felhasználói ügynök Firefox, megtudjuk, hogy a User Agent vagyunk és hol lehet letölteni az új listát User Agent a különböző változatai böngészők, operációs rendszerek, illetve eszközök mobil.

Link Firefox böngésző 4

Link felhasználói ügynök, hogy mi

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (36)

    • alex:
      hol hagyta oldalak látnak bennem lusta írni őszinte leírás ala carnatu

      Egy lusta éhező hamarosan. Növeli a semmittevés, akkor jut messzire az életben!

  • Kérjük, játszani, ha azt szeretnénk, hogy a bemutató, hogy hogyan csinál nagyon lite ablakok RT 7 7 Lite. Tudd, hogy még mindig 2 oktató, de ezek olyan széles körben szeretnék valami ahogy Mr. Cristi a bemutató, azaz nLite nea mindent, amit lehet, hogy néz ki a kép xp.Si, hogy megmutassa, hogyan integrálja szoftver.

  • Van egy kérdés, itt láttam egy tutorial arról AI Type
    És ez ad nekem egy hiba, hogy köze Adrian
    Ha valaki tudja, hogy egy sort cums hozzá: ionut.vasile98
    Kérjük, nagyon szép

    • Vasile:
      Van egy kérdés, itt láttam egy tutorial arról AI Type
      És ez ad nekem egy hiba, hogy köze Adrian
      Ha valaki tudja, hogy egy sort cums hozzá: ionut.vasile98
      Kérjük, nagyon szép

      Nos, a hiba mondani? milyen üzenetet kapsz? Lehet, hogy Net.Framework, hogy megtalálja a google. Azt mondtam, és ismétlem: ha van egy probléma, testvérek meg a hibaüzenet, használt operációs rendszer, megtalálta a hibát, amit tett, hogy rögzítse. Anélkül dertalii nem lehet segíteni!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.