A partíció nevének és betűjének módosítása Windows XP, Vista és 7 rendszerben - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben az oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan változtathatjuk meg a partíció nevét és betűjét. Mint jól tudjuk, a partíciókat az operációs rendszer "Local Disk" vagy "New Volume" néven hívja. Bizonyos okokból ezt különféle okokból meg akarjuk változtatni, akár azért, mert nem tetszik az operációs rendszer által megadott név, akár pedig, hogy megkönnyítsük mindazt, amit keresünk, amikor belépünk a Sajátgépbe, ha van sok partíció. Megnevezhetjük a partíciókat, hogy időt szerezzenek a PC-s böngészésben, megrendelhetők és a partíció belépése nélkül megismerjük, mit tartalmaz. Például: a D partíció tele van játékokkal vagy zenével, filmekkel. Miért ne nevezi azt Zenenek, Filmeknek vagy Játékoknak a Helyi Lemez vagy Új Kötet helyett?
Egy másik dolog, amit megtehetünk, a partíció betűjének megváltoztatása. Ezeket az operációs rendszer automatikusan ábécé sorrendben nevezi el. Egy olyan helyzetben, amelyben meg szeretnénk változtatni a partíciós betűt, az lenne, amikor hozzáadunk egy másik merevlemezt a számítógépünkhöz, amely viszont 2 vagy 3 partíciót tartalmaz. A bevezetés után az operációs rendszer automatikusan új betűket fog kiosztani a benne lévő partíciók számára azzal a lehetőséggel, hogy a meglévő merevlemezen lévő partícióhoz már hozzárendelt betűket áthelyezik az új merevlemezre. Mi fog megjelenni a végén? Teljes káosz, semmit sem fogunk megérteni, mi a C a régi merevlemezen, mi a D… melyik az új merevlemez partíciója. A levél megváltoztatásával úgy rendezzük el őket, hogy könnyebben jussanak hozzánk, és tudjuk, hogy mit és mit tartalmaznak, melyik a régi merevlemez partíciója és melyik az új merevlemez. Ennek ellenére felkérem Önt, hogy nézze meg ezt a video bemutatót, és pontosan megtudja, hogyan kell megváltoztatni a partíció nevét és betűjét.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

  • nem tudta átnevezni a partíciót, és jobb gombbal kattintson az "átnevezés" elemre?
    adrian milyen víruskereső használsz? Ön szerint a legjobban ebben a pillanatban?
    Nem tudtam, hogy oktatóprogramokat és húsvétot csinálsz

    • Marius:
      Nem lehet átnevezni a partíciót, és jobb klikk "átnevezés"?
      adrian milyen víruskereső használsz? Ön szerint a legjobban ebben a pillanatban?
      Nem tudtam, hogy oktatóprogramokat és húsvétot csinálsz

      Jobb kattintással lehetséges, de ez a "hivatalos" módszer, két bal kattintással is működik (hosszabb szünet között, nem dupla kattintással).
      A legjobb antivírus az, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, minden felhasználónak kell valami mást.
      A bemutató előtt történt húsvét, Adrian ment egy rövid nyaralás.

  • Adrian've mondta a múltban, hogy csinál egy tutorial, hogyan kell változtatni az ikonok a Windows 7 is igaz, amit mondott, és még mindig nem találtam a módját, hogy megváltoztatni őket?

  • Legyen annyi érdeklődő oktató hetente
    a "Szomjúság"az információ / oktatóanyagok nem elegendőek az informatika és az olyan professzionális webhelyek érdeklődése számára, mint a videotutorial.ro!
    Ön egy vállalat, nincs elég ideje az oldalra ?? ha igen, akkor a foglalkoztatási szakemberek kezelik az oktatóanyagokat az információk iránt érdeklődő látogató "óriási szomjúságának" elfojtására!

    • menedzser:
      Legyen annyi érdeklődő oktató hetente
      a "Szomjúság"Az információ / útmutatók hátránya számunkra érdekel az IT és a szakmai honlapok videotutorial.ro!
      Ön egy vállalat, nincs elég ideje ptr oldalon? ha igen, alkalmazott szakemberek, akik foglalkoznak a konzultáció, hogy oltsa el a "hatalmas szomjúság" a látogató érdekes!

      Ki fizeti a szakemberek? Az internet tele van az információ, meg kell nézni.

  • Milyen szoftver lehet, hogy egy többes indítású megmentésére hogy csatolja a következő mentési eszközök?
    Karspersky Helyreállító lemez 10;
    Avira AntiVir Rescue System;
    Dr. Web 6.0.

  • jó bemutató. csak akkor, ha mindig be tudnék lépni, amikor szükségem lenne, nagyszerű lenne, ha néha nem mondhatnám, hogy betiltottak vagy ilyen önéletrajzot :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.