Hogyan lehet megszabadulni az oldalsávtól és a Google háttérképétől - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan távolítsa el közösen sidebar és hogyan megszüntetésére háttérkép a Google-kereső. Néhány, a Google kezdett egyre bosszantó, és minden nap jön valami új, mi tesz egy sidebar BA, BA Mi tesz egy háttérképet és még ki tudja, hány más hír még, hogy jöjjön be legközelebb, ezen kívül, a háttérkép betöltése nehezebb kereső. Bing kereső a Microsoft, a közelmúltban végre a lehetőség változtatni a háttérképet a keresési oldalon Bing. Azoknak, akik inkább az egyszerűség a bemutató bemutattam 2 trükköt tudunk megszabadulni a google háttérkép használata nélkül add-on, mint láttuk mindenféle helyszínek és trükk tudjuk használni, hogy megszabaduljon a sávot google kereső. Néhány nappal ezelőtt a kollégám Cristi is bemutatott Sidebar funkcionalitás google és hogyan lehet használni, hogy racionalizálja, mint mi keresés a Google, és egyszerre időt takaríthat meg. De a legigényesebb a sidebar eltávolítható nagyon egyszerű. A módszer bemutatott bemutató működik mind a Mozilla Firefox és a Google Chrome vagy a Chromium. De nézzük meg együtt jobb bemutató videó és pontosan lássa, hogyan működik! Ennek ellenére kívánok kellemes megtekintésére!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

A link, ahol lehet letölteni a script, hogy blokkolja sidebar a Google kereső: http://userscripts.org/scripts/show/76162


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • side-bar, hogy nagyon ffolositot én nem törölni recumanda cristi jó tutorial, hogy egyes csillagok elnyerte ez a bemutató?

    • side-bar, hogy nagyon ffolositot én nem törölni recumanda cristi jó tutorial, hogy egyes csillagok elnyerte ez a bemutató?  

      A cím felett van néhány csillag, kattintson az 5. csillagra, ha 5 csillagot szeretne adni, vagy a 4-re, ha 4 csillagot szeretne adni, és így tovább...

    • Valószínűleg ez a Skype program hibája a román nyelv számára. Angolul azt hiszem, hogy az üzenet nem jelenik meg, ami egyébként sem veszélyes.

  • Köszönöm, hogy minden oktató, hogy a jelenlegi, segített egy csomó ember.
    Volna egy kérésem, kérjük, oktatóanyagok és a 3D MAX.
    Még egyszer köszönjük a segítséget.

  • Nálam nem jelenik meg a csodakerék, ha rákattintok a csodakerékre, és ott marad egy üres hely? Én mozzilát használok

    • dc nem csoda, hogy nekem, ha adok neked cuatcv apareroata kerék is nagy, és továbbra is a white space? Mozilla  

      Mmm, miért??? Nos, lássuk... logikusan értelmezve és annak tudatában, hogy a google sok java szkriptet használ, azt jelenti, hogy nem telepítette a Java Runtime Environment-et. Röviden, nem telepítette azt a java bővítményt, amely akkor lesz, ha telepíti a Java Runtime-ot.

      • Hmmm Miért? Nos, lássuk csak ..., hogy egy logikus és tudván, hogy a Google waaaay a java script azt jelenti, hogy nincs telepítve a Java Runtime Inviorment. Röviden, hogy telepítette a Java plugint, hogy van ez, ha telepíti a Java Runtime.  

        Javam van, továbbra is a flashblock kiterjesztés okozta a problémát, nem engedtem blokkolni, megjelenik a lejátszás gomb (flash-on) és elengedem, és fehérnek tűnik. hogyan tiltottam le a működését. Nem vagyok kezdő PC, és az oktatóanyagokat az elejétől a végéig követem.

  • helló Lenne egy kérdésem: nem volt mini windows 7 vagy valami azt mutatja, hogy 7 ablakok, és nem kell minden funkciója (és kevesebbet fogyasztanak, rami)??

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.