Hogyan lehet megszabadulni a scareware telefon

A megsemmisítő programok vagy oldalak a rosszindulatú programok különleges és nagyon passzív kategóriája. Ez egy olyan adathalász adat, amely a felhasználók azon félelmén alapul, hogy meghatározzák őket bizonyos tevékenységek elvégzéséhez. Az ijesztő program arra ösztönzi Önt, hogy telepítsen szoftvert, személyes adatokat tegyen közzé, fizessen egy bizonyos összeget, vagy küldjön SMS-t felszámított számra.
Az üzenetek olvasható:

1. FBI - elkaptak egy védett anyag letöltését. X órán belül vagy Y paypal számláján 200 dollár bírságot kell fizetnie 24 órán belül.

2. Vírus található - a telefon fertőzött. Telepítenie kell egy víruskeresőt.

3. A telefonra elérhető frissítés. Kattintson ide a legújabb frissítés letöltéséhez.

Mit tegyünk, ha találkozunk olyan szar, mint ez a net?
Nincs szükség erre, mint hogy bezárja a lapot lenyomása nélkül linkeket, hogy az oldal fertőzött. Ugyanakkor ez jó, hogy nem adja meg a helyszínen minden küldte a fertőzött oldalra.

Manapság szinte bármilyen webhelyen találhat meg ijesztő szoftvert, ezért legyen óvatos.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

    • Nincs PC, nincs telefonom, nincs áramom. Ha távolról akarok beszélni valakivel, csak hangosabban sikoltozok. Ha túl messze vagyok, füst köröket készítek. És ha folyamatosan világítom a tüzet, elkészítek egy grillt.
      Ez a technológia nem jó, vírusokkal, sugárzással tölt be, frissítenie kell. Olyan szörnyű öreg!
      Felhívom a barlangomat, hogy mutassa meg a túlélési technikákat. Csendes ....
      A zombi apokalipszis vagy a SkyNet közel áll. Nem is beszélve az illuminátumokról ... Miután a tichia leesett az alumínium fóliából, és súlyosan szenvedni fogok, kistestvérem. Csak én tudom, mi ment keresztül.
      És akkor mi van? Mihai Viteazu-nak volt egy fogkefe.

  • Nekem van a Windows 7 Ultimate, és amikor újraindítom a számítógépet, az egérbeállítások nem kerülnek mentésre (szeretném, ha az egérmutatót "nagyra" állítanám, mert van egy Full HD monitorom (1080p), és jobban néz ki valamivel nagyobb kurzorral). A Windows újonnan telepítve van!

    Ha bármilyen megoldás?

  • Szia ! Tudom, mi ezek a vírusok valójában. Valójában nincsenek vírusok. Az alábbiakban magyarázom:

    Ez CPA. Cost Per Action. CPA egy újabb modellt afiliat- -Marketing, leányvállalatok jutalmazzák csak az emberek, akik nem felelnek akció honlapján a spammer.
    Lehet mindenféle akciók, attól függően, hogy az ajánlatot, hogy úgy dönt, hogy támogassák.

    További részletekkel rendelkezik a wikipediáról, nem igazán tudok magyarázni - https://en.wikipedia.org/wiki/Cost_per_action

    Én maradtam egy ideig ebben az iparágban (nem csak az ipar, mint Scareware csalásokkal szemben. Ez hiba leányvállalatok elfogadásával mindenféle gyakorlat a magas konverziós arány).

    Azt lehet mondani, hogy ez egy millió dolláros iparág növekszik, de csökken átverés oldalak egyre inkább, mivel az FTC nyomást gyakorol a hirdetők és a kapcsolt hálózatok.

    FTC> Szövetségi Kereskedelmi Bizottság | Amerikai fogyasztók védelme >>> https://www.ftc.gov/

  • Helló, az Android félelmetes szoftverektől való megszabaduláshoz használhatja a Mozila Firefoxot az adblock használatával, valamint a Firefox elfogadja az android pluginjait. :)

  • Daniel, miután beállította az egeret a kívánt módon, mentse el ezt a sémát! Itt van a "Mentés másként" gomb a diagramokban, rákattint, adja meg a séma nevét, és ez rendben van.

  • browserver delfin könnyebb a zárt helyek képest bnrowserveru telefont, ráadásul meg is telepíteni flash player és külön erre az browserver. Én ezt browserver és nagyon örülünk, és könnyen közel helyszínek, mint ezek. Ha nem tévedek, ha nem a bemutató

    • Nos, ember, nem mondja a böngésző, hogy nincs ilyen? Hol a francban hallotta ezt a kifejezést? Természetesen egyszer mondtam neked, de nem kaptál el. Az egyik a böngésző, a másik a szerver. Kombinálta őket, és kiderült, hogy "böngésző". Valami a strucc-teve?

  • Helló, jó tutorial gratulálok!
    Most jön a uramatoarea probléma, vidám megpróbálok bejelentkezni a Facebook üzenet jelenik meg a böngésző oldalon:
    Úgy néz ki, mint a számítógép, hogy érinti malware. Segítünk megoldani a problémát, hogy a fiók megakadályozása és megelőzése malware terjedését barátok.
    Malware olyan program megpróbálja ellopni gondot okoz, és a személyes adatait, amikor a Facebook. Kattintva spam vagy megosztására linkeket is tartalmazhat, hogy adja a számítógép malware.

    • Nos, az üzenetben valami olyat mond: "Úgy tűnik, hogy a számítógépet rosszindulatú programok érintik. Segítünk megoldani a problémát, megóvjuk fiókjának biztonságát és megakadályozzuk a rosszindulatú programok barátainak elterjedését", majd azt rosszindulatúnak tekintjük. CPC. Lehet, hogy vírusok vannak a számítógépen. Nagyon sok útmutatása van arról, hogyan lehet megelőzni a vírusfertőzést vagy megszabadulni a vírusoktól. A jobb felső sarokban található keresőmezővel találhatja meg őket. Azt javaslom, hogy végezzen keresést a "malwarebytes", "boot scan", "anti virus" szavak használatával.

    • a rosszindulatú kémprogramok keresése és a kémprogramok ingyenes a google-ban, ha nem tudja kezelni a telepítést, akkor a bemutató ehhez tartozik, csak keressen rá a jobb felső sarokban lévő mezőbe ...

  • Helló, Cristi.
    Én Scareware de mi mindenféle lkde megjelenő hirdetések mindig, hogy adja vissza trbeuie. Hogyan lehet megszabadulni a hirdetések ptuea ez? Néha, amikor megnyit egy app teljesen fehér háttérrel Treu, hogy adja vissza? Van-e megoldás?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.