Hogyan lehet megszabadulni a nem törölhető fájloktól és mappáktól - oktatóvideó

Szia barátok, a bemutató fogunk megismerkedni egy ingyenes program, amely segít megszabadulni a fájlok vagy mappák nem törölhetők a Törlés normális.
Biztos vagyok benne, mindenki tapasztalt ez a probléma, vagy elefántcsont fájlokat, amelyekre már nincs szükség, bár ezt az eredményt hibák mappák úgy tűnik, hogy a rendszer által használt, vagy érvénytelen bejegyzéseket; Ha megnyomja a Törlés minket mindenféle hibák, sem azt, hogy a fájlrendszer használata esetén a fájl védett ba, ba nem rendelkezik jogosultsággal.
Filexile a válasz, ez egy egyszerű szuper puha, van egy intuitív interfész több mint, azt mondanám, hogy egy n-típusú interfész mura száját. Csak megy, és keresse meg a fájlt vagy mappát eltávolítani kívánt, majd nyomja meg a mágikus gombot.
Figyelem.
Filexile veszélyes lehet, ha nem használják óvatosan, akkor is törölni fájlokat vagy mappákat szükséges.
Rájöttünk egy ideje Unlocker szoftver bemutatóEz ugyanaz a dolog, a különbség az, hogy Unlocker beépül a helyi menü (jobb klikk) Windows 7 x64 sajnos Unlocker nem működik, vagy én vagyok szerencsétlen.

Letöltés FilExileProgram törlése a zárolt fájlok.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (54)

    • Silviu:
      A Windows XP nem működik!

      Ba megy, akkor csak meg kell telepíteni verzióját. 4 A Net Framework ITT (Kattintson a szó itt piros), valamint a Robocopy ITT . A hivatalos honlapja a szoftver, hogy kattintson a Tallózás Egyéb verisions az összes fájlt, majd kattintson a Letöltés gombra stabil verzió 1.26

  • Helyesen: a Robocopy nem feltétlenül szükséges, hanem csak .Net Framework 4. A Windows 7-re váltás egy stabil és nagyon jó rendszer, az XP elavult. Ideje fejlődni, fejlődnünk kell ...

    • AdrianGudus:
      Korrekció, Robocopy nem szükséges, de igazságos. 4 Net Framework. Váltás a Windows 7 stabil és nagyon jó, XP elavult. Itt az ideje, hogy fejlődik, fejlődik ...

      Fortza windows xp let 7 Unod már a helyek, hogy nem kommunikálnak, hanem a csúnya 7 win xp szuper jó, és azt hiszem, hogy a Windows 7 kéne a legfrissebb illesztőprogramokat tökéletes működésének valamennyi szoftver és amit Volt egy új pc eredeti cd én fedélzeten, és vették alapul 2008 7 win, és nem tudtam telepíteni úgy Letöltöttem a legújabb verzióját a BN az, hogy a legújabb verzió

    • AdrianGudus:
      Korrekció, Robocopy nem szükséges, de igazságos. 4 Net Framework. Váltás a Windows 7 stabil és nagyon jó, XP elavult. Itt az ideje, hogy fejlődik, fejlődik ...

      Nagyon igaza van, ismerek olyan embereket, akik úgy néznek ki, mint xp: D, és nem tudom, miért :(

  • Úgy gondolom, hogy az Unlocker jobb :), átnevezheti olyan fájlok segítségével is, amelyeket nem akar átnevezni: D ... kérlek: - ?? Szerintem :)! Sok szerencsét

  • átkozottul xp! hagyja, hogy békésen meghaljon kitüntetéssel, menjen 7 testvért nyerni, ezért mi vagyunk azok, akik a világban vagyunk !!! !!Ez . 8. osztály azok számára, akik itt oktatókat hajtanak végre, 10. osztály az oktatóanyagok egyértelmű és objektív bemutatása érdekében, és utoljára, de nem utolsósorban a 10. osztály az elküldött üzenet kifejezése és pontossága szempontjából! nagyon jó bemutató !!! ps HA FELHASZNÁLHATÓ, HOGY A HÁLÓZATRA VONATKOZIK VIDEOTUTORÁLISOKAT A KÖVETKEZŐ NAGY NAGY VILÁGUNKBÓL, MEGERŐSÍTNI, HOGY AZ A FÖLD NYELVÉBEN AZ IDOTOK ÉS AGRAMATISZTIKOK KÉSZÜLÉKET KÉRDIK, HOGY MINDEN TÖRÖLJÜK, ÉS TÖRÖLÖNTEK, HOGY MINDEN MEGTÖNTÖNNEM. AZ EMLÉKEZTETT NEMZETEK, AMELYEK MINDENKEZDEN MEGFELELŐSÉGEKET MINDENKÉNT, HOGY ÉS HOGYAN HASZNÁLék, HOGYAN Időhiányban és kényelemben csinálhatom ezt. KÖSZÖNJÜK VIDEOTUTORIAL.RO!

  • Ha mindent elmondtunk 7 kapcsolva a Windows, hogy lehet, hogy egy jó tutorial rt_7_lite_win7_Vista_ (x64) (x86.) Az nLite a látvány, hogy rt_7_lite_win7_Vista_x64 tutorial.Dupa meg tudom csinálni, vagy módosíthatja a bootolható DVD-win 7.

    • ion:
      Ha mindent elmondtunk 7 kapcsolva a Windows, hogy lehet, hogy egy jó tutorial rt_7_lite_win7_Vista_ (x64) (x86.) Az nLite a látvány, hogy rt_7_lite_win7_Vista_x64 tutorial.Dupa meg tudom csinálni, vagy módosíthatja a bootolható DVD-win 7.

      És ott már RT7Lite tutorial. Csak ki kell írni a keresőmezőbe a jobb felső fekete szegéllyel: RT7Lite és adja meg.

  • Cristi úr, problémám van ... A Filexile nem telepíthető a Windows XP SP3 rendszerre.
    Kár, mert kaptam egy mappát, hogy nem tudtam törölni az Unlocker,
    sem FilleAssassin, etc.Oricum én és a baráti úgy döntöttünk,
    Telepítse a Windows 7, így nem lesz probléma (káosz partíció
    C). Buna.Dan nap Vieru

    • Vieru dan:
      Mr. Cristi, van egy probléma ... Filexile nem telepíthető Windows XP SP3.
      Kár, mert kaptam egy mappát, hogy nem tudtam törölni az Unlocker,
      sem FilleAssassin, etc.Oricum én és a baráti úgy döntöttünk,
      Telepítse a Windows 7, így nem lesz probléma (káosz partíció
      C). Buna.Dan nap Vieru

      Megpróbálta törölni a mappát egy live cd Linux disztribúció. Nehéz elhinni, hogy ezek a feltételek továbbra is fennállnak mappában marad.

    • Vieru dan:
      Mr. Cristi, van egy probléma ... Filexile nem telepíthető Windows XP SP3.
      Kár, mert kaptam egy mappát, hogy nem tudtam törölni az Unlocker,
      sem FilleAssassin, etc.Oricum én és a baráti úgy döntöttünk,
      Telepítse a Windows 7, így nem lesz probléma (káosz partíció
      C). Buna.Dan nap Vieru

      Megemlítettem egy kicsit fent ez a szoftver működik az XP, és felajánlotta a megoldás. Ha lusta, és nem olvassa el a megjegyzéseket, akkor csak maradjon tudatlan és gondatlan. Meg kell értenie, hogy nem azért vagyunk itt, hogy írjon / elmagyarázni ugyanazt minden látogató egyénileg. Ha szeretné, hogy megoldja a kérdés / kétség, kell kiosztani ideje olvashatunk és kap tájékoztatást. Időhiány nem mentség! Nincs ideje? akkor fogd magad egy dolog, laso, ha úgy gondolod, hogy elég időt. Szánjon időt, mint mi, hogy az Ön minőségi tartalom. Bizonyítani kell, hogy az XP szoftver megy nagyon ITT (Kattintson a szó itt piros)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.