Hogyan törölje a messenger barátai listáját bemutató videó

Ez a kérdés, hogy sokan hogy egy video tutorial válaszolni fog a következő.

Bosszantó, vagy nincs értelme kapunk naponta, akkor megy, és a cinkos vagy tudatlanság a barátainkat, akik vagy nem tudja, vagy nem akarja, hogy hagyja abba, vagy ezek a dolgok csak úgy történnek a beleegyezésük nélkül.

Most a hatalom akkor softulet dab3 egy kicsi és erős, aki tudja kezelni ezt a problémát, a kéretlen üzenetek (spam)

Hogyan lehet eltávolítani a messenger lista a barát? Nagyon egyszerű.

Nézze meg a videót bemutató, és derítse ki.

Ily módon szeretnék bocsánatot kérni bácsi Yahoo, hozzon létre két számlák Yahoo Messenger és VIDEOTUTORIAL_RAU VIDEOTUTORIAL_BUN volt.

Frissítés 18-11-2010:
A szoftver törölték a letöltés, mert sok felhasználó panaszkodott, hogy érzékeli, mint egy vírus, hogy a programok Sajnáljuk, keressük meg a google személyzet.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Mihai - mondta

  Cool de hogyan csináljuk a yahoo mail ADR, és hogyan lehet változtatni a jelszót
  KÖSZÖNÖM

 2. György - mondta

  Sall-munkához a program tesztelésére valamit egy barát, nem tudom, hogyan adjunk vissza
  plzz sürgős ....

 3. admin - mondta

  Sajnálom, de nem megy vissza, de akkor fel hát barátom a klasszikus lista.

 4. nyugalom - mondta

  Román tanulni angolul is, és azt követően, hogy szopni mindkét k

 5. admin - mondta

  Köszönöm a hozzászólást Alina.
  Sajnos ez a honlap célja, hogy megtanítsa a román vagy angol nyelven.
  Ezen a weboldalon lehet tanulni (ha akarsz) cucc kapcsolódó IT világot, vagy a számítógép segítségével.
  Ha nem tetszik valakinek nem kell nézni.
  Köszönöm, és elvárják magát (ha akarod).

 6. admin - mondta

  Az Alina.
  Ezután, úgy a szöveg a comment "Romanian tanulni angolul is, és azt követően, hogy szopni mindkét k".
  Először is a mondat kezdődik nagybetűvel, román mondat esetében (tisztelet), ahelyett, hogy "" írni "miért", "K" egy betűvel és a román nyelv nem jelent semmit, "káposzta" egy növényi keretében ezt a megjegyzést nem jelent semmit a helyes kifejezés román.
  A szöveg küldeni nem lehet letölteni csak egy következtetés, nevezetesen: AI tett egy megjegyzést a vonal fele annyi hibát, mint én tutorial az egész.
  Az emberek észre a csillagászati ​​IQ és koponya hiány a dobozban.
  Köszönöm, és ne várja, véleményezésre, legalább olyan okos .......

 7. Azt akartam, hogy töltse le itt ... vettem 3 dab2.zip és vírusok: trójai Agent.OBP

 8. Simona ez a fájl ki van jelölve számomra 2 víruskereső: AVG és a Kaspersky, és akkor garantálja, hogy valami nem volt fertőzött.
  Igaz, hogy a más oldalakra nem probléma, de ez nem egy olyan dolog.
  Lehetséges, hogy a víruskereső riasztások, hogy "hamis pozitív", ami történik, sok antivírus.
  Amennyire én láttam magam használtam a bemutató, és nem csak én, több száz felhasználó töltötte le, és nem volt semmilyen probléma.
  Ne aggódj.

  • Andrey - mondta

   admin_cristiSimona ez a fájl ki van jelölve számomra 2 víruskereső: AVG és a Kaspersky, és akkor garantálja, hogy valami nem volt fertőzött.
   Igaz, hogy a más oldalakra nem probléma, de ez nem egy olyan dolog.
   Lehetséges, hogy a víruskereső riasztások, hogy "hamis pozitív", ami történik, sok antivírus.
   Amennyire én láttam magam használtam a bemutató, és nem csak én, több száz felhasználó töltötte le, és nem volt semmilyen probléma.
   Ne aggódj.

   Valóban, nincs vírus vagy trójai egy olyan program, ami működik, mint egy trójai, és emiatt minden antivirusurile látni őt, mint egy fenyegetés, hanem ez a program Snap-én kelt 01.01.2010 mert sok szerver vagy megváltozott Yahoo, ahelyett, mi feltalálta másik program ügyeskedés sokkal kisebb és hatékonyabb, ő csak az úgynevezett: NOBUDDY, de rajta kívül szükség van egy dll fájlt, hogy az úgynevezett MSWINSCK.OCX, távolítsa el mindkettőt, és Csirke egy mappába, majd futtassa az alkalmazást, ez egyszerű, működik 100% .distractie

 9. MRcrispy - mondta

  Cristi mc ismét nagyon hasznos volt Miai

 10. Erős EMBEREK, tudom, hogy sokat tanultam tőled, TINETIO igen, akkor megérdemlik.
  -Mindíg megtalálja a emberek, mint te, hogy tanácsot kezdők

 11. Krisztus tudja, hogy jó vagy a számítógépek, nem ellentétben mások számítógépes boltokban.
  Király vagy ember?

 12. DOOMZOR - mondta

  Be kell vallanom, k programok jelszót igénylő káosz valójában nem igazán bizalmat kapott az új divat a vadászat és lelkes kre azonosítókat adna valamit, hogy képes megragadni a rendetlenség id. Ez a szoftver az Ön által, vagy vett más forrásból? Bár tesztelve víruskereső nem lehet túl ellen biztosítani ezeket a dolgokat. Ugyanakkor szükség esetén a bemutató nagyon képes és kész arra, hogy segítséget nyújt bármely azt kérelmező személyre Kre.

 13. boby_admin - mondta

  Doomzor.
  Bravo Sherlok Holmes, gratulálok, akkor már megoldotta az ügyet.
  Igazad van én ezt a programot szeretem, hogy vegye fel a barátok listájából, majd találkozom velük, hogy meghívja egy italra, és megölik őket.
  Mi néhány pszichopaták, akik csak bántani, így nem lenne jobb, ha nem adja meg ezen az oldalon lehet, hogy valami rossz fog történni, hogy a PC ...
  Doomzor.
  Mi a fenét tesó mi fürdők útmutatók ingyen (mokka, dabogea, ingyenes, ingyenes), azzal érvelve, a családok és a feleség, hogy nem egészen ott ülni vele, és jössz paranoisme e.
  A fájl, amit én nem, sem én, sem anyám, sem a feleségem jelen van netul fájlt, és készült néhány srác, aki tudja, mit csinálnak, és amellett, hogy én beolvasott számos antivírus és garantálja számára.
  Ez normális, hogy kapsz egy vírus figyelmeztetés "hamis pozitív", ha tudja, hogy ez mit jelent.
  Ez egy olyan program, amely hajlok "hack", és nem kényszeríti, hogy használja, vagy pokol, ha kell, vagy ha félsz.
  Tedd a eszed, és ne dobja szóval könnyen, hogy megpróbál segíteni, és mi f ... a szájában.

 14. boby_admin - mondta

  Doomzor.
  Ha valaki igazán akar közted és a azonosítókat és fájlokat, és tudod csinálni nagyon könnyen, ha a Windows.
  Kívánom, és tájékoztatja, mielőtt dobott bántó szavakat.
  Igyekszünk segíteni, akinek szüksége van, és látni, hogy nem értékelik ezt.
  Ha ül a klub világon ünneplik kollégáim és igyekszik javítani az oldalon.

 15. DOOMZOR - mondta

  Sajnálom, ha megbántottam a CV, csak az én véleményem. Ahogy látta a szóban forgó nem volt elégedett k program készül az Ön számára, vagy sem. Úgyhogy ne izzadság, így nem volt érdeke, hogy tönkreteszi a kép semmilyen módon. Ahogy írtam a korábbi hozzászólások, megérdemlik tiszteletben tartva minden, amit csinál!

 16. Rossz emberek és bokrok az erdőben, már, vannak és lesznek, mint a világ! Nimiccimia hagyja őket, és az ő regény egy mondás: "... miután te hülye, meg egy kis féket! ...". tartsa, mint te, és az emberek kezdtek ezért képezni, és bejutni a csodálatos világ informatikai, őszintén csodálom.

 17. Köszönöm Dane.

 18. Radu81 - mondta

  De miért használja dab3 nagyon jól, hogy ha figyelmen kívül hagyjuk azokat, akik bosszantanak minket?

 19. Adrian - mondta

  Radu81 nem tudom, ha észrevette, ha figyelmen kívül hagyja valaki ... ha törli a listáról, és ő nem mond semmit, miután törölt, akkor nem ad neki figyelmen kívül hagyni! Vagy lehet, hogy szeretne megszabadulni az egyik lista, ez ha ez online lehet figyelmen kívül hagyni őket! kivéve, ha ez az Én meg írok valamit törlése után a listából, akkor láthatjuk, hogy a törlés után a listából, ha írsz valamit a jobb oldali ablakban nyomógombokkal neki meg 2 figyelmen kívül hagyni, és meg kell nyomnia Figyelmen kívül hagyja, kullancs vagy sem: Jelentés a bla bla ... ITS a nemkívánt így ha írsz, és rendben van ... ha azt veszi észre ... a kis körülmények neki tudatlanság, és lehet, hogy szeretne megszabadulni tőle anélkül, hogy tudnánk, hogy Ehhez csak érzések általában elmennek a listáján anélkül, hogy tudnánk, hogy ... Ez az a program, amely segít!

 20. Féltem nekem egyszer, amikor én voltam az egyik Deni lista

 21. Vasy - mondta

  Köszönjük, hogy minden, amit csinál hülye fffff. Mivel rájöttem, a követői, és kellemesen meglepett. Vannak emberek ebben az országban, és minden értelemben cuvantului.Ma istentisztelet előtt.

 22. Alex - mondta

  Miután látta a bemutató, adtam egy keresést a neten, és Letöltöttem a programot, de a víruskereső figyelmeztetett, hogy van egy trójai vírus a számítógépen. Hol kaphatom meg ezt a programot anélkül, vírus? Kérlek, mondd el.

 23. boby_admin - mondta

  @Alex:
  Akár azt is letölthető tőlünk az oldalon, és a címe annak a bemutató, mely szerint nagy DOWNLOAD Linck dab3.zip
  Letöltheti félelem nélkül, mert ez az új csekk (videotutorial.ro)

 24. Adrian - mondta

  Haver már ... néhányan van valami, mint a szemét ha csak az egyik irányba, és ... ha szereted a lovakat, hogy néznek ki csak az emberek, hogy cohisori OAMENILORRR! nézz fel le balra, jobbra ... Nem tudom, hogyan lehet, hogy itt az oldalon ... ha nem lát, mint korábban ... még a bemutató azt mondták, hogy meg lehet venni kis program itt az oldalon, és kap helyet felett videotutorialului, de Isten ments, Nézem a bemutató farok fej! Duamane Lady! Én át a karokat és a lábakat néhányan vagytok testvérek magassága, mindent az orrod, de még mindig csoda: "hol kell adni, hogy" Én kevesebb, és azt hiszem, az összes szöveg itt nem olvasni egy oldalon Ez a szöveg .... és minden, ami itt van, és ő hiába ... Kíváncsi vagyok, hányan olvas látogató, vagy csatlakozni egy webhely tartalom nélküli fotó / videó / audió tartalmat csak olvasni a szöveget?? Kész is tudom ... csak látogasson helyek, ahol vannak képek a meztelen Champs a területek, ahol a filmek Mircea Badea, kifinomult nevetve igaz? de soha nem olvastam, és mi a fájl mellett video, fotók, hang ... Isten ments! hogy valahogy nem fog agyat a koponya, vagy elveszíti nagyon érdekes olvasni néhány sort, és ha olvastál bizonnyal kérdéseket tettél már, de szánalmas választ kérdéseire! Szégyelld magad! Sajnálom, de nem tudtam magam tetején néhány vagytok.

 25. paula - mondta

  : (... Én találtam ki, ha én eltávolították egy barát lista messenger? ... Várjon egy kicsit, ha jobban érdekel válasz ..: P thanks

 26. hogyan lehet megtudni, ha én eltávolították a küldönc listáján?: (pls help ... vagyunk, összkomfortos dilemma ...: P

 27. Adrian - mondta

  paula ... nik ... miért minden, amit valaha a HAK-keresés, és nézd a rendetlenség? miért nem fogadja el a rendetlenség, ahogy van? Mit keresel jelszófeltörő programok? Hogyan fogja tudni, ha felmelegszik figyelmen kívül hagyja? vagy el lett távolítva a listából? Ez egyszerű ... ha nem lát online ... azt jelenti, hogy nem, vagy hogy adott figyelmen kívül hagyják, hogy láthatatlan, mert nem is öröm, hogy beszéljek veled ... miért kell, tudod, ha törölt? hogy mi? hogy Ön is egyetért, hogy valaki tudni fogja intim? felejtsd el, és nem fut után "csoda programok", akik megszegik a jelszavakat, és mit nem ... így! és hogy tudd, ha valaki lekerül a listáról a rendetlenség nem található!

 28. Én beolvasott a programot, és azt mondja, Trojan

 29. sal is használható bizalommal, vagy sem? : -?

 30. Adrian - mondta

  RMK mit talált magának Antivirus pozitív flas! Azt, akit beolvasott és nem találtam semmit! Eltérően más oldalakon, ahol kaptam itt találtam meg tiszta! Letöltés itt, ez csak a fenti videotutorialului! Folosestel bizalommal! A program letöltéséhez kattintson a Letöltés gombra DaB3.zip! Csak kíváncsi, hogy mit megvizsgálni? Ezt az eszközt a Kaspersky admin, így nem hiszem, hogy van értelme, hogy a megjegyzéseket, ha beolvasott Kaspersky, ami engem illet, én soha nem kételkedtem kaspersy!

 31. Paulyka - mondta

  Válasz Adrian megjegyzést januártól 17 2009:
  🙂 Tudja, hogy figyelem a fej-farok oktatóanyagokat, és jobban olvastam a megjegyzéseket, talán nem minden, de olvastam őket, mert van némi magyarázata a megjegyzésben.
  Sikeres sokkal tovább, és nem fogja rossz szívvel az emberek, miután mindent a tálcára vannak boldogtalan.

 32. pi7icu - mondta

  Mah dolog, hogy ... igen ... nem törli a programot messenger listán, de nem ... MNA címjegyzék, hogyan kell kezelni ezt a ...??

 33. Adrian - mondta

  @pi7icu: Apa szeretne egy kicsit többet a program, olyan kevés is elég! Szeretném, hogy az Ön, hogy a legtöbb fogadja azonosító nem jobban megnézed, mit mond az ablakon ... nem hiszem, hogy mindenki ellenőrizze a dobozt, és vegye fel a kapcsolatot a Addres Bock! A legtöbb nem néz, és hogy a következő a következő, és befejezni!

 34. Fájlnév: https://www.videotutorial.ro/download/DaB3.zip\ DaB3.exe \ [UPX]

  Malware neve: Win32: Delf-GWU [TRJ]

  Malware típus: Trójai faló

  VPS verzió: 090122-0, 01 / 22 / 2009

  Azt mondom, hogy ez hogyan próbál letölteni AVAST DaB3 itt

 35. @RMK:
  Ne aggódj, hogy én már beolvasott azt a Kaspersky és nem okoz problémát általában avast és más antivirusuri ad riasztást a "hamis pozitív" egy kicsit több, mint más antivirusuri.
  Én magam, amikor nem kap ez a fájl nem volt probléma más oldalakon, de itt nincs gond, azt garantálom, ez, mert egy komoly hely, és ne tegye ostobaság.
  Használja csendes ezt a fájlt, és ne ránk vár.

 36. ok :))
  Kap egy doboz az XP SP 2 iamgine emberek itt letölthető

 37. Adrian - mondta

  @RMK: Ne adjunk semmit letölteni ... jelenleg sok windowsuri nyomozó neked! Ezért hely új letölteni valamit? Ráadásul ez illegális, ha feltételezzük, ez a kockázat még oldalak üzleti, tiszták vagyunk, és nem segítik elő, vagy ösztönzi kalózkodás! Nem teszünk sorozatszám nincs repedés mert illegális! Több száz ezer területek, ezt nekünk, és mi volna a kockázatot? Nekünk, és mi soha nem foglalhatja el ugyanazt?

 38. Zion - mondta

  Azt mondom, kilép munkát. Beletelt 6 percig forgasd az egeret a képernyőn, anélkül, hogy értelme, mert bemutatja nekünk valamit, hogy maximális 30 másodpercig.

  Trojan Horse Agent.OBP - Így érzékeli AVG, mert ez egy "árvíz-eszköz".

 39. Zion - mondta

  ... és további pontosítás ... ha hozzá megjegyzést mondja: „használhatja”. Azt hagyjuk, hogy mi a baj. Dicsekszik, hogy tudja, hogy minden jó angol-román.

 40. Adrian - mondta

  @Zion: Köszönöm, és várja meg a kommentár legalább annyira érdekes! Mi nem, és nem fogja tanítani egy román, nem tetszik ne nézd, ez nemtetszését egyáltalán?

 41. ombladon2210 - mondta

  semmit, hogy én Bitdefender automatikusan törli.

 42. cris67 - mondta

  Ha már nincs probléma a vírus kiszámítja az egyszerű megoldás, hogy nem telepíti vírusölő! Ha szeretné látni a sebessége VÍRUSMENTESSÉGRE INGYEN! HA, hogy SRICE, tör Antivirus végső megoldás az, hogy újra a rendszert. SIKER!

 43. Nicu - mondta

  Kedves meg kell köszönni, amit teszel noi.Este azon kevesek egyike, vagy akár az egyetlen helyek, hogy meglátogatom őt szeretettel egy majdnem minden programot zi.Despre a susdin sajnos) egyet kell értenem azokkal, akik azt mondják, virus.Am próbált letölteni, és más oldalakon, de az ugyanaz, nekem, semmi sem tökéletes intamplat.Dar Átmentem vederea.Tineti a jó munkát és sok sikert a continuare.VA HELLO!

 44. @Nicu:
  Itt lehet letölteni és használni ezt a programot, mert aggódom én cipzáras és én személy szerint beolvasott a Kaspersky Internet Security.
  A szavamat adom, botkéz tüzet, hogy létezik ezen az oldalon.
  Mint látható, mi van a letöltési rész, de ez miért írt ez a program más oldalakra, amelyek problémákat.
  Maradjon nyugodt, kedves, nem veszélyt.
  Gondolod, hogy elrontotta a kép is?

 45. Andreea - mondta

  Nem tudom letölteni a szoftvert (vírusirtó .. ne hagyj el ... azt mondja a vírus: (

 46. @Andreea: Idézet admin_cristi korábbi válasza: "Nem lehet letölteni, és használni ezt a programot, mert aggódom én cipzáras és én személy szerint beolvasott a Kaspersky Internet Security.
  A szavamat adom, botkéz tüzet, hogy létezik ezen az oldalon.
  Mint látható, mi van a letöltési rész, de ez miért írt ez a program más oldalakra, amelyek problémákat.
  Maradjon nyugodt, kedves, nem veszélyt.
  Gondolod, hogy elrontotta a kép is? "
  És egyetértek az oldalon adminok komoly srácok, akkor megteszi a bizalmat azok a programok, amit letöltött poszt személyes download.Eu tőlük minden program letölthető, használja őket, és nem tönkre minden számítógépen. attól függ, hogy a víruskereső van állítva, néha májusban adnak téves riasztást.
  Következtetés: vannak tisztítva!

 47. Adrian - mondta

  @Andreea: Több mint valószínű, NOD32 vagy Avast ... ha dobod NOD32 ez nem jó semmire ... ha Avast ... nagyon jó ... Ha engem kétséges Kaspersky helyszínen, hogy ellenőrizte a fájl letölthető, hogy a punk található Avast Antivirus a csomópont, vagy ... te szomorú, hanem a hozzászólások, nem segít semmit, még Avira és Avast Free Edition ütés NOD32

 48. Adrian Ioan Vlad - mondta

  Pfuj, hogy nehéz volt! Fogalmam sem volt, hogyan csinálja ezt a munkát tényleg nem érdekel engem, de amikor megláttam a címet, és azt mondtam, menjünk tanulni. Ez hasznos!

  Az adminisztrátorok most: szuper-MANI
  Az én egyik én legyőztem! Ma reggel a 5 és eddig minden következő tutorials!
  Megtanultam, hogy ne vicc ma!
  Folyamatos siker!

 49. Ramy - mondta

  Szia .. :) .. :) Régebben a programot magam ... és így csináltam egy tesztet a barátom .. :) .. és utána már levettek a listáról, .. csak ők adhatnak nekem add :) .. ez adott hiba .. dc: -? ... plz help :)

  ms .. alkut Zuper ok: P: * :)

 50. Adrian - mondta

  @Ramy: Gyakran, ha tudnád, angolul ... ezeket az üzeneteket fogja mondani a pontos oka a hiba, de ha tud angolul tenni? Mondja el, hogy találja meg az id tiltólistára, és távolítsa el a nemkívánt próbálja felvenni újra ... meg tudja mondani, hogy pontosan mit mond a aERROR így tudok segíteni ...

 51. Magam kell egy kis segítség. Lehetőség van hollétéről barát egyik Yahoo Messenger listán? Ez nagyon hasznos lenne

 52. Bunaaa! Megint
  Van egy kérdésem: ha be láthatatlan messenger hogyan lehet egy másik felhasználó látni, hogy az online, akkor is, ha nincs üzenetváltás vele, és nem kapott semmilyen üzenetet is?
  Ez az, ahol még mindig nem feltétlenül törli a listából =))
  Thx előre is a választ!

 53. Adrian - mondta

  @As: Nagyon egyszerű ... küld egy imvoirment, és ha ez azt jelenti, hogy éppen online berakodás, vagy írja be egy oldal, amely egy láthatatlan háló szkenner rajta tegye id rendben, és nézd meg, hogy ad-e vagy sem interneten, de lehet megszabadulni a helyszínek az akadálytalan a Messenger láthatatlan lapolvasó / Preferences / Privacy box engedélyezése Yahoo! weboldal jelenik meg, ha én vagyok az interneten. Az alapértelmezett jön jelölve a doboz, ha törölje szkennerek kimaradtak a weboldalak ...

 54. Adrian - mondta

  @As: És akkor menekülni, és IMVironments módszer! Kattintson a Messenger a fenti listában, akkor a Beállítások majd kattintson az Üzenetek és törölje engedélyezése IMVironments, amit alkalmazni, és az OK gombot és kész ... ha azt akarom, hogy küldjön egy IMVironments online, hogy ha nem egy alkalmas erre a beállítás felett csak ki van kapcsolva! És mi azt fentebb már említettük, miután törölje a doboz engedélyezése Yahoo! weboldalak jelennek meg, amikor én Online rákattint az Alkalmaz és az OK

 55. Adrian - mondta

  @Kim: Igen ott ... kérd meg szépen, hogy a barátok zik ki vagy mi van a listán, vagy kérdezze meg szépen, hogy neked a jelszót, hogy még nézni neked ... azt mondom, hogy soha nem kérdezte, ez a módszer lesz vagy beleegyezése nélkül ... szóval ... a módszer egyszerű ... ha azt szeretné, az egyik, hogy nem hajlandó látni ... akkor nem lehet, a válasz: nem!

 56. Thx, elfelejtettem törölje a csak a id abban a dobozban, mert ...
  Más hírek: szeretnék találni egy tutorial Microsoft Access (kinyitottam az étlapot .. de ez egy kicsit édeskés, és ez nem igazán világos)

 57. geoker - mondta

  szuper

 58. Samy - mondta

  3 a rendetlenség az ikonok mellett a id Kapcsolat felvétele / messenger lista / címjegyzék

  id dab3 törölte a címjegyzék ott marad adhat, ha akar.

 59. ralukaw - mondta

  Olvastam nagy ezen a fórumon, és azt hiszem, el kell mondanom, hogy ez programel.haideti el.vad mindenki izgatott miatta., MIÉRT? MI? Válasz: SEMMI
  Először teszteltem a címeket, szórakozz, hogy látom, hogyan működik az első, k, hogy mi igazán meglep astept.intr törölni az azonosító a listán, ahol szeretné, hogy nem jelenik meg, de ez aADRESSBOOK, levéltári , gondoltad?? onnan felveheti, és hogyan akarunk tenni valamit, mint például: "Nem tudom, mi történt, én nem törölte" Nem tudom, mi solutia.eu párhuzamos számítástechnika, de én tényleg csoda, hogy még nem látott Mégis, akkor még nem gondoltam, hogy? arra a következtetésre jutottunk, hogy ez a program csak a "design", K Ha nem hiszem, jó nik.
  tényleg kíváncsi vagyok, ha törlöm id onnan, és törölni rekordokat, k ő mentette meg, és nem akarja használni őket (id maradhat az én rekordok vagyok érdekelt, hogy törölni nem férhetnek hozzá számított (). teljesen csalódott nekem program.asa, de ha nem hiszel próbálni.

 60. Adrian - mondta

  @ralukaw: Kérsz ​​egy kicsit egy softulet és ingyenes! Nem akarom, hogy softuletu főzni, hogy a kávét, hadd rágyújtani, és megkérdezi, hogy aludtál? Nem fogsz találni egy kis program, amely lehetővé teszi, hogy törölje a cache nélkül, hogy az ember akarata! És senki nem mondta, hogy ez a program valami más, mint az id a listáról törölni kívánt személyek! Szóval nem tudom, mi a probléma, ... Megígértem, és azt mondta, hogy ez nem valami softu más mint az a tény, hogy törli az egyik listából rendetlenség vele? Ciest óvatos címet tutorial! Mit csinálsz, és mit akar ott! úgyhogy mindig marad csalódni!

 61. ralukaw - mondta

  Megértettem a cím teszi ezt a puha, de mi értelme? / Az Ön számára, hogy használja, ha ez segít nik?, Amit figyelmen kívül hagyjuk, vagy használja azt a retardált, mint a "stop felsorolom, amit csinálok, és ha nem kapok egy id, nem gyógyul, miért pánikba estem. ", hogy szerettem volna kiemelni.

 62. ralukaw - mondta

  Azt hiszem, a legtöbb csalódott van, hogy nem lehet „támogassák” a termék „wow milyen jó”, mert az nekem, hogy milyen következtetéseket vontam származó lui.ceva akció, mintha semmi sem szárazon, mint az eső jött azonnal, dörzsölés láb fából vagy „országok fognak törölje engem az ő listája, és olyan büszke arra, hogy a hackerek;).” Adrian gondolja, hogy van, hogy egy kicsit reális módon, hogy lényegében nincs további abalajul.o szép napot: *

 63. Milyen szórakoztatja rám ezen site.Nu sokan csak tanulni új dolgokat (számomra), és érdekes, de lehet, és mosolyog minden megjegyzést.
  Adrian, nem tudtam, hogy te ezt a szoftvert (tagadja a haverja) :))), valamint nem szóltál semmit ??? :)) Szégyen, szégyen :))
  Barátok érti, mire gondolok !!!

 64. Adrian - mondta

  @ralukaw: Azok írta meg ... több, mint 16 éve! És most nézzük meg, hogy ...
  1 bemutató nem történik meg!
  2 Ez a szoftver ingyenes és megtalálja bárhol az interneten
  3 Nincs semmi, hogy támogassák, hogy ez nem az én szoftver és azt is, hogy ingyenes!
  4 Ha figyelmen kívül hagyja valaki tudta, mikor kell jelentést küldeni a személyt, akivel figyelmen kívül hagyja, hogy eltávolította a listából!
  Ez a szoftver teszi 5 törli a listából a másik nélkülük ismerete, tudsz adni neki, és figyelmen kívül hagyja valaki nem akarja, hogy küldje el a jelentést, mert mondjuk szeretne megszabadulni tőle tudta nélkül
  Láttad az összes tutorial 6 hátsó kupak, úgy nézett ki, mintha nem kóros a hozzászólás itt
  7 Ha nem jó, hogy te, nem jelenti azt, hogy nincs más!
  CREC 8 16 pan után minden évben meg!
  9 Ez a bemutató nem azt jelentette, különösen az Ön számára, ahogy tetszik magad !!! de mindenkinek, aki szeretne találja hasznos, akik nem ... és ennyi! Ha megy, és látni a ruha piacon, akik nem szeretik, mit gondol vanzatoru a polcon ki csak azért, mert nem tetszik magának? Ha nem tetszik nem egyszerűen csak vásárolni ... vagy nem tetszik ne nézd
  10 Mostantól ígérem, mielőtt kérdez az ember, hogy nem a bemutató, hogy mit akarsz, hogy legyen! =))

 65. noi2jiogaina - mondta

  van 1 újonc a számítógép, és köszönjük k volt mi.au az oktató segítségével ... valami ... ez például ... hogy van egy vírus ..? ... én ... én BitDefender NUJ dak jobb, mint a tiéd, vagy mások, de találtam ... 1 ji valami ... Egy dolog biztos BitDefender drágább, mint a Kaspersky ji értékelte a ji ... Én takony .. NUJ ...

 66. ralukaw - mondta

  Mondtam Adrian nem nikieri (miért használt idézi), hogy már kész, hogyan állítsa őket 16 zici.cred, hogy azok, mint amit tu.ideaa és használja a dolog, hogy egy először arra utaltak kell tale.nu megértettem az iróniát az én megállapítás tette a szoftvert.

 67. Adrian - mondta

  @noi2jiogaina: Ha a víruskereső szoftverek drágább nem jelenti azt, hogy ez jó, vagy megéri a pénzét! Vannak hamis riasztás, hogy a víruskereső víruskereső ad téves pozitív ... mondd nekik hamis ... hol ... Romániában értékelte BitDefender támogatja? hanem más részein? Azt hiszem, a legnépszerűbb ingyenes antivirusule garantálom 2 3 vagy a legnépszerűbb és ingyenes az AVG, Avira, Avast 3 legjobb ilyen találom, és szerintem Avira használja azt nagyon sokáig! Tehát nem hiszem, hogy BitDefender nicipedeparte legkedveltebb ... a költségek láb hosszú és rómaiak rossz, fogadok, a tiéd nem k nem engedélyezett!

 68. Sergiu - mondta

  @noi2jiogaina:
  Nij jtim, mit rashpundem za!
  Hogyan dezbre Kasperski mit Vel nuju ji je za za razpundem a zik ditdefender jó 1 világos, hogy ha nem írja meg katerinca rendetlenség így talán meg tudná válaszolni néhány

 69. Pro_to - mondta

  @ralukaw:
  Tavnoasa Hogy lehetsz! jaj:-j
  Amit a "trükk" a feje, hanem pt.ceea köszönöm ezek az emberek, azt hitted, hogy kritika. Szégyelld magad!

 70. cristian - mondta

  Hogyan tudom megváltoztatni az IP-t a számítógép?

 71. Adrian - mondta

  @cristian: Beszéljen a szolgáltató és kérje meg őket, hogy hozzá egy másik ip!

 72. noi2jiogaina - mondta

  sarutmana ... Csak sa.ma győződve arról, hogy a Kaspersky jobb ... hmm .. AVG, Avira, Avast ... Pffff elfelejtettem KASPERSCHY sal lista és a nagy színpadon ... szóval ... a hazám Ausztria ára Bitdefender is 1 46 € és Kasperscky 39 ... kábulat, a hivatalos honlapján a Microsoft ... BD. kap víruskereső, hogy ajánlom ... szóval egyszer láttam ... Azt mondta .. Én kezdő ... nézek ... Én csak nézni stg ji lövés igyekszem levonni egyedül ... néha a segítséget!

 73. Adrian - mondta

  @noi2jiogaina: Hát ... mit használ ... Azt mondtam magamnak, azt hiszem ... Próbáljuk meg ... akkor 4 BitDefender nap, és nézze meg, hogyan mozog a PC ... majd távolítsa el és telepítse Avira ahogy 4 nap, és látom, hogy mozog db -ul.Ce észre? Avira, ha már a számítógép gyorsabb, gyorsabban reagálnak, és mindezt egy ingyenes víruskereső és láb jó, jó érzékelő, akkor védett, mint amikor meg kellett BitDefender ... Ez egy Nene a youtube-on, aki nem rewiuri hogy 5 6 antivirusuri ... Launch vagy vírusokat, majd próbálja hibakeresés néhány ... minden víruskereső használt aceeiasi vírusok! És mit gondolsz, ki volt előbb ka? Természetesen Kaspersky sikerült, hogy tisztítsa meg az összes! Az Avira 2 században az volt, hogy nem sikerült kiirtani, mint 1 vírus törölte az összes többi! 3 század volt BitDefender! akik nem, hogy távolítsa el a vírusokat 4 10, mert 10 Nene vírusok teszt elindítása a víruskereső szoftvert ... A következtetés? lőni magad ... használni, amit akar, és mit köszönöm, hogy miért adnak annyi pénzt egy alkalmazás más, mint, hogy a rengeteg reklám semmi különös ... Én ugyanazt az eredményt, és a biztonságot egy ingyenes Avira Free

 74. Adrian - mondta

  @noi2jiogaina: Nem adnak pénzt, hogy a ativirus inpusti me! Miért? Nos, ha azt kell virused lehet a víruskereső, hogy minden lesz rajtad mindent, ahol a Tallózás gombra kattintva, ahol letölthető vírusirtó ... van egy "gép" automatizált vizsgál ... nem emberi logika védelmet nyújt a minden ... ez csak egy droid, hogy úgy mondjam ... a robot, ami csak amit a tervek! Legjobb vírusok vigyázz magadra. A víruskereső akkor előbb vagy utóbb elkerülhetetlen, hogy nem kap egy! Még egy ember, aki képes felismerni a jó és a rossz is becsapott nemhogy egy gép / vírusölő!

 75. noi2jiogaina - mondta

  Adriene ... sarutmana ... voltak objektív módon ... egy sört ... nemteasca én döntött a víruskereső, mert k is a legjobb motor frissítés ... és a színpadon You Tube ... ez nagyon, amennyire csak lehet ... Én vazut.o még, de tudom, hogy ez egy teszt végzi tekintélyes magazin ... ez egy hosszú történet ... Én megtartom az aszpirin vagy a rossz ... nem lehet ... újratelepíti az operációs rendszert ... a legjobb

 76. deliadi - mondta

  mindent, amit olvastam, és kértem, hogy ezen az oldalon, hasznos volt, és köszönöm, de ez a program azt találtam a neten, sem trójai nélkül történjen kézi scan az Ad-aware és a víruskereső PC Tools

 77. Viorel - mondta

  Köszönöm a bemutató.

 78. radu77 - mondta

  Néhány igazán jó program!

 79. dragos - mondta

  ms Crysty, és Alina újra, ha jönnek ide, hogy kritizálni tanácsot megy bey lapticul falu, és marad a bank, hogy a comment mncatoore tejet, és megtanulják, hogy írjon, majd a vb ok .......... :))

 80. skitzzo Kittie - mondta

  Nekem van egy probléma, próbáltam programu dab3, csinálja :) Én is azt barátainkkal, hogy biztosan működik ... de van egy személy a listán, és elfelejtettem, ha eltávolítják-e vagy sem .. hogyan tudom megállapítani, hogy vannak olyan emberek, hogy a listát? (PTR nem kérhet közvetlenül ellentmond, hogy mi vagyunk a kis :)))

 81. Adrian - mondta

  @skitzzo Kittie: Nyomja meg a Ctrl + F a listában rendetlenség, hogy mutassa meg az összes azonosítókat és az online és az offline, és ezzel ő id ... ha azt jelenti, hogy nem távolítja el tőle listán!

 82. Igazi - mondta

  Isten őrizz

 83. Andrada - mondta

  Látom a világ problémái ezzel a kis programmal, de nem tudom letölteni itt az oldalon. Ugyanez vonatkozik a Yahoo Messenger és az multimess. Vajon csak történik velem? Amikor rákattintok download vörösnek látszik cucc, "Sajnálom a weblap nem található ...", és én megkapjuk az alternatív helyek, ahol lehet letölteni. Tetted fájlokat ott?
  Ön szuper igazi! Ne légy mérges minden necioplitii!

 84. Hasu - mondta

  Megnézem magam. Adrian én, mint te fiam, azt mondja a dolgokat az arcon, bravo! Hogy magam divatos, észrevételeket és tudok adni, és anélkül, hogy figyelmen kívül hagyja, hogy tényleg az ember nem válaszolt auzt 9 Yahoo Messenger, vagy ha megy a levéltár és kattintson a jobb egérgombbal, és replay azt a sati fel, írás, és tudjuk, hogy részben figyelmen kívül hagyni nem mindig segít száma 216 mint én nem lesz szobába, és akkor kap, hogy ezek a srácok ... PS ha miután az ellenőrzések tudják tett más, de a mindennapi életben, mint én a bizalom * ALL * tiszteletteljes

 85. Hasu - mondta

  Majdnem elfelejtettem, azt mondja, ki volt Adrian kaspersy, azok számára, akik tudják, csak a név, amit a bizalmat. Egy ember, egy briliáns elme. * ALL * tiszteletteljes újra

 86. Hasu - mondta

  Kaspersky, meg kell javítani magam

 87. poli - mondta

  Salut.Scuze mint intrebare.De részt, és nem tudom letölteni ezen az oldalon? Amikor először próbáltam letölteni ezen az oldalon, a víruskereső figyelmeztetett, hogy vannak olyan vírusok, és ragaszkodott hozzá, hogy újra, de nem tudok downloadez.Multumesc l ...

 88. Adrian - mondta

  @Hasu: Meg kell javítani Önt és megmondja, hogy a határt rendetlenség List 1000 ids én 995 azonosítók és üteme a repedés, így ugye panaszt 216 nem tűnik valószínűnek! És igen sokan vannak, de a módszer említett nem használja 9 rendetlenség, hogy tele van a hiba, mit közötti átvitelre káosz és rendetlenség 8 9 nem támogatnak bizonyos fájlok nem kompatibilisek a rendetlenség 9 átutalás, például nem működött küldeni valakit az én rendetlenség őket 9 JPG kép, de ugyanazt a képet át GIF vagy BMP vagy PNG ment, de nem akart küldeni, miközben halott JPG formátum JPG tömörítés egyfajta high ... egy képet JPG sokkal kevesebb, mint egy BMP autó!

 89. Megerősítése is! Töltse le a programot itt van, amit 2 tartalmaz trójai a fertőzött fájlokat! Admin, hogy ellenőrizze a víruskereső, a probléma az, hogy ez, vannak olyan online vizsgálat, hogy nem a mi víruskereső támogatást adna téves riasztást!

 90. @Apa: Már sokszor mondtam, és tényleg nem tudom, miért mindig ezt minden, úgy gondolja, hogy a víruskereső Isten, minden biztonsági szoftver működik, bizonyos szabályok szerint.
  Gondolod, ha megnyitjuk több helyszínen keygen para egy jó víruskereső nekik?
  Ki, aki nem használja, én is használtam, és azt használja, hogy egy fájl szkennelését KIS (Kaspersky Internet Security).
  Az egyetlen olyan intézkedés, amely a KIS szemben ez a szoftver, hogy beköltözik alacsony korlátozott értelme román dörzsölje.
  Nem kell, hogy nyomja meg valamelyik gombot, hogy azt mondja: LETÖLTÉS.
  A program olyan, mint ez a pszeudo-hack, úgy tűnik, normális, hogy nem szeretem őt Antivirus.
  Gondolod, hogy a telepítés néhány alkalmazás mosolyogni víruskeresés hálózatokat.
  És az emberek olvasni, mielőtt dobott szavakat.
  Mi oka volt, hogy egy fertőzött fájlt oldalon?
  Megszabadulni a pszichózis vírusokkal.
  Egy pillanat, kaptam a vírust, egy másodperc kaptam egy trójai.
  Azt hiszem, van valami, hogy nyerhet, ha megfertőzni a számítógépet valami, azt hiszed, én vagyok a retardált gyerek, aki elment, hogy a vírusok a zsebében, és dobja a régi hölgyek a közlekedési lámpánál, mi komoly emberek, mi érdekel a látogatók és tisztelem .
  Mi 2600 - 2800 egyedi látogató naponta, és senki sem mondta, fel most, hogy okozott-e kárt, ez nem célunk, miért akarsz tudni?
  Hidd el, én már fáradt harc tudatlanság!

 91. Rares - mondta

  Analfabet.Acesta az a szó jellemző téged.

 92. @Rares:
  Thanks rares.
  Ezek mind olyan jó nyelvtan.
  De várjunk csak!
  Nem nyelvtani vagy irodalmi, akkor vigyázni rá, és ha bármilyen kifogása, akkor azt figyelembe kell venni.
  Nem vagyunk tökéletesek beszélt román nyelvi szakértők, arra törekszünk, de nem mindig sikerül.
  Elnézést kérünk a hibákat, hogy mi történt, elnézést kérünk előre a hibákat, amit remélem, hogy igen.
  Ha elmondja, hol ígérjük kijavítani rossz.

 93. Adrian - mondta

  @Rares: Akkor miért nézd meg a bemutató? Ööö ... nem ... tudom, hogy láttam, hogy írástudatlanok is tanítani valamit?

 94. danezu - mondta

  Rares ember, és nincs semmilyen tekintetben a munkát Krisztus bennünk tanítani nekünk valamit? Jobban tiszteletben.

 95. Komolyan? és miért nem tudok helyezni a nemkívánt több mint 216 Persone

 96. Megadta 10061 Socket Error

 97. ^^^ gabytzu - mondta

  Nagyon érdekes ez a videotutorial gondolkodás ... Nem értem ezeket az embereket, akik érdeklődnek, hogy hogyan kifejezni srieti vagy fontosabb K segít sok ember ezekkel oktatóprogramok és készség az IT a megjegyzés

 98. Edy666 - mondta

  Köszönjük ezt a szép és szórakoztató dupaameaza elindultunk és carcotasii csak olvasható megjegyzéseket ez a bemutató ...
  A bemutató 5 csillagok! Ki akar letölteni letöltött, aki nem ... (én nem értem, mi a probléma), hasznos bizonyos esetekben, és nem tud megoldani minden problémát ... sok vélemény, amely nem lépett itt, és a támadó, tudom ... nem tudom kell tiltani azokat a határvonalat? megérteni, ha kommentálva egy dolog, de megbántani valakit anélkül kifogást kapcsolódik a témához, a bemutató, nem tudom elfogadni.
  Köszönöm a tutorial!

 99. Zavaidoc - mondta

  Szereti a gyerekeket! My Dad legjobb! Ó! És így ... Én beolvasott 32 Node, ha már használni ezt a kis programot (Dab3), amikor akartam tűnni a természeti területek jegyzékét, zavar engem, és a Nod nem szólt semmit. Legrövidebb út nem ismert, így ha valami nem használ vírusvédelmi, mások úgy, hogy a szabad akarat minden kínálnak ilyen programok, és még örökség azoktól, akik elkezdték az IT. Gratulálunk a helyszínen, és nem vesztegeti az idejét és a gonosz megjegyzéseket. Víz halad, a kövek maradnak. Akár azt is megemlíteni, hogy nem felel meg a kihívásoknak, és talán ez a szokás dugta alatt anonimitás pc, el fog tűnni. Üdvözlettel, Lv

 100. @Zavaidoc: Köszönöm, végül az emberek gondolják.

 101. shikanne - mondta

  Helló,
  Próbáltam ezt a programot, és nem érte el a kívánt hatást .... azaz úgy tűnt, hogy nekem egy hiba, mint a „socket erorr 10060”.
  Mi lehet az??

 102. láthatatlan yahoo - mondta

  Ez egy kis program, amely törli a lista, amelyet messengel. Ez nagyon könnyen használható, itt található:http://www.invisible-yahoo.ro/

  Vegye ki magát a listán a messenger-> download

 103. Morlock - mondta

  Szia, a program 'elég jó, igen "személy tudja, ha azt szeretné, hogy távolítsa el az ő listán (az első beleestem a csapdába) :)) .. és szép ... de ez jobb, ha én tanítottam a "hack", hogy úgy mondjam: D ...
  És ... van egy kérdés, hogy várjon, és hallani tőle: D ... Ő használt valaki Radmin Linux (Linux alatt a legkevésbé számítasz rá ff Response nehéz járni benne) ... Azt állítják, hogy Radmin ... és hogyan használ .. ha valaki tudna bejutni egy másik számítógép a program .. Radmin ..: D) Előre is köszönöm

 104. Adrian - mondta

  @Morlock: Igen, lehet, ha talál egy szabad port (mentem valaki talán) ... nem lesz bemutató a helyszínen is, mert ez illegális! Itt nem HACK, kalózok, és tanítani az embereket, hasznos dolgok, ha akarsz lenni hackerek tele netu módszer! Van egy tutorial a távoli szoftvert, de anélkül, hogy a többi! De ACROD a jelszót, és ahol szeretné intri.Scrie fenti keresés: Team Viewer, vagy távoli, és megtalálod útmutatók 3 szoftver távoli ...

 105. haosss - mondta

  Nem tudtam, hogy nagyon ..... bv ... ms ....

 106. Misubo $$ - mondta

  És megpróbáltam letölthető innen, de BitDefender IS 2008 zár
  cheaza letöltési helyre, mondván, hogy fertőzött Backdoor.Generic.49912.

 107. Adrian - mondta

  @Misubo $$: Olvassa el a fenti magyarázat, azt hiszem, a Kaspersky megkérdőjelezte, hogy tudom, hogy apa, és ő teszi a törvényt, amikor a Kaspersky antivírus daa mondják, hogy tiszta, nem tudom, ha látom értelmét kommentálja más vírusok ! Plusz sok időzítő ad hamis pozitív (azaz téves riasztások) senki sem kényszerít, hogy töltsük le, ha nem bízom benne nem lehet letölteni, de én is használtam, és nem volt probléma! Ha úgy találja, minden helyszínen, ahol, ahol letölthető a szoftver, és a víruskereső azt mondja, hogy nem adja meg 300 dollár a vírus! Ez egy hack eszköz, és ez normális, hogy élőben mint a vírus, de nem a vírus!

 108. Morlock - mondta

  Adriane, tudom, hogy mások .. és nem megy, valójában egyikük már nem működik, én nem azt jelenti, hogy a számító `s nem tudja, tudod? .. és azt gondoltam, talán használt valaki "bármilyen külön program, hogy ezt, tudtam, hogy a Radmin, ii kemény bonyolult igen" vagy trebe program elromlik ", vagy" én vagyok túl hülye, hogy a vegyületek így,
  és egy másik dolog Andrian, tudod, egy módja annak, hogy megtalálja valaki jelszavát? a messenger? (kollégám `találtak` a, és feltételezik, hogy ő sokat tanultam egy kis program 'hide (álca) ...
  És még egy dolog, és ez az, amit zárta a napot :)) (ha valaki tudja a jelszót, menjen útban .. és gyalog id`ul p`acolo lehet tanulni beszélni azokkal a listán? Május rövid .. ő tudja olvasni az archívum ha nem a PC? :)
  /

 109. Adrian - mondta

  @Morlock: Messenger jelszavát crack, de nem lopni, akkor mindenféle trükköt, hogy lopni, de nem tudja megtörni neked, ez az egész, aki megszegi a lopni! Elolvashatja az archívum jelszóval akkor is, ha ismered őket, anélkül, hogy a PC-k ..., és akkor is, ha a PC-s állított messengeru menteni archívumok, beszélgetések nem, amit olvastam ...

 110. Morlock - mondta

  pfff, volt némi remény ebben,
  igen "Nos, tudod, egy másik dolog, hogy ellopja valaki a jelszót?
  Sokan azt mondják, hogy nem lehet tudni, hogy a jelszót valaki egy program, valójában azt jelenti, hogy nincsenek ilyen programokat, hogy 'még mindig nem értem, hogy ő colegu `ala .. Remélem, hogy jöjjön ki néhány óra itt: D..

 111. Adrian - mondta

  @Morlock: Tudod, hogyan kell olvasni? Olvastad, amit fentebb már említettük, nagybetűvel? Nem tanítanak senkit hack vagy kalózkodás dolog ... ha azt szeretné, hogy kiváló jelszavakat a neten keres egy, nem támogatja hack és a kalózkodás, senki nem tanulni valamit, nem ragaszkodnak ahhoz, hogy ragaszkodnak semmit!

 112. Misubo $$ - mondta

  OK thanks

 113. Misubo $$ - mondta

  de hogyan teszünk kivételt a valós idejű vírusvédelem: D

 114. Adrian - mondta

  @Misubo $$: Attól függ, mit vírusirtó van, ott kell lennie a víruskereső kivételek a beállításokat, vagy add kivétel ...

 115. Misubo $$ - mondta

  Én BitDefender IS 2008 és már csak a vizsgálat kivétel, de nem idejű védelmet real.Stie valaki, hogyan kell csinálni.: D

 116. Morlock - mondta

  Adriane, akkor nem adnak leckéket hack :)

 117. Sacal_ul - mondta

  Hello Hello. Olvastam berendezett észrevételeket, és láttam, hogy jött nagy probléma, ha vírus vagy nem. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem szakértő a területen.) És a kíváncsiság mondja, hogy tegyek néhány tesztet.
  Test nr.1: hozz a McAfee vizsgálat eredményeit archívum is. Ok, hogy nem lehet egy jó víruskereső.
  nr.2 teszt: ugyanaz archívum beolvasott kaspersky.7 (engedélyezett) meglepetés meglepetés vírusokat.
  nr.3 teszt: ugyanaz archívum beolvasott összes crak-kaspersky.7, de felejtsd el semmit (érdekes)
  Aztán fel a fájlt egy archívum a jelszó vírus és vírus nevét és küldött elemzésre archívum. Válasz a vírus.
  Tekintettel arra, hogy ez a kérdés került a szoftver, hogy azok, akik nem a bemutató, és megtalálható, és csak támogatni a döbbenet még a vírus. Vajon nem tűnik olyan furcsának unpic túl magas, amit tb annak érdekében, hogy amint meg van írva a Delphi?

  De várjunk csak inistea nem egy nagy dolog, hogy a vírus (vagyis azok, akik szeretnék használni azt csinálni, hogy aki tudja, mi a vírus nem licenc frissítse a víruskereső törli azonnal.)
  Sok szerencsét mindenkinek

 118. Irgalmas - mondta

  Ez egy nagy különbség a hackelés és a repedések egy foglalkozik tudás programozás és a másik törés kódokat, így nem hallja hacker hack ... dokumentáció ...

 119. @Sacal_ulSzia, őszintén én vagyok ilyen beteg megmagyarázza ezt a problémát, egész nap, és azt hiszem, hamarosan fogom kapni ezt a softulet letölteni.
  Csak ebben a pillanatban úgy beolvasott a Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 WITH LICEENTA és nem szamár.
  Ha szeretné használni, ha nem!

 120. @Sacal_ul: Ne erőltesse, hogy bárki is használni !!! Magyarázni ezerszer a vaku akkor pozitív plusz TOOOOL harag HACK az Isten? Hogyan szeretné, hogy egy vírus egy hack eszköz? Nem logikus? HACK eszköz nem feltétlenül jelenti azt, vírus, de egy intelligens szoftver, amely megkerüli MÓDJA „törvényes” Ha a vírusok nem használja, és ennyi ... én HASZNÁLHAT N-szer, és maradt NEM jelszót MESS NEM SEMMI E minden normális, és milyen volt!

 121. Liqqquid - mondta

  nagyon hasznos program ... őszintén tudtam semmilyen 2 éve kerestem újra a google letölthető a program, és azt találtam ezt az oldalt, nagyon rendben van .. Azt hiszem, ez mindent megmagyaráz a könyvet, és különösen bemutató oldalon adminok `érdeke és így a válasz reply`urile akik ellátogatnak, és nagy aggodalomra ad okot ... viszont ...” felforr »program úgymond, hogy ha törli a listáról, amely megjelenik valaki kap üzenetet« haverod megtagadva bla bla ...”. Végül .. gj egymást, és azt goin`

 122. Dyon - mondta

  Bravo még mindig szuper! (Ms for help)

 123. Adrian - mondta

  @Liqqquid: Azt mondta az oktató, hogy az üzenet csak akkor jelenik meg, ha az ember azt szeretné, hogy törölni online ... között ... és azt várod, hogy ki a rendetlenség, majd törölje, és ne kérdezd neki több üzenet jelenik meg, ellenőrizze A bemutató fejét, mint farok, hogy készül, és nem lapozzunk!

 124. tengerész - mondta

  Letöltöttem, de ne hagyd, hogy telepítse a számla ... Kezdek egy ablak három lehetőség ... hát nehéz TUTORIALU

 125. Adrian - mondta

  @tengerész: Haver! Igen ... pontosan játszani a tutorial, kattintson a ymagine és néz video tutorial! Ez a szoftver telepítve van, de nem fut, akkor nem kell telepíteni, csak nyitott programelu fel az azonosítóját, és az egyik, hogy a törölni kívánt, és ennyi ... Ne már figyelte a videó fent?

 126. alinutza - mondta

  A bemutató személy a bemutató, azt szeretném tudni, hogy a név fam. Comanici mondja ... Miután cun hangja úgy tűnik, nagyon nyugodt és tökéletes, mint egy ember, akit cun deeacea szeretnék rekedten. őszinte kérdés. Üdvözlettel előre. : *: *: *

 127. alinutza - mondta

  Nagyon érdekes bemutató. Május explicid a két nem.: D: *

 128. Adrian - mondta

  @alinutza: Fent bemutató fölött a bal felső levelet kis kék „a Cismaru Cristian” minden bizonnyal nem az, akinek gondolod

 129. alinutza - mondta

  off, akkor nashpa nem én gondoltam :( II.

 130. alice - mondta

  Azt akartam, hogy le néhány dolgot Calc ezen az oldalon, és a víruskereső azt mondta nekem, hogy ha továbbra is a letöltés, akkor lehet, hogy a vírusok.

 131. alice - mondta

  Nem kell magyarázni értem a problémát.
  Letöltöttem, amire szükségem nélkül vírus calc. Nagyon kemény telek

 132. Corina - mondta

  Én is használtam ezt a kis program többször, és valahogy működött ... mondom ezt, mert én nem tudom, hogy pontosan hogyan működik, azt nem tudom, hogy id szeretne venni neki, hogy ki !! Nagyon szerettem volna használni vele, hogy megússza néhány listámon mes, és már nem Gese! Valószínűleg nézett valahol C újratelepítése előtt a Windows. Adtam „keresés” és magasság ... Találtam itt videotutorial.ro :)) És azt hiszem, néztem útmutatók .... :))
  Még egyszer köszönjük, minden, amit csinál! Ön zseniális!

 133. Név szükséges - mondta

  http://www.virustotal.com/analisis/9eda7aef04fbf6c69e74ed5e5af55d8b7bd9d7da4cfe816b319506d144a7c652-1245670537

  OK OK OK.

  Minden viastorii: olyan program, amely megadja a felhasználónevét és jelszavát, hogy egy kis hacker ids törlődik. Egy adott információ a nettó, mint te miért belépsz a id fogja mondani, hogy egy másik számítógépen. Ez pokoli trójai hátsóajtó gyanús, hogy még ha nyersz csirke keresni hullámok voltak. BAFTA kisgyermekek, még mindig hisz minden.

 134. f .. thanks hangosan Cristi program .. hogy egy jó f .. tanít minket dolgokat újoncok a comp ... Tetszik a videotutorialele .. érdekelne valami ilyesmi, mint a keylloger csatolja a képet vagy a másik program nélkül a víruskereső copula küldhet a képet felismerni a vírus .. amennyire én tudom ezt keylloger jeleznek vírus .. nagyon köszönöm ..

 135. Adrian - mondta

  @kos: Az ilyen útmutatók nem a honlapunkon, spuso és ismételje meg! Mi nem HACK és a kalózok tutorial! KÖZÖTT, jól érzi magát a fejét! Itt arról tanulhatsz szép dolgokat, és hasznos, ha szeretné a vendégem JAXOR tanulni, hogy hol, de nem tőlünk!

 136. Bogdan - mondta

  Cool bemutató, de a parancsszót elküldve! Ne küldjön! Minden jót

 137. adrian - mondta

  gyűlölte azokat honnan videotutorial.ro a Puan és egy „féreg” által sofutirle „folositore” ... .Mi meglehetősen alacsony hitelessége

 138. Stef - mondta

  Hello I beolvasott Kaspersky Internet Security 2010 és nincs semmi gyanús rendben
  Az egyetlen kérdés, tudod, hogy találok valakit ip hírnök lista csak ellopta a jelszót, és most valahogy kezelni nézni, ahogy játszik a srác még sikertelen lehet látni, hol infractorul.Multumesc!

 139. Ella - mondta

  Sikerült ......... :) Én csak köszönöm a program

 140. Mikrofon - mondta

  ment ... és nem vírus!

 141. @Mikrofon: Nos, a normál, nem vírus, azt gondoljuk, hogy mi vagyunk őrültek, hogy ártani akarnak neked.
  Megpróbálunk nem jó, nem rossz.
  Úgy tűnik, hogy néhány ember nem érti, hogy az.
  Örülök, hogy az emberek okosak, és rájönnek, hogy a tiszteletreméltó szándéka.

 142. Atticus - mondta

  Most megtaláltam, és szeretem.

  You rock, Cristi!

 143. tyby - mondta

  Én vagyok az egyik legjobb víruskereső Avira hívják és ez a program biztosan nem vírus

 144. Alexandru - mondta

  Van egy kérdésem, bár ... Sikerült törlöm id a listából, hogy a személy, de most nem engedi meg, hogy adja meg a listát ... és azt mondom, ez a személy már listámon, bár ez nem jelenik meg ... hogy tudja megoldani ezt a problémát?

 145. Alexandru - mondta

  A probléma megoldása a :) én névjegyzékébe kell hagyni, és az a személy, hogy képes legyen adj hozzá, és a klasszikus módon, különben az üzenet „ez a személy már ott van a címjegyzékben”, vagy valami hasonlót; Program érdekes amúgy ...

 146. karl max - mondta

  OK, akkor már letörölte a rendetlenség lista lu "dracul_rau" ..... és? Mi ez? nem tudod vissza, tekintve, hogy ismeri a id? vagy ...

 147. Palamariu Tudorita - mondta

  Láttam többször is, és telepítése a router bemutató wirelles ptr. Én vagyok érdekelt, és magamat. De sikerült telepíteni az enyém bármilyen módon, hozott nekem olasz fiú, akinek van egy modem, router wirelles a csomagot, de van két CD-ptr. Én telepíteni telepítést, mint te, de megyek Romtelecom netul router hívják USRobotic és menj csak ADSL és az a Romtelecom megkért, hogy tegyem instalarea.dar 20 Nem hagyom, hogy fel nem Én magam telepíteni.

 148. keretében - mondta

  de van egy másik kérdés, hogy egy kicsit off-topic ... a srác a videón használ kis program jelenik meg, amikor rákattint egy kört? valakinek tudok reszelő?

 149. Adrian - mondta

  @keretében: Azok a körök bizonyos hatások szoftver adatokat, amellyel nem a bemutató, és látható, csak a bemutató, a szoftver automatikusan elérése, miszerint a néző követheti mauseul, hogy mikor kell kattintania, és így tovább, nincs ilyen softu a mauseul napi

 150. oroszlán - mondta

  jó munkát srácok! te oktató.

 151. Cristi, kapsz egy kis tanácsot

  • Adrian - mondta

   mert akkor nem lesz az első alkalom, tart egy egeret a kezében, de mások kapsz gondoltam rá? tudom, hogy vannak emberek, akik nem tudják, mi az a kivágás, másolás, beillesztés? vagy nem tudom, hogyan, hogy egy új mappát? bemutató nem specifikusan neked, de az összes, köztük voltak kezdők, és a "haladó" emberek, akik megnyitották az első alkalommal ma, most a PC-n!

 152. Megpróbáltam használni Dab3, de nekem ez nem működik. Azt hiszem, kevés program nincs telepítve. AVG Trójai A detecteazaca .. de adtam nimic.Exista figyelmen kívül hagyja a megoldás?

 153. Adrian - mondta

  astax: Megpróbáltam használni Dab3, de nekem ez nem működik. Azt hiszem, kevés program nincs telepítve. AVG Trójai A detecteazaca is .. Azt figyelmen kívül hagyja, de nimic.Exista Van megoldás?

  Uninstall AVG használja Dab3, majd helyezze vissza AVG ul.Sau add Dab3 kivételes beállítások Antivirus, hogy van egy "doboz" néven kivételek, akkor PRN db után Dab3 böngészheti és hozzá ott, hogy jelezze, hogy hol és milyen kivételekkel AVG a bemutató, nézted? ha nem írja fel a jobb felső box a "Search Videotutorial.ro ..." AVG belépsz, és megtalálja a bemutató

 154. Én próbáltam magam és megy :) AQM) nagyon klassz programot!

 155. Ha húzza Dab3 Comodo Antivirus vírust talál

 156. Igazad van Adrian .......

 157. Amit nekem tűnik időtúllépés .......??

 158. albastru_1979 - mondta

  Van egy kérdésem .... Van egy program, ami id de rendetlenség gyorsan? Adik Kell 50 id de rendetlenség, és ez veszi el a legtöbb időt, hogy őket .. Köszönöm!

 159. Adrian - mondta

  albastru_1979: Van egy kérdésem .... Van egy program, ami id de rendetlenség gyorsan? Adik Kell 50 id de rendetlenség, és ez veszi el a legtöbb időt, hogy őket .. Köszönöm!

  Megdöbbentő .... Én folyamatosan keresi a vélemények ... az ember nem, mint a Windows XP nevű Windows XP altu akarja, hogy a játékok, mint a Crysis, és módosíthatja játékok altu szeretnénk, hogy a Windows a semmiből, csak én és én is csodálkoztam, hogy mennyi kereszt "naiv" nem azt jelenti, egy másik dolog, van a testvéred! Nincs, és soha nem létezik! Csak kíváncsiságból, nem tudok rájönni, de én zavarni ... mit csinálsz a sok címet és e-mail azonosítók?

 160. Nekem van egy probléma, nem tudok modemu elérhető, mint bármely játék szerver és ftp. Úgy értem, nem tudja használni a PC, mint egy játék szerver. lenne a megoldás? Az ADSL modem HUAWEI SmartAX MT882 vagy nem kompatibilis ezzel?

 161. albastru_1979 - mondta

  Adrian: Megdöbbentő .... Én folyamatosan keresi a vélemények ... az ember nem, mint a Windows XP nevű Windows XP altu akarja, hogy a játékok, mint a Crysis, és módosíthatja játékok altu szeretnénk, hogy a Windows a semmiből, csak én és én is csodálkoztam, hogy mennyi kereszt "naiv" nem azt jelenti, egy másik dolog, van a testvéred! Nincs, és soha nem létezik! Csak kíváncsiságból, nem tudok rájönni, de én zavarni ... mit csinálsz a sok címet és e-mail azonosítók?

  Soha nem tudhatod, nem megy a fej, hogy észre filozófus hallgat ..... dak!

 162. albastru_1979 - mondta

  albastru_1979: Soha nem tudhatod, nem megy a fej, hogy észre filozófus hallgat ..... dak!

  hi hi hi "mit csinálsz a sok címet és e-mail azonosítók? "

 163. Adrian - mondta

  albastru_1979:
  hi hi hi "mit csinálsz a sok címet és e-mail azonosítók?"

  Aki filozófus ... fogalmad sincs, hogy van olyan program, amelyek a leveleket a nagykereskedelmi (ömlesztve, sok 50 egyszer), vagy én "nem tudom", hogy mit akarsz csinálni (spamer-ule, árasztó, ule ) A 50 mail címeket? =))

 164. albastru_1979 - mondta

  Adrian: Ki filozófus ... fogalmad sincs, hogy van olyan program, amelyek a leveleket a nagykereskedelmi (ömlesztve, sok 50 egyszer), vagy én "nem tudom", hogy mit akarsz csinálni (spamer-ule, flooder-ule) és 50 mail címek? =))

  dc Ön hólyagok? Elkezdtem egy egyszerű kérdés, amely előírja, hogy egy egyszerű válasz! Dak minden lett volna okosabb, oldalak, mint videotutorial, már nem volt cél .....! Járni az Úr!

 165. andra - mondta

  nekem ez nem működik .... Letöltöttem több honlapokon, de nem megy egyáltalán, mit tanácsot adni?

 166. micil - mondta

  egyszerre nem megy nekem
  ad nekem a következő üzenetet

  Autenticated sikertelen

  változott néhány fickó a Yahoo?

 167. meblisto - mondta

  Köszönöm Cristi! Kupás lépésre bemutató nagy kezdők, sikerült megszabadulni egy bosszantó ez alkalommal. Szavazott jól ismert

 168. micil: Egy ideig nem működik nekem
  Azt adja meg a következő néhány srác mesajAutenticated nem yahoo?

  és még mindig hitelesítés nem sikerült ... miért? ... vagy mi .......: -?

 169. micil - mondta

  Ina: És még mindig hitelesítés sikertelen ... miért? ... Vagy mi .......: -?

  Én ezt a programot előtt, és működött, de egy ideig körülbelül egy hónapra szinte, nem működik, ez ad nekem, hogy az üzenetet nem sikerült autentication 1 ....

 170. vlaad - mondta

  Írok Sikeresen kijelentkezett ... de nem törli ID

 171. Andrada - mondta

  Köszönhetően a film, de mi is a kérdés, hogy remélem, hogy választ szívemből ..... egy időben ez a kis program nem működik többé .... és mindannyian hisznek a választ .... talán lehetne felvilágosítani minket, mi vagy nem tudjuk, hogy mi nem működik .... hála valamennyiük nevében ... tud segíteni nekünk, te, aki már írt ezt a filmet ...

 172. Adrian - mondta

  AndradaKöszönöm a filmet, de mi is a kérdés, hogy remélem, hogy választ szívemből ..... egy időben ez a kis program nem működik többé .... és mindannyian hisznek a választ .... talán lehetne felvilágosítani minket, mit tegyen, vagy mit tudunk nem működik .... hála valamennyiük nevében ... tud segíteni nekünk, te, aki már írt ezt a filmet ...

  A Yahoo tett néhány változtatást szerver és ezért nem megy ezen a softulet. Dai figyelmen kívül hagyni azt, amit szeretnénk, hogy távolítsa el, és ennyi

 173. szívesen, és gratulálunk az oldalon és oktatóanyagok, f Több info én folos.As valódiak voltak, és én 3 kérdések (problémák a számítás.), és remélem luminati.1), hogy a PC-re (laptop Vista Ultimate ) úgy tűnik, hogy nekem indítás GRLDR ... vagy valami, beléptem a BIOS-t és még nem is tudom ... 2) egy boltban vásárolt játék, hogy nem telepíti úgy tűnik, a figyelmeztető-StarForce codec blokkolt (lokalizált) és 3 ) Nem kell addon for WMP 1.2.0 11, hol található, és hogyan kell telepíteni (voltam betanews.com, és én nem találtam), kösz.

 174. Claudiu - mondta

  Én nem tudom, hogy sok, vagy azon, hogy miért kell írni a jelszót, és minden ... A legegyszerűbb Adrian válaszolta: "Dai figyelmen kívül hagyja azt, amit szeretnénk törölni, és ennyi ..." Te olyan ... akkor is, ha maradt, és valami jelszavak ... ;)

 175. Ionut - mondta

  10 +

 176. Birlik - mondta

  Adok Aut ... sikertelen

 177. Birlik - mondta

  Claudiu: Én nem tudom, hogy sok, vagy azon, hogy miért kell írni a jelszót, és minden ... A legegyszerűbb Adrian válaszolta: "Dai figyelmen kívül hagyja azt, amit szeretnénk törölni, és ennyi ..." Te olyan ... akkor is, ha maradt, és a a jelszót ... ;)

  1) Mi maradt Dimes? :)) Ez nem történt programot.
  2) Dai figyelmen kívül hagyják mások, de ha marad a káosz ő is és lekvárok, ha akarod :))

 178. Andreea - mondta

  Kell ez a program, de mi történik, ha k nush mondja
  autenticated nem tud nekem segíteni, kérem?

 179. Sorin - mondta

  Megpróbáltam törölni a lsit nekem, de ez nem működik, miért?

 180. iry_spyn_rossa - mondta

  Azt programot, de nem működik ... :( :( :( ... .Mi tehetek?

  • Ovidiu - mondta

   Nekem van a program, de nem működik. Azt mondja, hitelesítés nem sikerült!
   Mi lehet ez?

   • Adrian - mondta

    Ovidiu: Nekem van a program, de nem működik. Azt mondja, hitelesítés nem sikerült!
    Mi lehet ez?

    A szoftver régi napjaiban Yahoo Messenger 7, állt 3 verzió ment 7 rendetlenség rendetlenség rendetlenség 8 9, és most úgy tűnik, hogy azok, fogott yahoo vagy a "vicc", és így is tett szoftver, amely már nem lehet használni. Miért nem kell, akkor kínozták semmit. Talán az egyik, hogy húzta lau készült egy másik változata Dab3, de én még nem hallottam, hogy van egy másik szoftver, mit tett Dab3. Így figyelmen kívül hagyja a resemnativa és adja, hogy egyszerűen csak szeretne megszabadulni, anélkül, hogy ezt a szoftvert!

    • Mihai_Dragos - mondta

     Van egy lista a 500 rendetlenség, és az emberek, bizonyos azonosítók már nem létezik, vagy talán da.vreau törölni engem, az biztos.
     ha telepíteni egy változata messenger 7 még fut ez átverés?

     Adrian:
     A szoftver régi napjaiban Yahoo Messenger 7, állt 3 verzió ment 7 rendetlenség rendetlenség rendetlenség 8 9, és most úgy tűnik, hogy azok, fogott yahoo vagy a "vicc", és így is tett szoftver, amely már nem lehet használni. Miért nem kell, akkor kínozták semmit. Talán az egyik, hogy húzta lau készült egy másik változata Dab3, de én még nem hallottam, hogy van egy másik szoftver, mit tett Dab3. Így figyelmen kívül hagyja a resemnativa és adja, hogy egyszerűen csak szeretne megszabadulni, anélkül, hogy ezt a szoftvert!

 181. 'S hülye nem megy

  • Adrian - mondta

   eu: 'S Stupid nem megy

   Hé Nene, te fűzött hozzá kommentárt de akkor is olvassa el az utolsó megjegyzés azt mondja, hogy adott minden tőlem? Citestel Tegyen egy sétát a régebbi messenger

   • Adrian:
    Hé Nene, te fűzött hozzá kommentárt de akkor is olvassa el az utolsó megjegyzés azt mondja, hogy adott minden tőlem? Citestel Tegyen egy sétát a régebbi messenger

    Nos 2009.9.24.1 messenger, ott írták p megy 7 és 8 9

 182. ^ Hate You - mondta

  Mihai_Dragos ... Ez az, amit gondoltam, mielőtt az üzenet kapom "neked.
  Messenger 7 eltávolít és telepítse vagy 8 9.
  Értesítés telepatikusan, mert nem megy itt, megyek.

 183. Claudiu - mondta

  Nekem van használt ez dab3 a messenger vesiune 8 és elment. Most 10 rendetlenség, és nem megyek. Azt mondja Autentification sikerült 1. Tehát világosan, hogy működik a régebbi messenger. 9 Messi megy megpróbáltam.

 184. Dana - mondta

  Jó estét,
  Van egy kérdés, talán tud nekem segíteni.
  Valaki mindig megtöri az e-mail a Yahoo, és tudom megváltoztatni a jelszót, nem tudja, hogyan lehet megváltoztatni a másik e-mail cím (yahoo számla)?
  Köszönöm a segítségét.

  • Adrian - mondta

   Dana: Jó estét,
   Van egy kérdés, talán tud nekem segíteni.
   Valaki mindig megtöri az e-mail a Yahoo, és tudom megváltoztatni a jelszót, nem tudja, hogyan lehet megváltoztatni a másik e-mail cím (yahoo számla)?
   Köszönöm a segítségét.

   Az ön helyében lennék átkutat a számítógép, hogy ha esetleg van egy jelentés, amit Keyloger, hogy kiváló a jelszó, minden, amit csinál a számítógépen. Ha van egy keylogger a számítógépen lehet, hogy 10 e-mail címe, hogy tudni fogja az egészet, és használhatatlan lesz!

   Nézd meg kérlek EZ video bemutató, amely remélem, segít! (Kattints a szó)


 185. Van valakinek egy újabb változata a program? Ha igen, hol lehet letölteni?

 186. Ina - mondta

  Hogy miért ... Én nem megyek .... azt mondja hitelesítés nem sikerült .... már sikeresen kézjegyével ....: - <

  • Adrian - mondta

   Ina: ..., Hogy miért nem megyek .... azt mondja hitelesítés nem sikerült .... már sikeresen kézjegyével ....: - <

   Készíts egy kis erőfeszítés, és kérjük, olvassa el a fenti megjegyzést

 187. ms erkölcs ... de még mindig nem megy .... tettem mess7 8 rendetlenség, és még mindig nem járunk ... vista van valami köze?

 188. Nelu - mondta

  de, de ha ez a szoftver nem működik, miért ne törölje bemutató? Azt hiszem, jobb, hogy így ..

 189. Ingerik - mondta

  Azt hiszem, hogy figyelembe veszi, amit a másik futár nem csak a messenger ... Dasta megy .... Véleményem szerint ...

 190. Nelu - mondta

  Ingerik drágám! Jobb, fogd be,,, és olvassa megjegyzéseket, különösen a Adrian, amely része a csapatnak, a citestel és nézd meg, mit mond a következtetésre jutott, hogy hozzászólás??

 191. Nelu - mondta

  Adrian:
  A szoftver régi napjaiban Yahoo Messenger 7, állt 3 verzió ment 7 rendetlenség rendetlenség rendetlenség 8 9, és most úgy tűnik, hogy azok, fogott yahoo vagy a "vicc", és így is tett szoftver, amely már nem lehet használni. Nem az, amit csinálsz, akkor Küzd hiába. Talán az egyik, hogy húzta lau készült egy másik változata Dab3, de én még nem hallottam, hogy van egy másik szoftver, mit tett Dab3. Így figyelmen kívül hagyja a resemnativa és adja, hogy egyszerűen csak szeretne megszabadulni, anélkül, hogy ezt a szoftvert!

 192. Avatar - mondta

  Használja a DAB, és így adja az INGYENES azonosítóját és jelszavát messenger (e-mail), aki megalkotta a programot, és ő viszont, hogy gyűjtemény, vagy eladni őket, hogy másoknak "csomag" (pl. egyes vállalatok küldje mindenféle hülye reklámok.) nem volt meglepő sem, mikor lesz olvasni az e-maileket, vagy hogy felébredjen a sok spam e-mail.Oare miért blokkolt Chat azonosítók (Figyelmen kívül hagyni) a futár? vagy blokkolt e-mail címek? Nagyon kell, hogy minden a szar? Elveszíti az egyik akit nem szeretné, hogy a cím, de cserébe kap spam több tucat is. (Egyébként tudom, hogy ki készítette a programot?)

 193. Albert - mondta

  Van egy prooblema
  miután a táska mondja Authentication esuat.Care lehet az oka?

  • tengeri - mondta

   Van egy prooblema
   miután a táska mondja Authentication esuat.Care lehet az oka?

   saluteu tinjelaru falu és van egy rugamintecum képes amaflu és a hülye a jelszavam Yahoo vehetem ezt sokkal több, és most már tudom, hogy miért nem segít nekem mergeputes elfelejtettem HDI mondom albertosenzualu_albertosenzualu

   Van egy prooblema
   miután a táska mondja Authentication esuat.Care lehet az oka?

 194. tengeri - mondta

  szia ültem tinjelaru és van egy kérése hogyan tudhatom meg a jelszót, és Yahoo vehetem több annál, és most már tudom, miért nem lehet itt dolgozni segít nekem mondani a HDI albertosenzualu_albertosenzualu

 195. György - mondta

  Volna egy kérésem hozzád ... hogy a zene és oktatóanyagok programok, ... mint .. ok ... Ableton Live ... ahogy szükség van rájuk .. Köszönöm

 196. Cosmin - mondta

  BitDefender azt mondja, hogy ez egy dab3 hátsó ajtó

 197. Légierő - mondta

  Hello!

  Van egy kis intrebare.De hol lehet letölteni ezt a programot?
  Kérem, mert én már letöltött program 7 vagy különböző helyszínek és adnak víruskeresés minden alkalommal, amikor a vírust, és nincs mit sterge.Practic várt instalez.Multumesc

  még egy kellemes napot

  • Adrian - mondta

   Légierő: DOWNLOAD dab3.zip

   Nézd meg a bemutató fenti (bár meghatározott bemutató a "softuletul" is letölthető itt az oldalon a fenti szöveg bemutató előadás, de DOOH ... lustaság ... tolja, hogy megjegyzést anélkül, hogy annak érdekében, hogy olvassa el a kis szöveget előtt volt a bemutató) írja akkora, mint a fej vörös "DOWNLOAD dab3.zip"

   Normál mivel úgy látja, a vírus szoftver, mert ez egy hack, én is használtam, bár úgy látom, hogy a vírus, és én megsérült. Senki nem ellopta a jelszót, futottam számlákat. És ha elolvassa a másik véleménye (amelyben minden lustaság nem olvastam), akkor rájött volna, hogy nem merge.Nu szoftver funkcionális, mert elég régi, és a Yahoo változott protokollok és titkosítási mód.

 198. Nikolas - mondta

  a_ti nem tesz vírusok dab3.zip Program

  • Albert - mondta

   a_ti nem tesz vírusok dab3.zip Program

   Videotutorial komoly helyszínen, hogy segít az embereknek, mint te, és mi rau.Nu mine.Nu belökte valaki a víruskereső észleli, mint egy vírus, de virus.Dar mint Adrian szerint a szoftver régi és már nem működik

 199. stefan - mondta

  Nem megy programot
  Hitelesítés nem sikerült minden id

 200. miss_green - mondta

  Rendkívüli bemutató ... de most, ha a program leáll functioneaza..eu hogyan tudom törölni azonosító listáról mások? ... Igazán Segítségre Admin

 201. Boddy - mondta

  Én találtam `vírus anti-vírus is ..

 202. Mircea - mondta

  Helló,
  Próbáltam használni a programot, és minden egyes alkalommal, amikor megjelenik "Autentificatin sikertelen". Ha ez a program nem működik, akkor használjon egy másik programot?
  Köszönöm.

 203. Andreea - mondta

  hello ... van egy nagy hang ... és sikerült egy kis vicces történet ... :)) .. Nem akarom megsérteni ... épp ellenkezőleg ... :)

 204. Jó!
  Van egy kérdésem magam! Hogyan zárhatom egyik messenger id? (Nem akarom használni már) tud?
  Köszönöm szépen!

 205. Cristian Feszes - mondta


  Próbáltam DAB 3.1, és azt mondom, autentification sikerült, amennyiben azt mondani, hogy "egyesült ok .... "Nem úgy, mint én, nem törli a listából.

  • Adrian - mondta

   Cristian Feszes: Jó,
   Próbáltam DAB 3.1, és azt mondom, autentification sikerült, amennyiben azt mondani, hogy "egyesült ok .... "Nem úgy, mint én, nem törli a listából.

   Könnyebb figyelmen kívül hagyni, hogy? hozzászólás beküldéséhez fent megjelölt miért nem megy Dab3

 206. Anda - mondta

  nem működik ...

 207. Salut!
  Megpróbáltam, de nem működik ...
  Megjelent egy újabb verzió, ami működik? Nagyon szeretnék kijutni 2 3-lista más ...
  Köszönjük!

 208. bébi, mi olyan nehéz, hogy azt figyelmen kívül hagyja a "videotutorial_rau" ... =))

 209. cápa - mondta

  Lenne egy kérdésem: Mi az a Hamachi? Megpróbáltam telepíteni a Metin2 priuvat, és azt kell mondanom, Hamachi!
  Köszönet előre

  • bro84 - mondta

   Lenne egy kérdésem: Mi az a Hamachi? Megpróbáltam telepíteni a Metin2 priuvat, és azt kell mondanom, Hamachi!
   Előre is köszönöm!

   --------------------------
   Hamachi egy ingyenes Instant Messenger, melyek P2P.

   Hamachi egy ingyenes Instant Messenger adatcsere funkciók P2P. Ez lehetővé teszi az adatcserét két számítógép csatlakoztatható intenet akkor is, ha tűzfal VPN-en keresztül.

   Egy jó VPN kliens is használható bárki.

  • Rares - mondta

   cápa: Lenne egy kérdésem: Mi az a Hamachi? Megpróbáltam telepíteni a Metin2 priuvat, és azt kell mondanom, Hamachi!
   Előre is köszönöm!

   azzal, hogy a program játszhat a reta és én is használtam, hogy játszani a fifa hálózat beszélni valakivel folytatni használ

 210. "Igen, mi olyan nehéz, hogy azt figyelmen kívül hagyja a" videotutorial_rau "... =))"

  Salut!
  Biztos, hogy nem nehéz (BA (??) ...), Ez nem nehéz egyáltalán ... Seby ba ...
  De csoda, ha van egy új változata dab3, ha nem nehezebb vagy könnyebb "figyelmen kívül hagyni, hogy" ...
  Mivel lehet ", hogy figyelmen kívül hagyja" minden és az alvás, és nem csinál semmit ...
  És én udvariasan megkérdezte, írtam beszéltem helyesen és megfelelő és tisztességes! Nem "BA" vagy helyesírási hibákat ...
  Ha írni és kifejezni a román nyelv is helyesen, ha néhány, a látogatók sincs.
  Ez nagyban növeli az esztétika. Egyébként van egy nagyon jó benyomást ...

  • Adrian - mondta

   "Igen, mi olyan nehéz, hogy azt figyelmen kívül hagyja a" videotutorial_rau "... =))" Hello!
   Biztos, hogy nem nehéz (BA (??) ...), Ez nem nehéz egyáltalán ... Seby ba ...
   De csoda, ha van egy új változata dab3, ha nem nehezebb vagy könnyebb "figyelmen kívül hagyni, hogy" ...
   Mivel lehet ", hogy figyelmen kívül hagyja" minden és az alvás, és nem csinál semmit ...
   És én udvariasan megkérdezte, írtam beszéltem helyesen és megfelelő és tisztességes! Nem "BA" vagy helyesírási hibákat ...
   Ha írni és kifejezni a román nyelv is helyesen, ha néhány, a látogatók sincs.
   Ez nagyban növeli az esztétika. Egyébként van egy nagyon jó benyomást ...

   Nem értem, hogy miért támadja meg a felső, a természeti terület kezeléséhez, a felhasználó, mint te Seby nem része a csapatnak, akik tutorials! Sebi amelyek bemutató, de nem hiszem, hogy ő beszél határozottan. Sebi miénk az "i" nem "y", és hogy tudjuk, nincs olyan szókincse nem foglalkozik a "ba" Azt kérem, hogy figyelmen kívül hagyja bolondok tovább, és bokrok forest ...

 211. Salut!

  Ez rendben van, tudom, hogy a srác Sebi (vagy Seby ala) nem működik rajtad. Kérem, bocsásson meg.
  De akkor is képes, hogy jelöljék meg valamilyen módon a válaszokat a fórumon, a másik válaszol, a rendszeres fogyasztók, mert nem tudják, hogy mit te ... (ahogy valaki azt mondta, körülbelül 99%-a "... "Tudjuk, hogy ki mondta, tudjuk, hogy mi van, és teljesen igaza van.) Úgy értem, hogy tisztán látni, mi a válasz, hogy nem szabad összekeverni valahogy.

  Más hír, én nagyra értékelem, olvastam és láttam a legtöbb oktatóprogramok és úgy tűnik, nagyon praktikus és tanulságos.
  Nincs semmi személyes, hogy bárki meg, éppen ellenkezőleg, szimpatikus, tiszteletben tartjuk, és úgy vélik, hogy tanult meg.

  Most azt akarom, hogy ismételje meg, és ismételje az eredeti kérdéshez:
  Úgy tűnt, valahogy van egy változata dab3 (vagy nevezzük most), ami működik?
  Én igazán akar valamit, működőképes.
  Remélem, hogy a választ „igen” vagy „nem”, ami szintén származik egy átlagos felhasználó, de nem, hogy a „99”.

  Köszönöm.

  • Albert - mondta

   Hello! 'S Ok, tudom, hogy a srác Sebi (vagy Seby ala) nem működik rajtad. Kérem, bocsásson meg.
   De akkor is képes, hogy jelöljék meg valamilyen módon a válaszokat a fórumon, a másik válaszol, a rendszeres fogyasztók, mert nem tudják, hogy mit te ... (ahogy valaki azt mondta, körülbelül 99%-a "... "Tudjuk, hogy ki mondta, tudjuk, hogy mi van, és teljesen igaza van.) Úgy értem, hogy tisztán látni, mi a válasz, ne tévesszük össze cumva.In más hír, én nagyra értékelem, olvastam és láttam a legtöbb oktatóprogramok és úgy tűnik, nagyon praktikus és tanulságos.
   Nincs semmi személyes, hogy bárki meg, éppen ellenkezőleg, szimpatikus, tiszteletben tartjuk és tanulni voi.Acuma gondolom, hogy szeretném megismételni, és ismételje az eredeti kérdéshez:
   Úgy tűnt, valahogy van egy változata dab3 (vagy nevezzük most), ami működik?
   Én igazán akar valamit, működőképes.
   Én remélem, hogy megkapja a választ: "igen" vagy "nem", ami szintén jön egy átlagos felhasználó, de nem az, hogy a "99." Köszönöm.

   Nem hiszem, hogy igazam van, hogy aparut.Sper nem akarja, hogy rábírja a hiba.Ha tévedek válasz kérlek, bocsáss meg

 212. Jamy - mondta

  szép tutorial ms

 213. doinita - mondta

  Ooof! Tudom, hogy még csak nem is a témában, ez a bemutató, de talán tud nekem segíteni a probléma. Azt szeretnénk, hogy messenger állapot több mint 40 karaktereket vagy f elég nagy, és megy 100. Találtunk több lehetőséget és módszereket, hogy a Google és a szoftver C> Program
  Files> Yahoo> Messenger> Gyorsítótár> Rendszer ..., és nem működik sem. És így én felkeltem az ötödik oldalon a Google, így néhány nap, és semmit sem zavarna, de észrevettem, hogy 90%-a, akik megpróbálták folt vagy más módszerekkel, amelyek nem működnek, milyen és néhány közülük mentek, voltak korlátozások. Én pontosan úgy, ahogy volt, rámutatott, de mentem. Kérjük, ha tudod, hogy sok, és szeretné, hogy segítsen nekem. Köszönjük! Küldjön egy e-mailt kérve szépen, ha még mindig nem kapcsolódik a témája a tutorial.

 214. Octavia - mondta

  Megpróbáltam törölni a személy nem működik nekem az első alkalom, hogy nyomja meg a művelet nem jelennek csatlakoztatva ok .... és csak akkor jelenik meg, ha azt nyomja a2a idő "Sikeresen kijelentkezett" mi történik?

  • Albert - mondta

   Megpróbáltam törölni a személy nem működik nekem az első alkalom, hogy nyomja meg a művelet nem jelennek csatlakoztatva ok .... és csak akkor jelenik meg, ha azt nyomja a2a idő "Sikeresen kijelentkezett" mi történik?

   Ha elolvasod a fenti magyarázat akkor látta volna, hogy a program nem működik ...

 215. 11cascada - mondta

  Van egy kérdésem ... miért csak én Troyan fertőzött miután letöltött "kis program"?

  • Albert - mondta

   Van egy kérdésem ... miért csak én Troyan fertőzött miután letöltött "kis program"?

   Trójai nem tudom, miről álmodik, de én nem fertőzött, de nem tudom, mit töltött le a programot, ha már láttuk, hogy nem működik.

  • Adrian - mondta

   Van egy kérdésem ... miért csak én Troyan fertőzött miután letöltött "kis program"?

   Ez a hamis és valószínűleg használni ... AVG ad téves riasztást, amely egyes módszerek softuletul kis "szokatlan", hogy amit tesznek. Te semmilyen módon nem érinti a víruskereső, de mint mondtam, igen Flase pozitív. Nem tudom, miért zavar, hogy le mindent, mert ESDC mondta hozzászólás felette (DAB softuletul 3) már nem üzemel. Mi a teendő, ha az apám olvassa el a véleményed!

 216. PGH - mondta

  Szia, nagyon sok a munka, és hogy ezt az első, tőled tanultam szinte mindent PC (abból, amit szükséges), a második hely, amit talált Dr. Web Dab3, Letöltés itt az oldalon :::http://www.pict.com/view/3545366/0/screenshot2b19.
  Azt akarom, hogy csak bizonyos információkat az Ön számára, és még egyszer köszönöm minden oktató. (Utalás hogy AVAST 5) nagy tisztelettel van, és ... több oktató.

 217. Cristineel ID fraere.teapa - mondta

  Így vettem a programot követtem a lépéseket .. Én teszt 2 idő, és minden lépés a videó azt mondta, hogy az emberek ki ....
  Minden, ami történt, banneru alsó mondván, hogy "van a siker .... etc "olyan érdektelen ... ids maradt ...
  Valami történt a 2 minden azonosító és jelszó, amit írtam a programot bejegyzéseket ... most, ha hamis hack programot módosítani vagy mit nem ... néhány commuri olvasható, "admin", írta árvíz ... nem segíti elő s ablakok, repedések, kulcs, kalózkodás, stb, az illegális dolgok "...
  Köszönjük támogatta hack == "legális" ==
  Az én véleményem ... Bárcsak spuso szerencsét, és ne legyen olyan naiv ...

 218. Dany - mondta

  Szó sem lehet róla ez megy, nem hiszem, hogy TEAP Program feltéve, hogy: ((

 219. cami_camyiy - mondta

  eh, működött minden alkalommal a proggramu'asta: - <. . ..

 220. Danut - mondta

  nekem ez nem működik, nem tudom, miért

 221. kyme32 - mondta

  szép volt annak idején, de sajnos nem működik, ő a régi és testvérek, minden esetben, minden 2 3 éve simán ment :)
  Megpróbálom, hogy mi az ábra dc nem működik, talán azért, mert az általa használt régi yahoo protokoll és átirányítja a befogadó megoldható, megyek vissza holnap, vagy a következő napon, ha találok valamit, hogy mit és hogyan, de azt hiszem, az, hogy használja a régi protokoll, amely nem működik, nem ad be, és hozza meg a gondolatok
  tisztelet

 222. Marius - mondta

  vrajeala.mie megmondja, hogy mikor kell sters.si ellenőrizni, amint az a lista, hogy a srác ..

 223. Daniel - mondta

  Helló Cristi,
  Próbáltam, hogy egy barom a listámon, és én pontosan mit tett, így édesanyja neked lépésről lépésre, és én nem mia functionat.cand nem zárt yahoo keresetet, mint te, és minden úgy tűnik, sötét Lista.
  a srác nem volt on-line
  úgy gondolja, hogy az utolsó változat telepítettem yahoo ....
  mi a teendő?
  várt választ köszönhetően
  Dani

  • Adrian - mondta

   Daniel: Hello Cristi,
   Próbáltam, hogy egy barom a listámon, és én pontosan mit tett, így édesanyja neked lépésről lépésre, és én nem mia functionat.cand nem zárt yahoo keresetet, mint te, és minden úgy tűnik, sötét Lista.
   a srác nem volt on-line
   úgy gondolja, hogy az utolsó változat telepítettem yahoo ....
   mi a teendő?
   várt választ köszönhetően
   Dani

   Mi a teendő? Hát ... olvasd el a megjegyzéseket, és tudom, testvérem! (Az összes értékelés ezt a cikket)

 224. nane.deyu - mondta

  Nincs több lesz ajutatima: (tettem HDI és jelszó, és most nem tud a id: ((nem tudom, irányítószám nick: (: (mi FACC kérjük ajutatima a HDI nane.deyu :: (: (: (: ( : (plss

 225. nem működik

 226. soimul97 - mondta

  dab3.zip a vírus

 227. sorin_gabriel - mondta

  Azt is szeretném tudni, hogy bemutattam egy tutorial másolás játékok x-box!

 228. Gratulálunk a magyarázatot kínált! Személy szerint, én már nagy segítség!
  Köszönjük! >: D <

 229. Lili24 - mondta

  Te fenomenális, bravo neked

 230. DoubleG - mondta

  Helló Cristi! Lehet, hogy tanult az időközben, hogy a program küld egy automatikus e-mailt, hogy egy e-mail címre (normal!!) Azonosító és a jelszó, amely a program .... doooiiinnngggg! Tehát ez nem az Ön által megadott! 'S valami egyszerű és biztonságos ... JELENTÉS AS SPAM ... és kész ..... Egyébként figyeli az oktató, és néhány igazán érdekes ... a "nehéz" .. dolgozni dos ...

 231. hol deskark ez?

 232. Romy - mondta

  Hogyan lehet ezt a szoftvert (megtagadva a haver 3.1), nem vagyok túl jó a számítógép, és van egy probléma,

  • AdrianGudus - mondta

   Romy: Hogyan lehet a szoftver (megtagadva a haver 3.1), nem vagyok túl jó a számítógép, és van egy probléma,

   Softu már nem tartható fenn, és nem működik

 233. hrod - mondta

  Érdekes oktató. Még mindig van egy kérdés: miért nem próbálja meg ezeket a tutorials moderátorok (nem vagyok utalva kizárólag ezen az oldalon), hogy megtanulják a román nyelvet helyesen mielőtt kiteszik a nyilvánosság előtt, komoly hibák nyelvtani, helyesírási és központozási orthoepic?

  • Gabriella - mondta

   hrod:
   Érdekes oktató. Még mindig van egy kérdés: miért nem próbálja meg ezeket a tutorials moderátorok (nem vagyok utalva kizárólag ezen az oldalon), hogy megtanulják a román nyelvet helyesen mielőtt kiteszik a nyilvánosság előtt, komoly hibák nyelvtani, helyesírási és központozási orthoepic?

   Először is, az a személy, aki írta a fenti nem írtad! Orthoepic? Következő hibák fordulnak elő gyorsan és elkerülhetetlen! Elemzése magát magát először, és csak ezután adja át a megjegyzéseket! ..
   Ez a téma úgy tűnik, elsősorban a közvetíteni néhány információt, hogy nagyon fontos!! Elsőbbséget élveznek az üzenetét a helyét internet.Ar tűnhet zavarban ezeket az embereket, és nem szégyen, hogy nem része a szolgáltatások?! Ez nem az a piac, hogy választhatnak a jó szolgáltatás vagy információ, stb ... És ne felejtsük el, hogy még a televízió sem öröm számunkra vele nyelvtani ....
   A hűséges hallgató!
   Köszönjük oktatóanyagok teremtett!

   • AdrianGudus - mondta

    Gabriella: Először is, a személy, aki írta a fenti nem írtad! Orthoepic? Következő hibák fordulnak elő gyorsan és elkerülhetetlen! Elemzése magát magát először, és csak ezután adja át a megjegyzéseket! ..
    Ez a téma úgy tűnik, elsősorban a közvetíteni néhány információt, hogy nagyon fontos!! Elsőbbséget élveznek az üzenetét a helyét internet.Ar tűnhet zavarban ezeket az embereket, és nem szégyen, hogy nem része a szolgáltatások?! Ez nem az a piac, hogy választhatnak a jó szolgáltatás vagy információ, stb ... És ne felejtsük el, hogy még a televízió sem öröm számunkra vele nyelvtani ....
    A hűséges hallgató!
    Köszönjük oktatóanyagok teremtett!

    Nagyon köszönöm a támogatást, és a hűség és értékelik, mert van egy olyan elme nyitva. Talán Mr. sindromu fenti szenved Pruteanu (Isten bocsásson meg neki), többször mondták. Nem tanítják a román, sem a nyelvtan, küldjön némi információt, akkor nem kellene tanítani a román, nyelvtan, ezeknek meg kell tanulni minden iskolában. Egyszerűen ajánlani néhány információt az IT, az üzenet fontos és a minőség. Szeretné, hogy? jönnek hozzánk, próza és nyelvtan, tovább edu.ro ...

 234. tibyarad - mondta

  Ez a program azt találtam az interneten, és próbáltam bizonyítani neki, és nem nimica.scrie auditján, de nem törli a listából.
  Io javasolni fogja, vagy hogy a bemutató egy aktualizált programot, vagy törölni.
  Próbáltam több változata és adja misfires.

  megbecsül

 235. Claudiu - mondta

  nem működik. Én win 7 10 végső és béta messenger. és nem működött.

 236. Van egy kérdésem - mondta

  vírusok, amelyek egy ablak az én anti-vírus (kép persze), és azt mondom, dened hozzáférést

 237. virgil_srl - mondta

  Helló Cristi ... go szuper jól
  chear keres sami program törli a rossz NSTE barátok

  egyébként van egy router D-Link DSL-2640B ADSL2 / 2 + Modem Router Wireless
  Nem dicsekedni, de van egy nagy probléma ezzel a hálózati {nettó} csak nem 2,3,4 PC-s játékok között uri.nu eltávolításához bemutató ilyen kérem tovább ..
  Nekem van a telepítő CD-t, de szeretné, hogy csatlakozzanak a DSL és a kábel net ilyen eszköz mrge nincs telepítve

 238. dibasani - mondta

  Üdvözlöm és köszönöm, Mr. Cristi ptr. oktatóanyagok készült ptr. November a tapasztalatlan, de azt mondom, hogy megpróbáltam progr. eltávolítása a listán a "barátok", de nem "gyümölcsöt" (miért?), de követte a lépést? Én nem rájött erre latop a két telek azonosítók diferite.Poate megvilágosodott nekem egy e-mailt én jegyzett megköszönni videotutoriale.ro

  • virgil_srl - mondta

   dibasani: Mr. Cristi üdvözlöm, és köszönöm ptr. oktatóanyagok készült ptr. November a tapasztalatlan, de azt mondom, hogy megpróbáltam progr. eltávolítása a listán a "barátok", de nem "gyümölcsöt" (miért?), de követte a lépést? Én nem rájött erre latop a két telek azonosítók diferite.Poate megvilágosodott nekem egy e-mailt én jegyzett megköszönni videotutoriale.ro

   Én MERGE WUINDOWS 100 7% 64X és megy PERFECT probléma az, hogy én automatikusan megszakad mint ahogy az én ID VIDEOTUTORIAL OF ....
   De van egy másik szám, hogy törölte, és már nincs ott
   Következtetés: tökéletesen működik

 239. ghita_49 - mondta

  , én inkább élvezni ezt videotutoriale törekszik, hogy a fajta vádakat. aki nem szeret, nem olvassa, úgy tűnik, akkor asculta.dar őrölni némi irigység. Miért, ha írok ide, hogy a helyesírási hibákat, hadd corigent valakit? Sőt, a szabály az, hogy nem élnek fel, amit írok, nem is ellenőrzi után. és? mi a fájdalom?

 240. Próbáltam ma és a paktumok nem működött. Soha le a hírnök. ha valaki tudja, hogy mit kell csinálni, vagy ha van más porgram pls help.

 241. Dab3 nem működik, ez igaz. megy helyette beszél Andrey programot.
  "NOBUDDY, de rajta kívül szükség van egy dll fájl neve Mswinsck.ocx mindkettőt, és tedd ki egy mappát, majd futtassa az alkalmazást, ez egyszerű, működik 100%". köszönöm.

 242. Diana - mondta

  Van egy kérdésem: Nem találom ezt trolling körül 3.1 tagadja a haver a letöltés? vagy egy másik program, amely képes eltávolítani a nem kívánt embereket a listából a Yahoo Messenger .... köszönet és jó éjszakát

 243. Cristi - mondta

  A program már nem működik. Tudna még egy?

 244. Silviu - mondta

  Első kérdés: Dab3 telepíthető a Windows 7 vagy csak a Windows XP?
  2 Kérdés: kérjük, jelezze, hogy nekem egy jó forrás (webcím, bármi), hol lehet letölteni ezt a programot Dab3? Köszönöm

 245. Ciprian - mondta

  hello ... Van egy samsung galaxy note.si yahoo .. Nekem van egy probléma, hogy hív valakit, és nem hallani nimik .. ő hall engem, de én nem .. és újratelepíti a 2 idő és ugyanaz .. milyen csinálni? .. Köszönöm

 246. Ciprian:
  hello ... Van egy samsung galaxy note.si yahoo .. Nekem van egy probléma, hogy hív valakit, és nem hallani nimik .. ő hall engem, de én nem .. és újratelepíti a 2 idő és ugyanaz .. milyen csinálni? .. Köszönöm

  Sajnos nem tudok segíteni, a telefon is egy Galaxy Note eltörtem (szerettem volna visszaállítani az eredeti hát cián Mod rom), remélem, hogy jöjjön vissza, és a bemutató róla. Nem indul el egyáltalán, ez halott haza.
  Rendeltem valamit az eBay-en a javításra, elmondom, hogyan történt, és mit lehet tenni ebben az esetben.

 247. Ciprian - mondta

  Köszönöm szépen ... és egy másik dolog ... azoknak, akik tudják, .. Van egy probléma ... a barátom .. az AIS nem e-mail a így ...[Email protected].. Ok .. most .. nem jön e-mail .. nimik .. nulla .. mert azt akarja, hogy jelentkezzen be hi5 pl .. com puncr nem megy .. ugye? .. Mi a teendő. ., hogyan lehet őket jöjjön e-mail nekik? .. Köszönöm!

 248. Ionel - mondta

  Még mindig csak megváltoztatja a nevét

Trackbacks

 1. [...] Hogyan lehet eltávolítani a messenger barátai listáját bemutató videó [...]

 2. [...] Hogyan lehet eltávolítani a messenger barátai listáját bemutató videó [...]

 3. [...] Hogyan lehet eltávolítani a messenger barátai listáját bemutató videó [...]

 4. [...] Hogyan lehet eltávolítani a messenger barátai listáját bemutató videó [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.