Hogyan nem fertőzhet meg fertőzött helyeket és vírusokat - sandboxie

Hogyan nem fertőzhet meg fertőzött helyeket és vírusokat - sandboxie

Hogyan ne fertőzzük meg a fertőzött webhelyeket és vírusokat - sandboxie

Hogyan nem fertőzhet meg fertőzött helyeket és vírusokat - sandboxie

Az utóbbi években az emberek, hogy többet és többet vírusok, kémprogramok és más rosszindulatú programok új típusú egyre kifinomultabb, és aligha lehet elfogott egy vírus.

A víruskereső programok úgy kezelnek minket, mint a juhokat!

Nem tudom, hogy tud-e róla, hogyan működik egy víruskereső program. Ha nem tudod, elmondom neked, mert nagyon érdekes a nagy informatikai biztonsági vállalatok által alkalmazott módszer.
Mindenekelőtt úgy kezeljük, mint egy juhállomány, és a farkas a vírus.

Biztosíték áldozatok vagyunk.

Néhány állományból a vírus egyszerre egy számítógépet támad. A fertőzött számítógépek jelentik az alapot, és a szakemberek a lehető leghamarabb megpróbálnak megoldást találni a vírus megsemmisítésére. Pontosabban, a szélén lévő juhokat feláldozzák, így a középsőek élnek.

Az alternatíva ígéretesbb, de bizonyos erőfeszítéseket és erőforrásokat igényel.

Ebben a leírásban javaslom a Sandboxie használatát, amely a választott alkalmazásokat egy virtuális környezetben választja ki, amely teljesen el van szigetelve a rendszerből. Ez azt jelenti, hogy semmi sem befolyásolja a számítógépet a homokozóban.

Vártuk, hogy a probléma bekövetkezik, vagy mi tettünk.

antivirus:
A víruskeresővel olyan, mintha valami történne veled vagy szomszédjával, vagyis várnod kell a forró jövőt.
Sandboxie:
A Sandboxie-vel olyan csapdát építesz, amely a pokolba nem tud menekülni, és ahol az elejétől fogva esik.

Ha valami komfortot adunk fel, akkor biztonságosabb leszünk.

Ha a kormány és a társadalom arra kéri Önt, hogy hagyjon fel szabadságot a kényelemért és a biztonságért, kérem, hagyjon fel bizonyos kényelmet biztonságáért és intimitásáért, ami közelebb hozza a szabadságot.
A Sandboxie alkalmazáshoz további három kattintás szükséges, de ez nyugalmat biztosít.

Miért használhatjuk a Sandboxie-t?

Még akkor is, ha nem akarja a Sandboxie-t teljesen bármilyen alkalmazáshoz használni, legalább kétes alkalmazásokhoz és gyanús webhelyekhez használja. Vagyis, ha beírja a videotutorial.ro fájlt, akkor nincs értelme a Sandboxie használatát, de ha meglátogat egy webhelyet…, akkor a Sandboxban elindított böngészővel valamilyen módon be kell írnia.

Töltse le a Sandboxie-t

(Hivatalos oldal)

Hasonló téma:

 • Maximális biztonság: Wi-Fi aka Radius szerver. WPA Enterprise
 • BLOCK ablakok ERROR riasztásokkal az Androidon
 • Megelőzése és megszüntetése programok eszköztár / adware
 • Vírusvédelem az Androidon - nem kell vírusölő
 • Születésnapi félek vírusok és hackerek PC barátok és rokonok
 • Hogyan ne fertőződjünk meg a fertőzött webhelyeken és a fertőzött alkalmazásokban - sandboxie - oktatóvideó

  Kapcsolódó oktatóanyagok


  Mintegy Cristian Cismaru

  Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Hozzászólások

  1. Madalin Dumitru - mondta

   Hello, van egy probléma, amikor megpróbálja telepíteni ezt a programot hibaüzenet származó segéd mivel ez negatívan befolyásolja a teljesítményt vagy a biztonsági ellen a számítógépet, és nézd meg más alkalmazások futnak a Windows ezen verziója (Update építeni a OS 1809: 17763.168)
   Előre is köszönöm!

  2. Maximilian - mondta

   Problémák a Windows 10 rendszerrel

  3. Ionel Mane - mondta

   Jó estét, maximilian, - meghatározom: a Win.10 Pro licenc, amelyet a Microsoft licencelt, az 17763-as verzió az októberi frissítéssel (amely a legújabb), ugyanazt a hivatkozást adja meg, hogy keressek egy, a rendszerrel kompatibilis verziót.
   Egy szép estét !!!

  4. Adrian Gudus - mondta

   Azok a Windows 10 1809 (frissítheti ősz utolsó stabil változat a Windows 10) kell telepíteni Sandboxie Beta letölthető itt: https://forums.sandboxie.com/phpBB3/viewtopic.php?f=66&t=26117

   • Ionel Manea - mondta

    Köszönjük Adriannek, hogy igaza van.
    Egyébként valami előkerült, hogy visszaszerezze a képeket az átkozott "WannaCry ransomware" -ből .... képek az unokáról si születés és 2017 éves kor között.
    Köszönet előre

  5. Cosmin - mondta

   Helló Cristian!
   Másik programot ajánlok. Shadow Defendernek hívják ... kicsit fejlettebb, mint a sandboxie, de még mindig ugyanazt a vonalat követi. A személyzet javasolja…

  6. Dany - mondta

   Már nem tudom telepíteni a Chrome-ot a Windows 10 pro-ra, írok a hálózati rendszergazdának, implementálta a csoportházirendet, amely megakadályozza a telepítést ".
   Mit tegyek? Köszönöm.

  7. florin - mondta

   Találtam egy olyan megoldást, hogy egy pillanatra nem lehet vírusokkal fertőzni, példát adok egy online filmhelynek, ahol megtalálom a forrást a mail.ru oldalon, ahol sok filmet találtam a kedvencemre. Örülök, és nincs bajom a rosszindulatú emberekkel.

  8. Lucian - mondta

   Szia, a nevem Lucian és Lugojból származom. Több éve követem az oktatóanyagot ezen az oldalon, és elismerem, hogy sokat tanultam. Láttam a ransomware oktatóanyagot is, azóta szokásos beckup-ot csinálok. Néhány hónapra abbahagytam a biztonsági mentést. A múlt héten ransamwere-vel fertőződtem meg. Csak az én fájljaimat titkosította, hogy a legjobban hiányoznak, jpg, avi, doc. A többiből csak néhány. Ez a vírus nagyon okos, olyan ember által gyártott, akinek semmi köze nincs a számítógéphez. Újra telepítettem a Windows-ot, de a fájlok továbbra is titkosítva maradtak. Kérem, mondja meg, van-e megoldás a visszafejtésre. Kerestem néhány alkalmazást, de sikertelenül. Nem hiszem, hogy tudom, hol keressem. Ezért a "tudósok" biztosan felfedeztek valamit a nyáron. Azért tettem idézőjelbe, mert a hackerek "hozzáértőbbek" náluk. Kérlek segíts. Képek vannak a gyerekeimmel, a többi fájl nem érdekel, a képeken kívül mindent kitöröltem. A fájl így néz ki: poza.jpg.udjvu. Töröltem a finom kiterjesztést, de nem működik. Várja meg a választ. Előre is köszönöm.

  9. Oscar - mondta

   Helló. Telepíthetem a homokozót egy másik partícióra ....
   Gondolkodnom kell, és az ssd-t olyan sok írással tudom használni, amely Windows-ban fut
   ……… .ha más partícióra telepíthető, akkor hogyan tudom ezt megtenni? Köszönöm!

  10. Andrew - mondta

   Szia cristi, a szerver nem működik értük, az alkalmazásuk továbbra is érvényes ???

  Speak Your Mind

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.