Hogyan ne fertőzzük meg a fertőzött webhelyeket és vírusokat - sandboxie

Hogyan ne fertőzzük meg a fertőzött webhelyeket és vírusokat - sandboxie

Hogyan ne fertőzzük meg a fertőzött webhelyeket és vírusokat - sandboxie

Hogyan ne fertőzzük meg a fertőzött webhelyeket és vírusokat - sandboxie

Az utóbbi években az emberek, hogy többet és többet vírusok, kémprogramok és más rosszindulatú programok új típusú egyre kifinomultabb, és aligha lehet elfogott egy vírus.

A víruskereső programok úgy kezelnek minket, mint a juhokat!

Nem tudom, hogy tud-e róla, hogyan működik egy víruskereső program. Ha nem tudod, elmondom neked, mert nagyon érdekes a nagy informatikai biztonsági vállalatok által alkalmazott módszer.
Mindenekelőtt úgy kezeljük, mint egy juhállomány, és a farkas a vírus.

Biztosíték áldozatok vagyunk.

Néhány állományból a vírus egyszerre egy számítógépet támad. A fertőzött számítógépek jelentik az alapot, és a szakemberek a lehető leghamarabb megpróbálnak megoldást találni a vírus megsemmisítésére. Pontosabban, a szélén lévő juhokat feláldozzák, így a középsőek élnek.

Az alternatíva ígéretesbb, de bizonyos erőfeszítéseket és erőforrásokat igényel.

Ebben a leírásban javaslom a Sandboxie használatát, amely a választott alkalmazásokat egy virtuális környezetben választja ki, amely teljesen el van szigetelve a rendszerből. Ez azt jelenti, hogy semmi sem befolyásolja a számítógépet a homokozóban.

Vártuk, hogy a probléma bekövetkezik, vagy mi tettünk.

antivirus:
A víruskeresővel olyan, mintha valami történne veled vagy szomszédjával, vagyis várnod kell a forró jövőt.
Sandboxie:
A Sandboxie-vel olyan csapdát építesz, amely a pokolba nem tud menekülni, és ahol az elejétől fogva esik.

Ha valami komfortot adunk fel, akkor biztonságosabb leszünk.

Ha a kormány és a társadalom arra kéri Önt, hogy hagyjon fel szabadságot a kényelemért és a biztonságért, kérem, hagyjon fel bizonyos kényelmet biztonságáért és intimitásáért, ami közelebb hozza a szabadságot.
A Sandboxie alkalmazáshoz további három kattintás szükséges, de ez nyugalmat biztosít.

Miért használhatjuk a Sandboxie-t?

Ha mégsem szeretné használni a Sandboxie alkalmazást, legalább használjon gyanús alkalmazásokra és gyanús webhelyekre. Úgy értem, ha videotutorial.ro-ra jössz, nincs értelme használni a Sandboxie-t, de ha meglátogatsz egy webhelyet ... akkor be kell mennie a Sandboxba indított böngészővel.

Töltse le a Sandboxie-t

(Hivatalos oldal)

Hasonló téma:

 • Maximális biztonság: Wi-Fi aka Radius szerver. WPA Enterprise
 • BLOCK ablakok ERROR riasztásokkal az Androidon
 • Megelőzése és megszüntetése programok eszköztár / adware
 • Vírusvédelem az Androidon - nem kell vírusölő
 • Születésnapi félek vírusok és hackerek PC barátok és rokonok
 • Hogyan ne fertőződjenek meg fertőzött webhelyek és vírusok - sandboxie - videó bemutató

  Kapcsolódó oktatóanyagok  Mintegy Cristian Cismaru

  Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Hozzászólások

  1. Madalin Dumitru - mondta

   Hello, van egy probléma, amikor megpróbálja telepíteni ezt a programot hibaüzenet származó segéd mivel ez negatívan befolyásolja a teljesítményt vagy a biztonsági ellen a számítógépet, és nézd meg más alkalmazások futnak a Windows ezen verziója (Update építeni a OS 1809: 17763.168)
   Előre is köszönöm!

  2. Maximilian - mondta

   Problémák a Windows 10 rendszerrel

  3. Ionel Mane - mondta

   Jó estét, Maximilian, -precizez: win.10 Pro, engedéllyel Microsoft változata a frissítés 17763 október (ami az utolsó), adok ugyanazt a hivatkozási keresni a kompatibilis verzióját a rendszer.
   Egy szép estét !!!

  4. Adrian Gudus - mondta

   Azok a Windows 10 1809 (frissítheti ősz utolsó stabil változat a Windows 10) kell telepíteni Sandboxie Beta letölthető itt: https://forums.sandboxie.com/phpBB3/viewtopic.php?f=66&t=26117

   • Ionel Manea - mondta

    Köszönjük Adriannek, hogy igaza van.
    By the way, úgy tűnt, hogy visszaszerezze néhány fotó a kurva ,, WannaCry zsarolóprogramok „... .I azt mondta Cristian a 2017, én sem evett ,,” Van laptop most veretlen azóta, én viszont csak képek a nepotel között ... születés és 4 anisori.
    Köszönet előre

  5. Cosmin - mondta

   Helló Cristian!
   Ne azt javasoljuk, egy másik program. Árnyék Defender hívják ... ez egy kicsit fejlettebb, mint Sandboxie, hanem menj mind ugyanabban a sorban. Személy szerint azt ajánlom ...

  6. Dany - mondta

   Már nem tudom telepíteni a Chrome-ot a Windows 10 pro-ra, írok a hálózati rendszergazdának, implementálta a csoportházirendet, amely megakadályozza a telepítést ".
   Mit tegyek? Köszönöm.

  7. florin - mondta

   Találtam egy olyan megoldást, hogy egy pillanatra nem lehet vírusokkal fertőzni, példát adok egy online filmhelynek, ahol megtalálom a forrást a mail.ru oldalon, ahol sok filmet találtam a kedvencemre. Örülök, és nincs bajom a rosszindulatú emberekkel.

  8. Lucian - mondta

   Helló, hívom Lucian-t és én Lugoj-ból. Néhány éve követem a webhelyen bemutatott oktatóanyagokat, és bevallom, hogy sokat tanultam. Láttam a ransomware bemutatót, és azóta rendszeres beckup. Néhány hónapig abbahagytam a biztonsági mentést. A múlt héten bűncselekményekkel fertőzött meg magam. Csak a leginkább hiányzó fájlokat titkosítja, jpg, avi, doc. A többiek közül csak néhány. Ez a vírus nagyon okos, valaki, aki semmi köze a számítógéphez. Újratelepítettem az ablakokat, de a fájlok titkosítottak. Kérjük, legyen kedves, mondja meg, hogy van-e megoldásom a dekódoláshoz. Kerestem néhány alkalmazást, de nem sikerült. Nem tudom, hol keressem. Ezért kell, hogy a nyárnak felfedeznie kell a „tudósokat”. Idézetekbe kerültem, mert a hackerek inkább "tudós", mint ők. Kérem, segítsen nekem. Képek a gyerekeimről, a többi fájl nem érdekel, mindent kivéve a képeket. A fájl így néz ki: poza.jpg.udjvu. Töröltem a finom kiterjesztést, de nem működik. Válaszra várok. Köszönöm előre.

  9. Oscar - mondta

   Hello. Egy másik partícióra telepíthetem a sandboxie-t ... jól működik?
   Gondolkodnom kell, és az ssd-t olyan sok írással tudom használni, amely Windows-ban fut
   .......... Ha telepíthet egy másik partícióba, hogyan csinálják ezt? Köszönjük!

  10. Andrew - mondta

   Szia cristi, a szerver nem működik értük, az alkalmazásuk továbbra is érvényes ???

  Speak Your Mind

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.