Az Android értesítések fogadásának leállítása - az üzenetek megállítása a sávból

Hogyan hagyja abba az értesítések fogadását az Androidon
Hogyan hagyja abba az értesítések fogadását az Androidon

A video bemutatóról Hogyan lehet leállítani az értesítések fogadását?

Hogyan hagyja abba az értesítések fogadását az Androidon. Nem sokan sújtottak olyan értesítési lavinákkal, amelyek a kéken jelennek meg, és soha nem állnak meg. A video bemutató megmutatja, honnan származnak ezek az értesítések és hogyan állíthatjuk le őket.

Hogyan lehet ezeket az értesítéseket kiszűrni?

Hogy semmi sem történik ezen a világon értesítések ezek nem jönnek ki a kékből.

Néhány webhelyen a szürke helyeket, ahogy én nevezem, mindenféle "gyík" köszöntötte, amelyek akkor jelennek meg, amikor kiszámítható műveletet akarunk tenni.

Hogyan folyik a csalás a "szürke" webhelyeken?

Példa: Egy online film webhelyen jártam, és a hirdetés a lejátszóban fut, és ennek a hirdetésnek a jobb alsó sarkában van egy gomb, például a "Bezárás hirdetés". Ez a gomb nem olyan, mint amilyennek látszik, mert 2 másodperccel azután, hogy megjelenik, éppen fölött egy értesítési előfizetés felbukkanó ablaka jelenik meg.

Annak érdekében, hogy az automatikus hirdetési átugorási mechanizmus működjön, szeretnénk rákattintani a "Hirdetés bezárása", majd a BUM elemre, majd az "Elfogadás" gombra kattintva feliratkozni az értesítésekre.

Igaz "mágia", hocus pocus és előfizető vagy

Minden másodperc törtében történik, tehát nem veszi észre, hogy mit tett, mert ezek a szürke oldalak egyfajta menyasszonyi táncot tartalmaznak, sok lapokkal és ablakokkal, amelyek nem okoznak szédülést, el nem varázsolnak, egy csaló meglepte nézőit a kezén lévő mozgásokkal és a színpadon zajló tevékenységgel.

Hogyan lehet leállítani az értesítések fogadását?

Van lehetősége az Ön számára:

  1. Az egyes értesítések alatt találunk egy beállítási gombot, amely megadása esetén megtalálja az egyes webhelyek egyedi beállításait, amelyek értesítéseket küldenek nekünk.
  2. Ha túl sok webhely értesítést küld, akkor keresse meg a használt Google Chrome vagy a böngésző beállításait, és keresse meg az értesítési beállításokat.

Kapcsolódó oktatóanyagok vagy ...

Video bemutató - Hogyan hagyjuk abba az értesítések fogadását az Androidon

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Nicolae - mondta

    hello cristi Kérdésem van egy vírussal is, anélkül, hogy tudtam volna egy vírust, és a titkosított számítógépeim titkosítása az npsk fájlban ér véget, ha tudsz segíteni nekem egy program letöltésében, hogy dekódoljon egy linket, nincs többé, tudsz segíteni dekódolja az adatait, titkosítva az összes pc filmet, képet, zenét stb. köszönöm[Email protected]"

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.