Hogyan lehet megállítani az értesítések fogadását Android rendszeren - az üzenetek leállítása a sávról

Hogyan hagyja abba az értesítések fogadását az Androidon
Hogyan hagyja abba az értesítések fogadását az Androidon

A video bemutatóról Hogyan lehet leállítani az értesítések fogadását?

Hogyan hagyja abba az értesítések fogadását az Androidon. Nem sokan sújtottak olyan értesítési lavinákkal, amelyek a kéken jelennek meg, és soha nem állnak meg. A video bemutató megmutatja, honnan származnak ezek az értesítések és hogyan állíthatjuk le őket.

Hogyan lehet ezeket az értesítéseket kiszűrni?

Hogy semmi sem történik ezen a világon értesítések ezek nem jönnek ki a kékből.

Néhány webhelyen, a szürke webhelyeken, ahogy én nevelem, mindenféle "gyík" fogad bennünket, amelyek akkor jelennek meg, amikor kiszámítható tevékenységet akarunk tenni.

Hogyan történik a csalás a "szürke" webhelyeken

Példa: belépünk egy online film webhelyre, és egy hirdetés megjelenik a lejátszóban, és ennek a hirdetésnek a jobb alsó sarkában van egy gomb, például a "Bezárás hirdetés". Ez a gomb nem olyan, mint amilyennek látszik, mert 2 másodperccel azután, hogy megjelenik, egy értesítési előfizetési felbukkanó ablak jelenik meg közvetlenül fölötte.

Mivel az automatikus hirdetéselhagyó mechanizmus működik, szeretnénk kattintani a "Hirdetés bezárása", majd a BUM elemre, majd az "Elfogadás" gombra kattintva feliratkozni az értesítésekre.

Igaz "mágia", hocus pocus és előfizető vagy

Minden másodperc törtében történik, tehát nem veszi észre, hogy mit tett, mert ezek a szürke oldalak egyfajta menyasszonyi táncot tartalmaznak, sok lapokkal és ablakokkal, amelyek nem okoznak szédülést, el nem varázsolnak, egy csaló meglepte nézőit a kezén lévő mozgásokkal és a színpadon zajló tevékenységgel.

Hogyan lehet leállítani az értesítések fogadását?

Van lehetősége az Ön számára:

 1. Az egyes értesítések alatt találunk egy beállítási gombot, amely megadása esetén megtalálja az egyes webhelyek egyedi beállításait, amelyek értesítéseket küldenek nekünk.
 2. Ha túl sok webhely értesítést küld, akkor keresse meg a használt Google Chrome vagy a böngésző beállításait, és keresse meg az értesítési beállításokat.

Hasonló oktatóanyagok vagy…

Video bemutató - Hogyan hagyjuk abba az értesítések fogadását az Androidon





Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Nicolae - mondta

  hello cristi nekem is van egy kérésem, kaptam vírust anélkül, hogy tudtam volna és titkosítottam volna az összes pc titkosítást minden npsk fájlnál véget értem, ha tudsz segíteni egy program letöltésében egy link visszafejtésében, fogalmam sincs, nem tudsz segíteni Titkosítottam az adataimat, titkosítva az összes pc-filmet, képet, zenét stb. Köszönöm, várok egy üzenetet a következőre: "[e-mail védett]"

 2. florin - mondta

  Szia Nicolae, ez nem egy vírus, hanem a Ransomware; Az Npsk Ransomware a Djvu ransomware család része.
  nincs sok tennivalója, mivel csak a fájlokat titkosította:
  1. Vizsgálja át számítógépét Malwarebytes segítségével a Ransomware eltávolításához
  2. Próbálja ki az Emsisoft Decryptor programot a STOP Djvu-hoz, és talán az adatbázisukban megtalálja ugyanazt a kódot, és helyreállíthatja az adatokat.
  3. Telepítse az operációs rendszert és a megfertőzött fájlokat, ha másik külső meghajtóról készít biztonsági másolatot.
  4. ha nincs biztonsági másolata a titkosított adatokról, továbbra is választhat; fizetni a dekódoló kulcsot, amint kérdezik tőled .. de nincs 100% -a biztos abban, hogy a fizetés után megkapja a dekódolási kulcsot is.
  És ami a legfontosabb, hogy a jövőben az ilyen problémák elkerülése érdekében az adatokat külső biztonsága érdekében tárolja.
  Csak jobb.

 3. Ghiorghe - mondta

  köszönöm, van egy kérésem, van egy samsung j4 plusz, és ez már nem működik, újra kell próbálnom, kipróbáltam az Odin 3-at, és ez hibát okoz, és a Kies kit felismeri a telefont, nem fogadja el, és a mobiltelefon illesztőprogramja a legújabb verzió, és Windows 10-én van. Mi történhet, ha a telefonot újramelegítjük, tudsz segíteni nekem egy jó válasznál? Nagyon köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.