Hogyan készítsünk biztonsági másolatot adatairól a nem kívánt események ellen - HD videó bemutató

Ez a video oktatóanyag a biztonsági mentésről szól, két megoldást fogok használni, az első biztonsági mentési megoldás nagyon egyszerű eszköz, amelyet bárki kéznél is lehet használni, nevezetesen a Windows Rendszer-visszaállítási alkalmazását vagy az xp, vagy a Vista alatt, amelyet ezen a "címen" találunk. : Start / Minden program / Kiegészítők / Rendszereszközök / Rendszer-visszaállítás.

Solution kettes számú Acronis True Image 11, szoftver, amely nem igényel bevezetése között, akik tudják, mit jelent a biztonság, úgy döntöttem, Acronis True Image, mert rájöttem, 11 előző tutorial a Acronis True Image 2009 (a az oldalon), és talán lett volna unalmas beszélni ugyanazt a szoftvert.

Bár készítettem oktatóanyagokat a biztonsági mentésről, úgy döntöttem, hogy visszatérek erre a témára, hogy egyre inkább tudatosuljon az adatok védelmének szükségessége, hardveres hibák esetén az adatokat már nem lehet helyreállítani, vagy ez túl drága ehhez a művelethez. így megengedheti magának, ezért SZÜKSÉGES az adatokat azonnal megóvni, lehetőség szerint "tegnap" az adatokat meg kell védenie.

Emberek, nem biztonsági másolatot készítenek, nem akarok olyan szövegeket látni, mint például: "Azt hiszem, vírust kaptam" vagy "A számítógépem repedt, mit tegyek?" , ezeket a problémákat könnyen megszabadulhat biztonsági másolatkép létrehozásával vagy legalább egy visszaállítási ponttal a Windows Rendszer-visszaállítással.

Nem barátja a helyszínen videotutorial.ro nem kell, hogy az ilyen jellegű problémák!

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (202)

  • Kell magamnak egy back-up, és hallottam egy csomagot Yahoo 20 GB ingyen, ahol meg lehet tenni, amit akarsz, csak a hozzáférést. Tudja valaki, hogy ez igaz?

  • @Alex: Nem tudok semmit a yahoo-ról, hogy ilyesmit kínálj !! Ezek nagyon bántó, de tudom, hogy a Windows Live ... ha hotmai fiókkal rendelkezik az msn.com webhelyen, akkor van egy 25 G tárolóhely, amelyet nyilvánosságra hozhat képek, filmek megosztásával, vagy pedig magántulajdonba teheti őket tárolásra. mindent, amit szeretne, 25 G-en belül, de egyszerre nem tölthet fel 50 millió-nál többet! Ez az összes ingyenes tárhelyet kínáló webhely hibája. Meghatároztam a feltöltési korlátot ... És úgy gondoljuk, hogy nem várhat meg kb. 5 G méretű archívum felosztására és 50 millió feltöltésre, amíg nem sikerül feltölteni mindet !!! Ezenkívül van egy dolog a Gmailből is ... ha van Gmail e-mail fiókja, akkor 7G szabad tárhely van, de legfeljebb 25 millió feltöltést tölthet fel ... Cristi készített egy GDrive nevű oktatóprogramot ... írt kereséshez fel a Gmail, a Google vagy a GDrive oldalunkon, és megtalálja az oktatóprogramot

  • Cristi Kérem, hogy nekem tegyék fel egy biztonsági másolatot a DVD-n, amit tudok, de nem tudom, hogyan tegyem ... DVD-dátum? vagy mit választhatok a nero-hoz? csinálok ISO képet?

  • Néztem a bios frissítés oktatóprogramját, és szeretném megkérdezni tőle, hogy megtehető-e egy CD-ről, mert nincs floppy lemezem egy usb-meghajtón,
    különben mit szeretek nézni érdeklődéssel mindent, feceti, és úgy gondolja, hogy ez egy nagyon nehéz feladat, alig várom, bemutató, vagy mit csinálsz, mert köszönöm, és sok sikert kívánok minden, amit csinál

  • Kiegészítéseként ... Remélem, nem sértve Cristi ... jön néhány tipp hasznos, az adatmegőrzési nyert back-up, vagy akár a kemény adatokat.
    Arra használjuk, hogy néhány program, amely kísérleti vagy beszélni a Krisztus "a torrent", hogy a back-up. Sorolja fel ezek közül csak három, hogy én is használtam az évek során:
    Norton Ghost, Acronis True Image, Paragon (majdnem minden nem ugyanaz a dolog.)
    Vásárlás hagyományos DVD vagy újraírható (költségvetési költségeit a £ 3 5 és a szokásos darab) A 9,5GB vagy 8 rúd vagy 16GB és szeretné használni őket ezért, hozzon létre képtömörítés (nagy tömörítés) partíció a tartalmazza az operációs rendszer (XP kb 3 4 bites Vista GB-os és a GB 7 8-all attól függően, hogy "matt" annyira kemény, azaz nem virtuális memória a lapozófájl nélkül
    Hozzon létre egy bootolható DVD (létrehozása Bootable Recovery CD_se teheti, és tartsa), az egyik a három szoftver vagy mások, aztán a DVD kép létrehozott vagy bottal.
    Amikor ilyen nem működik megfelelően behelyezett DVD DVD-ROM, vagy USB stick (azok, amelyek indítani a bot), meg a BIOS-ban (rendszerek régebbi alaplapok), vagy F-12 gombot vagy egy másik gombbal amely meghatározza, hogy a boot után belép a menü szoftvert (Acronis ... Cristi magyarázta visszaállítási partíció ... adok Tette back-up_adica visszahozza a képet a DVD-n vagy stick), és kész.

  • @Fanibu:
    Thanks valamennyiük nevében, korrekt tanácsadás, és egyéb sfatururi várnak azoktól, akik jó bizonyos dolgokat egy tutorial, hogy akkor is az észrevételeket, hogy kiegészítse a tutorial.
    Köszönöm, és várja, hogy az a szellem, amely azt akarja, hogy támogassák azt videotutorial.ro.
    Ha mindenki jön egy ötlet, és néhány tanácsot, vagy egy túl jó lenne.

  • @Adrian:
    A "make data dvd" elemmel tedd be, de jobb lenne a legalacsonyabb sebességet használni, és a "Verbatim" DVD sorozat adathordozón égetni - mert a DVD + -on a hibaarány egy kicsit magasabb.
    A Verbatim a legjobb DVD-vagy CD-t, egy kicsit drágább, de az ár nem csinál DVD-k, Gondolom helyett 2.0 1.5 Ron Ron.
    Megpróbálok készíteni egy DVD-t, amelyet rá lehet tenni, és a biztonsági mentési kép és a fájlok, amelyek szükségesek a "bootolható mentőeszközökhöz", nem ígérem, kijönnek, de ha megjelenik, azonnal közzéterem a videotutorial.ro webhelyen, tudod nagyszerű lenne, ha mindent egy DVD-n lehetne.

  • Köszönöm a választ Cristi, amit tudni akartam, mert én vagyok a merevlemezem 40G, és 2G a biztonsági mentéshez. Úgy gondolom, hogy nagyon sok van a merevlemezemben ... túl sok hely van a biztonsági másolat készítéséhez: D ez ... amíg nem vegyen nagyobb merevlemezt ... írunk CD-ket / DVD-ket

  • Ez az acronis szoftver nagyon jó, és köszönöm cristinak, hogy bemutatott nekünk egy másik verziót az acronis programból, mert a 2009-es verzióban voltak olyan hibák (legalábbis a kalóz verzióban), mint például: nem készített biztonsági másolatot, készenléti állapotban maradt és nem hagyta el egyáltalán nem .... De ebben a verzióban (11) látom, hogy nagyon jól működik ... lefelé az akronis kalapjára.

  • @Andrew:
    Örülök, hogy tetszik, mostantól remélem, hogy mindannyian biztonsági másolatot készítenek, így nincs többé probléma, az ablakok lebontják, helyreállítják, vírust kapnak, helyreállítják, rossz illesztőprogramot tesznek, helyreállítják, aki nem mostantól vissza fogom tiltani :-).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.