Hogyan lehet elkerülni a fenyegetéseket a neten, 1. rész autoinstall szerverek - oktatóvideó

Helló barátok, Neculau Constantin vagyok, sokan ismeritek a megjegyzések részben, ott van a "corleone" azonosító.

Ebben a leckében fogom bemutatni Radmin szoftver, ez a szoftver a távirányító és a távoli asszisztencia valójában bemutató nem célja bemutatni szoftver is, azt látjuk, több szempontból is, hogy a rosszindulatú egyének be a számítógépet, hogy ellopja fájlokat vagy hogy átvegye az irányítást a számítógép segítségével Radmin.

Radmin két részből áll, az első a kiszolgáló komponens és a második komponens a kliens, a kevésbé veszélyes clientru szerver gond számunkra.

A szerver telepíthető anélkül, hogy tudomásunk szerint ez egy nagyon veszélyes dolog, mert ez a személy férhet hozzá minden fájlt.

Ebben a videóban bemutató megtanuljuk, hogyan, hogy távol marad a szerverek AUTOINSTALL, AUTOINSTALL kiszolgáló telepítve van, ha duplán rákattint, akkor elég nehéz megkülönböztetni a szerver AUTOINSTALL egy képet vagy egy szöveges fájl, csak ezért AUTOINSTALL szerver nagyon veszélyes, akkor is lehet, mint a trójai faló.

Amit ezek a szerverek, hogyan viselkedik, és hogyan kerüljük el őket látni fogja a következő bemutató videó, Enjoy.

Constantin Necula (Corleone)

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (125)

  • Így, így alkalmazása tűzfalat! És légy óvatos, hogy az alkalmazások számára, akiknek szolgálati és adja meg alow.Amenintari történik minden percben, vagy minden második és nem vírus ebben a világban nem lesz jelen, vagy nem bírja az összes fenyegetést!

    Gratulálunk, és várjuk Corleone bemutató csapata, a tiszteletem!

  • tutorialu nagy video, gratulálok neki! ms ahogy Miai ezt a szoftvert! siker és a széles video tutorials

    • ha ez nem működik. Bat az, hogy nem kell dedinstal ezért ne legyen szomorú, hogy van serveru.O probléma az lenne, hogy a webszerver, és nem megy. Bat.

  • Tisztelettel Mr. Corleone!!! Gratulálok, nagyon érdekes oktatóanyag. Miután láttam az oktatóanyagot, keresést végeztem a rendszeremben, és találtam egy fájlt, amelyet a "C:\Windows\system32\smss.exe" fájlban találtam, és MS-DOS típusúvá tettem azt a fájlt, amelyben írtam.

    @ECHO KI
    % Systemroot% \ system32 \ smss.exe / uninstall / csend

    és nem működött. Tudna valami tanácsot?

    • wyty abból, amit a tutorialból megértettem és abból, amit kicsit keresgéltem a google-ban, van 2 smss.exe...
      1. van c: \ windows \ SYSTEM32 \ smss.exe amely az eredeti Windows
      2. a c:\windows\PIF\SMSS.exe a rossz...
      Azon kaptam magam, a PIF mappát a Windows, de láthatatlan volt, és üres volt (0kb), és elment, hogy törölje az első

      Most én is várom, hogy jól értettem-e :D hátha Corleone felvilágosít

    • Sok smss.exe a Windows Server, de nem mind Radmin, úgy nézett ki, Corelone meghatározza, hogy a Windows-szolgáltatás, és bármikor, ha megnyitod a Task Manager, és nézd meg a futó folyamatokat, és a SIDS'll látni. exe! Smss.exe Fontos, hogy ez nem lesz rossz helyen, a mappa ikonja PIF vagy furcsa, ahogy láttam a bemutató, mint a. Dll, de valójában volt. Exe!

  • Nagyon érdekes bemutató. Kár, hogy a hangerő nagyon alacsony, de a jövőben biztosan megoldja ezt a problémát. Azt mondta, akkor vissza több oktató egyes programokra nedorite.As szeretné, hogy a javaslatot a 2 nagyon veszélyes programok az utóbbi időben egyre nagyobb hatással van sok ember: csrcs.exe és reader_s.exe.
    Csrcs.exe található a C: \ Windows \ System32. A program nem tartalmaz semmilyen leírást, és nem a Windows-t. Ez az alkalmazás elindul, a Windows, és nem látható. Csrcs.exe mindig le más vírusok, trójai programok, férgek, megfertőzzék mindent, amit számítógép végrehajtható, függetlenül attól, hogy a partíció, blokkolja a hozzáférést az összes nagy anti-vírus támogatás oldalak, Avira, a Symantec, AVG, Avast, és akkor is, ha sikerült letölteni keresztül a web proxy a víruskereső, akkor nem lehet telepíteni és futtatni, mert megrontja.

    Egy rövid oktatóanyagot tettem közzé itt: "retex.myforum.ro/aici-vp137.html#137" (KÉRJÜK, HAGYJA MEG A LINKEK KÜLDÉSÉT), és remélem, hogy sok ember számára hasznos oktatóvideót készíthet belőle.
    Az utóbbi időben nagyon sokan kértek tőlem, hogy vírusmentesítsem számítógépüket. Mint mondta, a vírusokat, amelyeket ezek a programok letöltenek a számítógépünkre, hiába töröljük le, ha előbb nem szabadulunk meg az Októl, ahonnan ezek a vírusok megjelennek. Én is megfertőződtem valami ilyesmivel, és nem tudván, miről van szó, abban a "különleges örömömben" volt, hogy 7 nap alatt telepítettem a Windows 2-et és nem tudtam megmagyarázni, miért vagyok még mindig vírusos. Az oktatóanyagomban ismertettem a csrcs.exe esetében alkalmazott módszert. Remélem, hogy inspirációt kapsz onnan, és talán más egyszerűbb módszerekkel is megoldhatod a problémát, és készíthetsz egy oktatóvideót ebben a témában.
    Halljuk tőled!

  • Érdekes bemutató. Minden nap rájövök, hogy a Windows mennyire ki van téve mindenféle támadásnak. Majdnem egy éve Linuxot használok operációs rendszerként. Aki nem akar fejfájást okozni, válthat Linuxra. Igaz, hogy eleinte nehezebb, amíg meg nem szokja a rendszert.
    A Linux minden ingyen van, ha a Windows, hogy pénzt és fejfájást meg.

    • Na látod... hála a kalózkodásnak a Windowst használják, mert pénzbe kerül használják!!! mi szebb és érdekesebb egy crack-es játékkal küszködni... kétségbeesetten keresgélni programokat windowsra??? :)) Már az a tény is érdekessé teszi, hogy fáj a fejed, soha nem tudsz egy helyben ülni, egy dolgot csinálsz, kell egy másik, találsz egy másikat, azt hiszed, hogy vírust kaptál, és megpróbálod szabadulj meg tőle, szerezz és keress egy vírusirtót, amivel tudni szeretnéd, hogyan kell megtisztítani a talált víruskeresőt, végül a vírusirtó törölte a vírusodat, észreveszed, hogy a Windows megőrül, elindítod, újratelepíted és úgy nézel ki... egy nap vagy 2 bérlet... linux, ez unalmas, a srácok, akiknek támaszt kellene ajánlani neki, azt mondod vele született az anyaméhben, 2 csapásra ad néhány választ, ha szerencséd van, valami beképzelt "programozó" megmozgatja a "finom" ujjait, hogy válaszoljon... nem te játékok linuxban, csak kis játékok, mint a tetris, rama... őszintén szólva szeretem a linuxot, főleg az ubuntut, de ennek a linuxnak még mindig van mit tennie. ajánlatot a stabilitás és a rugalmasság tekintetében, vagy kérlek, hogy bármiben használhasd... ami sokakat megrémít, az az, hogy bár ennek a linuxnak van interfésze, mégis a terminál az alap, és nem igazán értem. .. ha még mindig belefáradt a felület felépítésébe, mert Gyakran szükséges a terminál használata? mert különben csak terminálról tudod megoldani, hogy hol kell parancsokat adni, parancssorokat... az embereknek nincs ideje megtanulni ezeket a dolgokat, nem látod, hogy az emberek egy egérkattintással akarnak mindent? kattanással akarnak jelszavakat feltölteni kavarásra, kattintással 3 perc alatt konvertálni egy filmet? Ennyi... a windows a leggyakrabban használt operációs rendszer és az is marad!!

      • Adrian:
        Azt mondják, hogy azért, mert a kalózkodás és az a tény, hogy a Windows pénzbe kerül.
        Azt hiszem, az emberek nem értékelik, és hasonlítsa össze a szoftver, hogy melyik a jobb. Azt mondtad, játékok. Van egy program Linux Wine. Ezzel a programmal lehet telepíteni Fiser. Exe. Én személy szerint telepített Winamp, ApexDC + + és még sok más program. Azt hiszem, a jövőben lehet, hogy játszik több játékot Linux complexe.Cat a vírusok nem volt probléma, és azt hiszem, nem am.Pentru támogatási fórumok már, de sajnos néhány nagyon lusta citeasca.Sunt sok Linux program a Windows nem találja telepítése után. Ez azt vetni egymással. Ez a probléma sok. Samana szeretné felvenni burgonya és a sárgarépa. Az emberek mindig szeretné, hogy mit tesz ki a számítógépet.
        Nem akarok dicsekedni, vagy adj hangos és magas. Nuu. Amit mondott, az a tapasztalat personala.Cate játékok, szoftverek, vírus, vírusirtó, idegek, ütéseket tastatura.etc én teljesen megváltoztatni a véleményem a Windows, és minden alkalommal, és a rendszer.
        A végén... kinek fáj a feje, mint... ki akar egy rendes PC-t a Linux telepítéséhez...

        • Gratulálok rootalkin, amikor az emberek Gindi, így nem lesz probléma a kalóz szoftver vagy különböző számítógépes fertőzések.
          Őszintén szeretném, hogy elősegítsék a linux, de a világ nem elég érett, hogy radikális változásokat.
          Mindig azt mondom, hogy a Linux könnyebb, mint a Windows, és ha nem teszünk egy kísérletet mindenképpen kijön győztes linux, képzeljünk el két embert, akik még soha nem használt számítógépet, adunk egy Linux és Windows a második.
          Amíg nem telepíti a szoftvert a Windows megragad öröm (kezdő, hogy) a linux, ha megnézed, és telepíteni magát, ez csak egy kis példa.
          Gratulálunk egyszer egészséges gondolkodás, hogy van.
          Vendég nyitott.

          • Érdekes mit mond rootalkin. Nem tudtam, hogy létezik olyan Linux Wine, amely lehetővé teszi futtatható fájlok telepítését Linux alatt. Kipróbáltam az Ubuntut, és ez nagy akadálya az .exe fájloknak. Azt hiszem, jó lenne néhány oktatóanyag ebben a témában, Cristi. Még ha néhányan félnek is a Linuxtól, valószínűleg megkönnyebbülnek néhány oktatóvideótól :D
            Sok szerencsét!

          • Cristi-admin: Gratulálok rootalkin, amikor az emberek Gindi, így nem lesz probléma a kalóz szoftver vagy különböző számítógépes fertőzések.
            Őszintén szeretném, hogy elősegítsék a linux, de a világ nem elég érett, hogy radikális változásokat.
            Mindig azt mondom, hogy a Linux könnyebb, mint a Windows, és ha nem teszünk egy kísérletet mindenképpen kijön győztes linux, képzeljünk el két embert, akik még soha nem használt számítógépet, adunk egy Linux és Windows a második.
            Amíg nem telepíti a szoftvert a Windows megragad öröm (kezdő, hogy) a linux, ha megnézed, és telepíteni magát, ez csak egy kis példa.
            Gratulálunk egyszer egészséges gondolkodás, hogy van.
            Vendég nyitott.  

            ez olyan egyszerű, a Linux? ad egy kattintás, és telepíteni?
            és ha a program nincs az "online szoftvertárakban",akkor még egy kattintásnyira van a telepítéstől?igen a linux jobb,de pont azért mert nem kezdőknek készült.az általad javasolt kísérlet,fogadjunk hogy nem így van?
            Nem vagyok a windows vagy a linux híve, mert mindkettőt használom és mindkét rendszert szeretem.Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.A Windows két fő okból sebezhető: ez a leggyakrabban használt operációs rendszer és a kezdők "kezdik" a windows-al.Linux biztonságos és mert ahogy fentebb is mondtam haladó felhasználók használják.windowsban nem vesződsz a programok keresésével,mindenhol vannak,sok ingyenes.linux közösségben kétféleképpen válaszolnak,ugyanúgy a windowsban egy.. még itt is vannak példák.kényelemtől (windowsban egyszerűbb videót konvertálni, szerkeszteni stb.), igényektől (sajnos a photoshopnak linuxban nincs versenytársa, a gimp túl gyenge stb.) és egyéb Olyan okok miatt, amelyek most nem jutnak eszembe, meg lehet különböztetni a linuxot és a windowst.
            Üdvözlettel

          • nyugtáztam:
            ez olyan egyszerű, a Linux? ad egy kattintás, és telepíteni?
            és ha a program nem az "online szoftver tárolók" minden egy kattintásra van telepítés igen, linux a legjobb, de csak azért, mert nem készült incepatori.experimentul hogy javasolni, a tét nem?
            Nincsenek ablakok, és nem linux fan, mert tudom használni is, és szeretem mindkét sistem.fiecare vannak hátrányai és sebezhető plusuri.windows két fő oka van: ez a leggyakrabban használt operációs rendszer kezdő "start" és windows.linux biztonságos és ahogy azt fentebb már említettük használják avansati.in Windows felhasználóknak nem zavarja, hogy kereső programok mindenütt, sok gratuite.in Linux közösség választ két peri minden, mint a windows .. példák még aici.in a kényelem (könnyebb, hogy csinál egy átalakítás és videoszerkesztő a Windows, stb), szükség (sajnos egyetlen versenytárs linux photoshop, gimp is sarac.etc), és egyéb okok miatt Én nem jöhetnek szóba ebben az időben is, hogy a különbség a Linux és a Windows.
            Üdvözlettel  

            Miért a hibás Windows vagy Linux közösség? Miért tetszik neked? Miért gondolja, hogy mindent, amit jogosult, és hogy valaki feltétlenül tartozik a válaszokat?

            Windowst vagy Linuxot veszel mások hátára? abban a reményben, hogy mások segítenek? Hadd mondjak el valamit... mindent, amit tudok a PC-vel, magam tanultam meg, mert tetszett, mert nagyobb elégedettségre vágytam, és mert kellett!!! SENKI NEM TARTOZIK NEKED VAGY SENKI MÁSNAK SEMMIVEL!!! A LINUX közzétette a teljes dokumentációt, ami több száz oldalt tartalmaz... olvastad? Ó, nem...nem kell elolvasnod...csak könyörögni/könyörögni kell, és a közösség kegyelmébe jutni, igaz?

            Minden, amit akarok, hogy a Google mindent tud. A tanulás, hogyan kell telepíteni a Windows, amikor én voltam ineputuri én formázni a PC 16 idő, nem is beszélve, hogy hányszor voltam elveszett adatokat a kemény, de soha nem kérem minden segítséget bármely közösségi vagy fórumon!

            Emiatt Románia nem jut sehova, minden román kér... és INGYEN akarja hölgyeim, ne olvassanak dokumentációt, valamilyen szoftver súgófájlját, nyugi, könnyebb a közösséget hibáztatni.

            És bizonyítani nem tudom, mi a beszél egy kicsit több érv:

            1 Ubuntu Linux dokumentáció ROMANAAAAAA NYELV!
            2 hallottál már az offline DVD-ről? Windowson, ha nincs interneted, honnan tudod letölteni a szoftvert? Ubuntun pedig van .deb, ami egy ".exe", amivel az Ubuntu alapjául szolgáló debian működik. Letöltheti őket, és elmentheti őket egy partícióra vagy CD-re/DVD-re, vagy letölthet, mint fentebb mondtam, egy DVD-t szoftverforrásokkal... igen nah... honnan tudod ezt, ha a közösség támogatás?

            így kíváncsi olvassa el az Ubuntu dokumentációt? az egész?

        • Én személy szerint kipróbáltam a Wine-t, és azt akarom mondani, hogy katasztrofálisan működik!!! Telepítettem a Yahoo messengert, és csak a Yahoo messenger futásával a PC egyszerűen katasztrofálisan futott, már nem tudtam semmit csinálni, felemésztette az erőforrásokat és nem értem miért, mert a linuxosok azt mondják, hogy nem megy virtualizáció, szóval ne egyen annyi erőforrást!!! Nekem nincs semmi a Linux ellen, nekem is volt, de őszintén szólva nagy köd van ebben az operációs rendszerben, ha elmész kérdezni tőlük valamit a fórumon, gyorsan válaszolnak, úgy beszélnek veled, hogy csak ők tudom, és még sokan mások... szóval nagy vonalakban igen, gratulálok a linuxhoz, én is használtam és nagyon tetszik... A PC-m egész jó, van egy E5200 2G processzorom, egy Ati HD 4650 1G videókártyám .. .Nem értem, hogy miért mozog ilyen katasztrofálisan a rendszer, amikor a yahoo messengert a borral futtatod??

      • CENZÚRÁLT................... CENZÚRÁLT................. CENZÚRÁLT.......... .
        Hackerek ezek a srácok gyakorlat, érdekli őket a Windows, mert a legtöbb számítógépen a világon, amikor az meghaladja Linuxu ő 20% fog megtörténni Linux vírusok.

        • Bula, ha nem hagyja abba a sértéseket kénytelen lesz tiltja a hozzáférést a megjegyzés mezőbe.
          Események nem érdekel a betegsége miatt, vagy hogy az egyik és a másik.
          Amikor azt mondod, amit ter tetszik érvekkel, pl mit gondolsz lesz a Linux vírusok és vírusok, hogy a szerelem olyan erős MS platform.
          Ötleteket, érted mellett 3 300 szavait sértés és mit gondolsz, annyira izgalmas, van, hogy megítélje minden erkölcsi és szakmai.
          Mostantól kérjük tisztességes, különben nem kommentálta itt.

      • @Adrian: Nem hiszem, hogy elfogultan mondod, de amit mondasz, az félrevezeti a tudatlanokat.. Sok disztrón mentem keresztül, mígnem megálltam a Debiannál, később a Kubuntunál.A .deb rendszer rugalmasabb rpm-nek tűnik.. meg a KDE A Windows felhasználói felület intuitívabb, mint az Ubuntu vagy a Xubuntu.
        A "Linux" nagyrészt 2 részből áll... a grafikus részből vagy az X szerverből és a szöveges részből (konzol) Előnye, hogy ha az X szervered "meghal", a számítógép és a folyamatok továbbra is futnak. .. és bizonyos parancsokkal (természetesen szöveges módban) újra életre keltheted a grafikus szervert és nem veszítesz el semmit, amin dolgoztál.Viszont Windowsban ha "lefagy" az asztalod , az egyetlen lehetőség az újraindítás.. mivel a két összetevő valójában egy..
        Mert teljesen más rendszer és fájl szerkezetét, a Linux szinte immunis bármilyen vírus vagy trójai ..
        A jelenleg rendelkezésre álló alkalmazások. amit akarsz linux szerkesztő GIMP egy dovada.Poti zene, filmet nézni, átalakítását és szerkesztése audió és videó alapvetően nem orice.De is nagyon fontos, minden alkalmazás a GUI verziót vagy csere szöveges módban (ha az X szerver leáll) például szinaptikus és apt-get csomagkezelő, MPlayer, ami megy a GUI konzol és a konzol alapvetően meg kell, csak akkor, ha nem sikerül Windous szerverre X.Comparind ez lefordítva ad egy esélyt, hogy mentse a rendszer a Windows, ha nincs lehetőség, mint újraindítás ..
        Vannak audio / video IM, Skype teljes, csak a Kopete video gyachi video-és audio chat, Pidgin lesz a végén, és audio / video.
        Kezdettől fogva meg kell érteni, hogy a Linux programokat rajongók írják, szabadidejükben nem követelnek semmit (az adományok önkéntesek), és mint ilyenek, nem lehet úgy tenni, mintha valami tökéletes lenne, és semmiért... Vannak más szoftverek (Windows ...), amire sok pénzt költesz, és még mindig nem tökéletesek... Mondhatok egy példát, a Pidgin fejlesztői nem értették, és még most sem igazán értem a hasznosságát a webkameráról... ezért nem valósították meg ezt a funkciót még akkor sem, ha a felhasználók kitartóan kérték... Sőt, nincs kötelezettségük senkivel szemben, aki "jónak" gondolja, megpróbálhatja megírni a kódot számára audio videó (jelenleg van aki gondoskodik róla), előnye, hogy hozzáférsz a forráskódhoz és tetszés szerint használhatod, módosíthatod.
        Ok, a nagy probléma a játékokkal van... Több tucat játék van, amiket Winnel emulálnak, play-on linuxszal, az a baj, hogy a játékokat DirectX platformra írták, ami az MS tulajdona, és nem lehet emulált 100%-ban helyesen, de nem lehet azt mondani, hogy nem más, mint "trükkök" linuxban, vagy hogy kénytelen vagy a konzolt használni...

        • Szép magyarázat, gratulálok gondolkodás egészséges, egy kisméretű, Kubuntu és az Ubuntu azonos gyökér (debian), különféle asztali (az extrák) az Ubuntu a Kubuntu a KDE és a GNOME.
          Még mindig várja a.
          Vendég nyitott.

  • Nekem is lenne egy kérdésem...nem igazán tudom ki mit tud...de szerintem tiszta windows van...nemrég lett felrakva, eddig nem raktam fel játékot. Amikor megnyitom a folyamatkezelőt, hogy megnézzem, mely folyamatok futnak, megjelenik az SMSS.exe végrehajtható fájl. Az elérési útja: C:\WINDOWS\System32\smss.exe. Normális valakiben megjelenni...?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.