Hogyan válasszuk ki a laptop vagy átváltható

Szia barátok, a bemutató látni fogjuk, hogy mit szól a laptopok és az átváltható találni a piacon. Az idő elérkezett, még a legnagyobb kedvezményeket az év csak telt, és most a Black Friday ajánlatokat jön decemberben.
Ez idő alatt a kereskedők harcolnak a pénztárca tartalmát, ez azt jelenti, hogy találunk néhány nagyon jó termékeket alacsony áron, hanem találunk alattomos és a rossz termékek nagy kedvezmények.
A legfontosabb az, hogy a vásárlás előtt jóval tájékozódjunk, ha "siket kutya vadászatra megyünk", akkor megesznek minket, pénzt költhetünk elavult termékekre, amelyeket mások egész évben nem vettek meg.
Ismétlés!
Inform magatokat, hogy nem egy héttel a megszerzése, ACTA videotutorial.ro találni egy csomó információt processzorok, videokártyák, SSD és mások, mi is van egy bemutató, ahol tanulni A második merevlemezzel laptop. A videotutorial.ro-n kívül sok jó oldal található értékes információkkal. Csak miután "megkapta a fejét", elmehet vásárolni az informatikai és technológiai részlegbe. Ne feledje, vásároljon olyan terméket, amelynek több éven át jól kell szolgálnia.
Ebben az oktatóanyagban találtunk néhány olyan terméket, amely megérdemli a figyelmét, azonban tudnia kell, mi rejlik az alacsony ár alatt: gyengébb képernyő, kevesebb autonómia, közös felület, ha mindezt ismeri, és mégis túl lehet lépni rajtuk, tudnia kell, hogy vannak más "részletek", amelyeket nem kell ilyen gyorsan átélnie, ezek a következők: processzor, tároló, vezetékes és vezeték nélküli kártya, grafika és nem utolsósorban a termék értéke a fizetett árhoz képest.

Saját ajánlás ma:
Lenovo IdeaPad Yoga 13 Multi-Touch Ultrabook Intel® CoreTM i3-3217U 1.80GHz processzorral, Ivy Bridge, 4 GB, 128 GB SSD, Intel® HD grafika, Microsoft Windows 8

Azonban lehet, hogy nem elég költségvetést, akkor:

Acer Aspire E1-570-33214G50Dnkk laptop Intel® CoreTM i3-3217U 1.80GHz processzorral, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Linux, fekete

Vagy talán azt szeretné, és érintőképernyő + olcsó és dedikált grafika:

Dell Inspiron 3521 érintőképernyős laptop Intel® CoreTM i3-3217U 1.80GHz processzorral, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 7670M 1GB, Ubuntu Edition verzió

Alkalmas ajándéknak és "időseknek" (szuper olcsó):

Acer E1-522-12502G32DNKK AMD E1-2500 1.40GHz, 2GB, 320GB, AMD Radeon HD 8240, Linux, fekete


[hordozóazonosító = 1090 szélesség = 480 magasság = 223]
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (43)

    • Nos, ez az ötlet, hogy megpróbálja ellopni az egyes, ha új információ, így tudni fogja a jövőben mit és hogyan.
      Találkoztam egy csomó ember engedélyezett a hátsó a laptop, aki telepített Windows kalóz, mert nem próbálja meg újra a licenc telefonon. Tudatlanság? Tudatlanság? Az információ hiánya?
      Kinek a hibája?

  • Itt van egy kiegészítője ez tutorial.Sper hasznos lehet!
    Egy tanulmány szerint Square Trade in 2012, Lifehacker, és felvette egy hároméves időszakra mutat tíz legjobb és legrosszabb laptopok, attól függően, hogy milyen gyakran jönnek a szolgáltatást. Az első helyet a megbízhatósága ASUS, HP utoljára. Itt a lista a vezető gyártók és százalékos rontják.

    * Asus: 15.6%
    * Toshiba: 15.7%
    * Sony: 16.8%
    * Apple: 17.4%
    * Dell: 18.3%
    * Lenovo 21.5%
    * Acer: 23.3%
    * Gateway: 23.5%
    * HP: 25.6%

  • Túl sok az árakat laptopok, hogy jön a Windows-licenc ..
    valóban, te "legális" vagy, de mégis túl drága a szegénységi engedély Romániában, inkább továbbra is azokat a "módszereket" használom, amelyeket nem túl nehéz használni

  • Cristi, van ötleted, miért drágult a RAM ennyire? Valamivel ezelőtt 4 GB-ot vettem 100 lejért, most ugyanaz a modell eléri a 200-at ...

    • Lehet bűnös időjárás. Áradások Ázsia felmászott tavaly az ár a merevlemez.
      Gyárak zárt alacsonyabb termelés, a magas kereslet, a piac szabályozza az ár szerinti kereslet és a kínálat.

  • Nagyobb SDD merevlemezzel és full HD felbontással rendelkező laptop, valamint jó processzor (minimum i3), a dedikált videokártya ma sok pénzbe kerül ... még mindig várunk!

  • Kíváncsiságból rákattintottam a linkekre. Csak az a harmadik szerepel az emag kínálatában. Tehát a többit eladták, és már nem hozzák el. Ami a "fekete pénteket" illeti, és nagy trükknek tartom, legalábbis hazánkban. Meg akartam nézni, hogy mit csinál a 99 lejes tabletta (5 perc alatt eladva, körülbelül 1000 darabban) .Semmit.Sok hozzászólás és mindenki kíváncsi volt, hogy mit csinál, és miért nincs már raktáron !!!

    • Még nem jött el, azt veszi észre, különösen a Bitcoin helyszínen drasztikusan emelkedett.
      Mikor volt az első bemutató dollárt egy Bitcoin Bitcoin 12, 900 dollár ma már szinte a Bitcoin.
      Ha befektetni 200 dollárt egy évvel ezelőtt, most már van két új parkolóhelyek Logan.

    • Nagyon igazad van, a fekete péntek a megfelelő alkalom a rossz termékek értékesítésére. Elankóba mentem, hogy megnézzem, mit vásárolnak az emberek, és meglepett a sok tudatlanság és a sok félretájékoztatás.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.