Hogyan készítsünk 3D-s rajzokat nagyon egyszerűen a Google SketchUp program segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, ma meg fogom mutatni, hogyan kell gyorsan felépíteni egy ház, vagy bármilyen formában 3D programot a Google SketchUp, a szabad program kidolgozása a szakmai csapat a Google.
Google SketchUp is használható bárki által, hogy van egy nagyon alacsony nehézségi fokozat, öt perc alatt egy teljes háromdimenziós box pontosan olyan, mint az ember által engem a bemutató, ez a kulcs a piros tenni másodpercek alatt.
A leghasznosabb funkciója Google SketchUp Push és Pull, érdekes funkciók lehet húzni, és húzni bármilyen felületen bármely irányba. Google SketchUp lehet mondani, hogy nem kell a videó bemutató, a felület rendkívül világos.
Amellett, hogy a közös, a Google SketchUp segítségével beillesztése tárgyak a táj, lehet, hogy: padok, kerékpárok, autók, bútorok, beltéri / kültéri, stb.
Valószínűleg a legtöbb Vista, hogy a haza a tiéd, most lehetősége van arra, hogy meghatározzák a házat, és menj át rajta, ha úgy jön ki, akkor valószínűleg fellebbezni a projekt, akkor könnyebben megértsék, mit akar, akkor talán kezdődik az építkezés, a legjobb, most van itt az idő, olcsó anyagokból, olcsó föld, olcsó munkaerő, mit vársz?
Eltekintve a bemutatott én bemutató Google SketchUp tehet más csodákat, például segítségével tegye a ház vagy más épület a Google Maps-ben 3D, akkor látható aki odamegy (virtuális természetesen) ha érdekel az ilyen dolgok, kérjük, írjon a hozzászólások részben.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (73)

  • Nagyon hasznos! Köszönjük!
    Nagyon szerettem volna megkérdezni, hogy így van, de nem mertem.
    Ezután mozgatni a karaktereket?
    Szeretnék létrehozni rajzfilmek.
    Várják valamit rajta.
    Egészség!

    • Cristi: Bármi mást gasit.multumesc.

      próbálkozzon a google-n keresni a "case design program" -kal, vagy ugyanazzal a kérdéssel angolul, és körülbelül 2-3 szoftvert talál, például: Ashampoo 3D CAD Architecture 2, pro 100 ... stb., és találtam egy ingyenes szoftvert, vagyis a "http://www.artifice.com/free/dw_lite.html" webhelyen azt is megnézheti, mi van vele, ha természetesen igazán érdekli. Még nem próbáltam, így nem tudok róla semmit. nincs semmi köze hozzám, és semmi köze sincs, csak egy rövid keresést találtam a google-on.

  • Érdekes tuutorial, mulţumesc.Pe nekem én nem bánom, ha oktató jó, ha tanulni valamit ele.Felicitări és a Boldog születésnapot ember.

  • Nem hiszem, hogy valaki megunhat egy ilyen bemutatóról. Elég érdekes volt és nagyon érdekes, ráadásul nagyon vicces is. Az utóbbi időben minden bemutatóhoz szórakoztam. Most nem mondom, hogy ez a szoftver nem lenne jó kezdőknek. Nagyon jó, hogy úgy mondjuk, hogy "moaca". Építőiparban dolgozom, kérlek dolgoztam, mert nem volt ilyen munkám idén ősszel, de ez nem fontos. Projektekhez főépítészként dolgozom, ez egy program nagyon jó, és nem hiszem, hogy nagyon nehéz vele dolgozni. Sajnos ez egy kereskedelmi szoftver, és nem hiszem, hogy valaki, aki csak egyszer használja azt például saját ház tervezéséhez, maroknyi pénzt fog rá adni és akkor semmi köze sincs ahhoz, hogy hiába foglaljon helyet a PC-n. És a legtöbb ilyen szoftver kereskedelmi. Ezért gondolom, hogy jobb egy vázlatot készíteni ezzel a Google SketchUp-lal, amely azután tanítson egy építészt, aki természetesen hozzávetőlegesen megismeri az ügyfél vágyát és óriási segítséget nyújt neki, mint találós kérdések kidolgozása. Nagyon köszönöm mindent, amit itt értünk teszünk. Egészség és csak jó.

  • érdekes, de egyre inkább eredeti 3D max-ban (sokkal nehezebb, de valóságosabb is) 3D XNUMXd max-ban is elkezdtem autót készíteni, és hidd el, hogy átkozottul kemény: |

  • Hello Nekem van egy probléma, Telepítettem egy új memóriakártyát, miután meggyújtotta a meglepetés PC I megbízható. Meg tudná mondani, mit tehetek.

  • Már sokat segített nekem .. különböző útmutatók .. sokat tanultam. "M nagyon tetszett, és azt szeretném, ha a hosszú és egészséges életet.

  • érdekes! többi oktató azt szeretnénk, hogy egy csirke ház 2 padló ablakok és ajtók, mint azok? És kérlek, mutasd meg nekünk, hogyan lehet tenni a ház google maps! Citeazama! És mi programok a design a ház, hogy nem a projektek!

  • Nagyszerű és ingyenes. Sokkal számítottam rá. Ki akar profi kell kiosztani időt és pénzt. Tudod kap egy ötletet a végleges projekt jól halad. Bravo háromszor!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.