Néhány probléma megoldása víruskereső eltávolításakor - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk közösen hogyan, ha azt akarjuk, hogy távolítsa el a szoftvert, vagy egy biztonsági csomag, amely megtagadja kell távolítani az operációs rendszer. Sok esetben történt eltávolítását a biztonsági szoftvert, hogy valószínűleg nem fog tetszeni, de a folyamat már észrevette, hogy nem hajlandó eltávolítani az operációs rendszer megjelenítő néhány pop-up, hogy megemlíti, hogy hiba van, vagy lispeste egy fájlt.
Ez történik, hogy egy csomó ember nem csinál jól, ha akar eltávolítani Antivirus. Mindenki megy a Start menü> Vezérlőpult> Programok telepítése / törlése, és távolítsa el elindul a szoftver, illetve biztonsági suite. Tudnia kell, hogy amikor egy biztonsági szoftver, illetve biztonsági csomag fut a háttérben futó egyes védelmi szolgáltatások, egyes fájlokat használnak biztonsági szoftver alapvetően állandó mozgásban van. Ezért, ha azt akarjuk, hogy távolítsa el biztonsági szoftver, figyelmeztet a különböző pop-up, néhány szolgáltatás fut, vagy egyes fájlok használatban vannak, és nem tudja folytatni a távolítsa el azt. Nem műszaki emberek remegni kezdett, és a hibás a szoftver, ez nem jó, akkor nem lehet eltávolítani, nem működik, ő kezd mindenféle hibaüzenetek valójában nem értik a megfelelő adatvédelmi szoftverek a különböző pop- vesznek részt.
Itt vannak a megfelelő lépéseket, hogy be kell fejezni eltávolítása a szoftver, illetve biztonsági csomag:
- Ellenőrizze a víruskereső vagy a biztonsági csomag (az óra melletti) tálca ikont. A legtöbb szoftver funkciója a szolgáltatások vagy a védelem, a szkennelés és a modulok ellenőrzése a menüben, amely egyszerűen a jobb egérgombbal jelenik meg az ystem tálca vírusölő ikonjára. A védelmi szolgáltatásokat le kell állítani.
- Egy ideje a legtöbb biztonsági szoftver és különösen a biztonsági szettek rendelkeznek Self Defense nevű modullal, az önvédelmi szoftverrel vagy a vírusok elleni biztonsági csomaggal, amely megpróbálja megállítani vagy letiltani a biztonsági szoftverek védelmi szolgáltatásait. Ez a modul - összetettségétől függően - megakadályozhatja egy másik felhasználó távoli beavatkozását, aki megpróbálja megváltoztatni a beállításokat vagy leállítani a biztonsági szoftver futtatását. Az Önvédelem általában a speciális biztonsági szoftverbeállításokban található, és ezeket a biztonsági szoftver eltávolítása előtt le kell tiltani.
- Ha azonban már megtette ezeket a lépéseket, és a biztonsági szoftver megtagadja az eltávolító varázsló végrehajtását, akkor a víruskereső gyártójánál elérhető speciális szoftvert, szoftvert vagy eszközöket kell használnia a biztonsági csomagok eltávolításához. Ezek megtalálhatók az egyes gyártók hivatalos weboldalán.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan mi a megfelelő lépéseket, és hogyan kell eljárni, ha a szoftver vagy a biztonsági csomag, nem hajlandó eltávolítani az operációs rendszer.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (48)

  • Adrian úr, nagyszerű bemutató! Kérjük, ossza meg velünk, hogy van-e oktatóanyag arról, hogyan lehet CD-t vagy DVD-t készíteni eredeti CD-k formájában, illesztőprogramokkal (nagyon érdekel), vagy olyanok, mint például az eredeti filmekkel rendelkező DVD-k! Ha van egyértelmű ideje, és ha tudsz! Köszönöm, és elnézést kérek, hogy nem voltam a megfelelő bemutató ahhoz, amit kértem.

    • zame77:
      Sir Adrian, szuper tutorial! Kérjük szíves ossza meg velünk, ha van egy tutorial, hogyan lehet, hogy egy CD-t vagy DVD-t az eredeti példányt tartalmazó CD meghajtók (érdekel sok), vagy a típus az eredeti DVD-film! Ha van ideje, és természetesen, ha tudsz! Köszönöm, és elnézést, hogy a bemutató nem alkalmas, amit kértem.

      Van egy oktatóprogram az eredeti DVD-k másolásához: BDLOT DVD ... írja be a "Hogyan kell másolni ..." mezőbe, és megtalálja.

      • Ana: Van egy tutorial másolás az eredeti DVD-k: DVD ... BDLOT ír fel a "hogyan kell másolni ...", és meg fogja találni.

        Ana: Van egy tutorial másolás az eredeti DVD-k: DVD ... BDLOT ír fel a "hogyan kell másolni ...", és meg fogja találni.

        KÖRNYEN - INTÉZETMÉNT - ..KÉRDEZEN, HOGY A KÉRDÉSEIVEL SZÜKSÉGEN - A KÉRDÉSEKRE VONATKOZÓK, HOGY MINDEN A HELYET VEZETTEN, A KÉRDÉSE VÉGREHAJTHATÓ. VÁLASZT KAPCSOLATOS JÓ NAPOT, KÉRDEN.

  • Amellett, hogy a completu, és rendelkezik egy kis borral videotutorial adaugire.Mai ott reinstalarii.Unele módszerrel eltávolítani alkalmazásokat egy áttelepítési megkérdezi: fix, változás vagy dezinstalezi.Adica ha már avast telepítve, keresse meg az alkalmazás net, áttelepítés és adja meg megkérdezi, hogy szeretnék csinálni, amit specifict felett.
    PSDoar néhány alkalmazás rendelkezik ezzel a funkcióval.

    • Daniel:
      Amellett, hogy a completu, és rendelkezik egy kis borral videotutorial adaugire.Mai ott reinstalarii.Unele módszerrel eltávolítani alkalmazásokat egy áttelepítési megkérdezi: fix, változás vagy dezinstalezi.Adica ha már avast telepítve, keresse meg az alkalmazás net, áttelepítés és adja meg megkérdezi, hogy szeretnék csinálni, amit specifict felett.
      PSDoar néhány alkalmazás rendelkezik ezzel a funkcióval.

      Azt mondja, amikor az eltávolítási folyamat meghiúsul. Telepítse újra és távolítsa el. Újratelepítéskor egyes programok tartalmaztak az uninstall parancsot. De ha nem ... nem probléma. Telepítse újra, majd távolítsa el az oktatóprogramban bemutatott lépéseket követve.
      Után indítsa újra a számítógépet tiszta látható rendszer egy olyan program létre sopecial olyan (CCleaner, Auslogics, WinUtilities, TuneUp stb.)

  • írisz:
    Szóval történt cucomodo internet security keményen megszabadult tőle azt eltávolítja, és még mindig semmi revouninstaler pro mielőtt megállította őt a tálcán, miután újra pc mit gondolsz, mi történt? Firewall így láttam, amíg bementem c-program files, és megvan az összes fájlt a sorban törölni és én a kulccsal, és néhányan blocateca NNU beszélni, de én megszökött olyan könnyen Én végül sikerült, azt mondtam, én nem Comodo, és telepítettem csak hogy csinál egy tesztet, és meglátjuk, hogy megy, és én láttam.

    minden nyugodtan megoldódik, ha ad időt és elemez egy kis problémát. Az eljárásod nem volt megfelelő, de ha azt mondod, hogy megszabadult tőled ... kérlek ...

  • Igen ez könnyebb Revo Uninstaller? Igen, tudjuk, hogy a víruskereső próba adni, hogy a telepíteni kívánt újra, már nem. Revo Uninstaller is törölje mindent, és telepítette a vírusirtó. Pt. nekem könnyebb.

    • adrianromlak:
      Igen ez könnyebb Revo Uninstaller? Igen, tudjuk, hogy a víruskereső próba adni, hogy a telepíteni kívánt újra, már nem. Revo Uninstaller is törölje mindent, és telepítette a vírusirtó. Pt. nekem könnyebb.

      Ez lehet, és Revo, de a vázolt lépéseket a bemutató azonosak. A futás:
      - deaktiválja a programot - távolítsa el a gyártó által kínált segédprogrammal (a legtisztább eljárás), vagy a Windows eljárással (a Vezérlőpulton), vagy az adott program eltávolító parancsával (nem minden program rendelkezik valami hasonlóval), vagy egy erre létrehozott speciális programmal. valamit (a példa Revo).
      Kérjük, vegye figyelembe, hogy eltávolítása a bemutató folyamat alakult szakaszosan, ahol kötelező az első lépés az, hogy letiltja a program (minden aktív program PC memória).

  • írisz:
    Szóval történt cucomodo internet security keményen megszabadult tőle azt eltávolítja, és még mindig semmi revouninstaler pro mielőtt megállította őt a tálcán, miután újra pc mit gondolsz, mi történt? Firewall így láttam, amíg bementem c-program files, és megvan az összes fájlt a sorban törölni és én a kulccsal, és néhányan blocateca NNU beszélni, de én megszökött olyan könnyen Én végül sikerült, azt mondtam, én nem Comodo, és telepítettem csak hogy csinál egy tesztet, és meglátjuk, hogy megy, és én láttam.

    Ha a Comodo IS:
    - mindenekelőtt az összes modult ki kell kapcsolnia (tegye rá a "Letiltás" Tűzfal, Antivirus, Defense +, Sandboxie; ezt jobb egérgombbal kattintva a jobb alsó sarokban lévő ikonra;
    - majd kattintson a jobb egérgombbal a jobb alsó sarokban található ikonra és az "Kilépés" elemre.
    - utána lépjen a Comodo program menübe (a Start-Comodo menüből vagy a C - Program partícióban található mappából), válassza az „Összetevők hozzáadása és eltávolítása” parancsot, és távolítsa el a programot az „Eltávolítás” opció kiválasztásával.
    Indítsa újra a PC-n.
    Figyelmeztetés: Ha a / fut Sandboxie (azaz, ha megnyitja a fájlt / programot Homokszóró láda), akkor tegye a következőket:
    - írja be a C partíciót
    - állítsa be a "mappából és a keresési opcióból" - "nézetet" úgy, hogy a rejtett fájlok láthatók legyenek (jelölje be a "Rejtett megjelenítése ..." opciót)
    - törölje a VirtualBox mappát, vagy valami hasonlót.
    Ha a DNS-t is beállította, adja meg a "Hálózati kapcsolat" beállításait, és állítsa be úgy, hogy automatikusan megkapja a DNS-t.

  • ha kicsit óvatos voltál, amikor letöltötte ezt az eszközt, és megadta, hogy biztonságos módban kell futtatni, akkor nem kell többé tiltania a modulokat / a szoftver védelmét stb.

    A jó és ahogy azt mutatták, sokan vannak, akik baklövések eltávolításakor víruskereső programokat.

    Bay Bay

    • virus2009:
      ha egy kicsit óvatos, amikor letöltötte ezt az eszközt, és adja meg, hogy meg kell futtatni csökkentett módban (safe mode), akkor nem kell nevooie tiltani modules / védelmi szoftver, stb ...

      A jó és ahogy azt mutatták, sokan vannak, akik baklövések eltávolításakor víruskereső programokat.

      Bay Bay

      Így van ez. De úgy értem, akik nem tudnak bejutni csökkentett módban (akkor is, ha nem hiszem el, ironikusan, sok).

    • virus2009:
      ha egy kicsit óvatos, amikor letöltötte ezt az eszközt, és adja meg, hogy meg kell futtatni csökkentett módban (safe mode), akkor nem kell nevooie tiltani modules / védelmi szoftver, stb ...

      A jó és ahogy azt mutatták, sokan vannak, akik baklövések eltávolításakor víruskereső programokat.

      Öböl-öböl - Megértem, hogy kétségei vannak Adrian GUDUS úrral? És az itt tett erőfeszítésekkel? Kétségbe vonja-e valamilyen módon a másikt és Mr. Cristian-et? Körülbelül 24 óránként olvassa el az új oktatóanyagot, amelyben megtanul valamit - MÉG, HOGY VAGY EZT VAGY ...- NEM ..NEM KERÜL HOGYAN HOGYAN KÖVETKEZTEN - NAPT ? Még akkor is, ha valamit akarnak keresni ... ÉN NEM PÉNZÜGYELEK, MEG? - .. De miért szereti őket ... és el akarják adni őket ... ez a webhely nem csak a nagyon fejlett embereknek szól, hanem a kezdõknek is - ne felejtsük el ezeket - megtanultak vagy előrehaladtak - már nem is teszik be, ez azt jelenti, hogy ez a webhely .. mert tudják, mit kell tennie .... Keressen .. Megtalálom, és nem unatkoznak ..köszönöm ..
      ÖNK ÖNNEK ÖSSZEFÜGGÉSE ... hogy amikor valamit megtanulunk .. elfelejteni, ahol megtanultunk ... miért? Szégyelljük, hogy valahogy tudatlanok voltunk?

      • Daniela Balan:

        Nem bűncselekmény, azt hiszem, te egy nagy zűrzavar, amikor azt mondod, hogy nem hiszem, végigfut 2008 2009-vissza, meg kell találni a saját megjegyzéseket itt, nem megyek itt 2,5 éve már egy másik történet.

        Számomra új felhasználó vagy ahhoz a periódushoz képest, amikor ezt a webhelyet felállították, és a chat oldalán tele volt :)

        Soha nem mondtam, hogy ez a kétség, azt is meghatározták, hogy a helyes utat dezinsrtalare haza.

        Egy kellemes este.

  • Problémám van az Avira és az Avast között is, nevezetesen nem tudom, melyik víruskereső lenne jobb. Telepítettem az Avast és a pica umpic rendszert, mindegyik uppic abban az értelemben, hogy azokból a hibákból indult, amelyek tartalmazzák a Nem küldés, hibakeresés, részletek és a jelentés küldése opciókat, a Vezérlőpultra, ahol nem minden program jelenik meg. Úgy gondolom, hogy ezeket a dolgokat az Avast okozta, mert az is vírusokat talált a Windows könyvtárban. Várom a választ.

    • Alexander Cozaciuc:
      Én a kérdések között, és Avira Avast antivírus ugyanis nem tudom, mi lenne a jobb. Telepítettem Avast és Systema csepp egy srác, srác, hogy sok a hiba kezdődött Dont'e küldési aceleacare olyan opciókat tartalmaz, Debug, és a részleteket küldése jelentést csak a központ, ahol a programok nem jelennek meg. Azt hiszem, ezek a dolgok miatt, mert az Avast, mert talált vírusok a Windows könyvtárban. Várakozás a választ.

      Én nem hiszem, hogy a propblemele okozta Avast!.

      Végezzen teljes vizsgálatot a Malwarebytes Anti-Malware és a DrWebCureIT segítségével.

      Használat Malwarebytes'Anti-Malware:
      - az asztalra kerül
      - telepítés alatt áll
      - A telepítés végén ellenőrizze a következőket: Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware és Indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware szoftvert. Ezután nyomja meg a Befejezés gombot
      - a program indítása után kattintson a Frissítés fülre, majd kattintson a Frissítések keresése gombra, hogy ellenőrizze, hogy a letöltött meghatározások az utoljára
      - kattintson a Szkenner fülre, válassza a Teljes vizsgálat elvégzése lehetőséget, majd kattintson a Beolvasás gombra
      - a szkennelés végén nyomja meg az OK gombot, majd az Eredmények megjelenítése lehetőséget
      - mindent ellenőrizni kell az észlelési listából, majd kattintson a Kijelölt eltávolítása elemre
      - a végén egy fájl megnyílik a Jegyzettömbben a szkennelési eredményekkel, ahol láthatja, hogy ez a segédprogram mit tett
      - A törölt adatok mindent megtalálnak a Karanténban

      Hogyan kell használni Dr.Web CureIt!:
      - az asztalra kerül
      - nincs telepítve, hanem egyszerűen az ikonjára kattintva fut (csak végrehajtható)
      - távolítsa el az internetkábelt
      - leáll a számítógépre telepített antivírus valós idejű védelme (pajzs)
      - teljesen be van szkennelve ezzel a segédprogrammal
      - kezdetben, futás közben, a Dr.Web CureIt! elindul az Express szkennelés. Nyomja meg a jobb oldalon lévő Stop gombot, amikor zöld színű. Ezután ellenőrizze a bal oldalon található Teljes szkennelést, a jobb oldalon pedig a zöld Lejátszás gombot.
      - a beolvasás végén az összes észlelt fájlt fertőtlenítik / törlik
      - A számítógép újraindítása, a vírusvédelem aktiválva, az internetkábel csatlakoztatva.

      Ha nem megszabadulni a vírusok, akkor vizsgálja Csökkentett módban.

      Miután megszabadulni a vírusok tiszta számítógép egy speciális program is (CCleaner, Auslogics, WinUtilities, TuneUp stb.)

  • Köszönöm a választ Ana, de én nem akarok másolni, hanem, hogy a CD-t, mert a Drvere eredeti CD vesztesek gyermek, és ezért szeretnék csinálni egy másik. Én szeretem ezt a CD felhívás deorece egyszerű a használata. Oircum, köszönöm!

  • Hasznos tutorial! Gratulálunk!
    Apropó Safe Mode, javasoljuk, hogy távolítson el minden? Ha ez jobb, hogy csökkentett módban?
    Ebben az esetben (és mások), akkor érdekes lehet, ami hatékonyabb: egy eszköz RevoUninstaller vagy telek tulajdonosa?

    • Jean:
      Hasznos tutorial! Gratulálunk!
      Apropó Safe Mode, javasoljuk, hogy távolítson el minden? Ha ez jobb, hogy csökkentett módban?
      Ebben az esetben (és mások), akkor érdekes lehet, ami hatékonyabb: egy eszköz RevoUninstaller vagy telek tulajdonosa?

      Ez egyszerű: hatékonyabb a "védett módban" használt "védett eszköz" használata.

    • Jean:
      Hasznos tutorial! Gratulálunk!
      Apropó Safe Mode, javasoljuk, hogy távolítson el minden? Ha ez jobb, hogy csökkentett módban?
      Ebben az esetben (és mások), akkor érdekes lehet, ami hatékonyabb: egy eszköz RevoUninstaller vagy telek tulajdonosa?

      3 bizonyosan választ, vagy talál itt, vagy a web-, vagy nem lesz érdekes, mert, hogy tanulni fog a barátok, kérve bineinteles.Simplu ugye ..?

    • Jean:
      Hasznos tutorial! Gratulálunk!
      Apropó Safe Mode, javasoljuk, hogy távolítson el minden? Ha ez jobb, hogy csökkentett módban?
      Ebben az esetben (és mások), akkor érdekes lehet, ami hatékonyabb: egy eszköz RevoUninstaller vagy telek tulajdonosa?

      "A biztonságos módról beszélve, ajánlott minden eltávolításhoz?" = Szinte mindig ajánlott.

  • NE felejtsd el, kedves látogatóik, máris fáradtál arra, hogy csak nézel, de miután valamelyik webhelyről elégedetten tanultál, elégedett-MIÉRT? . A TÉNY, HOGY BELÉPTETTEK A HELYHEZ ... ÉS KÖVETKEZTETTEK.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.