Hogyan állítsa vissza az alapértelmezett beállításokat bármely böngésző

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a leggyakoribb böngésző: Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, az Opera és az Internet Explorer. Pontosabban látni fogjuk, hogy ezek a böngészők is visszaállíthatja a beállításokat úgy térjen vissza a gyári beállításokat, úgy, ahogy azok a telepítés után azonnal.
Miért akarnánk állítani az alapértelmezett beállításokat a böngésző?
Több okból kifolyólag, akkor előfordulhat, hogy miután egy erős rosszindulatú, a böngésző lesz korrupt, nem működik megfelelően, nagyon nehezen mozog, vagy átirányítani kétes weboldalakon. A másik ok az, hogy esetleg alkalmazott trükk látható különböző helyszíneken és úgy dönt, hogy nem fog tetszeni a beállítást, hogy te majd, de nem tudom, hogyan kell változtatni a beállítást, nem tudom, hogyan, hogy a böngésző a szokásos, egyszerűen elfelejtette, hogy mit alkalmazott beállítást.
Gyakran felteszem a kérdést: "a böngésző megkérdezte tőlem, szeretném-e alapértelmezésként beállítani, és most nem kérdezem tőlem, hogyan lehet megváltoztatni az alapértelmezett böngészőt?"
Nos, ebben a helyzetben, ha a atehnici visszaállításával a böngésző az alapértelmezett beállításokat (alap), a következő elindításakor a böngésző kéri újra, ha szeretné használni az alapértelmezett böngésző. Tehát, ha nem túl technikai, és nem tudja, hogyan kell beállítani az alapértelmezett böngésző, akkor hívja ezt a módszert abban az esetben, ha nem elég ideje tájékoztatni kell a másik módszer a formális és talán hatékonyabb.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan bármilyen böngésző beállításainak visszaállítása az alapértelmezett


[hordozóazonosító = 1105 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (20)

  • Amit elfelejtett mondani az oktatóprogramban, az az, hogy ha szinkronizálást vagy biztonsági másolatot készít a böngészőből, és szinkronizálja a beállításokat, amikor bejelentkezik a szinkronizálási fiókba, akkor visszatér a beállításokhoz a böngésző utolsó szinkronizálásakor.

  • Nem gondolom, hogy érvénytelen lesz még akkor is, ha példája van, a nemzet nagyítása ... Szemmel próbálkoztam, és megpróbáltam megszabadulni tőle, és nem tudtam sikert elérni ... Nem tudom, hogyan kell számítógépeket használni, de érdeklődéssel követem mindent, amit kapok neked ... néha még próbálok ... de érdekelnék, hogy letilthatja-e a nemzet nagyítását egy számítógépről ... Egy hétig várom, miután újra telepítem a Windows-ot.

  • Adriane teheti a jövőben, és egy bemutató, hogyan lehet ezeket a felméréseket. kap kört bypass skip felmérések. Ránéztem, és azt tapasztaltam, sokat. Lehet, hogy te több ügyes.

  • Adrian, mert mi vagyunk, hogy az osztályon, akkor tegye a honlap a böngészőben (home) google például, hogy miért nem írok fel a poszt, hanem egy egyszerű google .com kolbász betűk és számok, és mi van még * ? tudod, hogy ez miért történik?
    köszönöm (nagyon várom, hogy mit készített nekünk Cristi kollégája)

  • Salut.Acum mint árok videotutorial, szeretnék tisztázni körülbelül ip Tehát ha használom THOR változna ip címem egy másik egy másik országban, és azt mutatják ,,,, tudom, mert megnéztem, és hogy a többi IP csak akkor használja, ha TARA Thor.Intrebarea zavar engem, ha azt akarom, hogy töltse le a rajzfilm például ptr fiamat özön és indítsa Thor írás után a post home "www ...... com", hol találom, amit érdemes letölteni az provaiderul ahol nettó ,,,, lát, mint a letöltés, tudom használni a különböző IP használatát uTorrent, vagy úgy látja, csak annyi dawloadez ceva.Merci

    • Thor nem lehet használni letöltésére özön. Ott nem véd meg, akkor elrejteni az IP csak bizonyos protokollok, egyedi által használt portok böngésző
      Világosan írja a hivatalos oldalra, hogy nem védi meg (nem rejti el az ip-jét) P2P letöltés esetén (peer to peer - a Torrent által használt protokoll)
      Idézi a hivatalos honlapján a projekt:
      Hogyan oszthatom fájlok Tor névtelenül?
      A fájlmegosztás (peer-to-peer / P2P) széles körben nem kívánatos a Tor-hálózatban, és a kilépési csomópontok alapértelmezés szerint blokkolják a fájlmegosztó forgalmat. A Tor-ot nem igazán tervezték erre, és a Tor-n keresztüli fájlmegosztás lelassítja mindenki böngészését. A Bittorrent Tor felett nem névtelen!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.