Hogyan lehet visszaállítani a letöltött fájlokat a Bitcomet segítségével a Windows újratelepítése után - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy a mag visszaállítani letöltött fájlok BitComet Miután újra a Windows. Lesz minden, ami egy időben, hogy az operációs rendszer újratelepítése, de sokan kedvét, mert ez csak elveszíti a kedvenc szoftver beállításait, és a legfontosabb, hogy sok, akkor el fogja veszíteni mag és a befejezetlen letöltések (ideiglenes) készült uTorrent vagy BitComet. Körülbelül hogyan rakja vissza a fájlokat uTorrent vetés bemutató már létezik, de ma fogunk beszélni Bitcomet, mert működik egy kicsit különbözik a uTorrent. Ez nagyon egyszerű, ha követjük a lépéseket, pontosan úgy, ahogy az említett bemutató videót alább. A legfontosabb az, hogy a letöltött fájlok BitComet után létre az archívum tartalmazza a beállításokat, torrent fájl és az index által BitComet.
Most, hogy csendesen elmentettünk egy archívumot, és megismerjük a "trükköt" a BitComet segítségével, biztonságosan újratelepíthetjük a Windowsot, anélkül, hogy attól tartunk, hogy elveszítjük a magot a BitCometből, vagy azokról a letöltésekről, amelyeket nem sikerült befejezni. Ennek ellenére felkérem Önt, hogy nézze meg a videó bemutatóját, hogy pontosan megtudja, hogyan állíthatja vissza a BitComet fájlokat a Windows újratelepítése után.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (23)

  • Amit használt maradni vetés miután letöltött fájlt, és mit kell visszaállítani mag fájlokat újra, ha már letöltötte, amit akartam.

    • Valigw:
      Amit használt maradni vetés miután letöltött fájlt, és mit kell visszaállítani mag fájlokat újra, ha már letöltötte, amit akartam.

      Mivel vannak román és külföldi nyomkövetők, amelyek megkövetelik, hogy maradjon a magon, ha hozzáférést szeretne kapni a nyomkövetőhöz. Nem kell arra kényszerülnie, hogy maradjon a mag mellett, ennek nem is kell szabálynak lennie, bár gyakran annak oka, hogy néhányan érzéketlenek, akiknek nincs ilyen értelme, hogy a mag mellett maradjanak. Fáj a könyöke, miután egyszer látta egymást a kocsiban lévő táskákkal ... nem számít, hogy valaki más akar-e lerakni, és nincs vetőmagja.
      Vagyunk önző
      Mi érdekel mások
      Fontos, hogy rendelkezzen velünk ... a többit "kezeljük"
      figyelmen kívül hagyja.

      Románia élni jobb, ha nem tudjuk megérteni, hogy ne így legyen.

      • AdrianGudus: Mert van néhány román és külföldi nyomozó igényelnek vetés maradni, ha azt szeretné, hogy továbbra is a hozzáférést a tracker. Nem kell feltétlenül szükséges, hogy valaki ül a magzat nem lesz az a szabály, de sokszor éppen azért, mert ennek a nesimtirii bizonyos értelemben, hogy ne üljön velük a vetőmag. Könyök fáj, ha már látta a zsákokat a kocsi ... altu nem számít, ha azt akarja, hogy töltse le és nem vetés hektár.
        Vagyunk önző
        Mi érdekel mások
        Imprtant az, hogy mi ... a többit "kezelni Domle"
        figyelmen kívül hagyja.


        Románia élni jobb, ha nem tudjuk megérteni, hogy ne így legyen.

        Köszönöm a választ. Azt gondoltam, hogy üljön a mag fontos, és miért kértem. vetés torrents, hogy hagyja, hogy dolgozzon másoknak is tudta. Én személy Hadd üljön és vetés a torrenteket, hogy látom, hogy feltölt az összes közül szoktam feltölteni őket şterg.De akik feltölteni torrentet a vetés, amíg tettem a fájl + még így .

  • Köszönjük! Azt szeretném kérni, te azaz video oktatóanyagokat a filmeket MKV formátumú (split-integráció, felirat, stb)

  • [Quote] Mit szoktunk maradni vetés miután letöltött fájlt, és mit kell visszaállítani mag fájlokat újra, ha már letöltötte, amit akartam. [/ Quote]
    A privát torrent oldalak, vannak szabályok, hogy amikor letölt valamit 3 nap minimum tartózkodás vetés, mert ha nem így seederii hogy mindig 0KB / s letöltési.

  • hello Adrian ... kérlek magyarázd el nekem
    Újra szeretném telepíteni az operációs rendszert. Azt akarom, hogy az egész számítógépem friss legyen. Azt akarom, hogy a kezdeti gyári beállításokkal rendelkező BIOS legyen, amit meg kell tennem, ez az első kérdés .... és az a2a az, hogy megmondja, ha a Windows Az xo sp3 jó, és mit kell tennem egy operációs rendszer újratelepítése után, kérjük, magyarázza el részletesen, hogy megértse
    Koszonom

    • Balestu:
      helló Adrian ... szépen kérlek lamurestema és én
      Azt akarom, hogy telepíteni az operációs rendszert akarom az én PC, friss .... Azt akarom, hogy a BIOS a gyári beállítások meg kell tennem .... és ez az első kérdés a2a mondja meg, ha a Windows xo sp3 Jó sice kell tennie egy operációs rendszer újratelepítése után szépen kérlek explicami részletesen, hogy várható intelesMultumesc

      A BIOS kezdeti beállításaihoz felírhatja a jobb oldali keresőmezőt a fekete szegélyen: néhány összefoglaló BIOS-magyarázatot, írja be és keresse meg a bemutatót

      Mi a teendő, telepítése után a Windows XP még mindig jobb felső keresőmezőbe írja: Hogyan kell telepíteni a Windows XP operációs rendszer sp3, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Nagyon fontos, hogy nézd meg a fej-farok útmutatók nélkül fut.

  • Jó bemutató és hasznos, de van valami, hogy adjunk, azaz asztali dolog, hogy ne töltse le semmit az, hogy tudod poerzi mindent, amit mondok, hogy nem itt, így minden, amit megtanultam, hogy mozog egy részecske, mint a desktop C így töltse le az asztalra, anélkül poerd nimic.Scuze, de azt hiszem, meg kell mondani, hogy azok, akik nem rendelkeznek descktopul át egy másik partícióra.

    • sziklás:
      Jó bemutató és hasznos, de van valami, hogy adjunk, azaz asztali dolog, hogy ne töltse le semmit az, hogy tudod poerzi mindent, amit mondok, hogy nem itt, így minden, amit megtanultam, hogy mozog egy részecske, mint a desktop C így töltse le az asztalra, anélkül poerd nimic.Scuze, de azt hiszem, meg kell mondani, hogy azok, akik nem rendelkeznek descktopul át egy másik partícióra.

      Jobb lenne, ha elolvassa az értékelés előtt szólhatok, és ha teszik, úgy, hogy lehet érteni.

  • Igazad van abban, amit érint Adriana helytelen hozzáállás românilor.Eu még nézni őket BitComet egyes felhasználók számára, hogy lehetővé teszi a letöltött akár 99%-kal, majd vegye ki, vagy nézd meg állandósítja a hozzáállása tine.Şi "nem megfelelő".
    Személy szerint másként dolgozom az oktatóanyag témájában: Ugyanazon letöltési mappában tartom a torrentfejeket és a letöltött vagy részlegesen letöltött fájlokat is. A Windows újratelepítése után könnyen megnézheti, mely fájlokat töltik le teljesen abban a mappában, és melyeket nem használnak speciális ikonokat. A Bit Comet úgy, hogy a letöltési mappa megegyezzen az előző ablakokban találhatóval, majd kétszer kattintva a torrent végére az első fázisban megkapom a már letöltött fájlok ellenőrzését, majd később vetőmagvá válok, vagy folytatom a letöltést.
    Az egész ötlet az ugyanaz, mint amit megmutattam neked, mondván, hogy nem lehetett csinálni az archiválási fájlok csak másolni a partíció D, E, stb egy adott mappát, ahol majd pótolja azokat a C

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.