A sérült fájlok javítása a Windows rendszerben a System File Checker segítségével - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan lehet javítani a Windows operációs rendszer egy egyszerű paranccsal. Különösen fogunk beszélni a rendszerfájl-ellenőrző segédprogram, amit minden Windows operációs rendszer, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizze, ha az operációs rendszer fájlokat ép és eredeti. Annak ellenőrzésére, az eredetiség az operációs rendszer fájlok, csak meg kell nyitni a Futtatás parancs lenyomja a Windows + R billentyűket, majd levelet parancsot a Megnyitás mezőbe:
sfc /scannow Majd nyomja meg az Enter billentyűt, vagy kattintson az OK gombra. Egy másik módszer az, hogy nyitott Parancssor (CMD) és írja be ugyanazt a parancsot, majd nyomja meg az Enter.
Azt staftuiesc a Windows Vista és a Windows 7 hogy ezt a parancsot a CMD CMD indított adminisztrátori jogokkal. Ehhez kattintson a Start> Minden program> Kellékek> jobb klikk, és a Futtatás rendszergazdaként CMD
Mielőtt elindítaná a parancs lenne jó, hogy az optikai meghajtó (CD-ROM / DVD-ROM) CD Windows és megáll minden olyan tevékenységet, a számítógép, zárja be az összes futó programot, letilthatja a víruskereső. Az ilyen ellenőrzési folyamat lesz kevesebb. Ha a sérült fájlok találhatók, a rendszerfájl-ellenőrző segédprogram megkísérli megjavítani ezeket a fájlokat átmásolja őket a CD-t vagy DVD-t a Windows. Általában befejezése után a beolvasást, és ha sérült fájlok találhatók, meg kell adnunk az újraindítás akkor kell átadni, és ha nincs szükség újraindításra, akkor javasoljuk, hogy adja át kézzel.
Ha ez a parancs hasznos számunkra?
Amikor megkapjuk mindenféle kapcsolódó hiba hiánya egy .dll fájl, vagy ha azt akarjuk, hogy a szoftver futtatásához, ami az operációs rendszer és megtagadni anélkül, vitrinben. Azt is javasoljuk, hogy a parancs futtatásához következő egy anti-vírus, hogy az operációs rendszer összes fájl érintetlen maradt, és nem módosították. Ez még jobb, ha egyszerűen fuss a legalább havonta egyszer kell csendben operációs rendszer rossz, és a módosított fájlokat. A záró, azt javasoljuk, hogy ne oltsák / megszakítja a hitelesítési folyamatot, ha egyszer adták.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk ellenőrizni, ha az operációs rendszer fájlok az eredeti is, ha azok módosított vagy sem, illetve hogy DLL-ek könyvtár ép.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (68)

  • Azt 7 ablakok windows.laptopul cd.ul de még nem telepítette a rendszert, és ez benne van a cd.cum nélkül szkennelhet cd?

  • florin:
    Azt 7 ablakok windows.laptopul cd.ul de még nem telepítette a rendszert, és ez benne van a cd.cum nélkül szkennelhet cd?

    florin:
    Azt 7 ablakok windows.laptopul cd.ul de még nem telepítette a rendszert, és ez benne van a cd.cum nélkül szkennelhet cd?

    Azonos módon. Ha fej-fejjel nézegette volna az oktatóprogramot görgetés nélkül, akkor hallotta volna, amikor azt mondtam, hogy nem kötelező a Windows CD / DVD-lemez a meghajtóban, de az jó. A bemutató fenti szövegében azt is meghatároztam, amelyet biztos vagyok benne, hogy még nem olvastam. Tudja-e a különbséget a "jó lenne" és a "kötelező" között?

    • sajnos nem láttam a bemutató, mert am.sunt a neten modemsebesség szuper kis és látni a video file tart vesnicie.am Elolvastam és tudja mi a különbség, de azt mondta, hogy jobb megkérdezni és profesionistii.ms nem bűncselekmény

    • AdrianGudus:
      Az azonos módon. Ha megnézte a farok fej nélkül fut a bemutató, akkor hallható, amikor azt mondta, hogy nem kötelező, hogy a CD / DVD meghajtó a Windows, de jó lenne. Amint azt már a szöveget, amely felett volt a bemutató, és nem biztos benne, és elolvasta. Mi a különbség a "jobb lenne, ha" és a "kötelező"?


      sajnos nem láttam a bemutató, mert am.sunt a neten modemsebesség szuper kis és látni a video file tart vesnicie.am Elolvastam és tudja mi a különbség, de azt mondta, hogy jobb megkérdezni és profesionistii.ms nem bűncselekmény

  • Néztem több oktató és néhány készülnek a BIOS beállításokat, mint fordult a PC-egér .A Számomra ez egy másik BIOS, az egér járni rajta, én teljesen más, azt hiszem, tudod, mit refer.E Dell n 5030. Ezekben a modellekben is CVA?

    • Augustin:
      Néztem több oktató és néhány készülnek a BIOS beállításokat, mint fordult a PC-egér .A Számomra ez egy másik BIOS, az egér járni rajta, én teljesen más, azt hiszem, tudod, mit refer.E Dell n 5030. Ezekben a modellekben is CVA?

      ha követi a bemutató, amely a farok fejét biosurile kiderül, hogy nem minden ilyen funkció. Ha nem találja a BIOS beállítás, ami nem jelenti azt, hogy ECPs harmincon túli kezdete egeret vagy a billentyűzetet

  • f hasznos olyan sokáig keresett. És volt valami, mondta Adrian hardver és egy program uninstall vagy revo klasszikus vagy néha más szoftverek és fájlok törlése vagy dll a rendszerből. majd hibaüzenet

    • Alexandru:
      Gratulálunk! Nagyon jó tutorial. De A rendszerfájl-ellenőrző nem lehet beszúrni egy képet CD iso helyett?

      A Windows XPSi növekedni, mint a Vista, nyissa meg a Registry Editor, és keresse meg
      HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Setup \ SourcePath és add oda a meghajtó betűjelét, amely megtalálható a telepítő CD-t. így ha felmászik a képet egy virtuális meghajtót betűjelet, hogy mozog. csak hogy és ServicePackSourcePath. Indítsa újra a számítógépet, majd fel lehet használni sfc-ul.Nu tudják, ha megy, és kibír egy boot ezt a trükköt.
      Wind 7 Ebben kulcs van. De ez nem kell.

  • Windows 7 rendszerem van, és megpróbáltam használni ezt a segédprogramot, mert majdnem egy évig telepítettem, és meg akartam nézni, hogy vannak-e problémáim vele, de amikor a rendszeremet 14% -ban vizsgálja, leállt, és a következő állítás jelent meg: A Windows Resource Protection nem tudott teljesíteni a requestend művelet, amely után a c: \ windows \ sistem32> parancs ismét megjelent nekem
    tud nekem segíteni, hogy mondja meg, mi van
    Köszönöm a jó idő !!!

  • Nem tudom, mi lenne "jó" vagy "kötelező", de minden alkalommal, amikor az SFC-nek vissza kell állítania egy fájlt, kéri a Windows CD-t vagy DVD-t, ahonnan telepítette, valami más elutasításra kerül. Tehát szinte használhatatlanná teszi. Jelenleg a Microsoft nem érdekli a Windows visszaállításának valódi mechanizmusát, mint a Linuxban.

  • A videó teszi egy klón (ez egy virtuális windows). A valóságban, megy egy klón? és igen, mi nem rendelkezik engedéllyel, mi történik.
    hogy több oktató Ubuntu 11.10, Érdekelne, hogyan kell telepíteni, ha van egy particionált merevlemez, és van valami xp felület Ubuntu? és hogyan viselkedik. Megértettem, hogy honnan iunue kicsit elégeti ezeket, és engedéllyel

    • adr:
      A videó teszi egy klón (ez egy virtuális windows). A valóságban, megy egy klón? és igen, mi nincs engedély, amely intampla.faceti több útmutatók Ubuntu 11.10, Érdekelne, hogyan kell telepíteni, ha van egy particionált merevlemez, és van valami xp felület Ubuntu? és hogyan viselkedik. Megértettem, hogy honnan iunue kicsit elégeti ezeket, és engedéllyel

      Az Ubuntu Linux, a Linux soha nem fog pénzt keresni (ez az Ubuntu egyik ígérete ... a Google-on való keresés: az Ubuntu filozófiája), itt egy nyílt forrású rendszerről beszélünk, mivel mások elviszik a kernelt és csatolnak egy egyedi felületet. (személyre szabott), hogy később eladhassa, ez egy másik történet, mindenkinek joga van úgy gondolni, hogy munkájáért fizetni akarja. Meghatározza az árat, de nem kényszerít téged vásárlásra. Ha tetszik a termék, akkor vásárolja meg, ha nem, akkor nem.
      De alapvetően az Ubuntu és a legtöbb Linux operációs rendszer, a szabad és az is marad.

      • AdrianGudus: Az Ubuntu Linux, Linux nem kerül soha a pénzt (az egyik az ígéretek Ubuntu ... keresni a Google-on: A filozófia Ubuntu), akkor beszélünk egy nyílt forráskódú rendszer, mások a kernel és beillesztés interfész egyedi (egyéni ), majd eladni, ez egy másik történet, mindenkinek joga van úgy, hogy azt akarja, hogy fizetett az ő munkája. Leteszi az ára, de nem, és vállalja, hogy vásárolni. Ha tetszik a termék, akkor vedd meg, ha nem, nem.
        De alapvetően az Ubuntu és a legtöbb Linux operációs rendszer, a szabad és az is marad.


        Arra gondoltam, hogy az Ubuntu ingyenes és a Windows XP (amit most kaptam) fizetett, és hogy Románia aláírta az ACTA-t ......... ez hatással van ránk? Nem könnyebb együtt dolgozni az Ubuntuval? a Windows 7 nagyon drága http://www.emag.ro/search?s_cat=0&s=windows+7 . költségvetésem alacsony, nincs magas fizetésem és .......

    • adr:
      A videó teszi egy klón (ez egy virtuális windows). A valóságban, megy egy klón? és igen, mi nincs engedély, amely intampla.faceti több útmutatók Ubuntu 11.10, Érdekelne, hogyan kell telepíteni, ha van egy particionált merevlemez, és van valami xp felület Ubuntu? és hogyan viselkedik. Megértettem, hogy honnan iunue kicsit elégeti ezeket, és engedéllyel

      Mi lenne, particionálás, ha több partíciót, a következőképpen kell eljárni. menj be a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete sáv, és azt mondja: Hogy partíciókat helyesen, és hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux dual boot Windows XP, belépsz, és megtalálja a tutorial. Ott beszélt mindent meg kell írni a megfelelő partícióra, ha telepíti az Ubuntu

  • Én a Windows XP telepítve 7 és 2 Windows partíciót a Windows 7 diferite.Daca zavartalanul szkennelés, szkennelés Windows XP a következő üzenet jelenik meg: A konkrét hibakód 0x000006ba [Az RPC-kiszolgáló nem érhető el]. Akkor tisztázni, hogy mit is van szó? köszönöm
    Adrian

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.