Fájlok helyreállítása sérült CD-ről, DVD-ről, HD-DVD-ről, Blu-Ray-ről - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni adat-helyreállítást. Pontosabban látni fogjuk, hogyan lehet visszaállítani a képeket, dokumentumokat, zenét, filmeket és egyéb fájlok CD-re vagy DVD sérült vagy megrongálódott, hogy nem lehet megnyitni, és olvassa el az operációs rendszer.
Hogyan CD és DVD volt divatos egyszer tárolni és lejátszani a filmeket, fényképeket DVD-lejátszók vagy más számítógépeken, szinte mindenkinek van a házban egy CD vagy DVD, ami fontos fájlokat, de az évek során ők ők sérült (karcolt, csiszolt hit).
Nos, ma már lehet visszaállítani a két speciálisan kialakított szoftver, hogy visszaszerezze fájlok bármilyen optikai adathordozón, például CD, DVD, HD-DVD, Blu-Ray
Szoftver tutorial be ma a CD Recovery Toolbox CD Recovery Toolbox Free és. Ez a szoftver képes helyreállítani a fájlokat adathordozók sgariate, foltos felületek, felületek kitett folyadékok lemez, CD / DVD-repedezett, sérült írásban, hogy nem lehet olvasni az operációs rendszer.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk helyreállítani a fájlokat karcos vagy sérült média szoftver segítségével CD Recovery Toolbox CD Recovery Toolbox Free és.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (68)

    • Jó estét. nagyon jó program. köszönöm, de ha van néhány CD, és még mindig nem nyitnak meg ... mit csinálok ... Azt hiszem, a CD-n lévő képek megfertőződtek. Hallottam, hogy vannak emberek, akik valami hasonlóval foglalkoznak, és fizet a szolgáltatásokért, mert nehéz olyan vírust menteni, amely egyáltalán nem működik, hogy bármilyen programmal láthassa őket. mit mondsz ... :(

  • vlad1:
    Adrian ,, nagyon jó tutorial jó Safari böngésző is jobb, mint a Mozilla?

    Jó, hogy szeretne több. Azt szeretem, hogy nem tetszik magának, és fordítva. Nem a legjobb, de a legjobb az Ön számára.
    Safari lassú kezdet, de miután már fönt van és fut, minden megfelelően működik.

  • Problémám van egy DVD-vel is. A helyzet az, hogy van néhány nagyon fontos fájljam. A lemezt, amikor behelyeztem a DVD-RW lemezbe, számomra úgy tűnik, hogy üres, nincs semmi a lemezen, és a DVD-lejátszó tetejére, a TV-hez készült Denasta felolvasta nekem, és az összes fájl megjelenik: |. Teszteltem, azt mondtam, hogy tönkreteszi a DVD-RW lemezemet, de nem, más barátokkal jártam a Lemezzel, és úgy néz ki, hogy a lemez üres ... Nem tudom, mit tegyek, számomra sem működött ez a szoftver. - ?? Van ötleted, mit tehetek? Köszönöm!

  • Letöltöttem ma ezt a szoftvert, és nem tudtam vissza azok bármilyen dokumentumot 3 CD korrupt (bár nem karcos vagy hit, még jobb, miután feliratos nem láttam azok tartalmát; megemlíti, hogy Ezek CR_RW).
    Az egyes szoftverek által megjelenített első üzenet a következő: "list index out of határok", majd megpróbálja menteni, és egy mentési hiba jelenik meg a fájlok teljes listáján.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.