Hogyan küldhet ingyenes SMS-t a számítógépről a Moove segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, ebben a tutorialban megmutatom, hogyan küldhet SMS-t a számítógépről ingyen, ez lehetséges, egy online szolgáltatás.
Valószínűleg mindenki egy időben gondolják, hogy a lehetőséget az SMS a számítógépről, hogy a mobiltelefon nem fizet semmit, ez a lehetőség rengeteg online szolgáltatások, amelyek segítségével, hogy küldjön SMS-t PC-n sajnos sokan nem bizalmat, számát tekintve egyre nagyobb sms spam, azt akarjuk, hogy telefonszámot, hogy elérjük a kezében senkinek.
Moove szolgáltatás lehetővé teszi, hogy küldjön SMS 10 szabad naponta, akkor is be számokat egy könyvet a számla online, így a következő alkalommal, amikor szöveges üzenetet küld az ugyanarra a rendeltetési helyre nem lesz szükség, hogy adja meg a számot, akkor hívja a könyv telefon számla.
Moove.ro számla nagyon egyszerű, nem is kell, hogy érvényesítse az e-mail cím, az egyetlen dolog, amit ellenőriznie kell, hogy a telefonszám kap egy SMS-t egy kódot, amit kell, hogy vezessenek be egy pályára létrehozásakor fiókját.
SMS üzeneteket azonnal, ahogy én elküldöm a mobil számla Moove.ro felület egyszerű és könnyen használható, érdekes, hogy a történelem már SMS-küldés, így láthatjuk, amit küldtem sms Végül, természetesen, ha azt akarjuk, hogy maradjon távol a bárki, aki hozzáfér az ugyanazon a számítógépen, akkor törölheti történetében valaha.
Többek között szolgáltatások a maga nemében, Moove.ro egy jó választás, nem akarja, hogy olvassa el egyéb szolgáltatások most valószínűleg megvalósítani egy bemutató, amelyben fogunk beszélni az előnyei és hátrányai a más online szolgáltatások az SMS parancsok.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (55)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.