Hogyan lehet gyorsan fájlokat átvinni a vezeték nélküli hálózaton keresztül a telefon és a PC között - oktatóvideó

Hi barátok, oktatóvideót ma fogom bemutatni egy szoftver, amely segítségével át fájlokat a telefonról a számítógépre (képek, dokumentumok, alkalmazások, stb) vezeték nélkül sokkal gyorsabb mint a sebesség kapcsolat Bluetooth-on keresztül, el fogjuk érni ezt a csak vezeték nélküli hálózat.
WiFi File Transfer egy ingyenes alkalmazás az Android, hogy megtalálja a Google Play Store, elérhető az összes Android készülékek, függetlenül az állásfoglalás.
A wifi fájlátviteli program meglehetősen egyszerű, miután elindítottad a „Start” gombot a szerver elindításához, ugyanakkor a telefon képernyőjén megjelenik egy üzenet a böngészőbe beírni kívánt címmel, a böngészőből pedig egyszerű…
Ha használja az alkalmazást a hálózat hot-spot, azt javasoljuk, hogy használja a jelszó, hogy megadhatja elérésével alkalmazás beállításait.
Hogy jobban megértsük, hogyan működik, kell, hogy wifi egy fájlátviteli kiszolgáló, amely segít elérni a telefon http-n keresztül itt játssza a kliens számítógépen.
Miért tartja a telefont PC-hez csatlakoztatva, a fájlok átvitelét figyelembe telefonját a zsebében ..
Szuper egyszerű, vezeték nélküli, nagy sebességű, mit akar még?

Letöltés WiFi File Transfer (Android)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Cristi, az érdekes alkalmazás, valójában azt is használom, mivel a samsung allshare alkalmazás nem továbbítja a calumea-t, van egy hibám, amelyben van obs. az S2 FullHD 1080p telefonnal történő fényképezéskor. elmenti őket a .mp4 fájlba. (Igen), az is az után, hogy eltette a samsung allshare szoftvert, és letölteni akarom ezt a klipet a telefonra. .mp4, és amikor letölti a számítógépére, egy másik .3gp formátumú, nem történt veled? Tehát a fájl .mp4 és ha az allshare fájlt letöltötte a számítógépére, akkor .3gp :( miért nem tudom, és 2 videófájlt sérült meg az allshare, összehasonlítva a sikeresen átvitt KIES-ekkel, sőt voltak .mp4 a KIES-szel, ám az AllShare-vel ez volt .3gp. Meg tudod mondani, ha ez történt veled is?

  • Tudom, hogy ez a program, mielőtt megjelenne bemutató
    Azonban ez az alkalmazás van egy hátránya, nevezetesen azt, hogy nem lehet küldeni nagyobb fájlokat, mint a teljes verzió, ami pénz

  • Köszönöm a totorial! De úgy, ha nincs csatlakoztatva számítógép ebben az útválasztó az, hogy képes letölteni egy másik PC-n. Ahhoz, hogy a telefon szerver és elérheti az internetet, hogy bárhonnan szerver prorpiu mondta a telefonban, hogy letölthető nem feltétlenül a PC. Köszönjük!

  • Dap, kb. 2 hónapig használom +, mivel megvan a teljes verzió, a Blackmart Alpha nevű alkalmazással készítettem (remélem, hogy nem sértem meg a webhely szabályait, úgy értem, hogy olyan alkalmazást teszek közzé, amely pénzért ingyenes alkalmazásokat tölthet le) .... Könnyen megtalálhatja a Google-on és letöltheti.

  • Távoli webes asztali számítógépet használok (a fekete piactól feltörve: D), mivel sokféle lehetősége van (láthatja, hogy mit csinálnak az emberek otthon, elérve a telefon kameráját, van egy wifi billentyűzet és még sok más: P)

  • Érdekes. De nem tudom használni az alkalmazást, és az adatok átvitelére a számítógépről a telefonra? Megértettem a bemutató éppen szemközt. Ha ez nem lehetséges, más alkalmazás is erre?
    Köszönöm.

  • Petry:
    Távoli webes asztali számítógépet használok (repedt a feketepiacról), mert sokféle lehetősége van (láthatja, hogy mit csinálnak az emberek otthon, elérve a telefon kameráját, van egy wifi billentyűzet és még sok más)

    Nem kell bonyolítanod magad ezzel a hülyeséggel, mint például a fekete piac, azt hiszem, telefonnak kell lennie. gyökeres. van egy sokkal egyszerűbb módszer a szoftver „feltörésére”. android:

    megy online és keressen a név softului.apk őt a lapot megy egy fájlkezelő, ahová fisieru, neki és miután neki venni telepítése jelenik meg néhány seteari után első dolog, akkor jelölje be próbáld még egyszer, hogy ez a telepítése és telepítse softu. GARANTÁLT (nem kell root)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.