Hogyan lehet megváltoztatni az IP-telefonok android

Hi barátok, ma azt látjuk, hogy milyen könnyen lehet változtatni az IP telefonok Android operációs rendszer, az alkalmazás VPN1Click.
Vannak természetesen a felhasználók, akik szeretnék használni egy másik IP-címet néhány pillanat, oka a változó IP sok, a legfontosabbak a következők:
1. Az IP betiltották
2. Nem szeretnék, ha elismerik az IP
3. Nem lehet hozzáférni néhány online szolgáltatások közül az IP
4. Szeretné chat segítségével egy másik IP
5. Nem akarja "piszkosítani" IP-jét
A sor folytatható a végtelenségig, de fontos változás, hogy az IP lehet tenni az Android telefonok és még mindig nagyon egyszerű.
Mi mindent kell a Google Play Store, ez ingyenes alkalmazás VPN1Click.
1 kattintson VPN alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy válasszon a földrajzi terület, ahol a jövő IP van rendelve, akkor választhat sorával.
Rendelkezésre álló területek:
1. A véletlen besorolás (kap egy véletlenszerű IP)
2. USA
3. Kanada
4. Ausztrália
5. Britannia
6. Németország
7. Franciaország
stb. stb. stb
Megvan a lehetősége, hogy válasszon akár szerveren Romániában, ami mozog nagyon jól.
Változó IP könnyű, sőt nagyon egyszerű, csak ki kell választania a terület után CAE kap egy IP-címet. Vannak pillanatok, még jön a kis dolgokról, például Franciaországban, és úgy dönt kap IP USA. Emellett ez a szolgáltatás jól megy, átirányítás gyors, majdnem olyan, mint te, nem érzi, mint proxy szervert használ.
Vpn1Click egy sokkal jobb választás, mint az online proxy szolgáltatások, ahol a káosz és hasznos navigációs ablak zsugorodik a nap, mert a reklámok.
Emellett ingyenes proxy szolgáltatás, a fejlesztők és a VPN-kapcsolat, akkor díj természetesen jogosan, mert nem könnyű élni, sok proxy szerver és VPN az egész világon.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (29)

  • Cristi Bravo nagyon érdekes bemutató. Csak így tovább a jó munkát.

    A jövőben kérném, hogy készítsen oktatóanyagokat a Drupal CMS 7.22-ről, vagy folytassa a Wordpress-rel, de ezt a Drupal CMS telepítése, konfigurálása, testreszabása jelzi.

  • Cristi, kérem, segítsen nekem, ha akar, és ha lehet, persze, amit azt jelenti, hogy ezek nem talál választ őket?
    Adrian Cristi vagy egy félreértés:
    - Mit jelent az INT 19h rendszerbetöltő hiba?
    - Az NMI le van tiltva. A bekapcsolási késleltetés elindul. Az inicializáló kód ellenőrző összegének ellenőrzése?
    - INT 19H indítási kísérlet. Az alaplap tesztelték, hogy rendben van?
    - Programozható visszaállított megszakított vezérlő?

  • Anderson: Cristi, kérem, segítsen nekem, ha akar, és ha tudsz, természetesen, mit jelent ez, hogy nem találok választ ezekre? Cristi vagy Adrian kérdésem: - Mit jelent az INT 19h rendszerbetöltő hiba? - Az NMI le van tiltva. A bekapcsolási késleltetés elindul. Az inicializáló kód ellenőrző összegének ellenőrzése? - INT 19H indítási kísérlet. Az alaplap tesztelték, hogy rendben van? - Programozható visszaállított megszakított vezérlő?

    Azt hiszem, jó lenne tisztán tartani itt!
    Ön nincs a józan ész, és nem a személyiség.
    Ha ez a post comment két vagy több alkalommal úgy gondolja, rohant, hogy segítsen valaki?
    Dátum viitoate hozzászóláshoz témában olyan közel, mint a problémát.
    Nem látod, hogy ha tegye ezt a kérdést, hogy egy bemutató nem kapcsolódó nem hagyták figyelmen kívül.
    Dátum viitoate hozzászóláshoz témában a lehető legközelebb.

  • Anderson: Cristi, kérem, segítsen nekem, ha akar, és ha tudsz, természetesen, mit jelent ez, hogy nem találok választ ezekre? Cristi vagy Adrian kérdésem: - Mit jelent az INT 19h rendszerbetöltő hiba? - Az NMI le van tiltva. A bekapcsolási késleltetés elindul. Az inicializáló kód ellenőrző összegének ellenőrzése? - INT 19H indítási kísérlet. Az alaplap tesztelték, hogy rendben van? - Programozható visszaállított megszakított vezérlő?

    valahogy írtál ----- futtatta ---- msconfig és átment a beállításokon? Az indulást értem
    vagy a BIOS, ahogy belépett valahová, és akkor még nem valósult
    tanácsom az ön számára ----- a bios-ban ----- menjen vissza a főbeállításokhoz (alap)
    apropó milyen operációs rendszer van telepítve a PC-n?

  • Oktav: FaqTak de hol van a szabály, hogy meg kell írni csak most véleményezzék a téma ... ..

    Igen, van ilyen szabály itt nálunk. Talán nem írott szabály, hogy még egy személyhez fűződő ész és az oktatás.
    Ezt a megjegyzésekben és más alkalmakban is vitattuk. Tudom, hogy sok ember mentalitása olyan, mint "Nem érdekel, nem a webhelyemről szól, csak azt akarom, hogy a problémám megoldódjon"

  • Jártam egyszerűen azok néhány hibakódok diagosticate kártyát diagnosztikai PC és úgy gondoltam, talán tudja, hogy mit jelent, mivel a kézikönyv nem ír, mi jön a hiba, hogy végigvezeti Önt, sem a Google talál nagy sajttal. Ez minden, amit tudsz, ha nem. I post itt, mert segítségre van szüksége, mert különben tegye a tutorial a 2008, de gyorsan ugrik.

  • Adrian GududIgen, van ilyen szabály itt nálunk. Talán nem írott szabály, hogy még egy személyhez fűződő ész és az oktatás. Azt is állította, hogy a megjegyzéseket más alkalmakkor. Tudom, hogy a mentalitás sok, mint a "Nem érdekel, hogy nem az én oldalamon, én csak azt szeretném látni a problémát megoldani"

    Adrian, nem erről van szó. Ha felteszel egy kérdést, egy bemutató legrégebbi 90% esélye Ön nem raspunda.Asa lenne az egyetlen megoldás.

  • Ontop Nagyon, nagyon hasznos tutorial.
    Offtopic: meg tudod csinálni egy bemutató, amelyben telefon.De szerver példány, hogy a szerver eléréséhez meg a PC-ről mutatják az időt (vett az interneten), idő, dátum, híreket stb vagy egy játék szerver.

  • Adriannak, mint a webhelynek nincs írásbeli szabálya, ez egy fiktív szabály, és ennek eredményeként nem a szabály ......

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.