Hogyan tudjuk, hogy a desktop e-maileket a Gmail Mozilla Thunderbird-videó bemutató

Ebben a videóban bemutató, akkor töltse le és telepítse a programot, hogy hozhat nekünk e-mailt az asztalon, és azt a szintet, amit segíthet olvasni egy e-mailt, anélkül, hogy csatlakozik az internethez.

Gondolj talán 2-3 e-mail, és akkor nem lesz kénytelen csatlakozni egyes kiszolgáló, amely kezeli a Mozilla Thunderbird, és hogy minden e-mail a szinteket az asztalon.

Ha van egy e-mail a Gmail egyezik kesztyű, de elmondhatom, ugyanezt ha egy Yahoomail számla ami sajnos nem túl kompatibilis, és lehet, hogy néhány probléma.

Ha azt szeretné, hogy az e-mail megbízhatóan és egészséges, és hogy foglalja le a helyet, hogy 7 Giga javasoljuk, hogy használja, vagy hozzon létre egy fiókot a Gmail.

A helyszínen található a video oktatóanyagokat, hogy mutassa meg, hogyan lehet egy e-mail az esetre, ha nem tudom.

Bogdan Pelu

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (73)

  • bl A Yahoo egy privát levelező kliens adik fizetéssel. Most már rendelkezik hirdetési e-mail fiókkal, ahogy mondják ... ez nem egy ingyenes levelező kliens ... látta, hogy ha yahoo levelekre szeretne frissíteni, akkor fizetsz, és egyszerűen nem kötöttek szerződést vagy megállapodást a mozillával. lehetővé teszi, hogy 10 MB-nál nagyobb fájlokat küldjön levélben, és 10 MB-os fájlokat sem küldhet. Tehát a Mozilla szoftvereket, keresőmotorokat, a tunderbird-t ingyen gyárt, a Gmail pedig továbbra is ingyenes. Nem számít, miért és hogyan? használd őket érdemes nekem van 2 fiókom a Gmailben, és a Gmailben van egyfajta messenger is, de ez a neve Google Talk, amelyen keresztül küldhetsz fájlokat, amelyeket használhatsz az interneten, betehetsz avatart, csakúgy, mint a yahoo messenger, és mi az áru a Google Talkban fizesse a nyakára a hirdetést, mint a yahoo-ból, ahol folyamatosan le kell rontania a dobozt azzal a hirdetéssel, amelyben r Mindig reklámokat és gyakran idegesítő képeket használ. A Google beszélgetés hasznos és könnyen használható.

  • És mindezt. Adrian
    Számít, hogy mit és hogyan vetted észre, hogy nem tudok most kilép 3 címek nemrég, és így akartam tudni, hogyan treaaba.
    Úgy értem, tudom, hogy mivel a kockázat nem kompatibilis yahoo eltévedni az úton egy pár e-mailt?

  • Testvér, a tunderbird nem kompatibilis a Yahoo-val, de a google bármelyik e-mailt küldhet a yahoo-nak és fordítva! Nem érted, hogy még a POP protokoll beállítására sincs lehetőséged, hogy beállítsd a tunderbirddel! mert a yahoo verziója, amely van, nem profi! ez egy ingyenes, adj neki egy opciót, és meglátod a k-t, ha el akarsz menni a levélbe, plusz havonta 19 dollárt kell adnod, és 15 szűrő helyett 50-nél nem lesz reklám, mivel most mindenféle banner Flash-hirdetésekkel stb., és a fájlok küldéséhez szükséges betöltési hely 10-gyel növekszik a yahoo-n lévő ingyenesen. Ha 10 20 MB-ot használ, ha levelet és postai fiókot vásárol, ráadásul 7 MB-os nagy sajt lesz, míg a goolge-on 3G-vel rendelkezik, és növekszik mindig ... Mi van, ha 1 yahoo számlád van? készíthet még 2-et vagy XNUMX-t a Gmail-ben a google-ból! nem látta az oktatóanyagban, hogy a Gmailben van néhány beállítás a POP protokoll típusához: bla bla, a yahoo-nál, nincs ilyen típusú protokollja, és emiatt nem lehet a tunderbird használatával a yahoo-n konfigurálhatja azt a POP protokollt csak a levelek pluszra, de pénzzel ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.