Hogyan lehet helyreállítani a törölt e-maileket a Yahoo Mail fiókból - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai video oktatóanyagban együtt megtanuljuk, hogyan lehet visszaállítani egy e-mailt a Yahoo-fiókjából, ha azt tévesen törölték. Ha már használ Yahoo e-mail fiókot, akkor minden bizonnyal nem egyszer, hanem többször is történt veled, hogy töröljön 1 fontos e-mailt az Ön számára. Szerencsére nekünk, ha törölünk egy e-mailt a Beérkező levelek mappából, az a Kukába kerül. A Kuka mappa viszont kiüríthető, ha rákattint a jobb oldalon lévő "Üres" gombra. Ha e-mailünket innen töröltük, akkor továbbra is van esélyünk arra, hogy helyreállítsuk. A Yahoo ügyfeleinek olyan űrlapot biztosít, amelyen keresztül kitöltése után mindent megtesznek a törölt levelek visszaállításához. Senki sem garantálja Önnek, még a Yahoo-nak sem, hogy a helyreállítás esélye 100% lesz, de ha ez egy nagyon fontos e-mail, akkor érdemes megpróbálni helyreállítani!
Mindössze annyit kell tennie, hogy a behajtás iránti kérelem az alábbi linkre:

http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/yahoomail/basics/basics-01.html

Miután rákattint a linkre, akkor arra kérjük, hogy olvassa el a szöveget az oldalon. Ha nem tud angolul, akkor az oldal fordítását segítségével Google Translate amit meg is tettünk egy videotutorial.
De legyen óvatos, ha rákattint a kitöltendő fórumra, mert ez különbözik, ha a Yahoo Mail New vagy a Yahoo Mail Classic alkalmazást használja. Az űrlap kitöltése után azt tanácsolom, hogy tegyük fel a kérdést: "Hogyan lehet kapcsolatba lépni Önnel?" (hogyan lehet Önnel kapcsolatba lépni?), hogy kitöltsön egy másik e-mail címet, amely nem rendelkezik, ahonnan vissza szeretné állítani az e-mailt.
De jobb, ha nem hagyjuk, hogy hosszabb és nézni együtt pontosan milyen lépéseket kell visszaállítani e-maileket a Yahoo mezőbe.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Gratulálunk a "Yahoo" embereinek azért, hogy ilyen dologgal rendelkeznek, ami nem tetszik, mert nem tudsz 24 órán belül visszaállítani egy e-mailt.
    BRAVO-a bemutató, akkor várom, hogy új és hasznos útmutatókat.

  • Adrian tudna csinálni egy bemutatót, vagy magyarázza el nekem> hogyan tilthatom le a csevegést a Yahoo Mail-ben? Valahogy idegesítő, ha be akarsz jutni a levelekbe, és mindenki rád ugrik.

  • @ Alex Baies két módszer áll rendelkezésre:
    1. Állítsa a csevegést "láthatatlannak", és minden alkalommal, amikor belép a Yahoo Mailbe, láthatatlanul bejelentkezik
    2. Adja meg a "Kijelentkezés a csevegésből" lehetőséget, és amikor legközelebb belép a Yahoo Mailbe, a csevegés nem nyílik meg, akkor "Offline" lesz.

  • Szia. Bocsánatot kérlek, hogy itt küldtem feladást, de van egy problémám: tiszta kaspersky vírusömet kapok, és valamilyen PDM-et észlel. Keylogger - kernelmemória-javítás (és megjelenik a híres kék képernyő ... valami betölti és újraindul) elmondhatja, hogyan meg tudom oldani?
    ps: ez történik velem (kék képernyő) elhagyásakor a játék

    • dan: Hello. Sajnálom, hogy tegye ide, de van egy probléma: Van Kaspersky Antivirus tiszta és észlelni valamit PDM.Keylogger - kernel patch memória (és a híres kék képernyő ... loading valamit, és újraindul) tudja megmondani, hogyan lehet megoldani ?
      ps: ez történik velem (kék képernyő) elhagyásakor a játék  
      ................
      Olvassa el ..kattintson ide...kattintson ide
      ..........................

      • vanessa:
          

        Jól működjön, és kerülje el az ilyen webhelyek benyújtását! Az egyik a kaspersky számára rendben van, de a másiknak ... nincs hozzászólás! Nem hiszem, hogy utalna ránk. Ha nem veszi figyelembe azt, hogy miért kértem fent, spam lesz kap ... bocs

        • Adrian:
          Jót és ne hivatkozásokat oldalak, mint, hogy az! A Kaspersky rendben van, de a másik ... no comment! Nem hiszem, hogy van-e utalás a számunkra. Ha figyelembe veszik, amit kérdeztem fentebb, kapok a spam ... sajnálom  
          .........
          Ja, rendben ... bocs :)

      • vanessa:  

        Már olvastam, de szerettem volna tudni a véleményét, ha felmerült ez a probléma ... ha van valaki, akinek volt ez a problémája, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: vs94bd@gmail.com MS!

  • Azt szeretnénk, hogy a bemutató megmutatja, hogyan tudunk átirányítani e-maileket az egyik számláról a másikra. pl Azt akarom, hogy e-maileket, hogy jöjjön a Yahoo, hogy figyelembe irányítva egy Gmail.

    • kosmynmdc: Azt akarom, hogy a bemutató megmutatja, hogyan tudunk átirányítani e-maileket az egyik számláról a másikra. pl Azt akarom, hogy e-maileket, hogy jöjjön a Yahoo, hogy figyelembe irányítva egy Gmail.  

      A Yahoo ingyenes fiókkal nem lehetséges, ahogy látta, bemutattam annak beállításait, és ehhez semmi sincs kapcsolódó. A Forword beállításaiban látta, hogy egyértelműen meg van írva, hogy a megfelelő opciók csak a Mail Plusnél érvényesek és aktívak, ha fizetett, havonta 20 dollár, mintha ... De a Gmail segítségével a Gmail e-maileit másikra fogadhatja. Gmail vagy Yahoo fiók.

  • helló .... ki tudja, hogyan lehet kérést tenni a Yahoo Messengerhez ... Két nagyon fontos azonosítót szeretnék ajánlani ... :( kérlek, ki tud nekem segíteni?

    • zapacita: Jó .... akik tudják, hogyan kell a kérelmet a yahoo messenger ... Én rcumerez 2 ids nagyon fontos ... kérem, aki tud nekem segíteni?  

      Yahoo nem veszi figyelembe, hogy az ingyenes számla és használata nem jelent semmit. Nem csak, hogy az ilyen döntések. Nincs esélye, hogy visszaszerezze az azonosítóját, akkor nem is olvassa az e-mailt. Gondolj bele, hány milliárd felhasználó csak akkor használja a Yahoo, azt hiszed, hogy törődnek 1 egyedül? Vagy mondani, hogy mind a hibás Plateaus nem tudtad, hogy megvédje magát, és vegye be a biztonsági intézkedéseket. Jelölje egy dobozban, hogy hozza létre a fiókot a szerződési feltételeket, akkor citito, hogy mit mond?

  • Láttam az oktatóprogramot, és ez hasznos, az a probléma, hogy nem tudom, mit tegyek a yahoo által küldött levelekkel. Számos hivatkozás segíti a frissítést, a firefox / explorer frissítését és egy a vendégszobába, de ott fiókra és jelszóra van szükség. Nem tudom, mi ez a jelmondat, megpróbáltam a yahoomailhoz használt jelszóval, és ez nem működik. Nem igazán tudom, mit tegyek és hogyan állítsam vissza az üzeneteimet. Még azt sem tudom, hogy sikerült elveszítenem mindet, csak töröltem az állapotot, és bejelöltem a "nem engedjük, hogy mások láthassák a frissítéseimet" jelölést.

    • sikerült visszaállítani a fiók jelszavát? sajnos nem emlékszem a jelszót, de nem engedi elküldeni jelszótörlés alternatív véve, én kérdés megválaszolása a tartalékok, de ki emlékszik egy évvel ezelőtt? ? booo nem tudja, mit kell tennie sa.mi helyre tudja állítani a régi id: (((, és nem tudtam, hogy filmuletzul, és nincs kapcsolat http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/yahoomail/basics/basics-01.html ne írja le nekem ... SEGÍTSÉG ADRIÁN kaphatom-e a privát leveledet, vagy el tudod magyarázni nekem, mit kell tennem, kedvesét ???

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.