Hogyan nyomtathatja ki saját fényképeit fotópapírra a nyomtató segítségével - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben az oktatóanyagban megtanulom, hogyan nyomtassa ki saját fényképeit nagyon jó minőségű fotópapírra, így akár "néhány" képet is kinyomtathat, amelyet nem feltétlenül akarja, hogy mindenki láthasson egy laboratóriumban vagy egy fényképészeti központban. .
Szükségünk van néhány dologra, mindenekelőtt nyomtatóra és egy speciális patronra van szükség a fotónyomtatáshoz, ezt a patront a színes szín helyére helyezzük (legalábbis a HP esetében). A patron nélkül működik, de a színek nem lesznek 100% -ban tökéletes. Kicsi-nagy különbség van a színes patron és a fénykép színében. Végül, de nem utolsósorban szükségünk van fotópapírra is, ez egy speciális papír, még akkor is, ha "papírnak" hívják, a legcsekélyebben nem áll kapcsolatban a normál papírral, ez a fajta legjobb minőségű karton, az egyik lány nagyon fényes. Első pillantásra az a benyomásod van, hogy műanyagból készül, olyan finom, nem hiszem, hogy mikroszkóppal is megtalálsz cellulózrostokat.
Van többféle fotópapír, tapasztalatból tudom mondani, hogy azok a HP papír jó minőségű, a bemutató látni fogja két papír, az egyik a HP és a másik egy papír nincs neve, a különbség nagyon nagy, sőt ha a helyiség nem látható.
Miután elkészítettük a nyomtatót, és papírt tesz a tálcába, meg kell indítani a szoftvert. Én a bemutató hivatalos nyomtató szoftver (legfrissebb verzió a HP honlapján), ez ingyenes, és az úgynevezett HP Photosmart Essential. Talán majd egyéb szoftver használatára, attól függően, hogy mit nyomtató (Canon, Epson, Minolta xerox, stb.)
Amikor dolgozik szoftver legyen nagyon óvatos, van, hogy gondosan válassza ki a fotókat és a beállítások, a herceg kezdte egyszer már nem csinál. Jobb intézkedés kétszer vágott egyszer.
Várjuk, hogy a megjegyzések részben elmondja nekünk, mit tett, hogyan alakultak ki a fényképei ...
Sok szerencsét!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

  • Szia Cristi! Elnézést kérlek, hogy itt tettem fel kérdésemet. Az utolsó előtti bemutatóval kapcsolatban htc kívánságom van, és nem találom az óramű javítását. Találtam egyet, de img formátumban ... és nem hiszem, hogy jó. Szeretném tudni, hogy meg tudja-e mondani nekem, hol találok a clockwokmodot, vagy akár linket is.
    Nagyon köszönöm, és kérem, még egyszer elnézést, hogy post itt.

  • Cristi, van egy nyomtató HP PSC 1310 / 1315, hogy hozza gyönyörű a papírra, mint Daia 4X6 kicsit olyan, mint azok a régi szabvány méret, ha van a fejedben. Ki egészen OK, és én nem jó minőségű papírra, de ez elég jó, színe kék tartály sárga és így az Auchan, Real, stb Minden olyan fényes SCART ha dörzsölje rajta az ujját.
    Gyönyörű farkas plusz !!! HP nyomtatók a legjobb, de ha a LaserJet lenne még rendkívüli képeket.

  • Cristi jó tutorial, mint minden, amit mi tanultunk tőlük. Azt mondta a bemutató, hogy vannak speciális nyomtatóhoz
    nyomtatni közvetlenül CD és olvastam valamit a neten erről, és hogy a CD különleges. (láttam, hogy a bemutató
    Régebbi tiéd, hogy minden, amit tettél, hogy a nyomtatás közvetlenül CD nyomtató, de nem a DVD-ROM egység
    Speciális színes kép nem jön ki, jön a különböző árnyalatú függ CD) .Mivel akkor safaceti, mint egy sor tutorials
    róla. Vettem egy DVD-re, hogy a nagy a 8 Gb manapság a könyvtár másolása DVD körülbelül GB és nem 7
    írjon semmit, ez egyfajta fólia rajta. Azt hiszem, ez az egyik, hogy van nyomtatva, vagy akkor kibír rajta ???
    Olvastam néhány fórumok is kibír, de úgy kell minden CD, DVD és speciális fotópapír és a matrica cikkünkben VZ
    mint két CD A4 vágni a formátumot, és kérjük, ha teheti tutorials esta minket, és elmagyarázza, mi cumeste
    ezek CD.DVD-uricare bot, és, hogy a nyomtatás, és a borítóján DVD érdekes lenne útmutatók.
    Bocs, ha unatkozni benneteket hosszú megjegyzést. köszönöm

    • Kép kinyomtatása CD / DVD először kell egy DVD-RW, amely támogatja a LightScribe technológiát, és a CD / DVD ceva.Cel annyira speciális, hogy vásárolt egy fehér levél s lehet, hogy jó nem tudom, de a biztonság kedvéért jobb, ha megy a bolt, és nézd meg ott a CD / DVD különleges a munkát.

  • Cristi jó tutorial, mint minden, amit mi tanultunk tőlük. Azt mondta a bemutató, hogy vannak speciális nyomtatóhoz
    nyomtatni közvetlenül CD és olvastam valamit a neten erről, és hogy a CD különleges. (láttam, hogy a bemutató
    Régebbi tiéd, hogy minden, amit tettél, hogy a nyomtatás közvetlenül CD nyomtató, de nem a DVD-ROM egység
    Speciális színes kép nem jön ki, jön a különböző árnyalatú függ CD) .A akarsz, ha tudod, hogy magad egy sor tutorials
    róla. Vettem egy DVD-re, hogy a nagy a 8 Gb manapság a könyvtár másolása DVD körülbelül GB és nem 7
    írjon semmit, ez egy fajta fehér fólia rajta. Azt hiszem, ez az egyik, hogy van nyomtatva, vagy akkor kibír rajta ???
    Olvastam néhány fórumok is kibír, de úgy kell minden CD, DVD és speciális fotópapír és a matrica cikkünkben VZ
    két CD-ként vágva, különböző méretű A4 formátumban: "http://www.hartieautocolanta.ro/etichete-autocolante-pentru-cd.html"

    és kérjük, ha teheti tutorials esta minket, és elmagyarázza, mi ezek CD.DVD cumeste helyek, hogy ragad, és
    amely rá van nyomtatva, és a borítóján DVD érdekes lenne útmutatók.
    Bocs, ha unatkozni benneteket hosszú megjegyzést. köszönöm

  • Sorin: Nyomtatásához kép CD / DVD először kell egy DVD-RW, amely támogatja a LightScribe technológiát, és a CD / DVD ceva.Cel annyira speciális, hogy vásárolt egy fehér levél és az ember nem tudja, hogy jó legyen, de a biztonság kedvéért jobb, ha megy a bolt, és nézd meg ott a CD / DVD különleges a munkát.

    Köszönet Sorinnak a válaszért, de amennyire tudom, hogy a lightscribe technológia nem nyomtat színest, fekete-fehér, aranyat és különféle színárnyalatokat nyomtat, amelyek a DVD-vel rendelkeznek, vagy talán tévedek, plusz hogy szükség van egy speciális DVD-Rom meghajtóra. Arra gondoltam, amelyek matrica fotópapírral ragasztják a DVD-ket, mivel ez könnyebb lenne, nem gondolom, hogy szükség van egy speciális nyomtatóra, valószínűleg egy speciális patronra, amint azt Cristi mondta az oktatóanyagban, de nem tudom, mennyire jóak, láttam, hogy ez az eljárás Azok használják, akik esküvőken filmeznek. És ez a folyamat nyomtatja ki közvetlenül a DVD-t, de egy speciális nyomtatóval, és nagyon jól jön ki, azt hiszem, hogy a Taifasuri újság emberei használják ezt az eljárást, de nem vagyok biztos benne.

  • Sal,
    A nyomtató, amelyet néhány éven keresztül használtam (azt hiszem, kb. 4) képek és CD-k / DVD-k nyomtatásához (közvetlenül a felületre címkék nélkül), egy HP D5160.http://www.emag.ro/imprimanta-cu-jet-hp-photosmart-d5160-a4-q7091b/pd/ERL3MBBBM/ és fuctioneza tökéletes.
    A képekhez van egy speciális "szürke" kazetta a fénykép mellett, de kevesebbet használnak, mivel a fekete árnyalatokhoz (különösen a fekete-fehér fotóhoz) a tinta típusa a normál feketéhez képest.
    Irányított bemutató! Sok szerencsét!

  • Helló, egyszerű, rövid és lényegre méltó, jó bemutató, de mégis látok néhány problémát, és a daknak segítenél nekünk egy kicsit, nagyszerű lenne ... különösen a hp patronok meglehetősen drágák, és különösen a hp56 fekete hp57 szín 232 ron kre l -Használtam, és az újratöltésem nem működik nagyon jól, vagy ha jól működik, egyszer dolgozom, vagy max. 2 órán keresztül, miután újra meg kell vásárolnom k ​​folyamatosan szárad, és ilyen patronokkal fényképezni nem igazán érdemes megtenni max. 20 kiló múlva mennének, jó lenne, ha egy speciális útmutatót készítenek a fotókr nyomtatóról, hogy időben el tudja tartani a patront

  • sötét:
    Patron nélkül is nyomtathat, hogy külön ??

    Nem lehet, de a színek jönnek ki annyira jól lesz mesterséges bőrszín elég nehéz lemásolni nélkül speciális tinta.
    Húztam anélkül, hogy speciális patron és ki 8 jegyzet, míg a speciális kazetta egy fotó lábra 10 +.
    Nem szabad elfelejteni, hogy ez a patron tele van speciális tinta, amely alkalmas arra, hogy, hogy a fényes papírt.
    A legjobb eredmény érdekében hívja az eredeti patron, lehet használni a szórakozás és a normál patronokat.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.