Hogyan fogadhat Gmail-értesítéseket az asztalon a Google Chrome böngésző segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell aktiválni értesítések Gmail a Google Chrome, a közelmúltban bevezetett egy érdekes lehetőség, ezzel az új funkcióval kaphat instintare minden alkalommal, amikor új e-mail érkezik a Gmail számla.
Eddig ez csak úgy volt lehetséges a Google Eszköztár vagy bizonyos plugins böngészők Firefox, Chrome, Opera újra.
Aktiválása az érkezési értesítő e-mailek az új Gmail elég könnyen elkészíthető, akkor csak azt a beállítás aktiválásához Google Chrome böngésző, és lehetővé teszi az asztali értesítéseket a Gmail-fiók beállításait.
Mostantól értesítést kap, ha érkezik valami postaláda Gmailben dolgozni, nem hagyja abba ezeket a bejelentéseket kell a Google Chrome böngésző megnyitása és bejelentkezés a Gmail-fiókjába, akkor nem kell a böngészőjében a Gmail, amennyiben is működik, ha más oldalakon, vagy szörfözhet a böngésző hagyja a poszt.
A tesztek során azt vettem észre, hogy a bejelentéseket jön nagyon gyorsan, ha van egy fül megnyitásához Gmail általában nem kell tartani a böngésző nyitva gmail (csak bejelentkezett), de nem találtam semmit a vizsgálatok az esély ez azért van, mert a bejelentés szolgáltatás elindult, biztos vagyok benne, hogy hamarosan meg kell oldani.

UPDATE 6-02-2011

Ahhoz, hogy megvédje a beállításokat pontosan úgy, ahogy volt, az oktató meg kell használni a béta verzió a Google Chrome, a béta megtalálható a következő címen:
http://www.google.com/landing/chrome/beta/

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • Supeeeeeeer Supeeeeeer Még nem láttam az oktatóprogramot. Igen, szuperszem, nagyon szerettem volna ilyesmit. Jó Job Cristi !!!

  • Érdekes bemutató ... Mindenféle cucc érdekes lenne a Yahoo Messenger számára. És kérdés: Igaz-e az a hír, hogy a yahoo szeretne feladni ingyenes számlákat?

    • BGDÉrdekes ... Érdekes lenne tutuorialul mindenféle kérdéseket, mint, hogy a Yahoo Messenger. És a kérdés: Igaz, hogy a nettó pletykák, hogy a Yahoo szeretne feladni ingyenes számlák?  

  • Kattintottam a "kulcs" opciókra, de a bal oldalon nem látom a beállítások részt, ahol a motorháztető alatt találhatók. Mit kell tenni?

  • Sal Cristi
    Szeretnék kérdezni valamit, ami nem kapcsolódik a fatza.Asta tutotrialui ha tudja, és akkor dragutz választ.
    Hogy észre administaratorii Trakai használatakor RotioMaster és töltse fel hamis? Nincs más hatékonyabb módszer, amely által nem veszi észre ezt?
    Tudom, hogy ez nem helyes, de nem vagyok érdekelt.

    köszönöm

    • DragosSal Cristi
      Szeretnék kérdezni valamit, ami nem kapcsolódik a fatza.Asta tutotrialui ha tudja, és akkor dragutz választ.
      Hogy észre administaratorii Trakai használatakor RotioMaster és töltse fel hamis? Nincs más hatékonyabb módszer, amely által nem veszi észre ezt?
      Tudom, hogy ez nem helyes, de én intereseaza.Multumesc  

      Minden olyan szoftverhez, amely hitelesíti az internetet, van egy felhasználói ügynök, akivel azonosítja azt a felet, amelyhez csatlakozni kíván, és így tudják megtudni, hogy mi vagy mi keresztül kapcsolódik. Nem értem, miért „bántalmazza” magát egy magánkövetővel, amikor nagyon sok olyan nyilvános nyomkövető van, amelyre a vetőmag nem kötelező, és hidd el, mindent megtalál, amit akarsz, ne gondoljon úgy, mint egy admin a fájllistán, vagy - egy onloader feltöltő felveszi a bőrt és pénzt DVD-k vagy játékok vásárlására, csak azért, hogy azokat oda feltöltse. Minden, amit ott talál, nyilvános nyomkövetőkön talál.
      A másik ok, akkor veszi észre, feltöltés, hogy felfigyeljenek, tudják, azok korlátait, és ez könnyen megvalósítható, ha felmászott tetején annyi ilyen rövid idő alatt
      Ha vannak szabályok tiszteletben tartása, ha nem akar ülni egy mag, akkor miért nem használja saját követők és az állami?

  • Szia. Követtem a fej-farok útmutatót, elvégeztem azokat a beállításokat, amelyeket Cristi mutatott nekik, de ....... nem akarja, hogy az értesítés működjön. Próbaüzenetet küldtem a Yahoo-fiókomból, de nem akarja értesíteni, és nem tudom, miért. Egyébként az oktatóanyagok nagyon hasznosak. Köszönöm.

  • Nem szeretem a google chrome böngészőt :( talán gyors, de véleményem szerint napspa, én sem szeretem a felületet, nem szeretem sem a google chrome munkaeszközeit, semmit nem szeretek a krómtól.

  • Van egy kérdésem is: a Google Chrome melyik verzióját jeleníti meg az oktatóanyag, mert láttam, hogy az „Opciók” menübe való belépéskor új beállítások fül nyílt meg. -UP, és szeretem a liliomokat. Talán meg tudod magyarázni nekem, hogyan tudom megnyitni egy új lapot.

    • Augustin: Van egy verzió a Google Chrome intrebare.Ce látható ez a bemutató, mert láttam, hogy a menü eléréséhez "Options" új lapot nyit a Google Chrome setarile.La használt nekem egy ablakot nyit típus POP-UP és nuprea place.Poate meg tudja magyarázni, hogy hogyan tudok csinálni, hogy nyissa meg egy új lapot.  

      Cristi valószínűleg elfelejtette megemlíteni, hogy megmutatta azt alkalmazni kell a béta verzió a Google Chrome és a nem stabil változatát. Írj a Google Chrome béta, yes, és meg fogja találni a béta verzióját a böngésző.

  • Korrekció, a beállításokat a bemutató elérhető és stabil verzió a böngésző csak akkor jelenik meg a pop-up, és nem a fül.

    • AdrianGudus: Korrekció, a beállításokat a bemutató elérhető és stabil verzió a böngésző csak akkor jelenik meg a pop-up, és nem a fül.  

      Kösz srácok a Google elég gyorsan mozognak verzióra 9 voltam utoljára a google telepített verzió 6.

  • Nagyon hasznos bemutató ma.
    De van egy kérdés, hogy nem kapcsolódik a téma a tutorial be Önnek. A kérdésem a következő vettem egy videokártyát HIS Radeon HD 5450 processzor ATI és 1 GB RAM és miután telepítettem a vezető észrevette, hogy lehet használni, mint a hangkártyát (7.1) akkor hogyan csatlakoztassa az audio hozzá ? A VGA és HDMI és a DVI.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.