A számítógép kikapcsolása vagy újraindítása egyetlen kattintással egy parancsikonra - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató megmutatja, hogyan tudjuk megállítani vagy indítsa újra a PC-től a parancsikont az asztalon, kattintson duplán a parancsikonra, és készen áll a PC megáll parancsikon lesz rá csináljuk Shutdown.exe indít és bezárja, vagy indítsa újra a számítógépet azonnal vagy bizonyos idő is megjavítjuk.
Vezérlők a következők:
Shutdown:
shutdown -s -t 0
Újra kell indítani:
shutdown -r -t 0
For hibernáció:
shutdown -h -t 0
Ebben az esetben a "-t" azt az időtartamot jelenti, amíg a hazánkban "0" feladatok végrehajtása meg nem történik, azaz a parancs azonnal végrehajtásra kerül, a "-t 0" helyébe a "-t 60" léphet, és a számítógép újraindul, leáll vagy A hibernáció 60 másodperc alatt lép fel, használhatjuk a "-t" nélküli parancsot, majd a számítógép újraindul, leáll, vagy 30 másodperc alatt belép a hibernálási alapértelmezésbe.
Ezek a parancsok használhatók n-CMD vagy telnet nem szivárog a barátok, persze is kellett volna elkezdeni a szolgáltatás telnet.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (38)

  • Cristi kérem, mondja meg, és elrendelték, hogy hozzon létre egy parancsikont a Stendboy számítógép táska, vagy azt mondják, hogy nem tudják, plizz
    -s leállás

    • GepetoCristi kérem, mondja meg, és elrendelték, hogy hozzon létre egy parancsikont a Stendboy számítógép táska, vagy azt mondják, hogy nem tudják, plizz
      -s leállás  

      A képernyőn parancsikont készít, és a megjelenő mezőbe írja be pontosan a% windir% \ System32 \ rundll32.exe powrprof.dll, SetSuspendState parancsot. És ez az. Ha segít, akkor is elérheti a "http://www.5starsupport.com/xp-tips/startup-shutdown.htm#standby" linket

    • Cosmin: Hi! Nekem van egy probléma
      Én a Windows XP és az én sp2 jelenik eroare.Eroarea mellett
      http://screenshooter.net/8388538/ubnstuk
      Meg tudom csinálni, hogy megszabaduljon a ea.Tin mondani, hogy ha dao ok felett 5 másodperc újra meg újra megjelenik.  

      úgy néz ki, mint a erroarea okozza Acronis. Valahogy az alaplap a VIA chipset? Ha igen, a frissítés illesztőprogramokat. Menj az alaplap gyártó honlapján, és töltse le a legújabb alap driver VIA Chip Raid Set.

  • Kedves Cristi, figyeli a útmutatók körülbelül két hónap, talán azért, mert idősebb korban, akkor inkább azokat a ma működő Próbáltam létrehozni a parancsikont, de:
    1. -A "Írja be az elem helyét" mezőbe egy Tallózás gomb található
    2. A "Shortcut-s t0" beírása és a Next megnyomása után számomra megjelenik: A fájl nem található, és kész!
    Lehet, hogy fogalma sincs, mi folyik, és adj néhány tanácsot?
    Köszönöm, Tisztelettel A.Iacob

    • AdrianKedves Cristi, figyeli a útmutatók körülbelül két hónap, talán azért, mert idősebb korban, akkor inkább azokat a ma működő Próbáltam létrehozni a parancsikont, de:
      1.-box típusa "alatt az az elem helyét" egy Tallózás gombra
      2. utáni típus "Shortcut s t0" és kattintson a Tovább gombra, látom: A fille az nem található, és kész! Lehet, hogy tudja, mi történik, és adj néhány tanácsot? Köszönöm, Tisztelettel A.Iacob  

      Nézze meg, hogy van-e részletek a szövegben, tartsa tiszteletben a szóközöket, például: "shutdown -s -t 0", nem "shutdown-s-t0".

    • AdrianKedves Cristi, figyeli a útmutatók körülbelül két hónap, talán azért, mert idősebb korban, akkor inkább azokat a ma működő Próbáltam létrehozni a parancsikont, de:
      1.-box típusa "alatt az az elem helyét" egy Tallózás gombra
      2. utáni típus "Shortcut s t0" és kattintson a Tovább gombra, látom: A fille az nem található, és kész! Lehet, hogy tudja, mi történik, és adj néhány tanácsot? Köszönöm, Tisztelettel A.Iacob  

      Tiszteld a terek közötti betűk és számok, a megrendelések, és azokat fel a fenti szövegben bemutató ha olvasta. Csak meg kell venni a másolás / beillesztés. Ha nem tudod, hogyan kell csinálni egy copy / paste látni, hogy van egy bemutató róla. Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: video tutorial, hogyan kell használni: másolás, beillesztés, kivágás és törlése, belépsz, és megtalálja a tutorial.

  • Általában ábrán xp shutdown -s -t paranccsal futtatni 3600 a pc után balra egy órát, például ha azt szeretné, hogy hagyja el a lágy zene énekelni és szeretnék aludni: D Csak az a gond, hogy az én :( hangszóró bekapcsolva marad egész éjjel. és el kell törölni minden futási parancs shutdown -a. most a kérdés: nem létezik olyan módon, hogy lezárja a számítógép újraindítását követően az automatikus zenelejátszó ébred fel? és egy másik dolog magyarázni, hogy mi folyik kevés zsíron hibernálás és az alvó és akkor hagyja utorentu indult vetés, és amennyiben: hibernálás vagy aludni.

    • egasus08: Általában xp-ben parancsot adok a futtatás leállításakor -s -t 3600, hogy egy óra múlva kikapcsoljam a számítógépemet, például amikor el akarom hagyni a zenét a lejátszáshoz és elaludni akarok rajta: d az egyetlen probléma az, hogy- a hangszóróm egész éjjel marad. És hogy törölje, még mindig parancsot ad a futtatás leállítására. Most a kérdésem: nincs mód a számítógép kikapcsolására, majd a zenelejátszóval történő automatikus újraindítására, hogy felébreszthessünk? És még egy dolog, magyarázza el nekem többet arról, hogy mi történik a hibernációval és az alvással, és hogy mikor hagyhatom el a vetőmagot: hibernálás vagy alvás.  

      Ütemezheti a számítógép indítását, de rendelkeznie kell valamivel speciálisabb BIOS-tal, hogy ezt megtehesse, amennyire tudom, hogy rendelkeznie kell „ébresztés esemény” funkcióval (indítás / ébresztés esemény után)
      A számítógépet nem szabad hibernált állapotban vagy készenléti állapotban hagyni, és folytathatja a letöltést. Egy másik bemutatóban Cristi kollégám részletesen elmagyarázta, mi történik a hibernálás vagy készenléti állapotban. Megtalálhatja, ha beírja a jobb oldali keresőmezőbe a fekete szélén: "Energiabeállítások, teljesítmény, hatékonyság, alvás, leállítás, hibernálás a Windows 7-en", írja be, és megtalálja az oktatóprogramot. Amit mondták, az minden operációs rendszerre érvényes.

  • A Windows 7 esetében van egy eszköz, amely végrehajtja a shutdowh, restart és lock parancsokat. Ez szép és testreszabható. Ezt megpróbálom az xp-en, annak ellenére, hogy a távirányítót kapcsolom ki.

  • Szia, van egy kérdés, hogy off-topic, de majd tedd a facebook-on, DAK bánod elszámolási Musa valaki, és szeretné tudni, hogy ki is ő, lehet tanulni, hogy írja?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.