Hogyan lehet megtalálni és visszaszerezni az ellopott vagy elveszett Android mobiltelefont - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan lehet megtalálni, és visszaállítani a Android okostelefon, ha elveszíti, vagy ellopják. Egy okostelefon általában a vezeték nélküli antenna és a GPS-modult, a fejlesztők és a biztonsági cégek is gondoltam, hogy használja ezeket, hogy segítséget nyújtson a fogyasztónak, hogy megtalálja az okostelefon, ha ellopják, vagy elveszett. Az alkalmazás fogok beszélni ma, hogy pontosan mit jelent!
Amellett ez a funkció, hogy úgy gondolom nagyon fontos és hasznos alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy Lookout mentés fotót, Kapcsolatok és kéri. Funkciók, amelyek könnyen megvalósítható, és sokkal jobb, és más speciális alkalmazásokat.
Lookout app lehetővé teszi számunkra, korlátozott hozzáférést 14 3 nap funkciók, mint például a biztonságos webes böngészés (Biztonságos böngészés), a bejelentő minden alkalmazást telepíteni és kérdezzétek meg engedélyt továbbítására vagy személyes adatokhoz való hozzáférésre (Privacy Advisor ) hát a hívások, a fogadott (Hívás tartalék). Lejárta után 14 nap, meg kell vásárolni az alkalmazás továbbra is használja ezeket a funkciókat 3. Csodálatos dolog, hogy nem fogja megtalálni sok Android alkalmazásokat kínálnak egy próba (teljes felhasználói alkalmazás korlátozott ideig) a legtöbb ingyenesen vagy pénzzel tárgyalás nélkül.
Így tudjuk megtalálni a térképen Lookout okostelefon, ha van internet kapcsolat és a GPS aktív felügyeleti alkalmazás biztosít számunkra egy számlát, és a webes felületen, amely elérhető bármely eszközön egy böngésző, akkor hogy a parancs smartphone, bárhol is vagyunk, hogy készítsen egy hang hangos riasztást, hogy keresse meg a készülék könnyebb (mind új, hogy a smartphone és szeretné küldeni a parancsot a riasztás, van, hogy egy aktív kapcsolat Internet)
Ha veszünk támogatási kérelem tudunk adni a parancsot, elveszett vagy ellopott okostelefon törli az összes tartalmat adatot, vagy blokkolhatja, hogy az adatokat nem lehet hozzáférni.
Igaz, én nagyon ajánlom ezt app, ha csak az a lehetőség, hogy küldje el a, hogy adjon nekik egy hangos riasztás nagyon hasznos, ha megtaláljuk a házat szerkentyű. Én csak meghívni, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan is megtalálható és visszaszerezhető a smartphone Az elveszett vagy ellopták.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (99)

  • Gyönyörű bemutató :)
    Van egy kis nedumerire.Cum csinál moziba? Megpróbáltam, de látja Camtasia negru.Incerc megmutatom neki semmit, de egy barát nem.

    • Lehet, hogy capture kártya vagy tv tunner elkapni egy filmet az asztalon van?
      Az is segít nekem más kérdés.
      Szeretnék egy film vágásához, csak hogy maradjon a közepén?
      Pontosan olyan, mint a kép itt
      http://i54.tinypic.com/2zfq4nt.jpg és továbbra is csak a másik

      Avatar:
      Szép bemutató
      Van egy kis nedumerire.Cum csinál moziba? Megpróbáltam, de látja Camtasia negru.Incerc megmutatom neki semmit, de egy barát nem.

    • senckyz:
      Nagyon jó tutorialu de látod, hogy a telefonszámot, ahogy akarta rejteni azt a blur hatás ala minden, hogy )) A min ..........

      Mr. Adrian probléma orvoslása köszönöm információt.

  • érdekes bemutató, gratulálok, de vannak más programok is, amelyek aktiválhatják a riasztási funkciót, vagy a helyet egy SMS-sel (nem mindenki rendelkezik az internetkapcsolattal korlátlan telefonon).
    Gratulálok ismét a tutorial.

    • Robert:
      érdekes bemutató, gratulálok, de más programok is lehetővé functiade autóriasztó, vagy hely a szöveges üzenetet (nem mindenki rendelkezik internet képes a telefon. végtelen).
      Gratulálok ismét a tutorial.

      Nem feltétlenül kell aktiválva hagynia a mobilhálózatot. Ha elhagyja a vezeték nélküli kapcsolatot ... mostantól mindenkinek van vezeték nélküli otthona, nem is beszélve az ingyenes forró pontokról, hitelesítés nélkül sok helyen. aki ellopja, bármikor megkerülheti ezeket a forró pontokat, vagy miért nem, órákig "parkolhat" egy bevásárlóközpontban vagy a Mac Donalds-ban ingyenes wifi-vel. Ha ez megtörténik, azonnal ráveheti a kezét. A mobilháló nem olyan drága! Havonta 8 euróval (kissé tűnik) 500 MB Narancssárga előre fizetett forgalom van. Ha aktívan hagyja a mobilhálózatot (3G), és nem tesz semmit, akkor nem kell forgalmat fogyasztania a Gmail e-mailek rossz szinkronizálása miatt (ha új levelek vannak a szerveren) a értesítés és néhány szöveg, amely soha nem haladja meg az 1 MB-ot, de csak néhány KB-ot

      • Kirabolták a Samsung Galaxy S Advance-t, és nem aktiváltam semmit vezeték nélkül vagy a GPS-t, és szeretném tudni, ha a telefon IMEI-jével a dokumentumokat a rendõrséghez vitték, a rendõrség megtalálhatja azokat ... Válaszra várok.

    • Ghita:
      Hi Ady
      Van egy kérdés, a szoftver, hogyan keresse meg? Azt hiszem, a GPS?
      Mint ha ez azt jelenti, hogy a GPS csökken akkumulátor autonómia?

      GPS nem eszik sokat, csak akkor kell használni, ha az alkalmazások szükség elhelyezkedés, különben a GPS-modul Nani.
      Ha a tolvaj el akarja adni az ügyfélnek igazolnia kell, hogy működik-e.
      A hely sok szempontból, a GPS a legpontosabb, a másik út a mobiltelefon-hálózat (hiba több száz méter, a harmadik módszer a honosítás révén vezeték nélküli hálózatok (router).

    • Ghita:
      Hi Ady
      Van egy kérdés, a szoftver, hogyan keresse meg? Azt hiszem, a GPS?
      Mint ha ez azt jelenti, hogy a GPS csökken akkumulátor autonómia?

      Mint mondtam, a bemutató, hogy keresse meg és használja. Ne felejtsd el futtatni oktatóprogramok és a fej-farok.

      Mihai:
      Amit Adriane Android telefon?

      5000 alkalommal Mondtam, és bemutató okostelefon tegnap és egyéb oktatóanyagok. Van egy LG Optimus One P500

  • Lookout egy nagyon sikeres, de kár, hogy az akkumulátor telefonulului (LG P500) nem több, mint 2 nap akkor is, ha nem lógni vele, nem tudom, miért, de letölti nagyon gyors, ragaszkodni, hogy a töltő és egy óra múlva meg akkumulátor meghal és csapok.
    Ha hagyjuk az akkumulátort activated GSP hangzik pillanat.
    Azt hiszem, számíthatok az ujjaim az emberek, akik elhagyják a GPS engedélyezve!

    • Robert:
      GPS képes funkció nem mindig aktív (ha a kiválasztott program) csak akkor adja meg a keresés a honlapon. egyébként is hibernált állapotban van. és akkor is, ha az akkumulátor vége is kell feltölteni? hogy nem csak használja ki .

      GPS nem eszik sokat, csak akkor kell használni, ha az alkalmazások szükség elhelyezkedés, különben a GPS-modul Nani.

      FaraVirusi:
      Lookout egy nagyon sikeres, de kár, hogy az akkumulátor telefonulului (LG P500) nem több, mint 2 nap akkor is, ha nem lógni vele, nem tudom, miért, de letölti nagyon gyors, ragaszkodni, hogy a töltő és egy óra múlva meg akkumulátor meghal és csapok.
      Ha hagyjuk az akkumulátort activated GSP hangzik pillanat.
      Azt hiszem, számíthatok az ujjaim az emberek, akik elhagyják a GPS engedélyezve!

      Nem okostelefon nem több, mint két zle hacsak nem hosszabb akkumulátor, vagyis ha azt szeretnénk, a teljesítmény, vékony telefon, meg kell fizetni.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.