A Mac OS Snow Leopard kipróbálása a VMware-en - video bemutató

Helló barátaim, ebben a video oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan tesztelhetjük a Mac OS X operációs rendszert PC-jén, legyen az Windows XP, Vista vagy Windows 7. Azok számára, akik nem ismerik a Mac OS X operációs rendszert, az Apple fejlesztette ki. Ez az operációs rendszer előre telepítve van olyan termékekre, mint például a MacBook Air, a MacBook Pro stb. Ez egy operációs rendszer, amely csak az Apple-specifikus hardverekkel fog futni. És mégis, ha azt tervezi, hogy megvásárol egy ilyen operációs rendszert, és először ki akarja tesztelni, akkor a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan lehet ezt megtenni. A Mac OS X operációs rendszer teszteléséhez csupán egy "lejátszót" kell telepíteni, amely képes egy virtuális kép futtatására, és természetesen szükségünk van a virtuális képre az operációs rendszerrel is.
Majd van néhány hátránya, ha használjuk ezt a módszert, és utalok arra, hogy mi hangzik egyébként csinálunk mindent, amit akar.
Mac OS X ára nagyon jól a piacon, és főként előnyös azoknak, akik fideo szerkesztés, fotó, design. Egy operációs rendszer nagyon könnyen használható, nagyon intuitív és mégis nem olyan engedékeny a Windows, amikor a testre, személyre szabott és szélesebb körű beállításokat. Sajnos ez az operációs rendszer szenved hátránya: Mivel a Unix-alapú, nem sok játék áll a pálya platform. Összefoglalva, ha egy játékos, és szeretne vásárolni egy ilyen rendszer, azt lehet mondani, hogy nem a megfelelő platform. Másrészről, ha akarsz videoszerkesztő, profi fotó rendszer az ideális közeg is.
Abban a reményben, hogy sikerült felkelteni kíváncsiságát, hívlak benneteket, hogy kövesse végig videó bemutató!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Magnet link Mac OS képet a bemutató:

magnet:?xt=urn:btih:RAI34STV3FCBBXDEBJPGXGHDMASEGX6F

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (123)

    • Nem kell, hogy az Apple termék legyen ... Csak Intel processzorra van szüksége: D
      A MAC OS LEOPARD 10.09 telepítése PC-re probléma nélkül elvégezhető: D

  • Bravo Adrian, szép bemutató! Azt hiszem, ő az első a pipacsokról ?! vagy nem láttam az oldalon? van Mac barátja, de nekem bonyolultnak tűnik a Windowshoz képest. plusz tudom, hogy a játékok nem működnek nagyon jól :) igen, hallottam, hogy a mák újabb verzióiban is vannak újabb játékok. Mindent összevetve, ez olyan szép, mint ezekkel a hatásokkal!

  • BogdanHi! Érdekes bemutató, de ez lesz sokáig, amíg egy másik újdonsága hagyja az Apple termékeket.  

    Romániában vannak Iphone over iPhone (alma termék): P Az iPodokról nem is beszélve! Mac kevesebb ...

  • Igen, a Mac kedves, de kissé korlátozott mind a szoftverre, mind a hardverre ... Jobb, ha a Linuxot a mac és az alkalmazás témájával használom, ez a hatás a Linuxban is létezik, ha extra-kiegészítőket telepítünk. Köszönjük az oktatóprogramot.

    • GabiHogyan lehet letölteni és a kép ?? értem mit Magnet link ??  

      Nem tudom, mit mondhatok még, ha nem felejtette el az oktatóprogramot? Megmutatta, hogyan kell csinálni ...

  • Légy türelmes, és akkor is a letöltés elindításához, szeretnék kezdeni 3 másodperc? Várják több mágnes URI van jelölve.

  • Azok, akik nem megy a letöltés miatt rosszul tette beállítást teszi az ügyfél.

    Végezetül, ha nem működik, írja be az uTorrent, majd az Opciók, majd a Beállítások elemet, majd a bal egérgombbal kattintson a Kapcsolat elemre, és jelölje be az "UPnP port leképezésének engedélyezése" lehetőséget.
    Ezután kattintson a bal egérgombbal a BitTorrent elemre, és jelölje be az "Enable DHT Network" és az "Enable DHT for new Torrents" and "Enable Peer Exchange" elemet, majd kattintson az Apply és az OK gombra. Miután elvégezte ezeket a beállításokat, érdemes újraindítani az uTorrent-t, törölni a hozzáadott mágnest és újra hozzáadni.

  • drága, de sok dizájnnal és effektusokkal ...
    Van egy kérdésem: hogyan nincs vírus MacOS és a Windows. Valaki azt mondja, hogy én kimondott nem kell, hogy a hackerek nem alszik. Így vagyok?

    • vagy nincs esélye, hogy hozzon létre vírusok, hogy nagyon kevés ember használja, de ha lenne szükség, hogy hozzon létre, és a Windows telepíti a exe fájl minden, de látni a másik telepíti brawsere útmutatók, játékok stb mac

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.