Hogyan lehet gyorsabbá tenni a Mozilla Firefox böngészőt - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban együtt megtanuljuk, hogyan lehet optimalizálni és javítani a Firefox böngésző válaszidejét. A Firefoxról tudva, hogy ő a navigáció királya, és törvényt készít a böngésző piacán. Száz vagy talán több ezer kiegészítővel rendelkezik, amelyek sokkal könnyebbé teszik az életünket, metaforikus értelemben véve ez "tankmá" alakulhat. Minden eddig jó és gyönyörű. De a dolgok kissé eltérnek. Nem tudom, észrevette-e, hogy az elején bármelyik böngésző, amelyet telepítek, amikor "frissen" telepítve van, nagyon gyors és nagyon jól reagál, de az idő múlásával egyre nehezebbé válik, egyre inkább megnyílik és reagál. kemény. Miért?
Bármilyen böngésző idejű információk összegyűjtése, süti, addons, plug-inek, és így tovább. Azt, hogy mindenféle beállítást, hogy naponta böngészést, adatbázis böngésző is növekszik, információt az adatbázisból kezdett egyre több és itt azt hiszem minden felismeri csorbítása vagy lassítják a böngésző valami természetes és elkerülhetetlen.
Firefox lehet optimalizálni és javítani, azonban tudja, hogy a net mindenféle trükköket, hogy optimalizálja firefox, sokan egyenesen nevetséges és hazug. Azt javaslom, ma, hogy optimalizálja a Firefox böngésző, egyszerű és biztonságos egyszerre. Ez egy kis softulet nem igényel telepítést, és egyetlen kattintással optimalizálja a Firefox. Meg tudunk egy USB stick és elindította bármely számítógépen a Windows operációs rendszer. Optimalizálni tudjuk még egy hordozható Firefox, ha a tulajdonosa.
Milyen gyakran kell futtatni ezt softulet?
Nagymértékben függ az intenzitás a szörfözés. Ha navigálás hosszú ideig sok lapot, telepítését és eltávolítását bővítmények gyakran könyvjelzők gyakran futtatásakor ez a kis optimalizáló igény 1-2 alkalommal egy héten.

FIGYELEMMielőtt fut az optimalizálás softuletul győződjön meg arról, hogy a Firefox nem nyitott.

Remélem, élvezni ezt a bemutató, és hasznos lesz, mint én számomra. Arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial együtt.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • És én éppen akkor fedezte fel, körülbelül 10 napon még azt hittem, neki a jelenlegi és voi.Intr Sőt, azt is érezte a változás, annál jobb.

  • A Ccleanerben, a firefox / mozilla fül mellett található egy "adatbázis tömörítés" opció. Ülök és gondolkodom ... ugyanazt csinálja?

    • Ebben CCleaner, a jobb fülére Firefox / Mozilla, lehetőség van "tömörítjük adatbázis". Gondolok ugyanezt ... minden, amit csinál?  

      A CCleaner törli, tisztítja, hogy a "Compact Database" nem optimalizálja vagy tömöríti!

  • Hosszú ideig csak azt próbálja felgyorsítani a Firefox.Folosesc és SpeedyFox és FireTune.Am megállapította, hogy a problémák néhány addons és meg kellett addon-uri.Am letilt vagy eltávolít időkben, amikor a Firefox-ben kezdődő 15-17 másodperc. most indul 3-4 secunde.Cand SpeedyFox és FireTune nem ad eredményeket távolítani és újra a Firefox, műveletek teszik két luni.Nu tudni, hogy egy tutorial FireTune és talán jó lenne, és egy ilyen videotutorial.

  • Még nagyobb a "sebesség" a böngészőben :) Nagyon rendben van a kis szoftver, de szeretném megkérdezni Adrian-tól, hogy kipróbálhatod-e a Tweak Network Settings nevű mozilla ad_on-t, és talán érdemes megmutatni egy oktatóprogramot. természetesen a megváltozott beállításokkal) és nagyon elégedett vagyok vele.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.