Hogyan távirányító a uTorrent WebUI-through bemutató videó

Ebben a videóban bemutató fogunk beszélni peer-to-peer protokoll vagy p2p, kifejezetten a uTorrent fontos képviselője bittorrent technológia.

Nem a uTorrent alkalmazás is, de fogunk beszélni arról, hogyan tudjuk, hogy ez távolról (távvezérlés) az interneten keresztül, és a böngészőt.

Az ötlet a távirányító mindig érdekes és izgalmas, a mi esetünkben nem is kell túl nagy erőfeszítést, a telepítés gyerekjáték.

Meg kell letölteni WebUI (webes felhasználói felület) a cég állítja elő a híres Torrent kliens uTorrent, amely segít a uTorrent kliens.

A művelet nagyon egyszerű, és a hatás nagy, képzeljük el, az irodában a munkát, és úgy dönt, hogy töltse le a filmet, hogy éjszaka, hogy haza, meg arról, hogy nem tudja, mert a számítógép nem működik pc mint magán-és felügyelete a valaki lehet arra a következtetésre kell jutnunk haza, bár fáradt, és a letöltött.

Nos, most már nem kell csinálni, hogy azért, mert WebUI és uTorrent, amelyek ellenőrzik a PC uTorrent kliens szolgáltatás, amely már telepítve a számítógépre otthon, és filmek vagy zene lesz letölthető, ha kész hazaér a munkából.

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (50)

  • Kp.
    Úgy látom, hogy egy szakértő a parancssorban.
    Megmutattam, hogyan működik a Windows GUI, mert ha azt akarjuk, hogy a parancssorból azt jelenti, hogy menjen vissza az időben.
    Készen állsz arra, hogy dobja az egeret a kukába, és holnap csak a "parancssort" használja?
    Szeretnék őszinte választ!

  • kp Ez egy oktatóprogram, amellyel ellenőrizheti az otthoni számítógépedről való feltételezést, feltételezve, hogy Olaszországban vagy Spanyolországban van, és torrent segítségével szeretné letölteni otthoni számítógépét, amit akar! megértetted, hogy ez egy másik módja az oktatóanyag megnyitásának, és valószínűleg azt mondta, hogy a parancssorral ... Valószínűleg nem értette az oktatóprogramot!

  • Cristi, azt mondom, hogy a weboldal keresőmotorja nagyon jó, és azt javaslom, hogy hagyja így: az előfizető levelekkel kapcsolatban ... 3 nappal ezelőtt tettem a levelet, azt hiszem, nem kapok semmilyen levelet, bár azóta 2 új oktatóprogram került hozzáadásra, plusz megjegyzéseket, és nem kapott még egyszer e-mailt? vagy várom, hogy ezt figyelembe veszik? Jó napok telt el, mióta feliratkoztam!

  • igen, én kész vagyok használni, mint a parancssorban: d

    Adrian ha filozófus hallgat.

    Így ha okos, egész nap, és adj őszinte Adriane, hogy hány éves tapasztalattal rendelkezik az IT?

  • Adriane.
    Azt mutatják, hogy Ön előfizető, de nem erősítette meg, meg kellett, hogy jöjjön egy e-mailt, és adja meg a kapcsolat, hogy erősítse meg, ha biztos benne.
    Ez olyan, mint egy dupla ellenőrzést.
    Május és nézze meg a postafiókot, és ha nincs semmi, amit látni holnap.

  • kp nem mondtam, hogy okos vagyok! mit érzel alacsonyabban, ha így támadsz? Mondtam valami alacsonyabb értéket? vagy mi? Úgy gondolom, hogy filozófus lettél volna, ha most hallgatsz ... kérem, még mindig tudok azokról, akik telepítik a Windows-ot rád, tehát évek óta rendelkezik rajta, és fogalmam sincs, hogyan lehet formázni egy partíciót, talán tudod, igen, nem vagyok nagyon Hiszek azokban, akiknek éve van hátulban, ha azt mondom, hogy 23 éve van hátul, hiszel nekem? Meglátjuk? szóval nem nagyon érdekel az évek óta, és itt vagyunk egy virtuális környezetben, ahol bármit megtehetsz, amit te kapsz ... kérlek, nem tudom, hogyan kell pontosan írni ...

  • Cristi, 20 percenként megnézem, hogy teljes szívből 2 napig vártam e-mailt valakitől, és hidd el nekem, nincs e-mail tőled, tudom, hogy néz ki a megerősítő e-mail, amelyen keresztül rá kell kattintanom egy link annak biztosítása érdekében, hogy megtettem a kérést ... blah blah ismert az alakiságom, de semmi sem tőled sem a spamben, sem a beérkező levelekben

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.