Hogyan tegyük fel az uTorrent-t románul - video bemutató

A mai oktatóanyagban együtt tanuljuk meg, hogyan lehet lefordítani az uTorrent klienst román nyelvre. Az utóbbi időben sok embert láttam, akik az interneten kérdezték vagy keresték az "hogyan lehet uTorrentet adni románul" vagy "uTorrentet románul" szót. Annyit elárulhatok, hogy ez lehetséges és könnyen "megoldható", de az a "szörnyű", hogy sokaknak az az illúziója, hogy ennek az ügyfélnek a fordítása román nyelvre jobban megérti annak beállításait. Szeretném tudatni veled, hogy ez nem így van, sok rövidített kifejezés létezik, amelyek változatlanok maradnak akkor is, ha lefordítod az uTorrent-t, vannak olyan szakkifejezések, amelyek specifikusak az általa használt protokollok és kapcsolatok típusaira, és ha nem vagy technikásabb típus. Akkor sem fogja megérteni ezeket a kifejezéseket, ha lefordítja az ügyfelet. A fordítási folyamat a lehető legegyszerűbb. Beírjuk a Google-ba: uTorrent, írja be, majd kattintson az első eredményre. Az uTorrent hivatalos oldalán egyszer a bal felső sarokban található Letöltés szakaszra kattintunk. Felajánljuk, hogy letölthetünk néhány KB fájlt .lng (nyelvi csomag) kiterjesztéssel. A letöltés után ellenőrizzük, hogy az uTorrent ki van-e kapcsolva, és hogy kiléptünk-e belőle, ha jobb gombbal kattintunk a tálcán található zöld ikonra (az óra mellett), és kiválasztjuk az Exit lehetőséget. Ezután megnyitjuk a Sajátgépet, és fent a címsorban így írunk:

%AppData%\uTorrent

Nyomja meg az Enter és kapunk a Data mappát az Alkalmazások mappában a rendszer általában rejtve. Egyszer itt egyszerűen fogd és vidd a fájlt az asztalon, és dobjuk a Sajátgép ablakban, amikor keresse meg azt a mappát, Applications adatai uTorrent.
Elvégzése után ezeket a lépéseket csak elkezd a uTorrent majd kattintson az Opciók, majd Preferences maradt az ablakban megnyíló, a bal oldali oszlopban a bal gombbal, hogy jobb és a rész Általános Language: amikor Kattintson a jobb gombbal a nyíl mutat lefelé fogja látni, hogy most már több nyelven, amiből lehet választani, beleértve a román. Choice Kattintsunk az Alkalmaz, majd az OK ki uTorrent, és a következő alkalommal, amikor meglátod, hogy a kliens már román.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (43)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.