Hogyan lehet megelőzni a számítógépes fertőzést CD-kről, DVD-kről vagy USB-memóriakártyákról a Panda USB Vaccine segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan kell megvédeni a számítógépet szemben leginkább kiaknázott módszer megfertőzni a számítógépet. Pontosabban, ez a sebezhető funkció Auto Run (Windows XP) vagy az automatikus lejátszás (ahogy átkeresztelték a Windows Vista és 7) létezik-e bármilyen Windows operációs rendszer.
Tudjuk nagyon jól, hogy amikor helyezett USB-meghajtó, külső HDD-t vagy CD / DVD-játékok, filmek, zene és így tovább, köszöntötte egy ablak, amelyben kérik, hogy mit akarunk csinálni, vagy média tároló , intorodusa a számítógép.
Nos, azok, akik az informatika "fekete részével" foglalkoznak, nagyon jól tudják a Windows biztonsági rését, ezért arra gondoltak, hogy kihasználják azt, hogy megkönnyítsék a rosszindulatú programok terjesztését és futtatását.
Mint jól tudod, minden médiameghajtó vagy tárolóhely tartalmaz egy "autorun.inf" nevű fájlt. Ez a fájl általában rejtett, és csak akkor látható, ha a Windows beállítja a rejtett fájlok megjelenítését. Ez a fájl olyan adatokat tartalmaz, amelyek megmondják a Windows számára, hogy mit kell tennie, ha az adathordozót vagy a tároló egységet behelyezik a számítógépbe, és ennek a fájlnak köszönhetően a Windows különféle lehetőségeket kínál nekünk egy művelet elindításához. Ez az első fájl, amelyet a Windows olvassa, amikor adathordozót vagy tárolómeghajtót helyezünk be, és ha tartalmaz bizonyos műveleteket vagy indítási parancsokat, a Windows operációs rendszer elindítja azokat további "kérdések" feltevése nélkül.
A statisztikák azt mutatják, hogy ez a módszer a leggyakoribb terjedése, a kivitelezés és a számítógépes vírus, így meg kell, hogy néhány óvintézkedést a fertőzés megelőzése és terjedését.
A legtöbb biztonsági szoftver ma még ingyenes is, a lehetőséget, hogy vizsgálja azokat tároló eszköz vagy lemez kerül a PC
Néhány példa a szabad biztonsági szoftverek, hogy ezt a lehetőséget a következők:
AVG
avast
Ha a fent felsoroltaktól eltérő olyan biztonsági szoftvert használ, amely nem rendelkezik ilyen felügyelettel a számítógépbe behelyezett eszközökön, akkor kitöltheti ezt a hiányzó Panda USB Vaccine programot, egy kicsi szoftvert, amely lehetővé teszi a számítógép vakcinázását a nem kívánt fájlok végrehajtásának megakadályozása érdekében. a számítógépen. Mindez a szoftver lehetővé teszi a készülékbe behelyezett USB-meghajtók vakcinázását is. Miután egy USB-meghajtót vakcináztak, az "autorun.inf" fájlt bármely számítógépre lezárják, és az "autorun.inf" fájl eredeti állapotába nem állíthat vissza, csak az USB-meghajtó formázásával.
Ha egy USB stick oltották, amikor belép az egyetlen PC, akkor nem fogadja Automatikus futtatás és az automatikus lejátszás ablak (attól függően, hogy milyen operációs rendszert a PC a betétet stick), még Ha megadta a számítógép kibír Auto Run / Automatikus lejátszás engedélyezve
Igaz, és azon kaptam magam, abban a reményben, hogy a kíváncsiság, hívlak benneteket, hogy kövesse végig video tutorial.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (67)

  • kérlek mondd meg nekem, honnan szerezted ezt a témát a Windows 7 számára. Nagyon tetszik minden, kérlek

  • Nagyon jó ez a softulet (különösen azok számára, akik a botot adatátvitelre különböző helyeken), használja a körülbelül egy év, én 3 botok és minden blokkolt vírusok vett ITM, munkanélküliség etc.Dupa feltelepítettem ezt tudtam újra az érintett lágy botokat.
    Off topic: milyen verziójú win 7 van telepítve a PC-n, hogy nem a bemutató?
    Köszönjük!

    • alin44: Azt hiszem, hogy nekem legyen szíves, ahol van, hogy a Windows Thema 7imi szeretem annyira szépen kérlek  

      Megy, és írja a keresőmezőbe, a fekete margó jobb felső sarkában: hogyan telepítsen témákat a Windows 7-re, és ott megtalálja a témám, amit már ...

      sailorriverNagyon jó ez a softulet (különösen azok számára, akik a botot adatátvitelre különböző helyeken), használja a körülbelül egy év, én 3 botok és minden blokkolt vírusok vett ITM, telepítettem munkanélküliség etc.Dupa tudtam újra ez a puha botok érinti.
      Off topic: milyen verziójú win 7 van telepítve a PC-n, hogy nem a bemutató?
      Köszönjük!  

      Windows Enterprise 7 őket ingyenesen letölthető.

  • Adrian, mint a téma neve azt jelenti, az ikonok, a teljes témát, és tudom, hogy ez hasznos?

  • Kapcsolni az automatikus futtatás funkció a Windows XP Professional vagy Home megmutattuk ITT 3 módszerek (kattintson a szó itt piros)

    Kapcsolni az automatikus futtatás funkció (új nevén automatikus lejátszás a Vista és 7) a Windows Vista vagy a 7 click ITT (Kattintson a szó itt piros)

  • És a Windows XP, van egy ilyen kis program. Vagy inkább érdekel manuális módja, hogy megszabaduljunk az autorun. BAFTA!

    • florinÉs a Windows XP, van egy ilyen kis program. Vagy inkább érdekel manuális módja, hogy megszabaduljunk az autorun. BAFTA!  

      Az oktatóprogramban bemutatott szoftver XP-n is működik, mivel nem fogalmaztam meg róla semmit, nem világos? Ha a Panda USB Vaccine csak 7-en futott, adja meg ezt. Nem kell kipróbálnia az egér egérét ... valakinek kifejezetten el kell mondania, ha XP-n működik, vagy sem? mit csinálsz a számítógépekkel? mire használja őket?

      Kapcsolni az automatikus futtatás a Windows XP megjelenését ITT 3 módszerek (kattintson a szó itt piros)

      Kapcsolni az automatikus futtatás (Automatikus lejátszás redenumtit a Windows Vista és 7) click ITT

    • florinÉs a Windows XP, van egy ilyen kis program. Vagy inkább érdekel manuális módja, hogy megszabaduljunk az autorun. BAFTA!  

      Engedélyezése / tiltása Autorun
      Hogyan engedélyezése / letiltása Autorun (Windows 95 / 98 / Me)

      Kapcsolódás a Rendszer tulajdonságai párbeszédablak. A kezelőpanel: My Computer: Tulajdonságok vagy Explorer: My Computer: Tulajdonságok.

      Válassza ki az Eszközkezelő fülre.

      Válassza ki a CD-ROM mappa.

      Válassza ki a bejegyzést a CD-ROM meghajtó.

      Válassza ki a Tulajdonságok.

      Kattintson a Beállítások fülre.

      Kapcsolja be vagy ki az Auto insert notification opciót.

      Az OK gombot.

      Válassza az OK
      Hogyan engedélyezése / letiltása Autorun (Windows NT / 2000)

      Indítsd el a regedit (regedt32.exe).

      Ugrás a HKEY_LOCAL_MACHINE / System / CurrentControlSet / Services / cdrom.

      Szerkessze az Autorun értékét '1' -re az automatikus feloldás engedélyezéséhez, és '0' -ra az automatikus futtatás letiltásához.

      Bezár RegEdit

      Hogyan engedélyezése / letiltása Autorun (Windows XP)

      Nyissa meg a Windows Intézőt a Windows + "e" gomb megnyomásával.

      Kattintson a jobb gombbal a kívánt CD-ROM-ot, és válassza ki a Tulajdonságok menüpontot.

      Válassza ki az Automatikus lejátszás fülre.

      Válassza ki az elemeket a legördülő listából, és az elvégzendő művelethez válassza az "Nincs intézkedés" elemet az automatikus futtatás letiltásához, vagy válassza a megfelelő műveletet, ha engedélyezi az automatikus futtatást.

      Az OK gombot.

  • Körülbelül háromszor volt a vírus a boton ... Win3 trójai, hátsó ajtó stb
    De automatikusan észleli a Microsoft Security Essentials. Ez egy jó ötlet, de én nem szeretem, mert én már megszoktam, hogy "auto play" (ahogy írva a Windows 7 román) adhat közvetlen telepítés, fényképeket, játszani WMP az audio / video CD, DVD és így tovább

  • Hé, én tudom, hogy nem a megfelelő hely, hogy kérdezni valamit, de próbáltam Önnel a kapcsolatot, és mikor nyomja meg a küldés gombot (kapcsolat részben) Én meg két nyíl, hogy tartsa forog, és nem tudom azt mondani, hogy az üzenetet küldte, hogy jó .. Lenne egy kérdésem: Tudod, ha meg tudod változtatni a felbontást iGO primo, My Way, vagy MOTONAV (Android), hogy teljes képernyőn felbontása 1024 / 600, hogy a Samsung Galaxy Tab, tudom, hogy eltávolították a program felbontás olyan magas, és azt gondoltam, hogy nem lehet megváltoztatni a program? Köszönöm, szép napot.

    • DorinelHi adrian mint Thema nevezik az ikonok? Szeretem szépen kérlek  

      az ikonitól származó téma ugyanaz a téma, mint a szokásos abban a mappában, ahol 2 dll van, és egy olvasás, ahol azt mondja, hogyan kell telepíteni, a mappában van azzal a témával, amelyet letöltöttek a google-tól első vagy második, azaz Seven Max Clear Live Black

  • Ha van AVG 2011, még mindig szükségem van erre a PANDA USB VACCINE programra
    a korszak USB-jének szakaszát a számítógép vírusává vált, de az AVG az ubdetekkel napjainkra automatikusan törölte a vírusokat, amelyeket nem tartok karanténban, és figyelmeztetett engem, hogy az usb fertőzött és nem engedte, hogy az USB-t használjam, kivéve a formátum

  • Elfelejtettem megemlíteni, hogy a Windows XP és a Windows NETBOOK azonos víruskereső AVG 7 2011

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.