Hogyan indíthatjuk el a számítógépet az egérrel, vagy beírhatunk egy jelszót a billentyűzeten - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben az oktatóanyagban együtt megtanuljuk, hogyan indíthatjuk el a számítógépet csak az egér vagy a billentyűzet használatával anélkül, hogy meg kellene nyomnunk a Bekapcsolás (Bekapcsolás) gombot. Valószínűleg sokan vannak kisgyermekek, akik játék közben úgy érintik meg, hogy megértsék, mit csinálnak, a számítógép újraindításának vagy bekapcsolásának gombját, miközben dolgozik. Nyilvánvaló, hogy ha ez történik, akkor a munka elveszik, ha a számítógép hirtelen újraindul vagy leáll, anélkül, hogy először mentené a dolgozott dokumentumokat. Vagy előfordulhat, hogy gyermekei vannak, akik túlságosan számítógép-függõek, és korlátozni akarják a hozzáférést. Ezt megteheti egy jelszó megadásával, így a számítógép csak akkor indul el, ha helyesen gépelte be a jelszót a billentyűzeten, és a gyermek csak akkor fér hozzá a számítógéphez, amikor csak akarja. Ha a fent említett helyzetek bármelyikében találja magát, és végrehajtani akarja ezeket a lehetőségeket, csak annyit kell tennie, hogy megnézte ezt a videót. Csak annyit kell tennie, hogy újraindítja a számítógépet, és a Törlés vagy a Del billentyű megnyomásával lépjen be a BIOS-ba. Tekintettel arra, hogy a számítógépet a földön kell tartani, sokkal közelebb van és elérhető a kicsik számára, elkerülhetetlenül előfordul, hogy újraindul a számítógéppel, miközben dolgozik valami, és ha visszatér egy rövid szünet után, meg fog lepődni. hogy a munkája vagy a dokumentum, amelyen dolgoztál, már nem az Ön által hagyott állapotban van, és a nyitott szoftver már nincs az asztalon, vagy a beszélgetés, amelyben részt vett, eltűnt. Tehát, ha el akarja kerülni az ilyen „katasztrófákat”, és végre kell hajtania ezeket a lehetőségeket, felkérjük Önt, hogy együtt nézzék meg ezt a video oktatóanyagot. Találkozzon a megjegyzés részben olyan felhasználóval, akinek van problémája, és segíthetsz neki, ne habozzon, tedd ezt, csak így javíthatjuk ezt a helyet, találkozunk a megjegyzés részben!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (96)

    • paul: De ha be egy ilyen lehetőség, akkor is elindíthatja a számítógépet, és a gombot?  

      Próbáld ki, és látni, nem ugrik semmit a levegőben. így megtudja magamnak!

    • paul: De ha be egy ilyen lehetőség, akkor is elindíthatja a számítógépet, és a gombot?  

      nem hallotta, hogy ha aktiválja a 2 lehetőség egyikét, akkor nem indíthatja el a számítógépet csak a billentyűzetről vagy az egérből: P Adrian egyértelmű volt, milyen értelme lenne a billentyűzetről jelszóval indítani, ha működik, és gombot a készüléken? :))

    • Alin: Nincs ilyen lehetőség a BIOS-ban. Van egy Acer Extensa 5640G. Talán van egy régebbi verziója bios, vagy én.  

      Az asztali PC-kről szól, nem pedig a laptopokról! Személy szerint nem hallottam olyan laptopokról, amelyek képesek lennének a billentyűzettel vagy az egérrel elindítani őket ...

  • Említette, hogy a vezeték nélküli egér nem működik tesztelt, és azt hiszem, minden USB-egér nem működik, én takács csak akkor működik a normális egér PS / 2

    • MCD: Megemlítette, hogy a vezeték nélküli egér nem működik tesztelt, és azt hiszem, minden USB-egér nem működik, én takács csak akkor működik a normális egér PS / 2  

      biztos vagy ebben? :)
      Ha USB billentyűzet és egér kell menni BIOS-szal Integrált perifériák és adja meg a lehetőséget: USN Keynoard Támogatás és USB Mouse Support! majd mentse a F10.

  • Tisztelettel köszönöm Adian. Megpróbáltam beírni ezeket a beállításokat a számítógépre, és nem működött, bár a lehetőségek a helyükre hangolódnak a BIOS-ban, és észrevettem, hogy a zárójelben van egy S3 - [S3] - mind a billentyűzeten, mind az egérnél. Nem értem, hogy erre az S3 hivatkozik, de feladtam. Van egy GeForce6100 alaplapom, és elégedett vagyok vele. Ez nem valami különleges, de a tápellátási lehetőségek még ennél is többek, de nem ragaszkodtam ahhoz, hogy megfogjam a fülem. Mindenesetre, az oktatóprogram szívesen fogad, és nem lenne rossz, ha további oktatóanyagokat ad nekünk a bios lehetőségekkel kapcsolatban. KÖSZÖNJÜK mindazért, amit csinálsz, és sok szerencsét!

    • florin: Üdvözöllek benneteket tekintetében Adian. Próbáltam én PC I megadta ezeket a beállításokat nem működött még fel a helyet A lehetőségek a BIOS, de azt vettem észre, hogy van egy S3 zárójelben - [S3] - mind a billentyűzet és az egér. Nem tudom, mi ez, de utal S3 adtam van egy alaplap GeForce6100 és elégedett vele. "S nem volt semmi különleges, hanem a lehetőséget, hogy a hatalom még sok, de valami, ragaszkodott hozzá, hogy valahogy nem elkapni fülemet egyébként szívesen és bemutató lenne jó ötlet, hogy néhány oktató rólunk A lehetőségek a BIOS köszönöm minden, amit csinálsz, és sok szerencsét!  

      Láttad már a "néhány rövid magyarázatot a BIOS-ra" témát? Írja be a jobb oldali keresőmezőbe, a fekete szegéllyel, amit idézőjelben mondtam, írja be, és megtalálja az oktatóprogramot!

  • Van olyan BIOSom, mint a tiéd (2007-es díj), de különböző lehetőségeim vannak (régóta tudtam róla, de most nem tudom használni őket, mert van vezeték nélküli billentyűzet és egérkészletem az USB-n, és addig nem érzékeli őket kiindulási). De számomra nincs dupla kattintás az egérre ... csak engedélyezve / letiltva, és ha az egér megérintésével / mozgatásával aktiválom, akkor elindul, és a billentyűzeten van bármilyen gomb (bármelyik gombot megnyomom, elindul).

    • Andrew: Salut.mie is megjelenik, ha kinyitom a számítógépet, hogy engedje el a hátsó c.ce csinálni?  

      Tisztítsa meg számítógépét, nézze meg az oktatóprogramot a CCleaner segítségével. Írja be a jobb oldali keresőmezőbe a fekete szélén: CCleaner, írja be, és megtalálja az oktatóprogramot. Vagy keressen rá az "ablakok optimalizálása" elemre, és oktatóanyagokat talál számos olyan szoftverről, amelyek a számítógép tisztításával és gondozásával foglalkoznak ...

  • ha tört a nyomtató vezethet javítás vagy dobni? Sajnálom, hogy megkérdezem, így de tényleg szükség van rájuk, és nem kell pénzt, hogy vesz egy újat! Kérjük raspundetimi
    ! Köszönjük!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.